A legjobb VPN a TeamSpeak számára

Manapság nagyon könnyűvé vált a világ különböző pontjain élő emberekkel való beszélgetés. Az interneten keresztül az alkalmazások és szolgáltatások hosszú listája lehetővé teszi, hogy valós időben csatlakozzon a különböző kontinenseken található különböző személyekhez. Ez nagyszerű, különösen a munkahelyi együttműködés vagy a barátokkal való kapcsolattartás szempontjából. Az egyik megoldás, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy ezt hatékonyan tegyék meg, a TeamSpeak.


A legjobb VPN a TeamSpeak számára

A legjobb VPN a TeamSpeak számára

Hogyan működik a TeamSpeak??

A Voice over Internet Protocol (VoIP) révén a Teamspeak lehetővé teszi, hogy a különféle emberek kommunikálhassanak egymással, különféle szerverekre való csatlakozással. A TeamSpeak díjmentesen is kiszolgálóknak licencelhető, feltéve, hogy az azt használó cég vagy csoport nem profitot csinál.

A TeamSpeak az online játékközösségben is népszerű. A szolgáltatás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jobban koordinálhassák csapatcéljuk végrehajtása során, mindezt anélkül, hogy le kellene venniük a kezüket a konzolról. A szállított hangminőség kiváló, és a teljesítmény szintje más alternatívákhoz képest is nagyon magas.

A TeamSpeak regionális korlátozásai

Ezt a szolgáltatást szeretné használni, ha külföldön tartja a kapcsolatot munkatársaival, vagy folytathatja a csapat küldetéseit, még akkor is, ha egy másik országban tartózkodik. Probléma az, hogy a szolgáltatásnak nincs olyan kiszolgálója a világ minden tájáról, amelyhez csatlakozhatna. Ezen felül néhány ország, például Kína, a KSA és az Egyesült Arab Emírségek blokkolja a legtöbb VoIP szolgáltatást.

Ez hatalmas akadályt jelenthet, különösen a folyamatosan mozgásban lévő felhasználók számára. Ennek megkerüléséhez olyan megoldásra van szükségük, amely elrejti a valós helyét. Ez lehetővé teszi a csatlakozást a saját szerverükhöz anélkül, hogy észlelnék őket az országon kívül. Ez csak VPN használatával eredményesen érhető el.

A TeamSpeak feloldása külföldről – VPN használata

A VPN vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a világ minden tájáról távoli kiszolgálókhoz csatlakozzanak, hogy elrejtsék és titkosítsák kapcsolataikat. A TeamSpeak VPN-en keresztüli elérése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy IP-címük elrejtésével hozzáférhessenek a saját TeamSpeak-kiszolgálóikhoz. Gondoljon az IP-címére mint online digitális ujjlenyomata. Alapvető részleteket közvetít, például a tartózkodási helyét és néha az Ön személyazonosságát azon a webhelyen, amelyhez megpróbál hozzáférni.

Megbízható VPN-szolgáltatáson keresztül eldöntheti, hogy ezeket az adatokat rejti-e, vagy akár saját érdekében javíthatja azokat. Például az Egyesült Államokban található TeamSpeak szerverhez való csatlakozáshoz csak annyit kell tennie, hogy meg kell határoznia egy ott lévő VPN-kiszolgálót, és miután létrehozta a kapcsolatot, úgy tűnik, mintha az USA-ban székhellyel rendelkezik..

A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően az egész folyamat is nagyon egyszerű. De először regisztrálnia kell egy VPN-szolgáltatót.

A legjobb VPN-k a TeamSpeak számára

A helyes döntés meghozatalának elősegítése érdekében felsoroltuk a 3 legjobb VPN-szolgáltatást, amelyek a TeamSpeak elérésére szolgálnak, tartózkodási helyétől függetlenül. Vessen egy pillantást alább:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az ipar egyik legkeresettebb szolgáltatása, prémium szintű szolgáltatása és jó hírneve miatt. Körülbelül 2000 szerver működik a hálózatában, több mint 90 országban található. A szolgáltatás számos ügyféldíjat nyert az ügyfélszolgálatának köszönhetően, amely e-mailben, élő üzenetekben és közösségi médiában 24 órán keresztül elérhető. Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást is alkalmaz, hogy minden rossz szándékú felhasználó számára megnehezítse a szolgáltatás elérését. Az ExpressVPN használata azt is jelenti, hogy a megosztott alagút-szolgáltatásnak köszönhetően kiválaszthatja a titkosítandó elemeket.

A szolgáltatás szintén a Brit Virgin-szigeteken található, és ez nagyszerű, mert a régió nem fizet fel adatot szabályozó hatóságokat. Az ExpressVPN feliratkozásával akár 3 egyidejű kapcsolatot is létrehozhat. Ezek felhasználhatók Android, iOS, Windows vagy Linux alapú eszköz megvédésére az online fenyegetésektől. Lehetőség van arra is, hogy a szolgáltatást összekapcsolják az útválasztóval. Ennek az alternatívának köszönhetően jóval több mint 3 eszközt csatlakoztathat fiókjához, ezzel biztosítva, hogy minden adat jól védett legyen. Ha többet szeretne megtudni az ExpressVPN-ről, tekintse át az ExpressVPN részletesebb áttekintését.

2. IPVanish

Az IPVanish egy újabb nagyszerű kiegészítés ehhez a listához, több mint 1500-zal, amelyek előfizetőit jól védik, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak. A szolgáltatás székhelye az Egyesült Államokban található, és szintén katonai 256 bites AES titkosítást használ a felhasználói adatok védelme érdekében. Az IPVanish garantálja, hogy a felhasználók élvezhessék a korlátlan sávszélesség-felhasználást és a korlátlan szerverváltást. Ez lehetővé teszi a TeamSpeak szerverhez való könnyű hozzáférést, bármilyen gond nélkül, és egyszerűen válthat a VPN-kiszolgálók között a jobb kapcsolatért.

Akár 10 kapcsolat egyidejű tárolására képes, az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden eszközüket biztonságosan megóvják minden veszélyes online tevékenységtől. A szolgáltatás óriási támogatást nyújt azoknak a felhasználóknak is, akik torrent szeretnének. Ennek oka az, hogy támogatja a korlátlan, peer-to-peer fájlátvitelt és az anonim torrentet is. Az IPVanish lehetőséget nyújt arra is, hogy figyelmen kívül hagyja a képes VPN-ügyfelet, és keresse meg könnyű alternatíváit. Ide tartoznak a böngészőbővítmények mind a Chrome, mind a Firefox számára, valamint a SOCKS5 webproxy, amely remekül rejti a helyét. Ha többet szeretne tudni arról, amit az IPVanish kínál, nézze meg az IPVanish áttekintésünket.

3. NordVPN

A NordVPN a harmadik helyet foglalja el a listán, mivel olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek miatt ez a TeamSpeak számára használható legjobb VPN-ek. A panamai székhelyétől kezdve a szolgáltatás akár 4000 szervert biztosít a felhasználók számára, hogy csatlakozhassanak több mint 60 országban. A közismert szolgáltató akár 6 többszörös kapcsolatot is lehetővé tesz, és 256 bites AES titkosítást is kínál az online biztonság érdekében. A NordVPN olyan eszközökkel és funkciókkal is rendelkezik, amelyek szintén javítják szolgáltatását, és az egyik legjobb ajánlat a kettős VPN szolgáltatás.

A kettős VPN szolgáltatás azt jelenti, hogy a felhasználók két szerverre irányíthatják forgalmát, ezáltal megduplázva a jelenlegi biztonsági szintet. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiterjesztő hálózatuknak köszönhetően megválaszthassák, melyik szerverhez kapcsolódnak. A szolgáltató optimalizálta szervereit online játékokhoz, torrentokhoz, nagy mennyiségű letöltésekhez, valamint HD streaminghez. Az előfizetők teljes támogatást kapnak a Tor-on keresztül a VPN-en keresztül, valamint külön IP-t kapnak azok számára, akik nem szeretnék tovább váltani. A várhatóbb betekintés érdekében tekintse meg a jól összeállított NordVPN áttekintésünket.

A VPN-kről

A VPN használatának megvannak a maga egyéb előnyei is. Ezek közé tartozik az online adatvédelem valóban fokozása. A VPN szolgáltatás titkosítja az Ön adatait, és lehetővé teszi a weboldalakhoz való kapcsolódást anélkül, hogy bármilyen információt meghagyna velük. Ez segít anonimként tartani, és megakadályozza az internetszolgáltató lehallgatását is. Ezenkívül el kell kerülnie az internetszolgáltató által esetlegesen alkalmazott gázszabályozást, például a sávszélesség korlátozását és az online cenzúrát..

Összefoglaló a TeamSpeak legjobb VPN-jéről

A három legfontosabb szolgáltató, akit ebben a felülvizsgálatban megvizsgáltunk, több, mint amennyire képes visszatartani az online biztonsággal kapcsolatos ügyeket. Annak érdekében, hogy megtudja, melyik a három közül, válasszon minden egyes áttekintést. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, szívesen hagyja őket az alábbi szakaszban, és örömmel visszahívjuk Önt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me