A legjobb VPN az Amazon Echo számára

Nem vitatják, hogy az Amazon Echo nagyszerű eszköz. Az ütemezés megszervezésétől kezdve a kedvenc zenéjéig. De mindez áron jár – az Ön magánélete. Nem is beszélve arról, hogy a rendelkezésre álló zenei plug-inek blokkolhatók abban a régióban, ahol élsz. Ezért nagyon fontos a VPN használata, ha teljes mértékben akarja használni az Amazon Echo-t. Olvassa el tovább, hogy megtudja, melyik VPN-szolgáltató a legjobb.

A legjobb VPN az Amazon Echo számára

A legjobb VPN az Amazon Echo számára

A legjobb VPN az Amazon Echo-hoz – Gyors áttekintés

A VPN egy olyan internetes eszköz, amely megvédi online adatait böngészés közben. Ahelyett, hogy közvetlenül az internetkapcsolaton dolgozna, a virtuális magánhálózat magánszerveren keresztül továbbítja a forgalmat. Ez természetesen anonimizálja internet-megközelítését, és eltakarja személyazonosságát. Azoknak, akik Amazon Echo-val rendelkeznek, ez nagyon hasznos lehet a magánélet védelme és a korlátozások szempontjából. Erről a cikk későbbi részében fogunk beszélni.

A piacon nem hiányzik VPN-szolgáltatók. Néhányan közülük érdemes időt és pénzt keresni. Ne felejtse el, hogy a szabad VPN-be vetett hite nem megfelelő ötlet. Ez kockázatos, és veszélyeztetheti az internet biztonságát és magánéletét.

Lehetséges, hogy egy ingyenes VPN árbevétel céljából eladja adatait testvérvállalatainak. Hogyan tudnák másképp fizetni a díjaikat, ha ingyen kínálják szolgáltatásaikat? A személyes adatai a fő jövedelemforrássá válnak. Szóval légy óvatos. A mai listán szereplő VPN-k képviselik a vállalkozás csúcsát. Táblázattal láttam el, hogy gyorsan megismerkedhessen azzal, hogy mi várható a következő felülvizsgálatban. Nézd meg.

A legjobb VPN az Amazon Echo számára

Mint már említettem, az Amazon Echo használatakor nagyon fontos, hogy megbízható VPN-szolgáltató legyen. Előreléptem és áttekintettem a legjobb szolgáltatókat, hogy megkönnyítsük a keresést. Tehát folytassa a görgetést, és ellenőrizze, hogy ezek a VPN-k mit kínálhatnak Önnek, és válasszon egyet, amely a leginkább előnyös. Ennek ellenére itt vannak a legjobb VPN-k az Amazon Echo számára.

ExpressVPN

ExpressVPN sokféle funkciója miatt elsőként jelenik meg a listánkban. A kiszolgálók szétszórva vannak az egész világon, és azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, amelyek valóban fel tudják oldani a Netflix feloldását. A legjobb dolog ebben a szolgáltatóban az, hogy egy gombnyomással letölthető, telepíthető és csatlakoztatható. Nagyon könnyű használni, és nem kell lennie hozzáértőnek a navigáláshoz. Ezen felül itt van egy lista arról, hogy az ExpressVPN miként nyújt Önnek a regisztrációt.

 • Kiszolgálók több mint 90 országban.
 • Nincs naplózási politika.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Az osztályban a legjobb titkosítás.
 • 24 órás ügyfélszolgálat.
 • Nulla tudás DNS.
 • 30 napos pénz-visszafizetés.

IPVanish

IPVanish kiváló nulla naplózású VPN, főleg játékhoz. Ez a VPN rendkívül biztonságos, magán, és hihetetlenül gyors. A letöltési sebesség félelmetes sok népszerű szerverhelyen, így garantáltan garantált a zene streamingje, bármilyen késés nélkül az Amazon Echo eszközön. Ha többet szeretne tudni erről a robusztus VPN-szolgáltatóról, tekintse meg az alábbi listát:

 • 40 000+ IP cím 60 országban.
 • 10 egyidejű csatlakozás.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Titkosítás az AES-256-on keresztül.
 • 7 napos visszatérítési politika.

NordVPN

Tapasztalja meg, hogy milyen az internet, blokkolás és cenzúra nélkül NordVPN. Ez a szolgáltató több ezer szervert kínál világszerte, köztük a működőket olyan régiókban, ahol súlyos online korlátozások vannak érvényben, amelyek tiltják a VPN-ek használatát. Az egyik dolog, amiben van a listánkban szereplőkkel szemben, a CyberSec. Ez a szolgáltatás megvédi az eszközt a vírusok, rosszindulatú programok és más rosszindulatú szoftverek ellen, amelyek megcélozhatnak. Mindezen körülmények között nézzen közelebbről a VPN által kínált lehetőségekhez:

 • Magas szintű titkosítások.
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • DNS szivárgás elleni védelem.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Dupla VPN.
 • 5000+ szerver 62+ országban.
 • 30 napos visszatérítési politika.

BulletVPN

BulletVPN az egyik legjobb, ha a streaming élményről van szó. Az a tény, hogy nincs olyan kiszolgáló, amely szerte a világon aggaszthatja Önt, de ne aggódj, a régióban van, ahol valójában hasznot húz. A VPN további előnyei el fogják rombolni a fejed. Íme néhány:

 • A gyilkos kapcsoló.
 • 5 különböző biztonsági protokoll.
 • Szerverek több mint 30 országban.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Intelligens DNS
 • Katonai titkosítások.
 • 30 napos visszatérítési politika.

Miért VPN az Amazon Echo számára??

Nagyon fontos lépés a VPN-kapcsolat megléte az Amazon Echo használata közben. Bármely eszköz, amely csatlakozik az internethez, veszélyben van, ha a számítógépes bűnözés nagy. Az Alexa használatával sok személyes információt bocsát ki, amelyet a hackerek összegyűjthetnek. Másrészt, ha csak szórakozásra törekszik, előfordulhat, hogy egyes letölthető funkciók nem érhetők el az Ön országában.

Ezért szüksége lesz egy olyan megoldásra, amely hozzáférést biztosít a másik oldalon találhatóhoz, és ehhez egy VPN-t kell telepítenie az útválasztóra. Vessen egy pillantást ezekre a tippekre.

A földrajzi korlátozások megkerülése

Az Amazon Echo nagyszerű lehetőség zenehallgatásra. Ez természetesen akkor lehetséges, ha egy beépülő modult letölt egy Alexa alkalmazás segítségével egy bizonyos eszközről, például iPhone, iPad vagy Android. Vegyük például a Pandorát, a plug-in csak az Egyesült Államokban érhető el. Még az Amazon Alexa nem tölthető le ezen a régión kívül. Tehát minden, amire szükséged van, telepítse a VPN-t az útválasztóra, és hozzon létre egy kapcsolatot, amely lefedi az egész házhálózatot.

A VPN segítségével használhatja a Pandora-t és a Spotify-t, és csak hangparancs megadásával működtetheti őket. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy amerikai szerverhez, és annak ellenére, hogy az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, maximálisan élvezheti az Amazon Echo-t. További információkért olvassa el ezt az útmutatót az Amazon Echo üzembe helyezéséről az Egyesült Államokon kívül.

Adatvédelem és biztonság

Alapvetően az Amazon Echo-nak nem szabad privátnak lennie. Szeretne kényelmet? Akkor fizessen magánéletével. Az eszköz fő feladata az, hogy HALLGAT a parancsaidhoz, és cselekedj rájuk. Mi okozza azt, hogy úgy gondolja, hogy jelenleg nem hallgat? Ha otthonában van Echo, akkor minden, amit mond, tárolódhat, így az Amazon minden percben többet megtudhat rólad. Nem is beszélve arról, hogy a hackerek megfoghatják és kémkedhetnek, anélkül, hogy tudnának. Nos, Alexa ránk kémkedik, vagy csak paranoid fejünkben van?

Bárki, aki kémkedik, az Ön IP-címe alapján meghatározhatja a tartózkodási helyét. És mivel az Amazon Echo csatlakozik az otthoni Wi-Fi-hez, akkor a tartózkodási hely felkészülhet minden lehetséges számítógépes támadás során. Ennek ellenére, ha a kapcsolata egy VPN-vel titkosítva, akkor az IP-címe rejtve van. Ennek eredményeként nem kell aggódnia, ha az Amazon Echo veszélyezteti az Ön személyes adatait. Biztonságos kezekben van a VPN-sel.

A legjobb VPN az Amazon Echo számára – Záró szavak

Ha valóban arra törekszik, hogy optimalizálja az Echo élményét, megkerülje a korlátozásokat és megóvja magánéletét, akkor a VPN használatát kötelező használni. Csak annyit kell tennie, hogy telepít egy VPN-t az útválasztóra, és egy-egy beszélgetésben lesz az Alexa-val, anélkül, hogy a nem kívánt kívülállók megszakítanák..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me