A legjobb VPN a SoundCloud számára

Olyan sok zenei alkalmazás és webhely van, amelyek közül választhat, hogy a zenét forrásból vagy adatfolyamból közvetíti-e. A helyzet az, hogy többségük megkérdezi, hogy iratkozzon fel és fizessen be díjat. A soundcloud azonban más. Valójában inkább egy közösségi média platformja, ahol a művészek és a zene szerelmesei kölcsönhatásba léphetnek egymással, megoszthatják és áttekinthetik a műfajok széles skáláját. A weboldal használata szintén meglehetősen egyszerű. Miután regisztrálta fiókját, képes lesz követni más felhasználókat, és értesítést kap, ha új adatfolyamot adnak hozzá. Így nyomon követheti kedvenc előadójának minden új adatfolyamát.


A legjobb VPN a SoundCloud számára

A legjobb VPN a SoundCloud számára

A SoundCloud mindenhol elérhető?

A szolgáltatás 2007-es létrehozása óta számos tehetséges személy felfedezéséhez segített segítséget. Az oldal a világ legtöbb részén elérhető. A Soundcloudba való belépés azonban meglehetősen nehéz, ha olyan országban van, mint Kína, Törökország és legutóbb Kirgizisztán. A blokkolás okait az egyes országok kormányai tudják legjobban, de bármi is legyen, keresse meg a módját, hogy megkerülje a blokkokat, ha tartózkodása alatt a StreamCloudról szeretne streaming-et folytatni.. 

Miért érdemes VPN-t használni a SoundCloud segítségével

A VPN vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy online elrejtse személyazonosságát a kapcsolat titkosításával. Ez a titkosítás általában akkor fordul elő, amikor a felhasználók távoli kiszolgálókhoz kapcsolódnak. A Soundcloud eléréséhez például Kínában, akkor csak csatlakoznia kell egy amerikai székhelyű szerverhez.

A tényleges tartózkodási hely rejtve marad, mivel az IP-cím megváltozik, amikor csatlakozik egy távoli szerverhez. A tényleges címe virtuálisra vált. A folyamat során az átadott bizonyos részletek, például a tartózkodási hely és az Ön személyazonossága. A VPN biztosítja azt is, hogy anonim maradjon az internet használata során. Ez lehetővé teszi üzleti vállalkozásának biztonságos ismeretét, hogy senki sem tudja nyomon követni a kapcsolatot.

A VPN használata azért is fontos, hogy a felhasználók elkerüljék minden lehallgatást, amely az internetszolgáltató jóvoltából történhet. Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy az internetszolgáltató fülében tartja online tevékenységeit. Az internetszolgáltatók még a kapcsolatot is fojtják, ha azok a tevékenységek, amelyeket általában online végeznek, sok sávszélességet igényelnek. Ez csökkenti a böngészési sebességet.

A legjobb VPN-k a SoundCloud számára

Olyan sok VPN van odakint. Néhányan az Ön adatait harmadik feleknek is terjesztik. Az ilyen szerencsétlen események megelőzése érdekében elkészítettük a megbízható VPN-szolgáltatások listáját. Vessen egy pillantást a SoundCloud legjobb VPN-jeinek rövid listájára.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN magas szintű szolgáltatóként szolgál azok számára, akik teljes körű védelmet keresnek. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek. Közel 2000 szerverrel rendelkezik =. Az ExpressVPN díjnyertes szolgáltató is. Ez megerősíti álláspontját, mint az ipar egyik legképesebb szolgáltatója számára. A szolgáltatás még azokban az országokban is elérhető, ahol a VPN használatát az elfogyasztott kiszolgálók köre miatt tiltják.

Legfeljebb 3 egyidejű kapcsolat biztosításával az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy zenéjét a Soundcloudból akár 3 eszközről továbbítsa. Az előfizetés azt is jelenti, hogy használhatja a megosztott alagút funkciót, ahol kiválaszthatja, hogy mely adatokat titkosítja vagy sem. Van egy Internet Kill Switch is, amely bekapcsol, amikor a VPN-kliens veszélybe kerül. A DNS szivárgás elleni védelem, hogy tartózkodási helyét rejtsék az összes hozzáférhető webhelytől. Ha többet szeretne tudni arról, mit tehet az ExpressVPN az Ön kapcsolata érdekében, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Az 1999-ben alapított, az IPVanish mögött álló csapat biztosan sok tapasztalatot szerzett az online biztonsággal és magánélettel kapcsolatban. A szolgáltató jó hírnevet szerzett magának, mivel az egyik leggyorsabb kapcsolatba lép. Az IPVanish több mint 1500 szerverrel rendelkezik, amelyekhez csatlakozhat. Előfordul, hogy mindegyikük tulajdonosa, így nem kell aggódnia, hogy harmadik felek hozzáférést kapnak az Ön böngészési információihoz.

Az IPVanish fenntartja a nulla naplózási irányelvet is, így a böngészési információk egyikét sem rögzíti. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítással biztosítja a kapcsolatot. Egy fiók alatt akár 10 egyidejű kapcsolat is lehet; ezáltal biztosítva az összes eszköz megfelelő védelmét. Ha még nem áll készen arra, hogy az alkalmazás teljes VPN-ügyfélverziója futjon az eszközén, vannak könnyű alternatívák, például böngésző-bővítmények, amelyekhez fordulhat. A szolgáltató részletesebb áttekintése érdekében szívesen olvassa el az IPVanish áttekintést.

3. NordVPN

Az NordVPN összefoglalja a Soundcloud legjobb VPN-szolgáltatóinak listáját, és nagyon jó munkát végez a kapcsolat privát tartása és az adatfolyamok névtelenségének biztosítása érdekében. A szolgáltató székhelye Panamában található, és arra alapozták, hogy megakadályozzák az adatszabályozó hatóságok bármiféle beavatkozását. A szolgáltatás növekvő hálózatával rendelkezik, több mint 4000 szerverrel, valamint katonai biztonsággal, 256 bites AES titkosításuk révén.

A NordVPN nagyvonalú, hogy akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tegyen, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek révén az ügyfelek biztonságosan tudják böngészni az adatokat. A kezdőknek van egy dupla VPN funkciója, amely a kapcsolat helyett 2 szerverre irányítja a kapcsolatot, ezáltal megduplázza a titkosítás szintjét. A NordVPN felhasználók a Toron keresztül a VPN-en keresztül is növelhetik névtelenségüket, és azokban az országokban használhatják a szolgáltatást, ahol a VPN-ek korlátozottak az eltakarított szerverek révén. Ha szeretné megnézni, mi a szolgáltatás még tárolódik, szánjon időt az átfogóbb NordVPN áttekintés áttekintésére.

Következtetés a SoundCloud legjobb VPN-jéről

A hatalmas mennyiségű, kiváló minőségű zene, amelyet a jól ismert és a közelgő művészektől is megtalálhatunk, a Soundcloud egyik szórakoztatóbb platformjává teszi. Azoknak a felhasználóknak, akik inkább a földön tartják a fülüket az új zene szempontjából, a weboldalhoz való hozzáférést garantálni kell, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik. Az ön helyének ellenére korlátlan hozzáférés egyetlen módja a VPN-en keresztüli hozzáférés. szolgáltatás. A három, amelyet ebben a felülvizsgálatban felsoroltunk, több mint képes biztosítani a webhelyhez való hozzáférést, és ráadásul biztonságot nyújtanak az Ön adatainak védelme érdekében, amikor online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map