A legjobb VPN a Vodafone számára

Voice Data Fone, Vodafone. Ernest Harrington és Gerry Whent erre gondolt, amikor arra gondoltak, hogy hívják a mobil rádióosztályukat, mivel az a szülő elektronikai cégétől, a Racal Limited-től származik. A kettő továbbvezette és megnézte a Vodafone-t, amikor a világ egyik legjobb mobilszolgáltatójává vált, és sikerük eredményeként kibővítették működésüket más országok különböző ruháin keresztül. Az egyik úttörő mobilhálózat-szolgáltatóként a Vodafone minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre szüksége lenne a készülék teljes kihasználásához, és ez magában foglal egy teljes internet-hozzáférési csomagot.

A legjobb VPN a Vodafone számára

A legjobb VPN a Vodafone számára

A legjobb Vodafone VPN összefoglalva

Ha már tudja, mit hoz a VPN az asztalhoz, és nem akarja áttekinteni az alábbi áttekintést, összefoglaltuk az Ön számára a Vodafone legjobb VPN-jét:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN

Vodafone blokkoló webhelyek?

A Vodafone olyan csomagokat kínál, amelyek lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy bejelentkezzenek az internetre, bár használati politikáikat az elmúlt években néhányszor megvizsgálták. Például 2014-ben a Vodafone-ról kiderült, hogy blokkolta a Chaos Computer Club weboldalához való hozzáférést, valószínűleg azért, mert ők voltak a legnagyobb számítógépes hackerek társulása Európában. Az egyesület tagjai kijelentették a csalódottságukat azzal, hogy kijelentették, hogy az Internet káros oldalai elleni cenzúrázásra készített struktúrák nagy részét mindig politikai indítékokra használják fel. Voltak olyan esetek is, amikor az ügyfelek arról számoltak be, hogy nem tudnak hozzáférni bizonyos webhelyekhez, miután eszközeik automatikus biztonsági frissítést hajtottak végre.


Ezek mind olyan helyzetek, amelyek meglehetősen kellemetlennek találnák magukat a közepén, főleg azért, mert még azt sem tudod megjósolni, mikor lehet pontosan korlátozást tenni a kapcsolaton. Mivel az ügyfél, aki már hozzászokott a Vodafone szolgáltatásához, valószínűleg nem lesz a legfontosabb, hogy keressen egy másik, kevésbé korlátozó mobilszolgáltatót a feliratkozáshoz. Csak egy másik biztos módszer létezik a hirtelen weboldal-blokkolás és a szolgáltató által nem szabályozott internetes cenzúra megakadályozására, és ezt a legfelső VPN szolgáltatás igénybevételével lehet elérni..

VPN használata a Vodafone hálózaton

A VPN beállítása a telefonján vagy a hálózati kompatibilis mobilkészüléken nem olyan technikai, mint amire gondolnának. Csak olyan szolgáltatást állít fel, amely korlátlan hozzáférést biztosít a webhelyekhez, ha forgalmát átirányítja a titkosított távoli szerverekre. Ezzel a kapcsolat biztonságossá és rejtetté válik, ami azt jelenti, hogy anonim módon szörfözhet az interneten anélkül, hogy bárki tudná, hogy mit tesz. Az internetszolgáltatója, vagy ebben az esetben a mobilszolgáltató, sötétben fog maradni arról, hogy mit tesz online, tehát nem fognak korlátozni az Ön használatát..

A VPN-szolgáltatással történő feliratkozás azt is jelenti, hogy hozzáférést biztosítunk minden olyan földrajzilag korlátozott webhelyhez, amelyhez korábban még nem volt hozzáférése. Ha nem ismeri az ilyen fajtákat, akkor a földrajzilag korlátozott webhelyek adják meg a hozzáférést a tartózkodási helyed alapján. Miután kapcsolatot létesített egy távoli szerverrel, az IP-címe megváltozik azon, amely megmutatja, hogy pontosan hol alapszik, és egyre azon, amely tükrözi annak a kiszolgálónak a helyét, amelyhez csatlakozott.

Amikor eldönti, hogy melyik VPN szolgáltatást kíván előfizetni, akkor kísértés lehet, hogy feliratkozik ezekre az ingyenes szolgáltatókra. Biztosak vagyunk abban, hogy online találkozott. Felhívjuk figyelmeztetésére, hogy ne használjunk ingyenes VPN-ket, mert ismert, hogy figyelik, tárolják és eladják böngészési előzményeiket harmadik fél vásárlóinak. Ahelyett, hogy olyan szolgáltatókhoz fordulna, amelyek nem számítanak fel Önnek, de nagyon sok frusztrációt okoz, fontolja meg olyan szolgáltatások feliratkozását, amelyek kiváló ár-érték arányt kínálnak, és ügyfélszolgálata mindig készen áll arra, hogy rendezze bármelyik kérdését..

A legjobb VPN-k a Vodafone számára

A lehető legjobb szolgáltatások előkészítését már elvégeztük, amelyekre fel kellene fizetnie, és mellékelünk egy-egy rövid áttekintést is ezekről, hogy megalapozottan dönthessenek. Nézd meg:

1. ExpressVPN

ExpressVPN az egyik szolgáltató, amelyet fel kell fizetnie, ha a legjobb osztályvédelemre és a legmagasabb szintű ügyfélszolgálati tapasztalatra van szüksége. Ez a szolgáltató katonai biztonságot vállal, az OpenVPN központú 256 bites AES titkosításuk jóvoltából. Több mint 2000 szerverükön keresztül az előfizetők garantáltan hozzáférhetnek a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, függetlenül attól, hogy hol található. Bármit is választanak a hozzáférésről, csak ők tudják, mivel az ExpressVPN szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik, amelyet jól betartanak. VPN-alkalmazásukat az első felhasználói szem előtt tartásával is tervezték, és a szolgáltatás olyan verziókat kínál, amelyek kompatibilisek a Windows, iOS vagy Android alapú mobil eszközökkel. Ha több eszköze van, amelyek mindegyike különféle szoftverekkel fut, az ExpressVPN lehetővé teszi mindegyikük védelmét, mivel egy felhasználó legfeljebb 3 egyidejű kapcsolatra jogosult. Az ExpressVPN azt is lehetővé teszi, hogy a Stealth-kiszolgálóiknak köszönhetően szolgáltatásaikat még a legszorgalmasabban működő régiókban is futtassák. Ezek a szervercsoportok lehetővé teszik, hogy észrevétlenül szörfözhessen a VPN-sel, és át tudjon lépni minden olyan tűzfalakon, amelyek úgy vannak beállítva, hogy megtagadják a felhasználók hozzáférését bizonyos webhelyekhez és csatornákhoz. Részletes áttekintésünk révén sokkal többet megtudhat az ExpressVPN-ről és azok kínálatáról, vagy feliratkozhat a 30 napos pénz-visszafizetési garanciájukra is, hogy kipróbálhassa a dolgokat..

2. NordVPN

NordVPN Különösen ismert a szolgáltatások széles skálájáról, amelyek meglehetősen jól növelik a kapcsolat biztonságosságát. A szolgáltatás osztályszintű 4000+ szerverrel rendelkezik, ami messze sokkal több, mint amit más szolgáltatókkal találtunk meg. Egy ilyen kiterjedt hálózat biztosítja, hogy ne találjon akadályokat, amikor megpróbál csatlakozni bármelyik távoli webhelyhez, valamint lehetővé teszi, hogy válassza ki a használni kívánt szervereket, attól függően, hogy mire készül online. . A szolgáltatás nagyvonalúan lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy akár 6 egyidejű eszközt csatlakoztassanak, amelyek mindegyike korlátlan szerverváltást tesz lehetővé. A szolgáltatás dupla titkosítási szolgáltatást is kínál, ahol a forgalmat biztonságossá teszik, és az egyik helyett két kiszolgálón továbbítják. A NordVPN kiegészítő szolgáltatásai között szerepel egy Internet Kill Switch, amely automatikusan leállítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN szolgáltatás veszélybe kerül. Az NordVPN kényelmes panamai bázisa azt jelenti, hogy nem fogják rögzíteni vagy akár megosztani az Ön böngészési előzményeit egyetlen adatkezelő testülettel sem, mivel a régió nem tartozik a joghatóságuk alá. Elkészítettünk egy részletes NordVPN áttekintést, amelyen keresztül még többet megtudhat a NordVPN-ről, vagy még jobb, ha feliratkozhat a 30 napos pénz-visszafizetési garanciájukra, hogy megnézhesse magát, hogy mi az egész.

3. IPVanish

IPVanish ígéri, hogy szolgálatuk segít pontosan ezt megtenni; hogy az IPVanish. A szolgáltatás 40 000 IP-t kínál a felhasználók számára, és a Peer to Peer fájlmegosztást nyíltan támogatja. Ez a floridai alapú szolgáltató egyike azon kevésnek, akiknek nem kell kiszolgálókat bérbe adniuk harmadik felektől, mivel véletlenül a hálózatukban található összes 1500+ szervert birtokolják. Ez jelentős előnyt jelent számukra a többi szolgáltatóval szemben, mivel a felhasználóknak közvetlen kapcsolatuk van a használni kívánt kiszolgálókkal, és ez gyorsabb böngészési sebességet eredményez. Ez az oka annak, hogy az online játékosok inkább a szolgáltatást részesítik előnyben; az övék valószínűleg kevésbé valószínű, hogy bármilyen lemaradást idéznek elő a játék során. Az IPVanish lehetővé teszi a legtöbb rögzített számú csatlakozást, akár 10 egyidejűleg csatlakoztatott eszköz támogatásának köszönhetően. Ezeknek az eszközöknek nem is kell ugyanazon a platformon futniuk, hogy támogassák őket; Az IPVanish VPN alkalmazás olyan verziókban érhető el, amelyek Android, iOS vagy Windows alapú eszközökön futtathatók. Alternatív megoldásként dönthet úgy is, hogy közvetlenül az útválasztóra telepíti, és van egy olyan IPVanish szoftver, amelyet kifejezetten az ilyen kézi telepítésekhez fejlesztettek ki. Röviden ismertettük az IPVanish-t ebben a rövid kilátásban, de ha még többet szeretne tudni a szolgáltatásról, azt javasoljuk, hogy olvassa el az IPVanish mélyreható áttekintését. Ezenkívül ingyenes, 7 napos garantált pénzvisszafizetési periódust biztosítanak mindenki számára, aki érdekli.

Végezzen a Vodafone legjobb VPN-jén

A legtöbb közismert hálózathoz hasonlóan a Vodafone megpróbálja kiszűrni a nem megfelelő tartalmat az internetről a fiatalabb előfizetők védelme érdekében, de néha módszereik kiszabadulnak és blokkolják a normál webhelyeket, amelyekhez a felhasználók már hozzá vannak szokva. Mivel nehéz tudni, hogy mikor történhet ez, a legjobb, ha feliratkozik egy VPN-szolgáltatásra, hogy továbbra is fedezze magát. Az ExpressVPN, NordVPN és IPVanish kiváló szolgáltatók, akik kezdetben vannak, és garantáljuk, hogy ezek a Vodafone legjobb VPN-jei..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me