A legjobb VPN az IP-cím elrejtéséhez

Melyek a legjobb VPN-k az IP-címek elrejtéséhez? Az internetet használja, van IP-címe. Nem szabad megszabadulni tőle, és hozzáférni semmihez sem. Az azonban elrejtése, amit megtehetsz. Az ok, amiért el szeretné maszkolni, azzal kapcsolatos, hogy IP-címe információkat fedhet fel rólad, ideértve a földrajzi helyzetét is. Ezen információk nagy részét a hirdetők, a vállalatok, a kormányok vagy bárki felhasználhatja, akik nem tudják, hogyan kell az orrát az emberek üzleti tevékenységétől távol tartani. Ez teszi az IP-cím elrejtését nagyszerű lehetőséget a névtelenség megőrzésére és az online identitás védelmére. Ehhez VPN-szolgáltatóra van szüksége. Ez az oka annak, hogy ebben a cikkben ötletet adunk neked a Az IP-címek elrejtésére használt legjobb VPN-k.


A legjobb VPN az IP-cím elrejtéséhez

A legjobb VPN az IP-cím elrejtéséhez

IP-cím elrejtése VPN-sel

A VPN létrehoz egy privát digitális alagutat az interneten keresztül az eszköz és bármilyen webhely vagy szolgáltatás között, amelyre megpróbál hozzáférni. Ez úgy történik, hogy a kapcsolatot átirányítja egy másik országbeli VPN-kiszolgálón keresztül, ami úgy tűnik, mintha egy másik országból csatlakozna az internethez. Miután csatlakozik valamelyik VPN-kiszolgálóhoz, anonimává válik, amikor az IP-cím (Internet Protocol) helyébe a VPN-kiszolgáló címe lép. Az új IP-vel az online nyomon követhetetlenné válik és korlátozott tartalmakhoz férhet hozzá. Tehát amikor el akarja rejteni a valódi helyét, egyszerűen indítsa el a VPN alkalmazást, és válassza ki az országot, ahonnan csatlakozni szeretne. Ezt követően egy teljesen más identitással tud böngészni az interneten. Az IP-cím online elrejtéséhez kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Válasszon egyet a VPN-kiszolgálókról, és csatlakozzon ehhez.
 5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon arról, hogy történt-e változás.
 6. Sikeresen elrejtette IP-címét az internetszolgáltatók, a kormányok és a harmadik felek ellen.

A legjobb VPN-k az IP-cím elrejtéséhez

A jobb adatvédelem és az online névtelenség érdekében el kell rejtenie IP-címét, amikor az internetet használja. Soha nem tudhatod, mi lehet ott, mivel az internet tele van hackerekkel, kémekkel és kiberbűnözőkkel. Az online fenyegetések elleni védelem biztosításához VPN-re van szüksége. Ez a virtuális magánhálózat az Ön IP-címének elrejtésével biztosíthatja a szükséges biztonságot. A VPN a leggyorsabb, legegyszerűbb és legbiztonságosabb módszer ennek elérésére. A VPN nem csak elrejti az Ön IP-jét, hanem lehetővé teszi böngészhet név nélkül az interneten. Olvassa el tovább és fedezze fel a legjobb VPN-ket az IP-cím elrejtéséhez.

1. ExpressVPN

Hihetetlenül gyors és szuper biztonságos szolgáltató. Több mint 90 országban van szerverrel, ami igazán megkönnyíti a csatlakozást egyik szerveréhez. Az ExpressVPN széles skáláját kínálja a P2P-barát kiszolgálóknak, korlátlan p2p-torrent-et és kill kapcsolót kínál. Az ExpressVPN-ben csak a legerősebb titkosítási protokollokat használják a legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében. Az Express VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és 24 órás ügyfélszolgálatot is kínál, amelyek kiváló szolgáltatónak minősülnek. Ebben cikk, többet megtudhat az ExpressVPN-ről.

2. BulletVPN

BulletVPN egy gyors és biztonságos VPN, az összes szükséges funkcióval, hogy a felhasználók globális internetes adatvédelmet szerezzenek. Ez a szolgáltató a világ minden részén kiszolgálóhálózattal rendelkezik, nagyon gyors sebességgel. Korlátlan P2P / Torrenting funkciót, korlátlan szerverkapcsolót kínál, és ami a legelőnyösebb az intelligens DNS opció. A Bullet VPN a biztonságról és a sebességről szól, ezért használnak PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 protokollokat, és ügyeljenek arra, hogy szervereik ne legyenek túlterheltek. Számíthat a 24 órás prémium ügyfélszolgálatra és a 30 napos visszatérítési politikájukra. További információ a BulletVPN-ről a ez a felülvizsgálat.

3. NordVPN

A gyors sebesség, valamint az erős adatvédelmi és biztonsági funkciók teszik ki NordVPN. A biztonság a legjobb a szolgáltatónál, a dupla titkosítási módszernek köszönhetően. A NordVPN szerverek több mint 55 országban vannak. Korlátlan P2P / Torrenting funkciót, P2P-barát kiszolgálók széles választékát és malware védelmet nyújt. 24 órás és hét órás támogatása mindig készen áll arra, hogy válaszoljon ügyfeleik kérdéseire. 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik azok számára, akik nem szeretnének túl korán elkötelezni magukat. Nézd meg áttekintés a NordVPN-en további információt erről a szolgáltatóról.

4. IPVanish

IPVanish egy nagyon gyors és biztonságos kiszolgáló szolgáltatóként írják le, aki a szerver hálózatát birtokolja. Több mint 60 ország szervereivel a világ bármely részéről csatlakozhat. Az IPVanish korlátlan P2P / Torrenting funkciót, gyilkos kapcsoló funkciót és 24/7 élő csevegési támogatást tesz lehetővé. Az ügyfeleknek 7 nap áll rendelkezésükre, hogy kipróbálhassák az IPVanish-t, mielőtt eldöntenék, kívánják-e előfizetni az annak szolgáltatásaira. Ha többet szeretne megtudni az IPVanish-ról, feltétlenül olvassa el az oldalt áttekintésünk.

A legjobb VPN az IP elrejtéséhez

Ha úgy dönt, hogy védetlenül használja az internetet és az Ön tényleges IP-címével, akkor egyszerűen mindenkinek könnyű áldozatává vált a hackerek és a számítógépes bűnözők számára. Az érzékeny adatait megfigyeljük, helyét nyilvánosságra hozzuk, és személyazonosságuk ismerteti, hogy mi lehet még rosszabb? Ó, várj, megsérthet magánéletét, és megsértheti a biztonságát. Akkor hol leszel? Mindezt elkerülheti, és megvédi mindazt, amelyet online és online tesz, egyszerűen az IP-cím elrejtésével. A fent felsorolt ​​számos megbízható szolgáltató segíthet Önnek ennek azonnali elérésében. Megtaláltuk a legjobbak VPN-javaslatainkat? Az alábbiakban kommentálva tudassa velünk gondolatait.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map