A legjobb VPN a Steam számára

Minden lelkes játékos egyetért azzal, hogy az interneten egyetlen más hely sem befolyásolja annyira a beszerzett játékokat, mint a Gőz. A digitális disztribúciós platform lehetővé teszi, hogy rengeteg értékelést végezzen az összes típusú műfajról, hogy megismerje a piac legforróbb játékait. Ingyenes és prémium játékokat is kaphatsz, mint például a Counter-Strike, a Grand Theft Auto, a Warframe, a Dota, a Doom és a Final Fantasy, csak hogy említsen néhányat.


A legjobb VPN a Steam számára

A legjobb VPN a Steam számára

Gőzrégió korlátozások

Amint befejezte a regisztrációt, van egy alkalmazás, amelyet telepítenie kell, mielőtt elkezdi élvezni ezeket a játékokat. Az egyik probléma, amelyre itt felmerülhet, az, hogy a játékok az Ön országa vagy régiója alapján érhetők el. Ha megelégedi a régiójában elérhető játékokkal, akkor minden készen áll. Ha azonban kipróbálni szeretne azokat, amelyeket más piacoknak szántak, akkor szüksége van egy olyan megoldásra, amely elrejti a tartózkodási helyét, hogy a webhely nem tudhatja megmondani, ahonnan hozzáfér..

A legjobb VPN a Steam számára – Összegzés

Az itt hivatkozott megoldás egy VPN szolgáltatás. Ebben az esetben működik, mert lehetővé tenné hozzáférést a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz – a többi ország számára megőrzött játékokhoz. Most, hogy melyik szolgáltatást választja fel, önmagában néhány kihívást jelenthet, mivel olyan sok szolgáltató van a piacon. Megpróbáltuk kicsit könnyebbé tenni az Ön helyzetét azzal, hogy átnézzük a 6 véleményt, amelyek a legjobbak, és amelyek a legkevésbé valószínűleg problémákat okoznak. Nézd meg őket alább:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. VyprVPN

A VPN használata megtiltja a Steam használatát?

Az egyik dolog, amelyet kötelességünk rámutatni, az előfizetői megállapodás, amellyel feliratkozással találkozol a Steam webhelyen. Ezt mondja: „Ön elfogadja, hogy nem fog IP-proxyt vagy más módszert használni lakóhelyének álcázására, akár a játéktartalom földrajzi korlátozásainak megkerülésére, akár a földrajzi helyzetére nem alkalmazható áron történő vásárlásra, vagy bármilyen más eszközre célja. Ha ezt megteszi, megszüntethetjük fiókjához való hozzáférését. ”

A VPN-szolgáltatás használatával automatikusan kizárásra kerül a webhelyről, feltéve, hogy biztos vagy bármire. Ez azt jelenti, hogy elég hozzáértő, hogy anonim módon fizethessen a játékoldalért. Ezt a Paypal, vagy akár a Bitcoin használatát kell választania, mivel ezek a módszerek nem sokat fednek fel az Ön tartózkodási helyéről. Ha például a kanadai hitelkártya számát használja, és úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban található, akkor feltétlenül felvesz néhány gyanút, és betilthatja magát..

A legjobb VPN a Steam elemzéshez

Az alábbiakban részletes leírást talál az egyes legfontosabb VPN-szolgáltatásokról, amelyeket a Steam-rel használhat.

ExpressVPN

A listánkat kezdve az ExpressVPN-vel rendelkezik, amely szolgáltató sok VPN-felhasználó egyetért a piacon a legjobb. Több mint 1500 szerverük van szétszórva több mint 90 országban, ami azt jelenti, hogy nagyon valószínűtlen, hogy bármilyen leállást vagy interferenciát tapasztal a kapcsolatán. Hálózatának előnye az SSL-védelem, és tartalmaz egy 256 bites AES titkosítást, amely védelmet nyújt mindenféle játék fenyegetése ellen..

Biztosíthatja anonimitását online, mivel a böngészési tevékenységek nem vezetnek naplót. Ennek érdekében iránymutatást vezet be, hogy megmutassa, mennyire elkötelezettek az ExpressVPN srácai az Ön személyes adatainak biztosítása iránt. Gondoskodtak arról, hogy minden ismert biztonsági protokollt tartalmazzanak, csak hogy a kapcsolata soha ne sérüljön meghallgatás közben.

A korlátlan sávszélességet is élvezheti, azaz ameddig csak akar játszani, anélkül, hogy bármilyen adatkorlát miatt aggódnia kellene. A nagy csatlakozási sebesség biztosítja, hogy a játék folyamán ne tapasztaljon késést.

NordVPN

A több mint 49 országban található kiszolgálókkal a NordVPN egy másik megbízható szolgáltató, amelyre érdemes lehet felvételt készíteni. Kétrészes titkosítással képesek lesznek az adatbiztonságra; olyan szolgáltatás, amelyet nem sok más szolgáltató képes biztosítani. Ennek a ténynek, hogy a szolgáltatás nem tárolja a böngészési előzményeit, sokat kell tennie annak érdekében, hogy meggyőzze a regisztrációt velük.

Amint elkészült a regisztrációval és az alkalmazásuk telepítve lett az eszközére, szupergyors játéksebességet tapasztalhat meg, korlátlan sávszélességük jóvoltából. Annak érdekében, hogy tartózkodási helye és személyazonossága mindig rejtve maradjon, a NordVPN rendelkezik szoftverükbe beépített Internet Kill kapcsolóval, amely biztosítja, hogy azonnal leválasztja az internetet, amikor a VPN-kapcsolat megszakad..

Ha továbbra sem biztos a szolgáltatás iránt, van egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciaidő, amelyen kipróbálhatja. A legjobb az, ha visszatéríti a pénzt, ha úgy találja, hogy a szolgáltatás nem működik jól az Ön számára.

IPVanish

A gőzhasználók kétségkívül élvezni fogják az IPVanish által kínált nagy sebességet és korlátlan sávszélességet, mihelyt döntenek arról, hogy előfizetést vásárolnak velük. 256 bites AES titkosításuk biztosítja számukra a legmagasabb szintű biztonságot, valamint számos olyan protokollt, amelyek megóvják a kapcsolatukat.

A több mint 60 nemzetre szétszórt, több mint 500 szerverből álló nagy hálózatuk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy korlátlanul hozzáférhessenek a játékokhoz, amelyeket csak az egyes országok tagjai számára osztanak ki. Emellett lehetősége nyílik arra, hogy ugyanazon fiók alatt egy és több eszközt megóvjanak, így az eszközön keresztüli internetkapcsolat is védett lesz. Ha bármilyen problémája merül fel a szolgáltatás előfizetésével, van egy ügyfélcsoport készenlétben a nap 24 órájában, amely készen áll a problémák rendezésére..

Az IPVanish abban különbözik a többi szolgáltatótól, hogy csak 7 napig tesztelhetik szolgáltatásaikat. Noha ez nagyon rövid időszak, továbbra is úgy gondoljuk, hogy elég ideje megvizsgálni, hogy tetszik-e a szolgáltatás vagy sem.

VyprVPN

Utoljára a listánkban van VyprVPN; egy olyan szolgáltatás, amely a Chameleon biztonsági protokolljának köszönhetően jelentős hangsúlyt kapott. Ez a szolgáltatás úgy működik, hogy az OpenVPN csomag metaadatait átcsavarja annak biztosítása érdekében, hogy azokat nem lehet felismerni mély csomag ellenőrzés (DPI) révén. Ez lehetővé teszi a VyprVPN felhasználók számára, hogy megkerüljék a kormányok vagy intézmények által bevezetett korlátozó hálózatokat. Ezt a funkciót még jobbá teszi az a tény, hogy a VyprVPN közvetlenül kezeli több mint 700 szerverét, amelyek 50 és több országban helyezkednek el, így kevésbé valószínű, hogy ügyfeleik böngészési információi kiszivárognak harmadik felek számára..

A VyprVPN felhasználók emellett élvezhetik az 5 eszköz kedvezményét, hogy egy adott fiók alatt egyidejűleg működjenek, hogy minden internetkapcsolatot biztosítsanak. Több mint 200 000 IP közül választhat, senki sem fogja tudni követni az Ön aktuális tartózkodási helyét. Próbálja ki magának a szolgáltatást, és nézze meg.

A VPN szolgáltatás használatának előnyei az online játékhoz

 • Keresse meg azokat az országokat, amelyek korábban a játékcím bevezetési dátumával rendelkeznek, és elsőként játssza az újonnan kiadott játékokat.
 • Biztonságosítsa az online forgalmat, és titkosításával tartsa adatait titokban.
 • Hozzáférés a regionálisan korlátozott MMO-hoz & MMORPG játékok, DLC tartalom; vagy Xbox Live és PSN Exclusives.
 • Megakadályozhatja a DDoS támadásokat, amelyek nagyon gyakoriak az e-sport versenyek során.
 • Nem kell többé foglalkoznia a szörnyű ping időkkel, mivel a VPN-n keresztül a világ minden tájáról elérhető játékszervereket érhet el.
 • Rövidebb útvonalak közted és a játékszerverek között. Ez csak azokra a felhasználókra vonatkozik, akik előfizetnek prémium sebességű VPN szolgáltatókra, akik a fent felsorolt ​​játékszerver-hely csomópontokra koncentrálnak..

A legjobb VPN a Steam számára – Következtetés

Ha történetesen kipróbálja a 6 szolgáltatás valamelyikét, amelyet már említettünk, akkor nagyon szívesen mondhatnánk nekünk, milyen volt az Ön tapasztalata. Nyugodtan hagyjon megjegyzést vagy kettőt az alábbi szakaszban, és örömmel fogunk kapcsolatba lépni veled.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me