A legjobb VPN a TCL Smart TV számára

Annak ellenére, hogy újak a Smart TV piacon, a TCL intelligens TV-k nagy erővel jönnek be. A TCL TV-gyártók intelligens funkcióikhoz társították TV-jüket a Roku-val. Az összes TCL intelligens TV-készülék a Roku TV-t használja, mert intuitív és minden olyan alkalmazással rendelkezik, amelyet a legtöbb ember igényel. Ezek a TV-k messze a legolcsóbb Smart TV márkák, mivel a legtöbb TV 500 dollár alatt van. Annak érdekében, hogy a tévében való nézés kissé érdekesebbé váljon, érdemes megfontolni egy VPN hozzáadását. A TCL TV-jén található VPN segítségével feloldhatja a webhelyek blokkolását, olyan alkalmazásokat kaphat, amelyek nem állnak rendelkezésre az Ön országában, megkerülheti a korlátozásokat, és hozzáférhet mindenféle streaming szolgáltatáshoz. Ennek ellenére folytatnia kell az olvasást, hogy megtudja mely VPN-eket tekintik a legjobbnak a TCL Smart TV számára.


A legjobb VPN a TCL Smart TV számára

A legjobb VPN a TCL Smart TV számára

A legjobb TCL intelligens TV VPN-k összegzése

Néhány teszt elvégzése után megtaláltuk a TCL Smart TV készülékéhez a 3 legjobb VPN-t:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. CyberGhost VPN
  6. VyprVPN

Hogyan változtassuk meg a TCL Smart TV régiót?

Mivel a legtöbb TCL intelligens TV Roku-alapú, akkor ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint a Roku-régió megváltoztatásához, hogy hozzáférjen a földrajzilag korlátozott streaming csatornákhoz a TCL Smart TV-n.

A legjobb VPN-k a TCL Smart TV számára

A TCL televíziói kiváló szolgáltatásokat és jó képminőséget kínálnak alacsony áron. Ugyanakkor a legtöbb tévékészülék ezen az áron megmutatja a teljesítmény csökkenését a drága modellekhez képest. Függetlenül attól, hogy a TCL TV-k nehezen legyőzhetők a költségvetéses TV-k esetében, ami némi előnyt kínál nekik. A TCL Smart TV használhatóságának javítása érdekében a felhasználóknak telepíteniük kell egy VPN-t. Tehát további beavatkozás nélkül itt találja a TCL Smart TV legjobb VPN-jeit:

ExpressVPN

Az ExpressVPN havonta 12,9 dollárt számít fel a kiváló szolgáltatásokért cserébe. Széleskörű szolgáltatásuk azt jelenti, hogy szolgáltatásaikat mindenféle ember számára tervezték. Ez a szolgáltató 30 napos pénz-visszatérítési garanciát és egy 24 órás, barátságos ügyfélszolgálatot kínál, amely készen áll arra, hogy élő csevegés útján válaszoljon minden kérdésére és kérdésére. Az ExpressVPN leglátványosabb aspektusa az intuitív felhasználói felület. A 256 bites AES titkosítással, a DNS / IPv6 szivárgásvédelemmel, a megszakító kapcsolóval és a megosztott alagút használatával megvédheti magát a feltöréstől és a megfigyeléstől. Nem is beszélve a nagylelkű intelligens DNS opcióról, amely feliratkozáskor jár. Legfeljebb három eszközt csatlakoztathat egyidejűleg, és feloldja szinte bármit, amit akar, beleértve a Netflixet. Ha többet szeretne tudni az ExpressVPN által kínált szolgáltatásokról, akkor nézd meg az ExpressVPN áttekintésünket.

BulletVPN

A BulletVPN havi 10,9 dollárba kerül, és egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek előfizetésükkel ingyenes Smart DNS szolgáltatást kínálnak. Ha szerpentin és torrenter vagy, a BulletVPN jó választás az Ön számára. Ez a szolgáltató akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. A BulletVPN nagyon büszke arra, hogy streaming-kapacitása e szolgáltató számára képes megkerülni az amerikai Netflix, az Amazon Prime, a CBS, a HBO GO és a HBO Now, a Hulu, a Pandora és sok más amerikai és európai csatorna földrajzi blokkjait. A BulletVPN nagy sebességgel és host kiszolgálókkal rendelkezik az 1. szintű országokban. Azaz, a kapcsolatokkal nem fog veszteséget tapasztalni. Mindezek a tulajdonságok a BulletVPN-t nagyszerű lehetőségnek tekintik a TCL intelligens TV-készülék számára. A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért olvassa el a BulletVPN felülvizsgálat.

NordVPN

A Nord VPN havi 11,95 dollárba kerül. Ha azonban előfizet egy hosszabb időtartamra, akkor megkapja a prémium védelmet, és évente csak 5,75 dollárt fizet. A NordVPN segítségével az összes adatán biztonságot nyújthat az online adatvédelemre, mivel akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Ezenkívül útközben is megvédheti internetes forgalmát a NordVPN felhasználóbarát mobilalkalmazásaival, amelyek elérhetőek az Android és iOS eszközökön. Vigye a TCL Smart TV streaming élményét egy teljesen más szintre a NordVPN segítségével. Ezzel hozzáférést biztosít kedvenc webhelyeihez és szolgáltatásaihoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kettős titkosítást használnak, vagyis az NordVPN kétszer titkosítja a forgalmat. ennél nem biztonságosabb. így elfelejtheti a földrajzi korlátozásokat és a sávszélességet. A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért olvassa el a NordVPN felülvizsgálat.

A VPN telepítése a TCL Smart TV-n?

A TCL intelligens tévék nem támogatják natív módon a VPN-eket, ezért azért vagyunk itt, hogy ezt megmutassuk:

  • Telepítse a VPN-t az útválasztón: A VPN-nek az útválasztón történő telepítésével az összes, a WiFi-hez csatlakoztatott eszköz megkapja a VPN-kapcsolatot. Természetesen VPN-kompatibilis útválasztót kell használnia, különben nem fog működni. Olvassa el ezt az útmutatót, hogy többet megtudjon a VPN telepítéséről az Internet routerre.
  • Ossza meg a PC vagy Mac hálózati kapcsolatot a Smart TV-vel: Megoszthatja a hálózatát VPN-kapcsolatot futtató számítógépről vagy Mac-ről. Ez egy útmutató, amely elmagyarázza, hogyan lehet megosztani a kapcsolatokat a Windows rendszeren.
  • Használjon intelligens DNS-proxyt: Ha minden más nem sikerül, akkor igénybe vehet egy intelligens DNS proxy-t, amelyet a fent említett szolgáltatókkal kínálnak. Az intelligens DNS azonban a biztonság és a használhatóság szempontjából nem más, mint VPN. Az intelligens DNS nagyszerű tulajdonsága, hogy közvetlenül konfigurálható az intelligens TV-re.

A TCL intelligens TV-hez tartozó legjobb VPN – záró gondolatok

Mindannyian tudjuk, hogy a tévék vonzzák a háztartást. Nagyszerű szórakoztatási forrást jelentenek a felhasználók számára. A TCL intelligens TV-je máris nagy munkát végez a társaság fenntartásában és elfoglaltságában azzal, amit kínál. Képzelje el csak a VPN-vel járó végtelen lehetőségeket a TCL Smart TV-n. Ne telepítsen egyetlen VPN-t, feltétlenül válassza ki a fent felsorolt ​​VPN-ket, hogy biztosítsa a komplikációmentes és kiváló streaming élményt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me