A legjobb VPN a Tor böngészőhöz

Mi a legjobb VPN a Tor Browser számára? Az eredeti néven The Onion Routing projekt néven ismerték meg a Tor koncepciót, amelyet az Egyesült Államok Haditengerészeti Kutatólaboratóriumának alkalmazottjai dolgoztak ki az 1990-es évek elején. A szoftver úttörõinek azt mondták, hogy dolgozzon ki egy módszert, amelyen keresztül az amerikai hírszerzési információk biztonságosan továbbíthatók az interneten. Nagyon alulbecsülhető lenne azt mondani, hogy sikeresek voltak. A tudósok bolondbiztos módszert dolgoztak ki az online biztonságos kommunikáció érdekében, és miután a szoftvert nyilvánosságra hozták, sokkal több biztonsági tudatos személy nézett rá, mint az online névtelenség maradásának átfogó megoldására..


A legjobb VPN a Tor számára

A legjobb VPN a Tor számára

A legjobb VPN a Tor böngészőben – gyors áttekintés

Ha meglehetősen jól ismeri a Tor és a VPN működését, akkor kihagyhatja az alábbi részletes áttekintést. Itt összegezzük a legjobb VPN-ket, amelyeket a Tor-nal használhat:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. BulletVPN

Tor magyarázata

A Tor hálózat egyszerű működési koncepciót követ. Amikor az Internet-felhasználók feliratkoznak a szolgáltatás igénybevételére, eszközeik csomópontokká is válnak, amelyeken keresztül a többi felhasználó kommunikációs formái visszatérnek az útvonalon a célkiszolgálóra. Ez tehát rendkívül megnehezíti az üzenetek vagy felhasználói kérelmek nyomon követését, közvetlenül a kezdeményezőhöz küldve. Az önkénteseknek, akiken keresztül ezeket az üzeneteket továbbítják, több millió ember szerepel a világ minden tájáról, akik véletlenül a hálózat részét képezik, tehát a Tor hálózaton történő szörfözés azt jelenti, hogy elrejtheti személyazonosságát, tartózkodási helyét és online tevékenységeit, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik-e..

Számos olyan tényező is van, amelyek egyre nehezebbé teszik annak kiderítését, ahonnan pontosan az adatokat küldik. Kezdetben: az átvitt adatok titkosításra kerülnek, amikor egy csomóponttól lepattannak, és minden csomópont csak annak a csomópontnak az IP-címét is ismeri, amely vagy előtte, vagy hátul van. Ez azt jelenti, hogy a hálózatban részt vevő személyek nem tudják megjósolni, hogy a továbbított adatok mikor kerülnek végbe. Végül senki sem képes felfedezni az Ön valódi személyazonosságát, tehát egy olyan nagy felhasználói hálózat tagjává válhat, akiknek valójában fogalmam sincs róla.

A Tor és a VPN használata

Az első elpirulás után a legtöbb internetező egyetért azzal, hogy a Tor a VPN-hez képest sokkal félelmesebb megoldásnak tűnik, ha csak anonimitást és online biztonságot keres. A probléma az, hogy a szolgáltatásnak vannak bizonyos aspektusai, amelyek elháríthatják Önt, különösen akkor, ha valójában nem áll fenn olyan nagy veszély, hogy valaki nyomon tudja követni, mit tesz online. Az első visszaesés a sebesség. A Tor ismert, hogy meglehetősen lassú a VPN-ekhez képest. Ez azt jelenti, hogy hozzáadódik az idő, amikor videót tölt be, vagy bárki mással cseveg, amikor online. Ezen felül a VPN által nyújtott tapasztalatok sokkal jobbok és alkalmasak a szolgáltatás mindennapi felhasználhatóságához. Ennek oka az, hogy lehetővé teszi olyan tevékenységeket, mint a P2P fájlmegosztás, amelyet akkor veszélyeztetnie kell, ha továbbra is a Tor-hálózat részévé válik.

VPN over Tor vs Tor over VPN

Mielőtt megvizsgálnánk, hogy mely szolgáltatót kell keresnie, engedje meg, hasonlítsa össze a szolgáltatásokat, amelyeket valószínűleg kap, ha úgy dönt, hogy a VPN-t választja a Tor-on, vagy a Tor-t a VPN-en keresztül..

VPN a Tor felett

Előnyök:

 • Az internetszolgáltatója nem fogja tudni, hogy Tor-ot használ
 • A Tor beviteli csomópont csak a VPN szolgáltató IP-jét fogja látni.
 • Hozzáférést kapsz az .onion webhelyekhez.
 • VPN-szolgáltatója nem látja, hogy mire készül az interneten, ha a Tor böngészőt használja.

Hátrányok:

 • Az igazi IP-cím látható a VPN-szolgáltató számára.
 • Nem kap védelmet a rosszindulatú Tor kilépési csomópontok ellen.
 • A Tor kilépő csomópontjai blokkolódnak.

Tor over VPN

Előnyök:

 • A VPN szolgáltató nem látja az Ön valódi IP-címét.
 • Védelemben részesül minden rosszindulatú Tor-kilépő csomópont ellen.
 • Ön képes megkerülni a Tor kilépő csomópontjait.
 • Kiválaszthatja a szerver helyét.
 • Az összes forgalom Toron megy keresztül.
 • A portokat a VPN-en keresztül nyithatja meg.

Hátrányok:

 • VPN-szolgáltatója látja, hogy mit tesz online.

A legjobb VPN-ek a Tor számára

Azoknak a felhasználóknak, akik tisztában vannak a Tor használatának előnyeivel, valamint a VPN szolgáltatás előnyeivel, nehéz lehet eldönteni, hogy melyik lehetőséget választják a kettő között. Valójában ezt a döntést nem kell olyan nehéz meghozni, mert vannak olyan VPN-szolgáltatások, amelyek képesek kombinálni mindkettő használatát. Ezek azok a VPN-szolgáltatók, amelyeket ma felülvizsgálunk, így legalább van egy ötlete, hogy mit kell tennie.

1. ExpressVPN

Az ismert, hogy a világ legjobb VPN szolgáltatásait kínálja, az ExpressVPN kifejezetten támogatja a VPN és a Tor használatát a maximális online védelem érdekében. Az első szintű szolgáltató azonban csak egy formátumot támogat, amelyen keresztül a szolgáltatás beállítható; “Tor VPN felett”. Ez a beállítás a legjobban működik a szolgáltatónál, sőt, még azt is megakadályozza, hogy a VPN-hálózat megtudja, mire készül online. Ezen kiváló szolgáltatás mellett az ExpressVPN-t is nagyon szeretik rendkívül megbízható ügyfélszolgálati csapata miatt, mivel ezek mindig rendelkezésre állnak az ügyfelek problémáinak megoldására. A szolgáltatás 1500+ erős szerverhálózattal is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatot létesítsenek minden olyan országgal, amelyet szeretnének. A szolgáltatáshoz Stealth kiszolgálók is tartoznak, amelyek lehetővé teszik a Kínában élő országokban élő felhasználókat & a Közel-Kelet a VPN-ek használatához anélkül, hogy az internetszolgáltatók megtudnák, valamint egy jutalmazási rendszer, ahol mindenkinek, aki egy barátot utal, aki feliratkozik a szolgáltatásra, mind az áttétel & A játékvezető egy hónap ingyenes felhasználást kap az előfizetéshez. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciájuk sokkal több funkcióval teli ki magát, tehát vegye igénybe, és nézze meg pontosan, mit kínálnak..

2. NordVPN

A panamai székhellyel rendelkező szolgáltatásban gazdag szolgáltató a „Tor over VPN” modellt is elfogadja, azaz az adatokat először a VPN szolgáltatás titkosítja, majd tovább tovább titkosítja a Tor hálózaton keresztül. A szolgáltatáson keresztül elérhető több mint 4000 szerver lehetővé teszi a VPN szintű továbbfejlesztett titkosítást, például a DoubleVPN szolgáltatáson keresztül. Amikor az adatokat két kiszolgálón keresztül küldik el, a titkosítási szint kétszer akkora lesz, mint a normál szolgáltatóknál. Hajtsa végre újra a Tor hálózaton keresztül, és a lehető legmagasabb szintű online biztonsággal rendelkezik. A NordVPN a felhasználók számára is elkerüli a rosszindulatú hirdetéseket és a rosszindulatú programokat a CyberSec funkción keresztül, és szervereik szintén optimalizálhatók attól függően, hogy milyen tevékenységet szeretnének elvégezni az internet-felhasználó online állapotban. A szolgáltató HD streamingre, szerencsejátékra, P2P letöltésre és kettős titkosításra irányuló szervereket kínál. A NordVPN emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 5 egyidejű kapcsolattal rendelkezzenek egy fiók alatt történő működéshez, és ígéri, hogy nulla naplózási politikájuk révén nem vezetnek nyilvántartást előfizetőik böngészési előzményeiről. Ha mindez jónak tűnik számodra, van egy 3 napos ingyenes próbaidőszak, amelyet érdemes kipróbálni.

3. IPVanish

Ez az amerikai székhelyű szolgáltató a Tor használatát is támogatja, miközben VPN szolgáltatásaik a „Tor over VPN” formátum felé is támaszkodnak. Ezt a konfigurációt a VPN-alkalmazásukon keresztül lehet elvégezni, és az üzembe helyezés nem haladhatja meg az 5 percet. Emellett az IPVanish azért is nagyon népszerű, hogy mindegyik 1500+ szerverük tulajdonosa, és ez azt jelenti, hogy képesek rendezni az esetlegesen felmerülő ügyfélproblémákat anélkül, hogy harmadik félen kellene részt venniük. Szervereik meglehetősen gyorsak, ezért az online játékosok kedvelik ezt a szolgáltatót a többiekkel szemben. Az IPVanish arról is ismert, hogy akár egy fiók alatt akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és nagyon szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik, ahol nem tartanak nyilvántartást az ügyfelek használati előzményeiről. Az első szintű szolgáltatóként az ügyfélszolgálat is az iparág legjobbjai között szerepel, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor igénybe vehessenek segítséget nappali vagy éjszakai időben. A szolgáltatás támogatja az L2TP, PPTP és OpenVPN protokollokat, mint fő VPN protokollokat, de arra ösztönzi ügyfeleit, hogy támaszkodjanak az OpenVPN-re, mivel ez a legbiztonságosabb. Ez a szolgáltatás csak 7 napot kínál ingyenes próbaidőszakra, így bárki számára, aki azt reméli, ki kell próbálnia annak összes funkcióját, mihelyt feliratkozik erre az ajánlatra..

Következtetés a Tor-böngésző legjobb VPN-jéről

A Tor és a VPN kombináció használata biztosan biztosítja az Ön számára az egyik legjobb védelem módját, amikor online vagy, és a fent felsorolt ​​három szolgáltatás a lehető legjobb Tor és VPN kombinációkat kínálja, garantálva a garantált névtelenséget, és fokozott biztonság.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map