A legjobb VPN a Suddenlink ISP számára

A Suddenlink egyike azon kevés internetszolgáltatóknak, amelyeknél még a szerződés megkötéséhez sem szükséges szerződés megkötése. Ez a fajta előfizetés lehetővé teszi, hogy átvált egy másik szolgáltatóra, ha egyáltalán nem elégedett a kapott szolgáltatással. Más szolgáltatókkal összehasonlítva a Suddenlink valóban előtt áll a játékban, mert még a szerződés nélküli szerződésért sem kell külön díjat fizetnie. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebbet fog elszenvedni, ha úgy dönt, hogy másik szolgáltatóra vált.


A legjobb VPN a Suddenlink ISP számára

A legjobb VPN a Suddenlink ISP számára

Suddenlink árképzés és tervek

A sebesség szempontjából a Suddenlink akár 1 Gb-os terveket kínál, de ez a rendelkezésre állás függvényében erősen változik. A kapott sebesség attól függ, hogy mire készülnek a többi ember, akivel megosztják a kapcsolatot. Ha többségük talán online TV-műsorokat közvetít, ez azt jelenti, hogy sok sávszélességet használnak. Ezért bármi korlátozott is lehet, amit meg tudsz csinálni. Ez nagyon frusztráló lehet, főleg ha gyors kapcsolat szükséges a munkájának nagy részének elvégzéséhez.

Data Caps

Egy másik probléma, amely a legtöbb internetszolgáltatóval közös, és a Suddenlink szempontjából is fontos tényező, az a, hogy adatkapcsolatokat helyeznek el a kapcsolatokra. A legtöbb tervnek legfeljebb 350 GB adatmennyiség lehet havonta. Nyilvánvaló, hogy ez kezdetben hatalmas kedvezménynek tűnhet, de ha több eszköz támaszkodik a kapcsolatra, valójában nem tart sokáig ahhoz, hogy elérje ezt a korlátozást. Ha folyamatosan eléri az adatfelhasználási szintet, akkor is észreveheti a szolgáltató erőfeszítéseit a kapcsolat fojtására.

ISP fojtószelep

Az ISP fojtása gyakori esemény, amelyben a szolgáltatója korlátozza az online tevékenységet. A kapcsolatra alkalmazható különféle gázszabályozási formák között szerepel a sávszélesség korlátozásának meghatározása, vagy akár bizonyos webhelyekhez és csatornákhoz való hozzáférés blokkolása. Ha nehéz felhasználó vagy, akkor utálkozni fogsz veled. Az egyik legjobb dolog, amelyet megtehetsz ennek megakadályozása érdekében, a feliratkozás egy legitim VPN-szolgáltatóra.

Miért érdemes VPN-t használni a Suddenlink segítségével?

A VPN használata lehetővé teszi a kapcsolat elrejtését az internetszolgáltatóval szemben; ezáltal megnehezíti számukra, hogy pontosan megtudja, mire készül online. Ezzel az internetszolgáltatónak elég nehéz lesz kitalálnia, hogyan kell beállítani a kapcsolatot, mivel ők nem képesek lesznek nyomon követni azt, amit online készítenek. A kapcsolat titkosítása a virtuális magánhálózaton keresztül azt jelenti, hogy megvédve van a külső zavarásoktól, és a hálózatot is használhatjuk anélkül, hogy az internetszolgáltató lehallgatná tevékenységét..

A helymegkerülés hibái

A hiteles VPN-szolgáltatás azt is jelenti, hogy megkerülhetjük azokat a földrajzi korlátozó blokkokat, amelyeket a világ más részeiről üzemeltetett helyek és csatornák feltettek. Ez lehetővé teszi a hozzáférést a világméretű tartalomhoz. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez, amelynek székhelye abban az országban található, ahol a webhelye vagy csatornája üzemel, és megváltoztatta az IP-címét, hogy úgy tűnjön, mintha az adott országban születne..

További biztonság

A VPN használatával kapott biztonság szintén felülmúlhatatlan. Ha feliratkozik egy hiteles szolgáltatásra, azt jelenti, hogy online vásárolhat anélkül, hogy aggódnia kellene a pénzügyi adatok megváltozása miatt. Nagyon sok kedvezményt élvezhet, mivel sok webhely ténylegesen alapozza meg árazását az ügyfél helyén. A VPN lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen azon oldalakon, ahol olcsóbb árlista van, így kedvezményes árakat élvezhet repülésein, szállodai foglalásainál vagy akár általános termékeknél is..

Mindezeknek az előnyöknek a kihasználásához regisztrálnia kell egy olyan szolgáltatást, amely képes a kapcsolat teljes védelmére, és megakadályozni az internetszolgáltató bármilyen megfigyelését.. 

A legjobb VPN-k a Suddenlink ISP számára

Sok szolgáltató mindig ígéri, hogy biztonságban van és biztonságban van, ám kevesen igazán teljesítik azt, amit ígérnek. A legjobb minőségű szolgáltatás megszerzése érdekében összeállítottunk egy rövid listát a szolgáltatásokról, amelyekre támaszkodhat. Vessen egy pillantást a a legjobb VPN-k a Suddenlink ISP számára.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az ipar egyik legelismertebb VPN szolgáltatása. A szolgáltatónak kb. 2000 szervere van a hálózatában, és a Brit Virgin-szigeteken található székhellyel szigorúan nulla naplózási szolgáltatást alkalmaz előfizetőire. Az ExpressVPN prémium 256 bites AES titkosítást is kínál OpenVPN szolgáltatáson alapul. Ez lehetővé teszi akár 3 egyidejű eszköz csatlakozását a szolgáltatáshoz. Az ExpressVPN használata ideális az első felhasználók számára is, mivel a díjnyertes szolgáltatás kiváló ügyfélszolgálati tapasztalatokat kínál.

A súgó 24 órán keresztül elérhető, és élő üzenetküldéssel, e-mail jegyvásárlással vagy akár közösségi médiával is elérhető. Ha nem tetszik neked a VPN-ügyfél, akkor dönthet úgy is, hogy a szoftvert közvetlenül az útválasztóra tölti le. Ez megnöveli a szolgáltató égisze alatt levő egyidejű eszközök számát. Az ExpressVPN használatának egyik legnagyobb gondja az, hogy hozzáférést kap a lopakodó kiszolgálókhoz. Ezek olyan szerverek, amelyekhez kapcsolódhat, és elrejtheti a VPN használatát, különösen akkor, ha erősen cenzúrázott régióban szeretne hozzáférni a tartalomhoz. Ez csak néhány előnye, amelyet akkor kap, ha feliratkozik az ExpressVPN szolgáltatására. A teljes gombóc megszerzéséhez szánjon némi időt az ExpressVPN áttekintés áttekintésére.

2. IPVanish

Az IPVanish egy másik megbízható szolgáltatás, amelyet előfizethet. A floridai székhelyű szolgáltatás akár 40 000 IP-t is biztosít, több mint 1500 szerver hálózatán keresztül. A biztonság katonai színvonalú, a 256 bites AES titkosításnak köszönhetően. A szolgáltatás azon kevés között is megtalálható, amelyek akár 10 egyidejű csatlakozást tesznek lehetővé, mind egy fiók alatt. Az IPVanish használata azt is jelenti, hogy nincs korlátozva a sávszélesség, valamint nincs korlátozás a szerverváltás hányszor..

Ha hajlandó sok időt kínozni, akkor az IPVanish valóban a megfelelő szolgáltató az Ön számára. Ennek oka az, hogy a szolgáltatás anonim és korlátlan fájlátvitelt is lehetővé tesz. Az IPVanish támogatja az OpenVPN, PPTP, SSTP és IKEv2 eszközöket, mint VPN protokollokat, valamint a VPN kliensen történő könnyű navigációt. Az ügyfél olyan verziókban érkezik, amelyek különböző platformon futtathatók, mint például Android, Linux, iOS és Windows. Ha egy előfizető nem várja el az ügyfél letöltését az eszközére, akkor van még néhány könnyű lehetőség, amelyekhez fordulhat. Az egyik a böngésző kiterjesztések.

Vannak böngészőbővítmények mind a Chrome, mind a Firefox böngészők számára, de ha ez túl sok könnyű megoldás, akkor a felhasználók fordulhatnak az IPVanish SOCKS5 webes proxyjához. A proxy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online elrejtsék a helyüket. Ez csak néhány az IPVanish által kínált előnyökből. Ha többet szeretne megtudni a teljes csomagról, tekintse meg a mélyreható IPVanish áttekintést.

3. NordVPN

Ahogy felszámolunk, vessünk egy pillantást egy másik szakszerű szolgáltatóra az iparban; NordVPN. A 2009-ben alapított NordVPN egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy akár 6 egyidejű eszközt csatlakoztassanak a szolgáltatásához. A szolgáltató mindezeket a kapcsolatokat igazán képes kezelni, köszönhetően a több mint 4000 szerverből álló változatos hálózatának. A NordVPN garantálja a teljes biztonságot a 256 bites AES titkosítás révén is, amely OpenVPN, PPTP, SSTP és IKEv2 protokollokat támogatja OpenVPN protokollokként..

A NordVPN használata azt jelenti, hogy a kettős titkosítási funkcióval még jobban biztosíthatja a kapcsolatot. Ez azt jelenti, hogy több mint két kiszolgálón keresztül képes kapcsolatát átirányítani, megduplázva a biztonsági szintet. 

Vannak olyan szerverek, amelyek alkalmasak online játékokhoz, tömeges letöltésekhez, torrentokhoz, valamint HD streaminghez, és rengeteg közül lehet választani. A NordVPN használata azt is jelenti, hogy élvezhetjük az olyan szoftverek előnyeit, mint például a CyberSec, amelyek távol tartják a rosszindulatú programokat és a nem kívánt hirdetéseket. Ez csak egy pillanatkép arról, amit valószínűleg megkap, ha feliratkozik erre a szolgáltatóra. A várható teljes lebontásért tekintse meg a NordVPN áttekintést.

Összefoglaló a Suddenlink ISP legjobb VPN-jéről

Nem mondják el, hogy az internetszolgáltató mit tesz a kapcsolat ellenőrzéséhez, tehát a biztonság érdekében maradjon, ha a legmegfelelőbb egy megbízható VPN szolgáltatással történő regisztráció. Az általunk említett három olyan jó, hogy garantálja az optimális védelmet és megakadályozza az internetszolgáltató bármiféle fojtását.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me