A legjobb VPN az ellentmondáshoz

A multiplayer játékok általában nagyon sok kommunikációt igényelnek, főleg akkor, ha olyanokat játszik, amelyek együttes erőfeszítéseket igényelnek a nyeréshez. A legtöbb játékos olyan alkalmazásokra támaszkodik, mint a TeamSpeak és a Skype, hogy kapcsolatba lépjen a csapattársakkal, de mivel olyan testreszabott megoldás áll rendelkezésre, mint például a Discord, sok minden valószínűleg hiányzik. A Discord egy mindenre kiterjedő megoldás, amelyet a játékosok és az igényeik figyelembevételével készítettek. Az alkalmazás ingyenes, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a hang és a szöveg használatával egyaránt tartsák fenn a kapcsolatot. A VoIP megoldás könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, és mivel az asztalon vagy a telefonon is működik, mindig naprakész lesz a legfrissebb előrelépésekről, amelyeket barátai esetleg a kedvenc játékod lejátszása során hajtottak végre..


A legjobb VPN az ellentmondáshoz

A legjobb VPN az ellentmondáshoz

Mi teszi a nézeteltérést ilyen népszerűvé?

A Discord a játékosok számára jól meg van tervezve abban az értelemben, hogy rendelkezik még olyan intézkedésekkel is, amelyek megvédnek azon sok probléma ellen, amelyek játék közben felmerülhetnek. A szolgáltatás védelmet nyújt a DDoS támadások és az IP szivárgások ellen, továbbá lehetővé teszi az egyedi gyorsbillentyűk használatát, és minimális CPU-felhasználást biztosít. Támogatást nyújtanak mind a videó-, mind a link-megosztáshoz, valamint a játékon belüli felhasználáshoz.

Egy ilyen széles alkalmazási körrel az alkalmazás olyan eszköz, amelyet sok játékos nagyon hasznosnak talál. Az egyetlen tényező, amely akadályozhatja őket abban, hogy hozzáférjenek hozzá, az a tény, hogy használata tiltható bárhol, ahol él. Számos ország és az internetszolgáltatók csak azok számára ismert okokból tiltották meg a szolgáltatás használatát. Sok problémával is felmerülhet, ha az alkalmazás használatához az iskoláján vagy a munkahelyen alapuló internetkapcsolaton kell alapulnia, mivel a felelős hálózati rendszergazdák nem feltétlenül üdvözlik ezt az ötletet. Ha megbízható kapcsolat van, és a szolgáltatást nem blokkolja az Ön országa, de továbbra is problémákat tapasztal, akkor az IP-címét megtilthatta a szerverükhöz való hozzáférés. Mindezekben a helyzetekben a lelkes játékos utálna beragadni, így annak biztosítása érdekében, hogy el tudod kerülni ezeket a kérdéseket, javasoljuk, hogy jelentkezzen be egy VPN-szolgáltatással.

Hogyan kell dolgozni a diszkréta blokkok körül

A virtuális magánhálózat-előfizetés lehetővé teszi a kapcsolat titkosítását, ezáltal biztosítva, hogy az eszközéből származó összes forgalom rejtett maradjon a nyilvánosságtól. Még az internetszolgáltatónak sem lesz elképzelése arról, hogy Ön mit tervez, és ez lehetőséget ad arra, hogy megkerülje azokat a tűzfalakat, amelyek akadályozhatják a Discord használatát. Ez az IP-cím cseréjével történik, amely akkor történik, amikor a VPN-t használja a távoli szerverhez történő csatlakozáshoz. A tényleges címe elrejtőzik, és miután elkezdi használni a virtuális címet, rejti el az internetes forgalmat, és úgy tűnik, mintha egy másik helyen tartózkodna..

Vessen egy pillantást erre az útmutatóra, amely bemutatja, hogyan lehet megkerülni az Egyesült Arab Emírségek és más országok diszkord-tilalmait.

A legjobb VPN-ek a diszkrécióhoz

Amikor kiválasztja, mely szolgáltatást kíván előfizetni, fontos, hogy fontolja meg, hogy a szolgáltatója mennyire fog dolgozni az Ön szerencsejáték-igényeinek kielégítése érdekében. Szüksége van egy szolgáltatóra, amelynek nem lesz lassú kiszolgálója, mivel a lassú kiszolgálók késlekednek a játékban. Nem akarsz olyan játékot játszani, amely folyamatosan lóg rád, tehát olyan VPN-szolgáltatásra van szüksége, amely nem fog belemenni a sebességbe. Neked szerencsére van egy olyan szolgáltató listája, amelyek minden bizonnyal a legjobb biztonsági formát és megbízható sebességet kínálják Önnek, hogy a játék zavartalanul zajlajon. Vessen egy pillantást a Discord VPN-k legjobb listájára:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN a legelterjedtebb szolgáltatásunkként szerepel a könyörtelen megbízhatóságának és a könnyű használatnak köszönhetően. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek, és körülbelül 2000 szerverrel rendelkezik hatókörén belül. Ezek több mint elegendő annak biztosításához, hogy az összes felhasználó ne másszon el néhány embert, így garantálható az értékes sebesség és megbízható biztonság. Az ExpressVPN egy sor eltakarított szervert is kínál, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatás használatát, még akkor is, ha olyan régióban tartózkodsz, amely nem támogatja az ilyen szolgáltatásokat..

Az ExpressVPN szintén képes kezelni akár három másik egyidejű kapcsolatot is, és a játékosok számára egyszerűen az egyik legjobb VPN-szolgáltatásnak tekinthető. A szolgáltatás olyan protokollokat kínál, mint például az OpenVPN, amely alapvető követelmény a Discord megfelelő zökkenőmentes futtatásához. Az ExpressVPN-nek van egy VPN-kliense is, amely jól működik a Windows, iOS, Linux és Android rendszert futtató eszközökkel, tehát a kompatibilitással nem kell valójában aggodalomra ad okot. Korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltást kínálunk alapfelszereltségként, és abban az esetben, ha bármilyen problémával szembesül, amelyekkel önmagával nem tud megbirkózni, van egy 24 órás élő ügyfélszolgálati csapat, amely mindig kéznél van, hogy segítsen. Az ExpressVPN kínálatával kapcsolatos további részletekért tekintse meg az ExpressVPN áttekintésünket.

2. BulletVPN

A listánk második pontja egy olyan szolgáltatás, amelynek neve olyan sebességet inspirál, amelyet sok más szolgáltató sem mer megígérelni elérni. A BulletVPN egy észt társaság, amely növekvő szerver jelenléttel rendelkezik és elég gyors, hogy biztosan biztosítson a zökkenőmentes játékmenetben. Biztonságát 256 bites AES titkosítás, valamint a VPN protokollok, például az OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 és PPTP támogatása biztosítja..

A szolgáltatás ismert az intelligens DNS-funkcióval is, amely rejtett helyen tartja a helyadatait, amikor megpróbál hozzáférni a földrajzilag korlátozott webhelyekhez és csatornákhoz. Dönthet úgy is, hogy akár 3 további eszközt is csatlakoztat a szélesebb körű titkosításhoz, vagy akár növelheti ezt a számot egy olyan VPN-ügyfél telepítésével, amely kompatibilis az útválasztóval. A BulletVPN alkalmazásának olyan könnyen kezelhető felülete is van, hogy még a nem műszaki felhasználóknak is képesnek kell lenniük megkerülni magukat. Ha ez olyan szolgáltatónak tűnik, amely érdeklődhet, akkor folytassa és olvassa el a BulletVPN áttekintésünket, hogy megnézze, mi más hasznot húzhat egy előfizetés megvásárlásakor..

3. NordVPN

A NordVPN egyike azoknak a szolgáltatóknak, amelyek mindent megadnak neked, amire számíthat, és még sok minden mást egy VPN szolgáltatástól. A panamai székhellyel rendelkező szolgáltatónak kb. 4000 szervere van a neve, és ez önmagában kivonja a versenytársak sok részét. A szolgáltatás a szokásos 256 bites AES katonai titkosítást is kínálja, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 6 további egyidejű eszközt összekapcsoljanak a fokozott védelem érdekében.

A NordVPN a Toron VPN-támogatás révén fokozott anonimitást tesz lehetővé, és dedikált IP-címeket kínál azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretnék időről időre megváltoztatni szerverüket. Támogatják a korlátlan sávszélességet és a korlátlan szerverváltást is a felhasználók számára, akik ezt szeretnék. A NordVPN elakadt kiszolgálók sorozatát is biztosítja a csatlakozáshoz még olyan területeken is, ahol a VPN használatát nem ösztönzik. A szolgáltatás magában foglalja az automatikus megszakító kapcsolót az előfizetéssel és a CyberSec szoftvert, hogy a nem kívánt hirdetéseket és a rosszindulatú alkalmazásokat megőrizze. Ha pontosan meg szeretné látni, mire számíthat erre a szolgáltatásra, keressen időt a NordVPN áttekintés áttekintéséhez.

Legjobb Discord VPN – az ítélet

Nem sok a VoIP játékcsevegéséhez közel ahhoz, amit Discord kínálhat, tehát ha gyakran játszik sok multiplayer játékot, akkor ez minden bizonnyal az eszköz, amelyet használni kell. Ha az ISP eredményeként bármilyen probléma merül fel a szolgáltatás használatával, akkor a VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy ne csak ezt rendezze, hanem javítsa a játékélményt is. Folytassa és nézze meg közelebb a fent említett három szolgáltatást, és ha kérdése van, ne habozzon közzétenni az alábbi megjegyzés szakaszban..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map