A legjobb VPN a Twitch számára

A Twitch használata többé-kevésbé hasonlít a YouTube használatára, kivéve a Twitch használatával, amikor képeket tölthet fel játékkínálataiból, és néhány barátja megcsodálhatja a képzettségi szintjét. Még élőben közvetítheti játéktevékenységeit. Ez viszonylag új platform a játékosok interakciójához, és gyorsan nagy népszerűségnek örvend a szerencsejáték-közösségben. A videóinak megosztása azonban a webhelyen nagyon nehéz lehet, különösen akkor, ha olyan régióban élsz, ahol a kormány számos szigorú cenzúra-törvényt vezetett be..


A legjobb VPN a Twitch számára

A legjobb VPN a Twitch számára

A legjobb VPN a Twitch Összefoglalóban

Az alábbiakban megtalálja a Twitch-hez használható legjobb VPN-ek listáját:

  • ExpressVPN
  • CyberGhost
  • NordVPN
  • IPVanish
  • VyprVPN

Hogyan érhető el a Twitch a VPN segítségével

Az ezen internetes cenzúra körüli megoldás olyan megoldást igényel, amely elrejti az Ön személyazonosságát, és azt sem, hogy bárhol felismerje a webhelyet. Az egyik ilyen megoldás a virtuális magánhálózat.

Miután feliratkozott a választott szolgáltatóra, számos privát szervert elérhet azon hely alapján, amelyről úgy tűnik, mintha a szolgáltatást szeretné elérni. Ilyen módon az adatok titkosítva vannak, és az IP-cím rejtőzik a nyilvánosságtól. Az összes ilyen intézkedés helyett könnyedén megkerülheti a korlátozásokat, és bármikor feltöltheti videóit a Twitch-hez.

A legjobb VPN a Twitch számára – mélyreható áttekintés

Íme néhány a VPN-szolgáltatók közül, amelyeket érdemes figyelembe vennie egy ilyen szolgáltatáshoz:

1. ExpressVPN – (a szerkesztő legfontosabb választása)

Az ExpressVPN esetében a legjobb dolog az, hogy képes nagy felbontású videókat közvetíteni és grafikusan intenzív játékot játszani anélkül, hogy soha nem kellene aggódnia a sávszélesség miatt. Az ExpressVPN lehetővé teszi az Internethez való csatlakozást anélkül, hogy gondolkodna az azon belüli működésre vonatkozó adatkorlátokról. Ugyanezen előfizetés alatt egy másik eszközt is csatlakoztathat, és böngészhet, amennyit csak akar.

Havi ára körülbelül 10 USD, az ExpressVPN használatának lehetővé kell tennie online tevékenységeinek folytatását anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság megsértése miatt. Az általuk nyújtott szoftvert a könnyű használat szempontjából építették, így még az első alkalommal sem a felhasználók töltenek sok időt arra, hogy kitalálják, hogyan működik minden..

Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is, ahol úgy érzi, mintha a szolgáltatás nem igazán felel meg az elvárásainak, akkor teljes visszatérítést kérhet, és pénzét minden gond nélkül átadhatja. Ha azonban úgy találja, hogy tetszik, van egy ingyenes szolgáltatásszolgáltatás hónap, amelyben igényelni kell arra az esetre, ha bárki is úgy dönt, hogy hivatkozik a szolgáltatásra. Valójában mindkettő ingyenes havi felhasználási díjat kap, miután az áttétel feliratkozott.!

Ha feliratkozás után olyan problémák merülnek fel, amelyeket még nem tud kitalálni, akkor az ExpressVPN ügyfélszolgálata mindig nyitva áll bármilyen probléma meghallgatására és megoldására. Legfeljebb 30 percet vesz igénybe az e-mail válaszolása, tehát nem kell ilyen hosszú ideig elakadnod.

Mindezen tulajdonságok mellett, és még sok minden mást, amit még nem tettünk fel, ExpressVPN minden bizonnyal az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltató, amikor az összes játékigényt kielégíti.

2. IPVanish – (legolcsóbb)

Hátulról ExpressVPN nekünk van IPVanish, egy másik szolgáltató, amely mindenképpen megérdemel egy időben. A havi előfizetésért felszámított 10 dolláros díj szintén nem olyan rossz, mint a többi szolgáltatás.

A megfizethető árképzés ellenére egy adott felhasználói csoport nem lesz képes élvezni az e szolgáltató által kínált szolgáltatások körét. Az Apple felhasználók számára nehéz lehet megérteni, hogy eszközeiket nem támogatja a szolgáltatás, mivel a VPN kliens minden platformon működik, kivéve az iOS rendszert.

Ha előfordul, hogy feliratkozik, mielőtt megnézné az általuk támogatott eszközök skáláját, és Ön is Apple-felhasználó, akkor egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia garantálja, hogy visszatérítésével visszatéríti pénzét. Ily módon megnézheti néhány más szolgáltatót, például az ExpressVPN szolgáltatót, akik biztosak abban, hogy szolgáltatásuk az összes platformon működik.

3. HideMyAss – (Nem olyan gyors, mint a legtöbb)

Harmadik a listánkban HideMyAss, egy másik versenyző, amely korlátlan sávszélességet kínál, bár sok felhasználó nem volt elégedett a szolgáltatás megbízhatatlanságával, különösen akkor, ha hirtelen elmarad.

A játékhoz rendkívül gyors kapcsolat szükséges, ahol képes lépést tartani a dolgok ütemével. Sok történhet, ha a dolgok még egy másodperccel késnek a játék közben, ezért fontos, hogy feliratkozzon egy szolgáltatóval, amelynek szerverei képesek nagy forgalom kezelésére, és továbbra is jól teljesítenek a sebesség szempontjából.

A HideMyAss VPN ügyfél az összes támogatott eszközön működik, így biztos lehet benne, hogy az Android, Mac, iPhone vagy iPad nem fog semmilyen problémát okozni a beállítás során. Mivel a biztonság a VPN-szolgáltatók legfontosabb prioritása, a HideMyAss fő feladatát számos biztonsági protokoll és 256 bites titkosítás bevezetésével látja el..

Ha bármikor kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, ezt telefonon, e-mailben vagy élő csevegéssel is megteheti, bármikor, nappali vagy éjszakai időben, mivel segítségük elérhető a nap 24 órájában,.

Keresse fel a Twitch legjobb VPN-jét

Most, hogy már tudott három olyan VPN-szolgáltatásról, amelyek segítségével hozzáférhet a Twitch-hez, nincs ok arra, hogy ne csatlakozzon a sávvagonhoz. Igaz, hogy a VPN piacon nehéz lehet navigálni, ezért azt javasoljuk, hogy próbáljon ki olyan szolgáltatásokat, amelyek valamilyen ingyenes próbaidőszakra szólnak, vagy akár pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek, mint amilyeneket ebben a felülvizsgálatban felsorolunk. Ily módon nem veszítheti el pénzét egy olyan szolgáltatóval történő kapcsolattartáskor, amelynek szolgáltatása nem elégedett. A videofelvételek megosztása a Twitch-en sokkal könnyebbé válik, ha megbizonyosodik arról, hogy egy VPN-szolgáltató képes:

  • Gondoskodjon arról, hogy online név nélkül maradjon.
  • Kerülje körül az összes blokkot és korlátozást.
  • Biztosítsa személyes adatait.
  • Fedje el a böngészési előzményeket.

Örömmel halljuk tapasztalatainkból, ha úgy dönt, hogy a fent említett szolgáltatások bármelyikét igénybe veszi. Csak hagyja meg észrevételeit az alábbi szakaszban, és mi biztosan válaszolni fogunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me