A legjobb VPN a televíziós streaminghez nyaralás közben

Amikor az emberek áthárítják a kábeltelevíziót streaming szolgáltatásokra, akkor azt teszik, azzal a reménytel, hogy nagyobb szabadságot és rugalmasságot élveznek. A streaming szolgáltatások nagyon sok rugalmasságot kínálnak. Kiválaszthatja a tervet, a megtekinteni kívánt csatornákat, mennyi ideig kívánja megőrizni a szolgáltatást, és mely készüléken szeretné megnézni. Ezek a szolgáltatások elképzelhetetlenek kábel- vagy műholdas TV-n. Havonta hatalmas árat kell fizetnie, és meg kell néznie, mit mutatnak nektek. A streaming szolgáltatásokkal a TV-nézés más dimenzióit élvezheti. A regionális korlátozások miatt ezen a prémium szolgáltatónál nem fogja megnézni kedvenc filmjét és TV-műsorát, miközben külföldön tölt időt. A geoblokkok megkerüléséhez VPN-t kell használnia. Hogyan segíti a VPN a televízió közvetítését külföldön? Mi a legjobb VPN, amelyet nyaralás közben használ? Az alábbiakban megkíséreljük megválaszolni ezeket a kérdéseket.


A legjobb VPN a televíziós streaminghez nyaralás közben

A legjobb VPN a televíziós streaminghez nyaralás közben

A legjobb VPN a televíziós streaminghez nyaralás közben – Gyors összefoglaló

A legjobb VPN-szolgáltatások, amelyeket nyaralás közben használhat, a következők:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN

Csalódó korlátozások

A streaming szolgáltatások azonban nem hibátlanok. Megvannak a saját korlátozásai és hátrányai. A streaming szolgáltatások egyik legnagyobb hátránya akkor tapasztalható, amikor az előfizetők vakációra mennek, és távol vannak otthonuktól. Mivel ez a szolgáltatás mobil eszközökön érhető el, azt várja el, hogy magával viheti a világ bármely pontjára, igaz? Nos, kiderül, hogy nem.

Ha hat hónapos előfizetéssel fizetett, de egy hónapig nem volt otthon, akkor előfordulhat, hogy nem tudja elérni a szolgáltatást a nemzetközi utazása során, és pénze el fog pazarolni.

A streaming-előfizetések többsége nem az otthoni országán kívül működik. Ha eddig még nem tudtad ezt az évet, próbáld meg csak nézni a CBS-t, a Netflixet vagy a Hulu-t, miközben egy másik országban tartózkodsz, és nagyon csalódott leszel. Fizetsz, de nem fogsz figyelni, amit akarsz.

Területi alapú tartalomkorlátozás

Ennek oka a földrajzi blokkolás – igen, a fenyegetés, amely nem engedi megnézni Őrült férfiak vagy éhezők viadala az Egyesült Királyságban. A földrajzi blokkolás világszerte meglehetősen hírhedtté vált a streaming-szerelmesek körében. Amit az USA-ban néz, az az USA-ban marad. Annak ellenére, hogy nem akarja, hogy bárhol másutt vagy bárhol másutt nézze meg a Jurassic World és az Apes III bolygót!

Ha nyaralni megy Európába, akkor nem fogja használni a szolgáltatását, mert a tartózkodási helye nem az Egyesült Államok, még akkor is, ha amerikai előfizetéssel rendelkezik. A földrajzi zárás akkor jött létre, amikor a vállalatoknak és a gyártó házaknak ellenőrizniük kellett a kiadási dátumokat az egész világon.

Nem sokat változott

Még ma is, amikor néhány régi DVD-t játszik le, meg kell választania a régiót, hogy képes legyen a tartalom lejátszására. Ha nem a földrajzi területeken helyezkedik el, ahol a DVD működési engedéllyel rendelkezik, akkor nem tudja lejátszani. A streaming-rel azt gondoltad, hogy ezek a fájdalmak eltűntek, de úgy tűnik, hogy továbbra is a norma.

A streaming szolgáltatások azt állítják, hogy törődik az ügyfelek kényelmével, de valójában nem. Csak arra törekszenek, hogy a világ minden sarkából profitot szerezzenek. Úgy gondolják, hogy bárki, aki megnézi az egyik régió tartalmát egy másik nemzetben, kalózkodással ingázik – még akkor is, ha Ön törvényes vásárló.

A különböző streaming szolgáltatások eltérő szabályokkal és korlátozásokkal vonatkoznak tartalmuk vakáció ideje alatt történő megtekintésére.

Néhányuk lehetővé teszi bizonyos műsorok letöltését, de nem azokat, amelyeket a saját országában kap. Ha az USA-ban vakációzik, akkor nem fogja látni az otthoni országában kapott tartalmat, és fordítva. Tehát, ha nyári vakációra indul Párizsba, akkor az elsődleges előfizetése otthon lesz, és semmit sem fog tenni. Lehet, hogy barnulást szerez és pihentető, de ez nem teszi boldoggá valakit, aki fizet érte.

Az olyan szolgáltatások, mint az Amazon Video, a Hulu, a CBS és a HBO Go (a huzal elképesztő volt!), Csak az Egyesült Államokban, Alaszkában és Hawaiiban érhetők el. Más országokban is megnézheti a Netflixet, de meg kell egyeznie a földrajzi régiójában elérhető műsorokkal.

Senki sem szereti az előfizetését, hogy pazarolja. Ezért létezik egy csodálatos módszer az amerikai streaming szolgáltatások igénybevételére nyaralás közben. Csak annyit kell tennie, hogy VPN-t használ.

A virtuális magánhálózat a közelmúltban nagyon népszerűvé vált, az összes internetes biztonsági fenyegetéssel együtt. A VPN-t alapvetően a magánélet védelmére és az anonim internetes tevékenységekre használják, de fel lehet használni a földrajzi blokkok megkerülésére és a streaming szolgáltatás elérésére a világ bármely pontján..

A VPN használata streaminghez nyaralás közben?

Annak érdekében, hogy otthonról nézze kedvenc TV-csatornáit és műsorait, miközben a minőségi időt a tengerentúlon tölti, el kell hamisítania online helyét. Ehhez alapvetően meg kell változtatnia az IP-címét. Így érheti el ezt VPN használatával.

  1. Először is iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra. Az alábbiakban összegeztük a legjobb VPN-szolgáltatókat.
  2. Miután létrehozta a VPN-fiókját, ideje letölteni és telepíteni a VPN alkalmazást. A VPN-alkalmazások PC-n, Mac-en, Android-on, iPhone-on, iPad-en és FireStick-en állíthatók be.
  3. Ezután indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Az alkalmazáson belül csatlakozzon egy olyan VPN-kiszolgálóhoz, amely ugyanazon a térségben található, mint amelyik csatornát vagy weboldalt szeretne feloldni. Például, ha fel szeretné tiltani az American Netflix vagy a HBO Go blokkolását az Egyesült Államokon kívül, csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.

Ez minden, ami a regionális korlátozások megkerüléséhez és a kívánt tartalom bárhová történő továbbításához szükséges.

A nyaraláshoz használható legjobb VPN?

Ami a legfontosabb VPN-ket használja, amelyeket külföldön használhat, sok választási lehetőség van. A prémium VPN szolgáltatók 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Mindig a legjobb, ha VPN-fiókját és alkalmazását beállítja, mielőtt elhagyná a szülőföldjét. Itt vannak a legjobb VPN-k, amelyeket nyaralás közben használhat.

A VPN a válasz

Egyszerűen ki kell választania egy amerikai szervert, amikor az Egyesült Államokban elérhető műsorokat néz. Például, ha Párizsban vagy, és szeretne nézni Ház a Netflixen nem tudja megtenni, mert a tartózkodási helyed nem az Egyesült Államokban található. Ha kapcsolatba lép egy amerikai szerverrel, könnyen elkódolhatja a helyét és megnézheti kedvenc műsorait.

Ne feledje, hogy a streaming szolgáltatások nagyon okosak, és könnyen megtudhatják, hogy VPN-en keresztül csatlakozik-e. Ezért csak néhány VPN működik. Leginkább a neves, fizetett szolgáltatások általában azok, amelyek maximális számú IP-címet tartalmaznak. Az ingyenes VPN-k folyamatosan blokkolódnak. Vannak olyan VPN-k, amelyek kizárólag feloldás céljából érhetők el, ezért ellenőrizze őket mielőtt egy szolgáltatást vásárolna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me