A legjobb VPN az ABC GO számára

Az amerikai műsorszóró csatorna, közismert nevén ABC, nagy előrelépést tett a minőségi szórakoztatás biztosításában az amerikai emberek számára. Az 1943-ban alapított szolgáltatás először rádióállomásként indult, majd 1948-ban indította el tévékészülékét. Az ilyen szerény kezdeteknek köszönhetően a csatorna növekedett, bővült és nagy nézőközönséget nyerhetett a díjnyertes műsorok közvetítésének köszönhetően. úgymint Tánc a csillagokkal, hogyan lehet elkerülni a gyilkosságot és Gray anatómiája.


A legjobb VPN az ABC GO számára

A legjobb VPN az ABC GO számára

Az ABC Go elérhető az USA-n kívül?

Mivel egyre több ember vágyakozik arra, hogy ellenőrizze, mikor kívánja elérni kedvenc műsorait, az ABC online alapú szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a könyvtár tartalmát közvetlenül a saját eszközükre folytassák. Ez az ABC Go segítségével lehetséges. Ha aktív kábel előfizetéssel rendelkezik, akkor fel kell lépnie a műsorokra és az élő eseményekre.

A szolgáltatás eléréséhez az Egyesült Államokban kell tartózkodnia. Az ABC Go ezt megerősíti az Ön IP-címén keresztül. Az Internet Protokoll címét használja a legtöbb webhely és online szolgáltatás, hogy információkat gyűjtsön rólad. Ezen keresztül olyan részletek, mint a tartózkodási hely és az Ön személyazonossága, kerülnek nyilvánosságra. Azok számára, akik azt akarják, hogy elkerüljék a nyomon követést online állapotban, ez nagyon kontraproduktív lehet. Mivel az ABC Go a földrajzi korlátozó helyek hosszú listáján található, az USA-n kívüli amerikaiak többségének el kellene halasztania a megtekintését, amíg visszatérnek az országba. Ha mégis feliratkoznak egy hiteles VPN-szolgáltatásra, akkor lehet, hogy nem erről van szó.

VPN használata az ABC GO-val

A virtuális magánhálózat általában egy szolgáltatóhoz tartozó kiszolgálók csoportja, amelyek a világ különböző részein vannak szétszórtan, és alternatív útvonalat kínálnak a felhasználó internetes forgalmának átfolyásához. Ennek során a felhasználó titkosítással rejti el személyes adatait, és böngészési adatait távol tarthatja az internetszolgáltatótól..

A VPN lehetővé teszi, hogy megváltoztassa az IP-címét aztól, amely általában tükrözi a pontos helyét, egyre, amely megmutatja a helyét az ország alapján, ahol a szerver található. Ez az okos kis trükk lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, mintha az USA-ban székhellyel rendelkezik, és ezért az ABC Go külföldről közvetít tartalmát..

A legjobb VPN-k az ABC Go számára

A VPN használata kiküszöböli azokat az intézkedéseket, amelyeket az internetszolgáltató alkalmazhat a kapcsolat lelassítására vagy felügyeletére. Ha az internetszolgáltatója olyan rosszindulatú, mint a legtöbb, valószínűleg van egy elképzelésük arról, mit töltenek idejével online. Számos jelentés született az internetszolgáltatókról, amelyek lelassítják felhasználói sebességüket streaming közben, hogy visszatartják őket attól, mert nagy sávszélességet igényelnek, és ezért fenntartásuk költséges. A VPN segít elkerülni ezt, és biztosítja a magánélet és a biztonság szintjét, amelyben magabiztos lehet, amikor online bankhoz lép, vagy vásárol. Most, hogy megvizsgáltuk a VPN használatának előnyeit, mérlegeljük, hogy mely szolgáltatók fontolják meg az ABC Go szolgáltatásból történő streaming használatát, ha az Egyesült Államokon kívül vannak..

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az ABC GO legjobb VPN-jeinek listáján helyezkedik el. 94 országban több mint 2000 szerverrel az ExpressVPN képes rejteni az Ön aktuális tartózkodási helyét, és csatlakoztatni Önt az ABC Go platformhoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A szolgáltató székhelye a Brit Virgin-szigetek, és ez egy olyan ország, amely nem része a „14 szem” kezdeményezésnek, vagyis senki sem fogja kérni senkinek a böngészését..

Az ExpressVPN biztosítja a felhasználók számára a nulla blogszabályozást, a sávszélesség-kapcsolatot, amely nincs korlátozva, valamint a korlátlan kiszolgálókapcsolókat. Az ExpressVPN a szupergyors csatlakozásnak köszönhetően kiválóan alkalmas streamingre is. Más tevékenységeket is támogat, mint például a torrenting vagy a nagy letöltések. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást kínál az Ön adatainak biztonságossá tétele érdekében, és automatikus kill kapcsolóval rendelkezik, ha bármi történik a VPN-kapcsolattal. Legfeljebb 3 egyidejű eszköz támogatott. Az ExpressVPN hosszú olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeknek előnyei lehetnek a regisztráció után. Ha még többet szeretne megtudni róluk, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

2. BulletVPN

A BulletVPN az a fajta szolgáltató, amely megérti, milyen fontos a felhasználó számára a sebesség. Tervezés szerint a VPN-en keresztüli titkosítás csökkenti az Internet sebességét. A BulletVPN megpróbálja biztosítani, hogy a csökkentés minimális maradjon. Ez azt jelenti, hogy a streaming nem fog lelassulni annyira, ha feliratkozik a szolgáltatásra. A BulletVPN a 256 bites AES szabványos titkosítási szolgáltatást kínálja minden felhasználó számára. Választhat az OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP / IPSec és IKEv2 közül a VPN protokollhoz..

A BulletVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejtsék a helyüket az intelligens DNS szolgáltatásukon keresztül. A VPN kliens bármilyen Android, Windows, Linux, iOS vagy Mac OS alapú eszközön futtatható. A BulletVPN jól bevált nulla fakitermelési politikája jóvoltából az észt székhelyű. A szolgáltatónak megfelelő kiszolgálói jelenléte van. Ezért nem kell aggódnia, hogy melyik szerverhez csatlakozzon. Ha többet szeretne tudni arról, hogy mit kap, ha feliratkozik, tekintse meg a BulletVPN áttekintést.

3. NordVPN

A NordVPN a végső szolgáltató azoknak a felhasználóknak, akik mindenre kiterjedő védelmi forrást keresnek. A szolgáltatás világszerte több mint 4000 szerverrel rendelkezik. Egészséges számuk elérhető azokban a régiókban, ahol a legnépszerűbb webhelyek találhatók meg. A szolgáltatóként a NordVPN szolgáltatással számos funkciót és eszközt érhet el. A NordVPN nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára. Tehát a normál 256 bites AES titkosítás mellett van egy DoubleVPN. A biztonság fokozása érdekében a forgalom két szerverre irányíthatja az egyik helyett.

A NordVPN akár 6 egyidejű eszközt is lehetővé tesz. Ez elég ahhoz, hogy lefedje például a felhasználók egész háztartását. A szolgáltatás elferdített szerverekkel rendelkezik azoknak a felhasználóknak is, akik olyan országokban működnek, ahol a VPN használata tilos. A NordVPN támogatja a Tor-ot a VPN-en keresztül a fokozott névtelenség érdekében. A NordVPN magában foglalja a Cybersec szoftvert is, amely felelős a rosszindulatú programok vagy a nemkívánatos hirdetések tartásában, valamint a SmartPlayot ​​a földrajzi korlátozások körülkerüléséért. A szolgáltatás támogatja a torrentet, és megbízható sebességgel rendelkezik azok számára, akik streaming szeretnének. Az átfogóbb elemzés érdekében üdvözölheti a NordVPN áttekintésünket.

A legjobb ABC Go VPN – Wrap Up

Számos ember szórakozás céljából elfordul a hagyományos TV-től. Az egyetlen kérdés, amelykel esetleg foglalkozniuk kell, a minőségi tartalommal rendelkező webhelyek és csatornák által bevezetett földrajzi korlátozásokkal. A probléma megkerüléséhez csak egy hiteles VPN-szolgáltatás szükséges. Ha folytatja, és fontolóra veszi a fent említett három megbízható egyet, akkor biztos lehet benne, hogy a helyes irányba haladsz.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me