A legjobb VPN a Spotify számára

A dél-afrikai, vietnami és román piac közelmúltbeli bevezetésével a Spotify lassan tovább bővíti elérhetőségét az egész világon, mint az egyik legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatás, amely a 2008-as elindítása óta volt. A szolgáltatás jelenleg a hallgatók számára nyújtja a legnagyobb zene katalógus közül lehet választani, és viszonylag jól fizet, összehasonlítva az Apple Music és a Pandora kedvelőivel. Mindaddig, amíg megbízható internet-kapcsolaton keresztül hozzáfér a fiókjához, képesnek kell lennie arra, hogy a szolgáltatást számítógépén, mobiltelefonján, táblagépén vagy intelligens TV-jein keresztül használja..


A legjobb VPN a Spotify számára

A legjobb VPN a Spotify számára

A Spotify geoblokkolt

Annak ellenére, hogy jelenleg több mint 61 országban érhető el, sok hallgató továbbra is csalódott, miután megtudta, hogy a rendeltetési hely, ahová utaznak, még nem támogatja a szolgáltatást. Ennek oka az, hogy a vállalat geo-korlátozó blokkot alkalmaz a webhelyén annak megakadályozására, hogy bárki is hozzáférhessen ehhez az országból, ahol a Spotify még nem ír alá semmilyen nemzetközi licencszerződést. Ha hamarosan ilyen országba utazik, és továbbra is szeretne hozzáférni a zenei streaming szolgáltatáshoz, akkor ez az egy módszer, amellyel megkerülheti a földrajzi korlátozó blokkot, és énekelhet a kedvenc lejátszási listáján szereplő zenékkel együtt..

A VPN használata a Spotify feloldásához

VPN-szolgáltatás használatával megkerülheti a Spotify webhelyen felvetett korlátozásokat, mivel egy ilyen szolgáltatás lehetővé teszi, hogy elrejtse a valós helyét, és úgy tűnik, mintha olyan országban lenne, amelynek lakói hozzáférés a streaming webhelyhez. Ez azért lehetséges, mert ha feliratkozik egy hiteles VPN-szolgáltatóra, akkor a webes forgalom átirányításra kerül a különböző országokban elhelyezett szerverekre. Ennek során anonim felhasználóvá válik, akinek a tényleges helyét nem lehet nyomon követni, és könnyedén visszanyeri a kedvenc zenei streaming szolgáltatáshoz való hozzáférést..

Most, hogy tudja, hogy a VPN-előfizetés milyen haszonnal járhat Önnek, a következő cselekvési út a feliratkozáshoz megfelelő szolgáltatás kiválasztása. Ez önmagában nagyon nehéz feladat lehet a piacon elérhető számos szolgáltató miatt. Ebben az útmutatóban azonban öt szolgáltatást fogunk átnézni, amelyek biztosak vagyunk abban, hogy hozzáférést biztosít a Spotify-hoz, bárhol is lehet a világon, bármilyen korlátozás nélkül.

Hogyan válasszuk ki a Spotify VPN-t?

Számos dolog vonatkozik a megfelelő szolgáltató kiválasztására, és ezek közül néhány:

 • Az egyes szolgáltatók által kínált kiszolgálók helyének és számának ellenőrzése. Ellenőriznie kell a helyek listáját, amelyekben a Spotify ismerten elérhető, így biztosítva, hogy soha nem hagyja ki a lehetőséget, hogy kedvenc zenéjét közvetítse..
 • Vessen egy pillantást a VPN-szolgáltató által kínált titkosítási protokollokra. Attól függően, hogy milyen eszközöket kíván használni a Spotify eléréséhez, meg kell próbálnia olyan VPN-ket választani, amelyek L2TP, PPTP vagy OpenVPN protokollokat kínálnak..
 • Annak biztosítása, hogy az Ön által támogatott VPN-szolgáltatás értéke megegyezzen a javasolt árral.
 • Annak biztosítása, hogy a feliratkozni kívánt VPN szolgáltatás társ-fájl átvitelt kínál, így zenét tölthet le a Spotify-ból, hogy később meghallgassa..

A legjobb VPN-k a Spotify számára

ExpressVPN – Legjobb ajánlásaink

ExpressVPN egyszerűen az iparágban elérhető legjobb VPN-szolgáltatások, főleg a legmagasabb szintű szolgáltatásminőségnek és a rendkívül segítőkész ügyfélszolgálati képviselőknek köszönhetően. A több mint 1000 szerverrel, amelyek több mint 94 országban találhatók, a szolgáltatás biztosan megbízható kapcsolatot biztosít ügyfeleivel, függetlenül attól, hogy hol helyezkednek el. Az ExpressVPN biztonsága szintén kiemelkedő: 256 bites AES titkosítással, amely támogatja a PPTP, L2TP, SSTP és OpenVPN protokollokat. A VPN alkalmazást szintén könnyen használhatónak és kezdőknek megfelelőnek tekintik. Bárki, aki fontolóra kívánja venni a szolgáltatást, lehetősége van először kipróbálni a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, hogy megtudja, vajon érdemes-e fizetni a szolgáltatást.

NordVPN

A második a listánk NordVPN, egy másik elismert VPN-szolgáltató, több mint 3000 szerverrel, szétszórtan világszerte több mint 60 országban. Korlátlan szerverváltás és korlátlan sávszélesség esetén nincs probléma a rendelkezésre álló leggyorsabb szerver lezárásával, hogy zenéit megbízhatóan továbbadhassa a Spotify-ból. Az olyan egyedi funkciók, mint például az automatikus kikapcsolás, megnehezítik az internetkapcsolatot a VPN-szolgáltatás bekapcsolása nélkül, és akár öt egyidejű kapcsolat támogatására képes képességük lehetővé teszi az összes eszköz védelmét az internethez való csatlakozáskor. A szolgáltatás nulla naplót vezet az összes felhasználói tevékenységről, és anonim fizetési módszereket is elfogad, mint például a Bitcoin és az Ethereum.

VyprVPN

Végül, de nem utolsósorban a listánkban van egy olyan szolgáltató, aki történetesen az internetes biztonság területén tapasztalt technológiai fejlődésének köszönhetően nagyon jól ismert, és valószínűleg VyprVPN. A nagyjából 700 szerverből álló rendkívüli hálózata virtuális helyek széles választékát kínálja. A szolgáltatás emellett szupergyors csatlakozási sebességet és korlátlan szerverváltást biztosít ügyfeleinek a szerverhálózaton belül. A VyprVPN jól ismert a ‘Chameleon’ technológiájáról is, amely OpenVPN metaadatok átcsavarásával működik, és biztosítja, hogy ezeket semmilyen formában ne lehessen felismerni. Ennek során a nagyon szigorú hatóságok, például a Kínában található és hasonló hatóságok számára nehézségekbe ütközik annak észlelése, hogy akár VPN szolgáltatást is használ..

Következtetés – A legjobb VPN a Spotify számára

A VPN szolgáltatás igénybevétele egyre inkább szükségessé válik a sok népszerű szolgáltatás eléréséhez, amelyekhez megszoktad, különösen akkor, ha rendszeresen utazik. Annak ellenére, hogy az olyan streaming szolgáltatások, mint a Spotify, éjjel-nappal működnek annak érdekében, hogy megkíséreljék növelni azoknak az országoknak a számát, amelyekben elérhető szolgáltatásaik vannak, mindannyian tudjuk, hogy eltart egy ideig, mire a világ legnagyobb részét lefedik. Időközben megbízható VPN-szolgáltatást használhat, hogy bármikor, bárhol is legyen, zenét streamálni tudja..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map