A legjobb VPN az átviteli BitTorrent kliens számára

A széles körben használt BitTorrent kliensként az átvitel meglehetősen népszerű, különösen a Mac és a Linux felhasználók körében. A szolgáltatás az évek során megbízható torrent ügyfélnek bizonyult, és a jó hírnévnek köszönhetően, amelyet képes volt felépíteni, Windows rajongói meghaltak, hogy megkóstolják. Szerencsére a Transmission 2016-ban kiadott egy Windows verziót, amely most lehetővé teszi számukra, hogy torrent a szolgáltatáson keresztül. Bárki, aki Windows, Mac OS X, Linux, Mac OS, FreeBSD vagy Gentoo alapú eszközt futtat, most megbízhat a szolgáltatásra a zökkenőmentes torrent élményért. A szolgáltatás sokféle funkciót kínál, mint például a webmag támogatását, a tracker szerkesztését, a BitTorrent protokoll titkosítását, valamint olyan kiegészítőket, amelyek kibővíthetik szolgáltatáskészletét.


A legjobb VPN az átviteli BitTorrent kliens számára

A legjobb VPN az átviteli BitTorrent kliens számára

Az összes VPN támogatja a torrentet

Mint valószínűleg tudod, a torrenting nem olyan, amit sok internetszolgáltató támogat. Ennek oka az, hogy a gyakorlat általában a szerzői joggal védett tartalom terjesztésével jár, ami problémákat okozhat a felhasználók számára, ha ezek kiderülnek. Már önmagában ez az ok sok VPN-szolgáltatót elkíséri a védelmet, és néhányuk egyértelművé teszi, hogy nem támogatják a webhelyüket a feltételezések törlésére..

Ennek ellenére vannak olyan kiváló minőségű VPN-szolgáltatók is, amelyek garantált védelmet ígérnek azoknak a felhasználóknak, akik védeni szeretnének az internetszolgáltatóktól az átvitel használatakor. Ezek a szolgáltatások segítenek kiküszöbölni azt a tényt, hogy torrent klienst használnak, és hozzáférést biztosítanak olyan torrent webhelyekhez, amelyeket esetleg az Internet szolgáltatója blokkolt..

A VPN egyéb előnyei

Röviden: a virtuális magánhálózat, a VPN nem csak a biztonságos torrentet teszi lehetővé. A hiteles szolgáltatónak képesnek kell lennie az Internet-kapcsolat titkosítására, oly módon, hogy még a szokásos webhelyek is, amelyekhez Ön hozzáfér, nem tudják az Ön adatait, vagy tudják, pontosan hol böngésznek. Ez a különleges ok teszi lehetővé a geo-korlátozott oldalak elérését is, és így működik: Amint létrehoz egy linket egy távoli szerverhez, a tényleges IP-cím helyébe olyan hely lép, amely tükrözi a kiszolgáló helyét, amelyet „ csatlakoztam ehhez.

Ennek eredményeként megváltozik azok az adatok, amelyek valaha is voltak az IP-címen, és ez biztosítja, hogy személyes adatai rejtettek maradjanak, amikor más webhelyekhez kapcsolódik. Az adatok elrejtése azt is biztosítja, hogy megóvva legyen minden olyan kockázattal szemben, amely kibernetikus fenyegetések, spam-küldők vagy hackerek által okozható. A VPN-szolgáltatás megkönnyíti az intézkedéseket, amelyeket az internetszolgáltató alkalmazhat az internethasználat szabályozására, például sávszélesség-csökkentés és adatkorlátok. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a VPN-szolgáltatás által biztosított extra biztonsági szint, amikor érzékeny internetes tevékenységeket végez, például online banki vagy vásárlási tevékenységek, biztosítja a felhasználók számára a tranzakciók mögött álló biztonságot..

A legjobb adatátviteli BitTorrent VPN – vigyázandó dolgok

Az emberek különféle okokból használják a VPN-t, ahogy van. Míg egyes VPN-felhasználók meg akarják kerülni a webtartalom területi elérésének korlátozásait, mások számára láthatatlan módon online maradva a prioritás. Ha a VPN-t az átvitellel kívánja használni a torony letöltéséhez, akkor a következő szempontokra kell összpontosítania:

  • Sávszélesség korlátozása: Néhány VPN-szolgáltató, különösen az ingyenes szolgáltatók, korlátozza, hogy mennyi adatot tölthessen le, amikor kapcsolódik a szerverükhöz. Alapvetően nem akar regisztrálni egy VPN-sel, amely megmondja, hogy mekkora sávszélességet használhat.
  • Biztonság: Vannak olyan ingyenes VPN-k, amelyekkel feliratkozhat, és amelyek valószínűleg rosszindulatú szoftverekkel vagy akár vírusokkal is megfertőzik a készüléket. Ezek a VPN szolgáltatók no-go./li>
  • Sebesség: Nem szeretné veszélyeztetni az Internet sebességét azért, hogy anonim módon töltse le a torrenteket. Ellenkező esetben a torrent fájl teljes letöltése eltarthat évekig. Győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója gyors VPN-kiszolgálókkal rendelkezik.
  • Naplózási politika: Vannak olyan VPN-szolgáltatók, amelyek naplózzák a meglátogatott webhelyeket, a letöltött fájlokat és az Ön által használt alkalmazásokat, miközben kapcsolódnak a szerverükhöz. Tehát nem vagy igazán anonim, miközben kínzó. Tartson távol ezeket a VPN-ket.
  • P2P támogatás: Néhány VPN-szolgáltató blokkolja a peer-to-peer működéséhez szükséges portokat. Ez természetesen így van például a VyprVPN esetében.

A legjobb VPN az átvitelhez

Ezeknek az előnyöknek és a teljes védelemnek az átvitel útján történő torrentként való élvezetéhez olyan szolgáltatót kell keresnie, amely valóban támogatja a P2P protokollt, miközben csatlakozik a VPN szervereihez. Például a VyprVPN és a HMA VPN kedvelői nem engedik meg a felhasználóknak, hogy torrent fájlokat tölthessenek le, amikor csatlakoznak ezeknek a szolgáltatásoknak a szervereihez. Számos értékes javaslatunk van, amelyeket véleményünk szerint az olvasóinknak mérlegelniük kell, és meggyőződöttünk arról, hogy mind támogatják azokat a felhasználókat, akik biztonságosan akarják torzítani. Vessen egy pillantást a legjobb VPN-ekre az alábbiak szerint:

1. ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

Az ExpressVPN a listánkkal kezdődik, mint a Transmission BitTorrent kliens legfontosabb ajánlása. A Brit Virgin-szigeteken alapuló ExpressVPN egy olyan szolgáltató, amely a kezdetektől fogva továbbra is fenntartja legmagasabb szintű szolgáltatását, és ezt a szolgáltatás díjainak száma is igazolja. A szolgáltatónak mintegy 2000 szervere van, amelyek szétszórva vannak az egész világon, és támogatást nyújtanak a torrentinghoz. A szolgáltató széles körben népszerű az ügyfélszolgálata szempontjából, és könnyű megoldást kínál az online védelemre a Safari, a Chrome és a Firefox böngészők számára elérhető böngészőbővítmények révén..

A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást alkalmaz, amely minden böngészési, adatfolyam- vagy torrent-tevékenységet biztonságban tart, és fenntartja a nulla naplózási platformot is, amely biztosítja az előfizetők számára, hogy információik egyikét sem tárolják vagy rögzítik. A szolgáltatás korlátlan szerverváltást, valamint korlátlan sávszélességű kapcsolatokat is kínál. Azok a felhasználók, akik a titkosítás révén több eszközt akarnak megvédeni, három biztonságot tudnak biztosítani, és nem feltétlenül kell, hogy egy adott operációs rendszerrel rendelkezzenek, mivel az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, Linux, iOS és Android alapú eszközökhöz. A fizetési lehetőségek szintén változatosak, mivel a szolgáltatás támogatja a Bitcoin használatát azoknak a felhasználóknak, akik névtelen fizetéseket keresnek. Van még egy leíróbb ExpressVPN áttekintés is, amelyet megnézhet, ha érdekli, mit tehet a szolgáltatás az Ön számára.

2. NordVPN

A NordVPN mindenki számára, aki fejlett védelmet keres, sokkal többet kínál, mint amennyit csak tudnak alkudozni. Széles eszköz- és funkciókkal bővítik az adatvédelmet és az online védelmet. A szolgáltató nemcsak támogatja a torrentet, hanem lehetővé teszi a VPN használatát Kínában, és akár 6 egyidejű kapcsolat létesítésére is képes. A szolgáltatás lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy VPN-protokollként választhassanak az OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP és IPSec közül, valamint intelligens DNS szolgáltatást kínálnak azoknak a felhasználók számára, akik csak geográfiailag korlátozott helyekre keresnek hozzáférést, és nem annyira Biztonság.

A Panamában alapított NordVPN szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik, amely megakadályozza a felhasználói naplózás bármilyen formáját. Ez azt jelenti, hogy a NordVPN-nek valójában semmi elképzelése sincs arról, hogy pontosan mit tesz online. Az előfizetők választhatják a NordVPN böngészőbővítményeit is, amelyek mind a Chrome, mind a Firefox böngészők számára elérhetők. A szolgáltatás nagyon népszerű a kettős VPN-titkosítási szolgáltatás miatt, amely kétszer annyi biztonságot nyújt az elvégzendő munkának, amelyet az interneten végezhet, ha az adatokat két kiszolgálón továbbítja. Az NordVPN támogatja a Tor-ot a VPN-en keresztül is, ahol a kapcsolat megy keresztül a VPN kliensen, majd a Tor hálózaton keresztül, mielőtt csatlakozna az internethez. A 4000 szerverből a XOR Obfuscated kiszolgálókat is kínál, amelyek a VPN blokkok körül működnek a nagyon korlátozó országokban. Tekintse meg az átfogó NordVPN áttekintésünket a szolgáltató szolgáltatásáról.

3. IPVanish

Az utolsó szolgáltató, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki olyan szolgáltatót keres, aki támogatja az átvitelt, az IPVanish. Körülbelül 1500 szerverrel rendelkezik a nevén, az IPVanish biztosítja, hogy a felhasználók bármilyen formában biztonságosan torrent fájlokat képesek legyenek tartani, és biztonságban tartsák kapcsolataikat. A szolgáltatás kifejezetten támogatja a torzítást, és világosan kijelenti weboldalán. Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található és ígéri, hogy a forgalom sem tárolódik a nulla naplózási szolgáltatásnak köszönhetően. Az IPVanish emellett prémium támogatást kínál ügyfelei számára, lehetővé téve számukra az ügyfélszolgálatot, hogy bármikor felmerülhessen problémája az élő csevegőplatformon keresztül.

Az 1999-ben alapított szolgáltatás elég hosszú ideje tudta, mi működik, és mi nem, és ez lehetővé tette számukra a legszélesebb körű biztonságot, amely a felhasználók széles köre számára megfelelő. Az IPVanish legfeljebb 10 eszköz számára nyújt védelmet egy fiók alatt, ezáltal kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék csökkenteni online biztonsági költségeiket. Az IPVanish emellett lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy ugyanolyan szintű biztonságot élvezhessenek anélkül, hogy szükségszerűen letöltenék VPN-alkalmazásukat. A SOCKS5 Web Proxy segítségével a felhasználók bejelentkezhetnek és titkosított böngészést élvezhetnek, ahol a helyük teljesen rejtett. Az IPVanish sokkal többet kínál VPN-szolgáltatóként, amiről megtudhatja az IPVanish áttekintés áttekintése után..

Következtetés az átvitel legjobb VPN-jéről

A torrentálás az egyik leghatékonyabb módszer a fájlok nagy hálózatra történő elosztására, és olyan hatékonyságot kínál, mint a nagy fájlok megosztása az interneten keresztül. A torrent biztonságban maradása szintén fontos, mivel senki sem akarja, hogy a szerzői jogok megsértésére vonatkozó értesítések elárasztják a postaládájukba, azzal fenyegetve, hogy letartóztatják a magánéletükre vonatkozó szabályokat sértő felhasználókat. Iratkozzon fel egy hiteles szolgáltatásra, és mentse el magát az ilyen problémákkal való aggódástól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me