A legjobb VPN a Tixati számára

A Tixati egy olyan felhasználók számára készült, akik sokkal alapvetõbb felhasználói felületet részesítenek elõnyben. Ez egy BitTorrent ügyfél, amely hosszú listát kínál azokról a szolgáltatásokról, amelyek sokkal hatékonyabbá teszik a felhasználást más rendelkezésre álló alternatívákhoz képest. Ez olyan verziókban is elérhető, amelyek Linuxon és Windows alapú készülékeken egyaránt működhetnek, tehát nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt. A letöltések az alkalmazott fejlett algoritmusoknak köszönhetően hatékonyak, és olyan intézkedésekkel, mint például az RC4 titkosítás, amely biztosítja a kapcsolat biztonságát, akkor nem kell aggódnia, még akkor sem, ha letölt olyan tartalmat olyan forrásokból, amelyek nem olyan hitelesek..


A legjobb VPN a Tixati számára

A legjobb VPN a Tixati számára

A Tixatiinak minden jó??

A Tixati szintén nagyon sovány a sávszélességén, mivel a lehető leggyorsabb forrásokat kínálja a torzításhoz, amikor egy adott fájlt keres. A szolgáltatásnak továbbá az egyik leghatékonyabb hitelességi eszköz, amellyel megállapíthatja, hogy valakinek valójában a torrentje valóban rendelkezik-e a keresett fájlval, valamint egy automatikus ütemezési protokoll, amelyet a özön.

Mindezen fejlett funkciók ellenére a Tixati továbbra is ki van téve azoknak az intézkedéseknek, amelyeket egy internetszolgáltató alkalmazhatna annak szippantására, hogy ügyfelei közül melyik szünteti meg az összes sávszélességet folyamatos torrent segítségével. Ha nem tudod, az internetszolgáltatók általában nagyon érdeklődnek a sávszélesség tényleges fogyasztásában, és ha rájönnek, hogy állandóan sávszélességet igényel, biztos lehet benne, hogy alkalmaznak bizonyos intézkedéseket és lassítson le.

Amikor ezt megteszik, azt ISP-fojtásnak nevezik, és ez azt jelenti, hogy vagy jelentősen csökkenti a böngészési sebességet, vagy blokkolja a hozzáférést az egyes weboldalakhoz. Most, bármelyik feltétel ellentétes az Ön torrent képességével. Ha folytonosan szeretné folytatni tevékenységeit, akkor megoldást kell keresnie az internet-fojtás megkerülésére az internetszolgáltató által..

Hogyan kell működni az ISP fojtása alatt

A fojtásgátlás egyik legjobb módja annak biztosítása, hogy az internetszolgáltatónak fogalma sincs, mire készül online. Hogy lehet ezt megtenni? Előfizetve egy megbízható virtuális magánhálózati szolgáltatásra. A VPN szolgáltatással történő regisztráció lehetővé teszi a kapcsolat titkosítás útján történő biztonságát, és így biztos lehet abban, hogy senki sem, köztük az internetszolgáltató, nem tudja megállapítani, hogy mit tesz online.

A VPN elősegíti az Ön személyazonosságának biztosítását oly módon, hogy a társait is magántulajdonban tudja tartani, mivel rejtett IP-címét rejti el. Ha VPN-en keresztül csatlakozik egy távoli szerverhez, akkor a tényleges IP-címe virtuálisra vált, és ez annak a helynek a alapján történik, amelyről úgy tűnik, mintha származna. Ezért annak biztosítására, hogy széles körű kiszolgálót választhasson, amelyek közül választhat, olyan szolgáltatásra van szüksége, amelynek széles lábnyoma van az egész világon. Szüksége lesz továbbá olyan VPN-szolgáltatásra, amely a legkevesebb sebességet távolítja el a sávszélességtől (a VPN-k a titkosítás miatt felveszik a sávszélességet), valamint egy olyan szolgáltatásra, amelynek ügyfélszolgálatára mindig támaszkodhat.

A legjobb VPN-k a Tixati számára

Annak biztosítása érdekében, hogy ne jusson olyan szolgáltatóhoz, akivel később megbánhatja a feliratkozást, már elegendő háttér-ellenőrzést elvégeztünk, hogy tanácsot adjunk Ön számára azoknál, amelyekhez fordulhat, és nem szabad csalódni. Itt található azon szolgáltatások listája, amelyekről tudjuk, hogy a Tixati számára a legjobbak.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN továbbra is lenyűgözi a szolgáltatások széles skáláját és a magas színvonalú szolgáltatást, és ebből kifolyólag számos díjat nyert a szolgáltatás kiválóságáért. A szolgáltató körülbelül 2000 szerverrel büszkélkedik több mint 94 országban, és katonai fokozatú 256 bites AES védelmével büszkélkedhet a felhasználók és adataik biztonsága érdekében, amikor online vannak. A szolgáltatás egy sor lopakodó szervert is kínál, amelyeket anonim módon használhat a VPN-hez, valamint torrent-t az ISP ismerete nélkül..

Az ExpressVPN akár 3 többszörös kapcsolatot képes támogatni, és egy olyan VPN-ügyféllel, amely biztosan működik az összes Windows, Linux, Android és iOS eszközzel, széles választékban lesz támogatott eszközök közül választhat. A szolgáltató teljes mértékben támogatja a VPN-protokollok széles skáláját, például az OpenVPN, az SSTP, az L2TP és a PPTP. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és mivel ez egy olyan régió, amely kívül esik az adatszabályozó hatóságok joghatósága alá, akkor nem kétséges, hogy nulla naplózási politikájuk teljes mértékben megvalósult. Az ExpressVPN további funkcióinak és szolgáltatásainak megtekintéséhez tekintse meg az ExpressVPN részletesebb áttekintését.

2. IPVanish

Az IPVanish ezen a listán is megtalálható, a támogatási szintnek köszönhetően, amelyet azoknak a felhasználóknak kínál, akik a torrentot szeretnék. A szolgáltató nyíltan ösztönzi a torrentingot webhelyén, és támogatja az anonim torrentingot a P2P-forgalom korlátozása nélkül. A szolgáltatás székhelye az Egyesült Államokban található, és annak ellenére, hogy közel áll az online fellépésekért felelős ügynökségekhez, továbbra is fenntartja, hogy a felhasználói tevékenységek online megfigyelésének céljából nem tartanak fenn felhasználói naplókat..

Az IPVanish hálózatának mintegy 1500 szervere van, és mindegyik teljes mértékben a szolgáltatás tulajdonában van. Ez azt jelenti, hogy harmadik feleknek nem lesz esélyük beszivárogni a kapcsolatba, és ha 256 bites AES titkosítást valósítanak meg, akkor semmi nem kell aggódnia az Ön biztonsága miatt. Az IPVanish nagy hangsúlyt fektet az előfizetők számára kínált sebességekre, ígéretet téve arra, hogy nem fognak hosszú késéseket elviselni streaming, letöltés vagy torrent alkalmazás során. Az IPVanish felhasználók élvezhetik mind a korlátlan sávszélességet, mind a korlátlan sebességet az előfizetés után, és választhatják a webalapú SOCKS5 protokollt, ha nem szeretné, ha VPN-kliensüket letöltik a készülékükre. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mire számíthat az IPVanish, akkor nézze meg az IPVanish áttekintést.

3. NordVPN

Az NordVPN egy másik komoly szolgáltató, amely semmit sem áll meg annak biztosításáért, hogy internet-kapcsolata továbbra is jól védett és titkosított legyen. A hatókörén belül legfeljebb 4000 szerver esetén nem kell gondot keresnie egy kiszolgálóra, amelyhez csatlakozni szeretne. A szolgáltatás katonai szintű 256 bites AES biztonságot, valamint dupla titkosítást alkalmaz a kapcsolat lehető legmagasabb szintű biztonságának biztosítása érdekében. A Panamában való tartózkodás hatalmas előnye, mivel a felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy böngészője naplóikat megőrzik a jól végrehajtott nulla naplózási politikájuknak köszönhetően.

A NordVPN akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és a torrent teljes támogatásának köszönhetően a felhasználók minden gond nélkül használhatják a 6 készüléket torrentinghez. A szolgáltatás lehetővé teszi a Toron támogatásának fokozott anonimitását, valamint külön IP-t kínál azoknak a felhasználóknak, akik ügyfél-központúbb szolgáltatást szeretnének. A NordVPN rendelkezik a CyberSec szoftverrel is, amely védelmet nyújt a rosszindulatú hirdetésekkel szemben, valamint a SmartPlay DNS szolgáltatásként, amely lehetővé teszi az Ön helyének elrejtését az IP megváltoztatásával. A szolgáltatásnak még sok más lehetősége van, amelyeket itt még nem sorolt ​​fel, tehát, ha többet szeretne tudni arról, hogy mi van raktáron, tekintse meg a NordVPN áttekintést.

A legjobb VPN a Tixati számára – Következtetés

A Tixati számára megbízható VPN-szolgáltatás biztosítja a zökkenőmentes torrent-élményt, mivel Ön mentesül minden olyan feltétel alól, amelyet az internetszolgáltató az Internet sebességének lelassítására vagy a torzítás korlátozására alkalmazhat. Az általunk felsorolt ​​három az iparág legjobbjai közé tartozik, de továbbra is javasoljuk, hogy végezzen saját teszteket azáltal, hogy igénybe veszi pénzük visszafizetési garanciáit vagy ingyenes próbaidőszakot, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map