A legjobb VPN a Tinder számára

Lehetséges, hogy változtassa meg a helyét a Tinderben? Mi a legjobb VPN? Tinder feloldása bárhonnan? Az online társkereső olyan hóbort, amely továbbra is alternatívája lehet, amely segíthet kielégíteni a potenciális szerelmi érdeklődést, és Tinder továbbra is a növekvő tendencia élen jár. A 2012-ben elindított Tinder több ezer párt számára lehetővé tette a beszélgetést és a találkozót, kizárólag az alapján, hogy egyik fél jobbra vagy balra húzott-e vagy sem. Az alkalmazás úgy működik, hogy a GPS-helyét felhasználva további potenciális felhasználókat talál a körzetszámán belül, amelyek az ideálisan megadott keresési paraméterekbe esnek. A Tinder lehetővé tette az iOS és az Android felhasználók számára, hogy növekedjenek társadalmi köreikben, és mivel napi több mint 1000 ellop segítségével a jövő még mindig nagyon fényes marad ennek az online társkereső alkalmazásnak.


A legjobb VPN a Tinder számára

A legjobb VPN a Tinder számára

Miért van blokkolva vagy betiltva a Tinder??

Az egyetlen probléma, amellyel a Tinder használata során szembesülhet, a legtöbb Wi-Fi-szolgáltató által bevezetett korlátozások, amelyek például munkahelyen vagy iskolában vannak. Egyes országokban a Tinder alkalmazás teljesen blokkolva van. A korlátozások célja, hogy visszatartják a Tinder és más alkalmazások használatát az ilyen helyiségekben, hogy mindenki összpontosítson arra, amit meg kell tennie. A korlátozásokat az internetszolgáltatók is beállíthatják. Az Egyesült Királyságban a Three’s hálózat előfizetői beszámoltak arról, hogy nehezen tudtak hozzáférni a Tinderhez, és néhányan úgy vélték, hogy ez a szolgáltatás által létrehozott szűrők eredménye. Ez, és még sok más be nem jelentett esemény, amelyben a felhasználók sikertelenül tudták elérni az alkalmazást, képezik a VPN használatának alapját.. 

Tinder feloldása a VPN használatával

A Tinder egy szórakoztató alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy nagyon egyszerűen kapcsolatba léphessenek a különböző helyszíneken található emberekkel. A szolgáltatáshoz esetlegesen kivetett blokkok megkerülésének legjobb módja a kapcsolat titkosítása VPN-en keresztül. A virtuális magánhálózat lehetővé teszi a távoli kiszolgálókhoz történő csatlakozást, amelyek ezután titkosítják a kapcsolatot, és lehetővé teszik a hálózati rendszergazda által kiszabott hálózati blokkok, vagy akár az internetszolgáltató kikerülését..

Ez a titkosítási forma az online tevékenységeket is rejti, és ennek során meglehetősen megnehezíti az internetszolgáltató és a többi rossz szándékú felhasználó számára az Ön megtalálását. Személyes adatai is rejtve maradnak, és ezzel megóvják a számítógépes bűnözők vagy a számítógépes támadások befolyásától.

A VPN-kapcsolat lehetővé teszi azt is, hogy kiválaszthassa, ahonnan pontosan szeretné látni. Ebben az esetben ez nagyon hasznos, mivel a Tinder prémium szolgáltatással rendelkezik, ahol át tud lépkedni egy másik térségben élő emberek profiljain. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozni kell az új tartózkodási helyén található kiszolgálókhoz, és kap egy ötlet arról, hogyan néz ki az ott található társkereső medence. Ez nagyon hasznos, különösen, ha rövidebb idő alatt tervezi meglátogatni az említett területet. A Tinder blokkolásának feloldásához kövesse ezeket a lépéseket VPN-szolgáltató, például ExpressVPN segítségével:

 1. Iratkozzon fel ExpressVPN fiókra.
 2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást ugyanazon az eszközön, amelyen a Tinder készüléket használja. Az Android, az iPhone és az iPad mind támogatott.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be az ExpressVPN fiókjával.
 4. Csatlakozzon egy olyan VPN-helyhez, ahol a Tinder nincs blokkolva.
 5. Indítsa el az elcsúszást.

Ez minden, ami valóban szükséges ahhoz, hogy a Tinder feloldódjon a világ bármely pontjáról, legyen az iskolában, munkahelyen, vagy akár egy olyan országban, ahol a Tinder betiltásra kerül.

A legjobb VPN a Tinder számára

Nagyon sok szolgáltató közül lehet választani, ezért tudnia kell a szolgáltatásokról, amelyekre figyelnie kell, amikor ideális szolgáltatást keres. Ebben az áttekintésben számos olyan tényezőt figyelembe vettünk, amelyeknek bármely értékes szolgáltatónak rendelkeznie kell. Azokra a szolgáltatókra összpontosítottunk, amelyek katonai titkosítással, nagy kiszolgálóhálózattal, valamint próba- és pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek a leendő felhasználók számára a szolgáltatás tesztelésére. Itt van a listánk

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek jelentős elismerést értek el munkájáért és továbbra is a legjobb osztályú szolgáltatást nyújtják. A 2009-ben alapított ExpressVPN több mint elegendő piaci ismerettel rendelkezik ahhoz, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb ár-érték arányt szolgáltassa, és közel 2000 szerverhálózata kiválóan alkalmas nem csak a Tinder alkalmazásra, hanem a gyors és biztonságos böngészésre is. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek, azaz nincs szükség a böngészési naplók tárolására, mivel nincs adatjoghatóság, amelyben az ország található. Ez lehetővé teszi a szolgáltató számára, hogy nagyon szilárd nulla naplózási politikát kínáljon.

Az ExpressVPN protokollok széles skáláját kínálja, és ezzel széles választékot kínál ügyfelei számára. Az előfizetők szabadon választhatnak az OpenVPN, a TCP / UDP közül. SSTP, L2TP / IPSec és PPTP mint előnyben részesített protokoll. Lehetőség van az intelligens DNS-szolgáltatás használatára is, amelyet minden szerverükön futtatnak és biztonságosabbá teszik a felhasználói kapcsolatokat. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy előfizetés alatt akár 3 eszközt is feliratkozzanak, de ha a felhasználók az útválasztó alkalmazásukat választják, akkor háromnál sokkal többet tudnak biztonságosítani. Ha ezt akarja, további információkat találhat a szolgáltatásról az ExpressVPN áttekintő útmutatónkban.

2. CyberGhostVPN

A CyberGhost VPN székhelye Romániában található, és egyben azon kevés szolgáltatás között, amelyek olyan széles hálózattal rendelkeznek, mint az 1300 szerver. A szolgáltatás támogatja az OpenVPN, L2TP / IPSec és az IKEv2 (iOS) VPN-protokolljait, valamint erős Wi-Fi védelmet kínál azoknak a felhasználóknak, akik nyilvános hálózatokba kívánnak csatlakozni. A szolgáltatás gyorsan megnyugtatja az ügyfeleket, hogy egyik felhasználói napló sem kerül tárolásra, de számít az adatokkal, amelyek segítenek kiszolgálásuk javításában, például a szerver használatának mértéke. A CyberGhost büszkén teljes mértékben irányítja a szerverhálózatot, és ez kiküszöböli annak valószínűségét, hogy harmadik fél kereskedői felajánlja az övékét, és esetleg kémkedjen a felhasználói tevékenységekre vonatkozóan..

A biztonságot illetően a CyberGhost VPN 256 bites AES titkosítást alkalmaz, amely tökéletes előzetes titoktartással párosul a fiókjában biztonságos bejelentkezéshez. A szolgáltatás a webhelyén egyértelműen kijelenti, hogy közvetlenül nem dolgoz fel semmiféle kifizetést, azaz a megbízható harmadik fél fizetési szolgáltatóival kell szembenéznie. Ezek elsősorban a PayPal, a Stripe és a Cleverbridge. Ha anonimként kíván maradni, választhat fizetést a Bitcoin-on keresztül. Az ügyfélszolgálat a vállalat kulcsfontosságú pillére, és mint ilyen, a felhasználók bármikor kérhetnek segítséget a Live chat szolgáltatásukon keresztül, amely beépített támogatást nyújt a francia és a német nyelvekhez. Tudjon meg többet erről a szolgáltatóról az itt található CyberGhost VPN-áttekintésen keresztül, hogy minden, amit tudnia kell, világos legyen, mielőtt döntést hozna..

3. NordVPN

A NordVPN emellett kiemelkedő jelentőségű bárki számára, aki érdemes szolgáltatót keresni, és ennek köszönhetően a felhasználó által kínált szolgáltatások köre. A székhely Panamában található szolgáltatás messze van minden adatszabályozási politikától, és ez bizalmat ad a nulla naplózás politikájához. A szolgáltatásnak akár 4000 szerverje van sorakozva a hálózatában, és ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szétterítsék a lefedettséget a világ szinte minden országában. A NordVPN egészséges kapacitása akár 6 egyidejű eszköz is, és ez számottevõ lehetõséget jelent a kisvállalkozásuk biztonságát keresõ felhasználók számára..

A szolgáltatás a hatalmas hálózatának köszönhetően dupla titkosítási szolgáltatást is kínál, és ez óriási mértékben növeli a kínált biztonsági szintet, megnehezítve ezzel a NordVPN bármely előfizetőjének átjutását. Az NordVPN előfizetéssel választhat is, hogy melyik szerverhez csatlakozni szeretne, és ez az elvégzendő munkán alapul. A szolgáltatásnak online játékokra, torrentre, HD streamingre és zökkenőmentes nagyméretű fájlok letöltésére optimalizált szerverei vannak. A NordVPN a Tor-nal is integrálható, hogy teljes névtelenséget biztosítson a felhasználók számára a Toron keresztül a VPN-en keresztül. Haladjon tovább, és nézd meg, mit számíthat ettől a szolgáltatótól az NordVPN áttekintésünk áttekintésével.

Hogyan változtassuk meg a Tinder helyét?

A Tinder a GPS-helyzetét, valamint a nyilvános IP-címét használja a tartózkodási helyének meghatározására. A GPS-helyét hamisíthatja olyan alkalmazásokkal, mint például a „Xposed Framework”. A nyilvános IP-cím elrejtéséhez használhatja a fentiek által ajánlott legfontosabb VPN-szolgáltatókat.

 1. Először meg kell gyökérítenie a készüléket. Megtalálható oktatóanyagok, hogyan lehet ezt megtenni itt.
 2. Ezután telepítse az „Xposed Framework” nevű alkalmazást
 3. Indítsa el az Xposed Framework alkalmazást, és görgessen a „Letöltések” pontra.
 4. Keressen a „FakeLocation” kifejezésre, és töltse le a legújabb verziót.
 5. aktiválja a modult az Xposed telepítő „Modulok” szakaszában
 6. Indítsa újra a telefont.
 7. Nyissa meg a „FakeLocation” alkalmazást.
 8. Ezután válassza a „Beállítások” lehetőséget..
 9. Kapcsolja be a „Rendszeralkalmazások” elemet, és frissítse az alkalmazások listáját.
 10. Kapcsolja be a „GPS Mocking” funkciót, és válassza ki a tartózkodási helyét.
 11. A Tinder alkalmazás elindítása előtt ellenőrizze, hogy elindította-e a VPN app és olyan VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódnak, amely a FakeLocation alkalmazásban kiválasztott helyhez legközelebb van.

A Tinder legjobb VPN-je – következtetés

Ha úgy döntött, hogy partnerét a Tinder-en keresi, akkor nem kell foglalkoznia azzal a korlátozással, amelyet a hálózaton használ, amelyet az internethez való csatlakozáshoz használ. Szerezzen VPN-t, és élvezze a teljes online szabadságot.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map