A legjobb VPN a TinyChat számára

Az Internetnek köszönhetően manapság megkönnyíti a világ minden tájáról való kapcsolattartást. Manapság nem is kell tudnia, kivel beszél. Rengeteg csevegőfórum és online platform van, amelyekkel beszélgetést indíthat. Az egyik népszerűbb a TinyChat. A TinyChat egy online platform, amellyel kommunikálhat hangos csevegések, azonnali üzenetküldések vagy akár videobeszélgetések révén. A szolgáltatás annyi chat-szobát kínál, amelyekhez csatlakozhat. Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját témáikhoz saját virtuális szobákat hozzanak létre.


A legjobb VPN a TinyChat számára

A legjobb VPN a TinyChat számára

A TinyChat bármilyen jó?

A szolgáltatást kifejezetten azoknak a felhasználóknak fejlesztették ki, akik egyszerre akár 12 video-hírcsatornát szeretnének használni. Ez azt jelenti, hogy egyszerre akár 12 résztvevőt is láthatja. A TinyChat szintén helyfüggetlen; ami azt jelenti, hogy nem kell ugyanabban a környéken tartózkodnia, hogy kommunikáljon a barátaival.

Az egyik dolog, amelyet tudomásul kell venni, a szabályok, amelyeket be kell tartania a szolgáltatás használatakor. A TinyChat néhány nagyon tisztességes iránymutatással rendelkezik, amelyek meghatározzák, mit tehet vagy mit nem. Ezért fontos, hogy teljesítsük őket. A nyilvánvaló nem tartalmaz meztelenséget, tiszteletben tartja a moderátorokat és természetesen a csoport többi tagját. Ezen szabályok megsértése azt jelenti, hogy egy bizonyos ideig nem férhet hozzá a szolgáltatáshoz. Egy másik dolog, amely akadályozhatja meg a TinyChat elérését, az, amikor ezt megfigyelt hálózaton végzi. Ezeket általában az iskola vagy a munkáltató kezeli. Lehet, hogy vannak adminisztrátori blokkok, amelyek megtagadják az ilyen webhelyekhez való hozzáférést. Ennek oka az, hogy általában sok sávszélességet használnak fel.

Ennek ellenére továbbra is léteznek olyan intézkedések, amelyeket alkalmazhat a blokkok körül történő megkerüléshez és a webhely nagy nehézségek nélküli eléréséhez. Az egyik nagyon megbízható a VPN szolgáltatás használata.

VPN használata a TinyChat segítségével

A virtuális magánhálózat lényegében olyan kiszolgálók csoportja, amelyekhez csatlakozhat, és adatai titkosítva vannak a forgalom elrejtése érdekében. Ez arra szolgál, hogy megkerülje a hálózat bármely blokkját, mivel az internethez való kapcsolódáshoz használt útvonalak megváltoznak. Egy megbízható szolgáltatás segítségével képesnek kell lennie ezen blokkok körülkerülésére és a TinyChat elérésére, tartózkodási helyétől vagy hálózatától függetlenül..

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy VPN szerverhez.
  5. Végül használja a TinyChat alkalmazást az iskolában. munkahelyen vagy bárhol máshol, ahol az alkalmazást tilthatják.

A VPN használata lehetővé teszi a kapcsolat elkerülését bármilyen harmadik fél beavatkozásától. Ez azért fontos, mert akkor is magas szintű biztonságot élvezhet, ha nyilvános WiFi-kapcsolaton keresztül érinti az internetet. A hozzáadott titkosítás lehetővé teszi az IP-cím elrejtését, és így a kapcsolat részleteinek elrejtését. Ha ezt megtenné, akkor bármilyen webhely által felállított, földrajzi korlátozó blokkok körül megkerülheti a lehetőséget.

A legjobb VPN-k a TinyChat számára

A VPN-kapcsolat előnyeinek kihasználása érdekében biztosan előfizetnie kell egy megbízható szolgáltatóra. A szolgáltató keresése csak egy nagyon egyszerű online keresést igényel, de egy időben érdemes megtalálni egy kicsit többet keres. Az idő megtakarítása érdekében néhány szolgáltatást már felkerekítettünk, amelyeket biztosan a legjobban használhatunk a TinyChat számára. Vessen egy pillantást alább:

1. ExpressVPN

Legfontosabb ajánlásaink az ExpressVPN-hez kapcsolódnak. Ez a világhírű szolgáltató, amelynek székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és erős, akár 2000 szerverből álló hálózattal rendelkezik. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást alkalmaz a felhasználó biztonságos böngészése érdekében, és nulla naplózási politikával rendelkezik, hogy bizalmat keltsen a szolgáltatásukban. Az ExpressVPN-nek van egy legszélesebb körű ügyfélszolgálati csapata is, amely éjjel-nappal elérhető konzultációra és elérhető közösségi média, e-mail vagy élő üzenetküldés útján..

A szolgáltatás akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, de ez a szám növelhető, ha a szoftvert közvetlenül az útválasztóra telepíti. VPN kliense könnyű navigálni, és kompatibilis a különféle szoftverplatformokkal. Az ExpressVPN lehetővé teszi a felhasználók számára a használni kívánt VPN-protokollok kiválasztását is, mivel támogatja az OpenVPN, SSTP, PPTP és L2TP / IPSec programokat. A szolgáltatás olyan funkciókkal rendelkezik, mint a megosztott alagútépítés, amelyek lehetővé teszik, hogy eldöntse, milyen forgalmat szeretne titkosítani a szolgáltatáson keresztül. Az ExpressVPN internetes megszakítót is kínál, amely automatikusan leállítja a kapcsolatot, ha veszélybe kerül. Számos olyan lopakodó kiszolgáló is található, amelyekhez csatlakozhat, ha az ország, amelyben tartózkodik, nem támogatja a VPN használatát. Vessen egy pillantást az ExpressVPN áttekintésünkre, hogy megtudja, hogyan nyújthatja ez a szolgáltató nagy gond nélkül a TinyChat elérését..

2. IPVanish

Az IPVanish egy másik elismert szolgáltató az Egyesült Államokban, több mint 1500 vállalati szerverrel van elosztva a világ minden tájáról. A szolgáltatás büszke arra, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsen a sebesség és a biztonság között. Ez az oka annak, hogy a játékosok és azok, akik HD formátumban szeretnének streamálni, széles körben keresik ezt. A sebesség azt jelenti, hogy tökéletes kiegészítést jelent, különösen azoknak a felhasználóknak, akik nem értékelik, hogy a videók pufferre várnak.

Az IPVanish előfizetés lehetőséget nyújt arra, hogy akár 10 egyidejű eszközt csatlakoztasson a készülékéhez, és a 256 bites AES titkosításnak köszönhetően jól védve van. A szolgáltatás szintén fenntartja a szigorú nulla naplózási politikát, és támogatja az OpenVPN, IKEv2 és L2TP / IPSec mint VPN protokollokat. Az IPVanish rendelkezik egy intelligens DNS-szolgáltatással is, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek elérését, és egy SOCKS5 webproxy-ot, a VPN-kliensek letöltésének alternatívájaként. Az IPVanish kiváló torrenting támogatást is kínál, mivel a felhasználók korlátlan P2P fájlátvitelt és anonim torrentingot élvezhetnek. A szolgáltatás nagyszerű hozzáférést biztosít a TinyChat eléréséhez, és további okokból megismerheti az IPVanish áttekintésünket..

3. NordVPN

Mint mindenre kiterjedő szolgáltató, a NordVPN valószínűleg a legjobb megoldás a kereséshez, ha inkább az eszközök hosszú listája áll rendelkezésére. A képes szolgáltató székhelye Panamában található, és nulla naplózási politikával rendelkezik, amely harmadik személyeket távol tart az üzleti vállalkozásától. A NordVPN az egyik legnagyobb szerverhálózattal rendelkezik, több mint 4000 terjesztéssel az egész világon. A szolgáltatás 256 bites AES titkosításán keresztül a felhasználói adatokat biztonságban tartja, és lehetővé teszi, hogy akár 6 készülék több védelem alatt álljon egy előfizetés alatt..

A szolgáltatás dupla VPN titkosítást alkalmaz a felhasználói adatok még biztonságosabbá tétele érdekében, és egy csomó szoftverrel rendelkezik, amelyek sok kényelmet biztosítanak a felhasználók számára. Van egy CyberSec szoftver, amely elkerüli a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, valamint támogatást nyújt a Tor számára a VPN-en keresztül, anonim módon, online maradva. A szolgáltatás DNS szivárgás elleni védelmet is biztosít, és támogatja mind a P2P fájlátvitelt, mind a HD streamingt. A SmartPlay szolgáltatás hozzáférést biztosít földrajzi korlátozó webhelyekhez, és a dedikált IP-címek listája lehetővé teszi, hogy ragaszkodjon a saját magán virtuális online identitásához. Ez minden bizonnyal egy olyan szolgáltatás, amely észrevétlenné teszi a hozzáférést a TinyChat-hoz. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy hogyan fogja ezt csinálni, töltsön el egy kis időt, és olvassa el a NordVPN áttekintést.

Következtetés a TinyChat legjobb VPN-jeiről

Először kipróbálhatja a TinyChat alkalmazást, és annyira szereti a szolgáltatást, hogy rabja. Ha ez véletlenül megtörténik, akkor ellenőriznie kell, hogy elérheti-e, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A felsorolt ​​három VPN-szolgáltatás lehetővé teszi ezt. Vessen egy pillantást külön-külön mindegyikre, átnézve a saját véleményüket, és akkor tudni fogja, melyik közül a legjobban megfelel az Ön ízlésének.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me