A legjobb VPN az Instagram számára

El szeretné érni az Instagram olyan régióban, ahol azt blokkolják vagy tiltják? Vagy talán még egy extra biztonsági szintet szeretne hozzáadni, ha ezeket a szelfikkel megosztja Instagram-fiókjában. Mindkét esetben a VPN-re van szüksége. Az Instagram könnyen a világ egyik legnépszerűbb fotómegosztó platformja, több mint 800 millió aktív felhasználó könnyen megoszthatja mindkét bitet & életének darabjai, vagy felhasználva maguk vagy termékeik jobb megnevezése. 


A legjobb VPN az Instagram számára

A legjobb VPN az Instagram számára

Akárhogy is, nem kétséges, hogy az Instagram sokkal könnyebbé tette a kapcsolatok létesítését az érdeklődő személyek között, vagy azt, hogy a vállalatok jobban kommunikálhassanak ügyfeleikkel. A közösségi média weblapja azonban azt jelenti, hogy a platformon való elérés többé-kevésbé nehéz, különösen, ha egy iskolában, főiskolán vagy akár a munkahelyén tartózkodik. Szélsőségesebb esetekben vannak olyan országok is, ahol az ilyen helyekre való belépést a kormány tiltja és tiltja. Még az iskolák ezekben a napokban akadályozzák az Instagram, az iPhone és az iPad alkalmazás elérését!

VPN és Instagram

Ha véletlenül ilyen helyzetek áldozata vagy, akkor Ön a sok felhasználó közül, akik sokat nyernének, ha feliratkoznának egy megbízható VPN-szolgáltatásra. A „VPN” a virtuális magánhálózatot jelenti, és úgy működik, hogy titkosítja a kapcsolatait, így senki sem tudja követni, hogy mit tesz online. Ez a korlátozás körül is működik, amelyet az internetszolgáltató beállíthat a kedvenc webhelyekhez vagy csatornákhoz való hozzáférés ellen. A VPN használata azt jelenti, hogy biztonságos kapcsolat van online állapotban, és minden személyes adatát biztonságban kell tartani az interneten bárki ellen, aki rosszindulatú szándékkal rendelkezik. Az alábbiakban felsoroltuk a legjobb VPN-ket, amelyeket az Instagram segítségével használhat:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. VyprVPN

A legjobb VPN az Instagram számára

Sokan sokat tudnak az Instagramról annak ellenére, hogy nem aktív felhasználók, vagy akár fiókkal is rendelkeznek. Legtöbbjük ismeri a szolgáltatást mint olyan platformot, amelyen csak időnként csak néhány képet oszthat meg. Az Instagram használata azonban régóta fejlődött annyiban, hogy a felhasználók csak képeket osszanak meg, és olyan pontig állnak, ahol rövid videókat tehetnek közzé, amelyek áttekintést nyújtanak a készenlétről, vagy akár csak vicces klipet oszthatnak meg követőikkel. Bármilyen tetszés alapján, van egy csomó fiók, amelyet követhet, és lépést tarthat az érdeklődésre számot tartó hírekkel vagy frissítésekkel. A követett fiókokból származó hozzászólások ezután megjelennek a hírcsatornában, és tetszik, megjegyzést fűzhet hozzá, vagy akár kapcsolatba léphet a fiók tulajdonosával, ha ezt meg akarja tenni..

A megbízható VPN szolgáltatás feliratkozása nem csak lehetővé teszi a szociális média platform megismerését, hanem sokkal több olyan webhely és csatorna elérését is, amely általában elérhetetlen. Ebben a beszámolóban megvizsgáljuk számos szolgáltatót, amelyekben biztosak vagyunk abban, hogy jó munkát végeznek a kapcsolat biztonságának megőrzése érdekében, így nem kell igazán sok időt töltenie maguk keresésére. . Az alábbiakban bemutatjuk az öt legjobb Instagram VPN-szolgáltatót:

1. ExpressVPN

ExpressVPN elsősorban megbízható titkosítási protokollok, rendkívül gyors szerversebességek és példaértékű ügyfélszolgálat miatt indul a listánk tetején. Ha problémája merül fel a kapcsolat létrehozása közben, akkor nagyon könnyű felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal. Ha azonnali segítségre van szüksége, ott van az élő csevegőüzenet-szolgáltatás, amely elérhető a webhelyén.

A 256 bites AES titkosításuk révén kapcsolata olyan biztonságos lesz, hogy még az internetszolgáltató sem fogja pontosan megismerni, hogy mire készül, és az automatikus internetes megszakító kapcsolóval a felhasználóknak nem kell aggódniuk a biztonságot fenyegető bármilyen veszélyről. Ugyanezen fiók alatt akár 5 egyidejű kapcsolat létesítésére is lehetőség nyílik, és az Android, Mac, iOS és Windows rendszerekre épített alkalmazásokkal senki sem maradhat ki. Ártartományuk az egyetlen dolog, amely véleményünk szerint elriaszthatja egyes felhasználókat a feliratkozástól, mert az kissé magas. Ettől eltekintve, kiszolgálásuk rendkívüli.

2. NordVPN

NordVPN lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy sok pénzt takarítsanak meg, különösen akkor, ha szeretne néhánynál több eszközt védeni a VPN-en keresztül. Szolgáltatásuk lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását, és akkor hozzáférhetnek a 1191 szerverből álló nagy hálózatához. A titkosításról is gondosan gondoskodnak, mivel a szolgáltatás 256 bites AES védelmet nyújt a felhasználóknak. A sebesség és a stabilitás szintén biztosított, és a támogatást azon felhasználók számára, akik streaming, torrent, vagy elsősorban letölt, szeretnének dedikált szerverek segítségével biztosítani. Az NordVPN a kétéves szerződéseiről is ismert, és ha feliratkozás előtt szeretné kipróbálni szolgáltatásaik minőségét, akkor van 30 napos pénz-visszafizetési garanciájuk, amelyben feliratkozhat.

3. IPVanish

IPVanish egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyeknek a bejelentkezési tilalmára vonatkozó politika valóban légmentesen működik, annak ellenére, hogy székhelye az Egyesült Államokban található. Szerverhálózata szintén lenyűgöző, 850-en jól elosztva több mint 60 országban. Szolgáltatásuk több felhasználót is képes befogadni, akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatásának támogatására is. Tartalmaz egy kill kapcsolót is, amelyben a kapcsolat váratlanul leáll, valamint teljes támogatást biztosít az iOS, Mac, Windows és Android felhasználók számára. Próbaidőszakuk azonban rövidebb, mint amit a legtöbb szolgáltatótól elvárnánk, lehetővé téve a potenciális ügyfeleik számára, hogy csak 7 napig teszteljék a szolgáltatást..

4. VyprVPN

VyprVPN kifejezetten a szabadalmaztatott technológiájuk miatt a VPN-piacon kevés „egyszarvúnak” tekinthetők. A szolgáltatás nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében, a ‘Chameleon’ technológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átjuthassanak a kínai tűzfalat nagyon nehéz behatolni. A 700 szervernél nagyobb hálózattal rendelkezik, mint a legtöbb többi szolgáltatónál, és ez azt jelenti, hogy az ő szolgáltatásaikra támaszkodhat. A forgalom biztonságossá válik a 256 bites AES titkosításuk révén, és létezik a naplózástól mentes házirend is, így még nekik sem sincs elképzelésük arról, hogy mit tesz online. Ha ezek a srácok úgy hangzik, mint a preferált szolgáltatója, akkor szabadon léphetsz tovább & iratkozzon fel a 3 napos próbaüzemre, hogy biztosan megtudja.

Befejezni a legjobb Instagram VPN-en

Kérdése vagy észrevétele van? Biztosan válaszolunk, ha az alábbi megjegyzés szakaszban hagyja őket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map