A legjobb VPN a YouTube TV-hez

A regionális korlátozások miatt nem lehet online megnézni kedvenc csatornáit. Vigyáztam a kérdésre, amikor külföldön megpróbáltam elérni a YouTube TV-t. Nekem szerencsére a VPN ment megmentésre. Az alábbi áttekintésben bemutatom azokat a legfontosabb VPN-ket, amelyeket a YouTube TV feloldásához használtam szerte a világon.


A legjobb VPN a YouTube TV-hez

A legjobb VPN a YouTube TV-hez

Mi a YouTube TV?

A 2017 februárjában elindított YouTube TV a legtöbb ember számára még mindig meglehetősen új. De azoknak, akik erről tudnak, ez egyszerűen az egyik legjobb streaming lehetőség a piacon. A szolgáltatás alapvetően az Egyesült Államok kizárólagos élő TV-streamelési platformja. Ha az ütemezése nem teszi lehetővé a kedvenc műsorainak legfrissebb epizódjainak felzárkóztatását, a Cloud DVR segítségével rögzítheti egy felvételt, amelyet legközelebb ingyen megtekinthet..

A streaming szolgáltatás kiválóan alkalmas családi beállításokra. Ez lehetővé teszi akár 6 ember számára a szolgáltatás elérését egy előfizetés alatt. Pluszként hozzáférhet a YouTube saját műsoraihoz is. Ha nem igazán elégedett az alapértelmezett csatornaválasztással, akkor mindig felvehet más prémium csatornákat felár ellenében. A kábel-előfizetésből a YouTube TV-re váltás remek alkalom a kezdéshez, különösen akkor, ha éppen megszakította a kábelét. Ez sokkal megfizethetőbb és értékesebb alternatíva, mint a többi streaming szolgáltatás.

Most, ahogy korábban említettük, a YouTube TV egy kizárólag az Egyesült Államokban működő streaming szolgáltatás. Ha előfizetést vásárol, és külföldre utazik, akkor nem fogja tudni elérni a szolgáltatást. Kap egy hibaüzenetet, amely megtagadja a hozzáférést a tartózkodási hely megváltozása miatt. Szerencsére ez egy akadály, amelyet le tudsz küzdeni, ha tudsz a VPN-ről.

VPN használata a YouTube TV-vel

A virtuális magánhálózat, vagy egyszerűen egy VPN, olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a kapcsolat létesítését a távoli szerverekkel, amelyek a forgalom titkosítására szolgálnak, és elrejtik mind a tartózkodási helyét, mind az Ön személyazonosságát. Ezeket a apró részleteket az Ön IP-címe továbbítja. Ha létrejön a kapcsolat a távoli szerverrel, az IP-címe megváltozik. Az olyan részletek, mint a tartózkodási hely és az identitás, megváltoznak vagy rejtettek. Ez viszont lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott szolgáltatások elérését. Például a YouTube TV-hez való csatlakozáshoz létre kell hoznia a kapcsolatot az Egyesült Államokban található szerverrel.

Ha sok idejét streaming fogja használni, akkor barátságos internetszolgáltatóval kell rendelkeznie, hogy megfelelő sávszélességet biztosítson a műsorok élvezéséhez, bármilyen kellemetlensége nélkül. Egyes internetszolgáltatók csökkentik a sávszélességet, ha túl sok a forgalom a kapcsolaton keresztül. Ezért a HD formátumú streaming szenved. A VPN segít elkerülni az internetszolgáltató minden kísérletét a kapcsolat fojtására. Az összes forgalom titkosítva lesz, és ezért rejtve marad az internetszolgáltatójától. Ilyen módon megőrizhető az online adatvédelem. Teljes védelmet élvez minden olyan hackertől és csalóktól, akik esetleg arra gondolnak, hogy beszivárogjon a kapcsolatba.

A legjobb VPN a YouTube TV-hez

Most, hogy megvizsgáltuk, hogy Ön mit nyerhet egy VPN-től, kezdjük bele az olyan hiteles szolgáltatásokba, amelyeket érdemes fontolgatnia az előfizetésre. Itt található a listánk a A legjobb VPN-k a YouTube TV-hez.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN soha nem fog csalódást okozni a szolgáltatás hatékonysága és a kapcsolat minősége szempontjából, amelyet kapunk, ha kapcsolódunk egy szerverhez. A szolgáltató többszörös díjnyertes, különösen a megbízható ügyfélszolgálati csapata miatt, amelyet mindig fel lehet venni a konzultációval, ha probléma merül fel a kapcsolatával kapcsolatban. Beszélhet velük szociális média, e-mail vagy akár élő csevegés útján. A szolgáltatás biztosítja, hogy a forgalom rejtett legyen a 256 bites AES titkosítás révén. Az ExpressVPN alkalmazás iOS, Mac, FireStick, Windows és Android rendszereken működik.

Az ExpressVPN székhelye Panamában található, és hatókörén belül van körülbelül 2000. Az előfizetés azt jelenti, hogy élvezheti az olyan szolgáltatásokat, mint például az automatikus kikapcsolás és a lopakodó kiszolgálók, amelyekhez csatlakozhat, ha az Ön országa nem támogatja a VPN-k használatát..

Tartalmaz egy intelligens DNS-szolgáltatást, amellyel elrejtheti a tartózkodási helyét, valamint egy megosztott alagút-szolgáltatás, amely elválasztja azt, amit titkosítani szeretne, és amit jól tesz, bármiféle biztonság nélkül. Az ExpressVPN kiválóan alkalmas streamingre is, mivel szerverei olyan gyors sebességgel működnek, hogy nulla pufferelést lehessen elérni. Az ExpressVPN ismertetőn keresztül további információkat olvashat erről és a szolgáltatás egyéb szolgáltatásairól.

2. IPVanish

Az 1999-ben alapított IPVanish az egyik legkorábbi VPN-szolgáltató, amely valaha is létrehozott boltot. Hatalmas iparági tapasztalataik egyértelműen lehetővé tették számukra, hogy optimalizálják szolgáltatásaikat a felhasználók számára. Ez megszerezte a hírnevét, hogy az egyik leggyorsabb szolgáltató, amellyel feliratkozhat. A szolgáltatás körülbelül 1500 szerverrel rendelkezik a hatálya alatt, a szolgáltató teljes tulajdonában van a hálózatában lévő összes szervernek.

Az IPVanish SOCKS5 webes proxy alternatívát is kínál, amelyet kipróbálhat, valamint az ipari szabvány 256 bites AES titkosítást. A szolgáltatás székhelye az Egyesült Államokban található; de ennek ellenére továbbra is szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik.

Az IPVanish VPN kliens az eszközök és platformok széles választékával is kompatibilis, mint például a Windows, iOS, Android és Linux. A szolgáltatásnak számos amerikai VPN-szervere van, amelyek lehetővé teszik az amerikai csatornák feloldását, például a YouTube TV tengerentúli csatornáit. Olvassa el az IPVanish Review weboldalunkat, hogy további információt kapjon a népszerű VPN szolgáltatásról.

3. NordVPN

Nem lenne igazságos ez a lista, ha nem tartalmaznánk olyan szolgáltatót, amely ugyanolyan jól képes, mint a NordVPN. A hálózaton belül több mint 4000 szerverrel nem sok szolgáltató képes összehasonlítani a szolgáltatási szintet, amelyet az NordVPN-től kap. Alapja Panamában van. Ez segíti az ügyfelek távol tartását az adatszolgáltatók és a politikai döntéshozók hozzáférésétől, akik egyébként megkövetelnék az ügyfelek böngészési rekordjait.

A szolgáltatásnak egyedülálló tulajdonságai vannak, amelyek megkülönböztetik a többi szolgáltatótól, az egyik legtermékenyebb tulajdonsága a kettős titkosítási képesség. A DoubleVPN még nehezebbé teszi bárki számára a böngészési előzmények áttekintését.

A szolgáltatás egy sor elhalványított szervert is tartalmaz, amelyek segítségével elrejtheti azt a tényt, hogy VPN-t használ; valamint olyan speciális szerverek, amelyek optimalizálva vannak a felhasználók számára, akik a csatlakozásuk révén nagy fájlokat torrentnek, közvetítenek vagy tölthetnek le. A Tor over VPN szolgáltatás az online névtelenséget más szintre helyezi. A CyberSec szoftver funkció blokkolja az esetlegesen rosszindulatú hirdetéseket vagy rosszindulatú programokat. Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésünkre, ahol teljes leírást kap, mire számíthat ez a szolgáltató.

4. BulletVPN

A BulletVPN mindent megtesz, amelyet elvár egy hiteles VPN-szolgáltatástól, amit elvár, de a szolgáltatás középpontjában áll. Észtországon kívüli előfizetés e szolgáltatóra azt jelenti, hogy nem kell sokáig megvárnia a videóinak pufferolását. A forgalom biztonságossá válik az ipari szabvány 256 bites AES titkosításuk révén. A BulletVPN az OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 és PPTP protokollokat is biztosítja. A szolgáltatás szigorúan fenntartja a nulla naplózási politikát.

A BulletVPN korlátlan sávszélességet biztosít ügyfeleinek, valamint lehetőséget biztosít kiszolgálók váltására annyiszor, amennyit csak akarnak. A szolgáltatás akár 3 egyidejű kapcsolatot is kínál a felhasználók számára. Ez a szám növekedhet, ha úgy dönt, hogy a VPN alkalmazását közvetlenül az útválasztóra telepíti.

A BulletVPN szerver jelenléte valamivel több mint 30 országban. Tehát nem kell felmerülnie a szerver használatával kapcsolatos problémákkal. A szolgáltatás az összes főbb platformon alkalmazást is kínál, így a VPN-ügyfélnek képesnek kell lennie arra, hogy a legtöbb eszközön futtasson. A szolgáltató alaposabb áttekintése érdekében tekintse meg a BulletVPN áttekintést.

Következtetés a YouTube TV legjobb VPN-jéről

A YouTube TV egyesíti a streaminghez kapott tartalmat a kábelszolgáltatója csatornáival. Ez kiküszöböli a kábel előfizetés szükségességét az út mentén. Annak érdekében, hogy bárhonnan hozzáférhessen a szolgáltatáshoz, VPN-re van szüksége. A fent említett három mind jó indulási hely.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me