A legjobb VPN az AT&T számára

Ha van egy cég, aki veterán a telekommunikációs üzletben, és szintén megegyezik Alexander Graham Bell-lel, akkor az AT&T. Az 1875-ben alapított Amerikai Telefon- és Távíró Társaság a Graham Bell System anyavállalataként került előtérbe, amely akkoriban volt a világ legjobb telefonszolgáltatása. Az AT&T és az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma a rendszert 8 kisebb társaságra bontotta, amelyeket később egyesítették leányvállalataikkal, hogy létrejöjjenek az úgynevezett AT.&T Inc.


A legjobb VPN az AT&T számára

A legjobb VPN az AT számára&T

AT&T Korlátozza az internet-hozzáférést?

Amerika első számú telekommunikációs szolgáltatójaként az AT hosszú története során&A T olyan magasságokba emelkedett, amire sok más vállalat nem volt képes. Az 1950-es évek egyik pontján AT&T-nek körülbelül egy millió alkalmazottja volt, és éves bevétele körülbelül 3 milliárd dollár volt. Az amerikai telekommunikációs iparág növekvő versenyének eredményeként a régóta szolgáltatók az előfizetők számában második helyet szereznek 2016-tól, ám továbbra is megőrzik első helyét a Fortune 500 legcsodálatosabb vállalataként. Annak ellenére, hogy régóta elismert listája van, különösen egy kérdés, hogy ennek az áttekintési útmutatónak az olvasói mélységesen aggódhatnak, és ez az internethasználati politikája.

NÁL NÉL&T nem volt külföldi a fojtással és az online cenzúrával kapcsolatos hírekkel, és ezt bebizonyította, amikor 2009-ben letiltotta a 4chan-t, a népszerű képi fórumot és internetes fórum-oldalt. Addigra az ügyfelek máris szenvedtek azon döntése alapján, hogy blokkolják a Skype-t a ’07 – ’09 egyszerűen azért, mert az alkalmazás lehetővé tette a felhasználók számára, hogy az AT-n kívül más alternatívát is biztosítsanak&A hanghálózat. Számos műszaki szakértő nyíltan úgy gondolja, hogy a társaság nem törődik a hálózatsemlegességet övező legtöbb politikával, és tovább fejezték ki teljes megelégedettségüket azáltal, hogy arra buzdítják a felhasználókat, hogy vegyenek igénybe jobb alternatívákat. Régóta használóként ez valószínűleg nem egy olyan útvonal, amelyet hajlandó lenne megtenni, mivel sok változtatást kellett végrehajtania a kommunikációban, vagy egyszerűen nem lehet olyan másik szolgáltató, amely olyan csomagot kínál, amely ugyanúgy illeszkedik az életmódjához, mint az AT&T.

Ha ez úgy hangzik, mint a jelenlegi helyzet, akkor valószínűleg fontolóra kell vennie egy olyan szolgáltatással történő feliratkozást, amely segítséget nyújt az összes negatív szempontjából, amelyet a távközlése jár..

VPN használata AT-vel&T

A virtuális magánhálózat-szolgáltatóra való feliratkozás egy csodálatos módja annak, hogy megkerüljék a gázszabályozás, a webszolgáltatás cenzúrája vagy akár a tartalomblokkok minden formáját, amelyekre Ön jelenleg az AT-je alatt vonatkozhat.&T előfizetés. Ennek oka az, hogy a VPN használata visszatér a kezébe a korlátlan internethasználat erejétől, mivel az online forgalmat teljesen elrejtheti még az internetszolgáltatójától is. Mivel az internetszolgáltatónak fogalma sincs arról, hogy Ön mit tervez, hozzáférhet bármilyen online szolgáltatáshoz, csatornához vagy webhelyhez, amelyet szeretne, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy hozzáférése korlátozva van.

Ha túlhalad az AT által felállított feltételek mellett&A VPN használatával hozzáférhet a földrajzilag korlátozott webhelyekhez a világ minden tájáról. Ez akkor lesz lehetséges, mert kapcsolatot létesít közted és egy távoli szerver között abban az országban, ahol a meglátogatott webhelyet üzemelteti. Mindezek mellett a VPN azt is biztosítja, hogy online név nélkül maradjon, mivel tevékenységei csak a VPN IP-címére vezethetők vissza, nem pedig a ténylegeshez.. 

A legjobb VPN az AT számára&T

Ez az összes olyan előny, amely biztosan növeli az online biztonságot, ha egyáltalán meg van győződve arról, hogy készen áll az online jelenlét felelősségvállalására, akkor érdemes átnéznie néhány hiteles szolgáltatást, amelyeket használni szeretne AT-vel&T, amit alább vázoltunk.

1. ExpressVPN

A Brit Virgin-szigeteken található ExpressVPN közismert, hogy megbízható ügyfélszolgálatot nyújt, és az előfizetők számára elérhető online biztonság legmegfelelőbb formáját kínálja. A szolgáltatásnak kb. 2000 szervere van a hálózatában, és OpenVPN, PPTP, L2TP-t kínál, mind az IKEv1, mind az IKEv2-vel. Az ExpressVPN képes egyidejűleg 3 egyidejű kapcsolat támogatására, és a kiszolgálók listáján belül támogathatja a torrentot akaró felhasználókat. Az ExpressVPN olyan lopakodó szerverekkel is rendelkezik, amelyek célja a forgalom rejtett elrejtése, amikor olyan országok tartalmát böngészi, ahol a VPN használata tilos.

A szolgáltatás egyike azon kevésnek is, amely osztott alagút-szolgáltatást kínál, amely lehetővé teszi annak eldöntését, hogy a forgalom mely részeit védi-e titkosítás. Az ExpressVPN a biztonság szempontjából a legjobbat nyújtja a 256 bites AES titkosítás révén. A szolgáltatás hűségére vonatkozó ajánlatot kínál előfizetői számára is, ahol mind a jelenlegi, mind az átirányított előfizetőket egy hónapos ingyenes felhasználással jutalmazzák. Ha meg szeretné tudni, hogy az ExpressVPN mit kínál felhasználóinak, vessen egy pillantást az ExpressVPN áttekintésünkbe.

2. BulletVPN

Az Észtországon kívüli BulletVPN egy ideje a VPN-iparágban működik, és ez lehetővé tette számukra bizonyos szolgáltatások integrálását a szolgáltatásba, ami megfelelő választást jelent azok számára, akik online jelenlétüket rejtik a nyilvánosságtól. . A szolgáltatásnak szerte a világon található kiszolgálók vannak, amelyek mindegyike korlátlan szerverváltást és nulla korlátot jelent a sávszélesség számára.

A BulletVPN előfizetőknek lehetősége nyílik akár három további eszköz csatlakoztatására egyidejűleg a szolgáltatással, valamint az OpenVPN, L2TP, PPTP és IKEv1 VPN protokollok támogatására. A szolgáltatás azt ígéri, hogy a nulla naplózási irányelven keresztül nem fogja megőrizni egyetlen böngészési naplóját sem, valamint tartalmaz egy intelligens DNS-házirendet, amely garantálja a hozzáférést a földrajzilag korlátozott webhelyekhez. A szolgáltatásnak van egy VPN kliense is, amely rendelkezik olyan alkalmazásokkal, amelyek kompatibilisek a Windows, iOS, PC vagy Android rendszerrel. Sokkal több, amit a BulletVPN kínál előfizetőinek, és mindent megtalálhat a BulletVPN ismertetőnkben.

3. NordVPN

A NordVPN egy olyan szolgáltatásban gazdag szolgáltató, amely Panamából származik, amely a kiszolgálók nagy listájáról, valamint elkötelezettségéről a felhasználói adatok biztonságának az online fenyegetésekkel szembeni védelme és a gyors böngészési sebesség mellett ismert. Körülbelül 4000 szerverrel nehéz lesz megtalálni azt, amelyet más felhasználók forgalma ösztönöz, tehát egy ilyen szolgáltatással biztos lehet benne, hogy megbízható a kapcsolat. Az NordVPN garantált támogatást biztosít azoknak a felhasználóknak is, akik a Toron fokozott névtelenséget akarják használni, és továbbra is böngészőbővítményeket kínálnak mind a Chrome, mind a Firefox felhasználók számára..

A 256 bites AES titkosítási biztonság maximalizálása érdekében a NordVPN lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználói forgalmat egy szerver helyett két szerverre irányítsa, valamint azt, hogy akár 6 további eszköz is csatlakozhasson a szolgáltatáshoz. A NordVPN azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválaszthassák, melyik szerverhez csatlakoznak az alapján, hogy mit akarnak csinálni, és egy olyan ügyfélszolgálati csapattal, amelyhez 24 órán keresztül vagy hét óráig lehet kapcsolatba lépni élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül, az előfizetőknek mindig van valaki kéznél, aki segít rendezni kérdéseik. Ha részletesebb jelentést szeretne várni tőle a szolgáltatótól, tekintse meg a NordVPN áttekintést.

Következtetés az AT legjobb VPN-jéhez&T

Érthető, hogy nagyon nehéz lesz távolodni egy olyan szolgáltatótól, mellyel már együtt voltál, és hosszú ideig hozzászokott. A VPN használata olyan alternatíva, amely megakadályozza, hogy meghozza ezt a nehéz döntést. Az AT-n maradhat&T, mint a választott hálózati szolgáltatója, de a VPN segítségével továbbra is megkerülheti az esetleges korlátozásokat, amelyek megakadályozzák, hogy élvezhessék online szabadságodat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map