A legjobb VPN a Vudu számára

A set-top box gyártójaként szerzett szerény kezdetektől a Vudu képes volt felhívni a világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi szupermarket láncának figyelmét, és az Internet egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatásává vált. Az streaming szolgáltatás azóta nagyon sok tartalmat adott fel könyvtárába, mivel 2015-ben több mint 18 000 filmet és több mint 5000 TV-műsorot gyűjtött a katalógusában..


A legjobb VPN a Vudu számára

A legjobb VPN a Vudu számára

Mi teszi a Vudu különlegessé??

Annak ellenére, hogy az interneten megtalálható más streaming webhelyek százai közé tartozik, a Vudu-nak még van valami, amely különbözteti meg a többi online szolgáltatástól. A Vudu nem számít fel havi díjat a felhasználók számára a tartalom streamingért a könyvtárból. Ehelyett azt kérik, hogy a nézők csak azért fizetjenek meg, amit meg akarnak nézni. Engedték, hogy kis díj ellenében “béreljék” a filmeiket. A díjak körülbelül 1,99 USD a normál felbontás és 2,99 USD a HD nézet esetén. Ezenkívül, mivel a Walmart tulajdonában vannak, a felhasználók dönthetnek úgy, hogy a kiskereskedelmi óriás által tárolt filmek digitális másolatát hozzáadják a Vudu-fiókhoz, és tovább folytathatják a továbbiakban azok továbbítását..

A Vudu elérhető az USA-n kívül?

Van egy dolog, amelyben valószínűleg nem lesz olyan boldog, különösen akkor, ha a szolgáltatást szeretné megszerezni, és mindig is kb. A szolgáltatás csak az Egyesült Államokban és Mexikóban érhető el. Ez azt jelenti, hogy sok nehézséggel kell számolnia, különösen amikor a két országon kívül utazik, mivel minden alkalommal hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbálsz elérni a platformot. Ennek oka az, hogy a streaming szolgáltatás geo-blokkokat hozott létre annak megakadályozására, hogy a felhasználók hozzáférjenek, ha a preferált területen kívül helyezkednek el.

A VPN használata a Vudu közvetítéséhez az Egyesült Államokon kívül

Lehet, hogy ez az út végét jelenti azon felhasználók számára, akik külföldi utazások során a szolgáltatás elérésére vágynak, de nem feltétlenül így, ha ismerik a VPN-ket. A virtuális magánhálózatok úgy működnek, hogy az Internet használatából származó forgalmat átirányítják a világ számos más részén található magánszerverekre. Ez úgy történik, hogy kiküszöbölhetők azok a korlátozások, amelyeket akár az internetszolgáltató, akár a webszolgáltatás állított be, amelyet elérni próbál.

Az egész mögött végzett munka szintén nem olyan nehéz megérteni. Miután feliratkozott egy VPN-szolgáltatásra, és csatlakozik egy kiszolgálóhoz, amely ugyanabban a helyen található, mint ahová szeretne hozzáférni, az Ön IP-címe megváltozik a szerverhez tartozóval. Ezzel elkészítheti az összes olyan földrajzilag blokkolt webhelyet vagy csatornát, amelyben helyi felhasználó vagy, és hozzáférhet a szolgáltatásukhoz, mint bármelyik normál felhasználó. Pontosan így érheti el a Vudu-t külföldről, ha feliratkozott egy VPN-szolgáltatásra.

A VPN használata ugyanúgy hozzáférhet más földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz is, ugyanakkor biztosítja, hogy bármi is legyen az online, privát és rejtett maradjon még az internetszolgáltatótól is. Ezt titkosítással hajtják végre, és segít megkerülni az összes olyan intézkedést, amelyet az internetszolgáltató alkalmazott a kapcsolat kipróbálására és kezelésére. A VPN használata emellett biztonságot garantál minden olyan érzékeny anyaggal kapcsolatban, mint online, például banki vagy vásárlási tevékenységeket végez, mivel biztosítja azt a biztonsági szintet, amelyet Önnek meg kell bizonyosodnia arról, hogy hackerek nem férhetnek hozzá banki adataihoz..

Streaming Vudu az Egyesült Államokon kívül a VPN-en keresztül

Nagyon fontos, hogy biztosítsa azt is, hogy a Vudu számára választott VPN-szolgáltatás olyan szolgáltatásként működjön, amely nagyszerű lenne a streaminghez. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket, hogy a Vudu-t bárhol a világon megnézze:

 1. Iratkozzon fel egy prémium VPN szolgáltatással a fenti listából.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS vagy FireStick streaming eszközre.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be a VPN fiókjával.
 4. Az alkalmazáson belül csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.
 5. Most már elérhető a Vudu Kanadából, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából vagy bárhol másutt a tengerentúlon.

A legjobb VPN-k Vudu számára

Nem olyan sok szolgáltatás felel meg ennek a kritériumnak, tehát annak érdekében, hogy megkönnyítsük azok kidolgozását, összeállítottunk egy listát arról, hogy mi tudjuk a legjobb VPN-ket, amelyek segítségével a Vudu az USA-ból kifolyólag továbbjuthat. Nézd meg:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN nagy hírnévvel játszik, hogy mindig az ügyfelet tartja első helyen, és soha nem veszélyezteti szolgáltatása minőségét. A Brit Virgin-szigeteken alapuló szolgáltató körülbelül egy évtizede működik, és ez lehetővé tette számukra, hogy több mint 2000 szerverre növekedjenek. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítását az OpenVPN protokollon alapozza, de támogatja azokat a felhasználókat is, akik eszközüktől függően az L2TP, PPTP, IKEv1 vagy IKEv2-t részesítik előnyben..

Az ExpressVPN kiválóan alkalmas streamingre, mivel szupergyors szerverekkel rendelkezik, valamint egy olyan ügyféllel is, aki kiválasztja a legmegfelelőbb beállításokat, így nem kell túl sokat tennie magának. A szolgáltatás 3 egyidejű kapcsolat létesítésére is képes, és rendelkezik egy lopakodó szerverkészlettel, amelyre támaszkodhat, ha olyan webhelyekhez szeretne csatlakozni, ahol sok online cenzúra zajlik. Az ExpressVPN felhasználók korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltást élvezhetnek, és ígéretet tesznek arra, hogy forgalmuk egyikét sem fogják naplózni a szolgáltatás nulla naplózási politikájának köszönhetően. Nézze meg az ExpressVPN áttekintést, hogy megnézhesse, mi a szolgáltatás még inkább az előfizetők számára.

2. BulletVPN

A BulletVPN egy másik szolgáltató, amelyben megbízhat, hogy biztonságát sértetlennek tartja az internet böngészésekor, különösen a jól kiépített biztonsági struktúrája miatt. Ez a szolgáltatás nagyszerű, különösen azoknak a felhasználóknak, akik sok időt töltenek streamingtel, mivel biztosak lehetnek abban, hogy a betöltés és a pufferolás még csak hosszú időt vesz igénybe. A BulletVPN rendelkezik olyan VPN-klienssel is, amely támogatja a Windows, Mac, Linux és Android platformokat, és több mint 25 országban rendelkezik szerverrel..

A korlátlan sebességet és a nem mért sávszélességet alapértelmezés szerint a csomag tartalmazza, és az észt székhely azt jelenti, hogy a szolgáltatót nem kötelezi semmilyen adatmegőrzési szabály. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a szolgáltatás akár 3 többszörös kapcsolatot is lehetővé tesz, és intelligens DNS-szolgáltatással van ellátva azoknak a felhasználóknak, akik valóban szívesen férnek hozzá a földrajzilag korlátozott webhelyekhez. A felhasználók korlátlan kiszolgálói kapcsolást is végezhetnek, és a PPTP, L2TP, TCP, UDP vagy OpenVPN közül választhatnak az előnyben részesített VPN protokollként. További részletek, például az előfizetések és a rendelkezésre álló csomagok költségeinek megismeréséhez próbálja ki és olvassa el a BulletVPN áttekintésünket.

3. NordVPN

A NordVPN a VPN-ipar egészében a legtöbb szolgáltatással csomagolt csomagot kínálja. Ez a szolgáltató Panamában található, és több mint 4000 jól szétszórt szerverrel rendelkezik. Az NordVPN kiválasztása azt jelenti, hogy megbízható szolgáltatást nyújt, és sok eszköz található az eszközkészletében, amely garantálja az Ön online védelmét. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 6 eszközt egyidejűleg csatlakoztassanak, és képes kezelni azt az összes forgalmat, amely akkor származna, ha úgy döntött, hogy a Vudu-ról streaming-e az összes 6 kiegészítés révén..

A NordVPN támogatja a folyamatos adatfolyam-továbbítást, és még erre a célra kijelölt kiszolgálókkal is rendelkezik. A szolgáltatás jól integrálódik a Tor-hoz is, hogy növelje az online anonimitás szintjét, és rendelkezik egy jól ismert kettős VPN-funkcióval, amely forgalmat két szerverre irányít a biztonság fokozása érdekében. A NordVPN további funkciókkal rendelkezik, például automata internetes megszakítóval, Cybersec szoftverrel, amellyel elkerülhetők a nem kívánt hirdetések és rosszindulatú programok, a DDOS támadások elleni védelme, valamint a SmartPlay szolgáltatással, amely hozzáférhet a földrajzilag korlátozott szolgáltatások eléréséhez. Van egy részletesebb bontás, amely a szolgáltatóval kapcsolatban van, amelyet tovább olvashat és áttekinthet a NordVPN áttekintésünkben.

Összefoglaló a Vudu legjobb VPN-ről

Azok a felhasználók, akik inkább fizetnek az általuk megtekintett nézetért, ahelyett, hogy havi előfizetéssel kellene fizetniük, minden bizonnyal élvezik a Vudu használatát. Az egyetlen probléma, amelyet meg kellett küzdeniük, az, hogy az Egyesült Államokon kívül is használhatják. Annak biztosítása érdekében, hogy külföldön tartózkodása során ne találjon problémát a Vuduval, szerezzen be VPN-t.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map