A legjobb VPN az IRC számára

Az IRC az Internet Relay Chat; a szöveges kommunikáció egyik legrégebbi formája. Ez a hálózaton belüli számos számítógép között történik. A technológia kliens / szerver hálózati modelln alapszik, és a mai napig sok rajongó használja. A szolgáltatás élvezéséhez megbízható IRC klienst kell használnia. Ezek olyan programok, amelyeket telepíthet az eszközére, amelyek kommunikálnak a csevegőszerverrel az üzenetek továbbításához. A beállítás után dönthet úgy, hogy elindít egy csevegőcsoportot, vagy csatlakozhat egy meglévőhöz, ha ismeri a csatorna nevét.


A legjobb VPN az IRC számára

A legjobb VPN az IRC számára

IRC biztonsági rések

Mivel az IRC egy ilyen ősi eszköz, vannak néhány hátránya, ami ma használatával jár. Először is a videohasználat nem támogatott, és a felhasználói felület a legtöbb ügyfélnél nagyon elavult. Azon kevés ügyfél, amely manapság lehetővé teszi a szolgáltatás igénybevételét, messze és széles, és legtöbbjük nagyon kicsi felhasználói bázist kínál. A szolgáltatásra támaszkodó többi felhasználói csoport olyan munkaadók és szervezetek közé tartozik, amelyek hatékonynak tartják a belső kommunikációban.

Az IRC használata egy olyan nagy sebezhetőséget jelent, amelynél a legtöbb ügyfél nem tűnik soknak a megkerülése érdekében. Ez az Ön magánélete. IRC használata esetén az IP-cím könnyen látható a csevegőcsoport többi tagjának. Ez megkönnyíti számukra a helymeghatározás megismerését. Ha ezt ismeri, akkor rosszindulatú felhasználók célozhatnak meg, és ők indíthatnak DDoS támadásokat a kapcsolata ellen. A hozzáférés megszerzése után elveszítheti személyes adatait vagy zsarolhatja el. Ez egy olyan helyzet, amelybe biztosan nem akarsz belekerülni, mert végül elveszítheti a bankjához való hozzáférést, vagy személyazonosság-lopás áldozata lehet..

Hogyan segít a VPN használata az IRC-vel

A probléma megoldásának legjobb módja a VPN használata. Ez egy virtuális magánhálózatra utal. A VPN olyan szolgáltatóra vonatkozik, amelynek kiszolgálói nagy csoportja van szétszórva a világon. Ha csatlakozik ehhez a szerverhez, akkor a kapcsolat rejtett lesz, és az átvitt adatok titkosítva vannak. A kapcsolat elrejtésével az IP-címe is rejtetté válik, és olyan dolgok, mint a tartózkodási hely vagy az identitás, mindenki más mellett rejtve maradnak.

A VPN használata lehetővé teszi annak a kiszolgálónak a megváltoztatását is, amelyhez csatlakozik. A kiszolgálók cseréjének lehetősége révén „megváltoztathatja” tartózkodási helyét az országtól függően, amelyen a kiszolgáló található. Ennek megvannak más előnyei is, például a földrajzilag korlátozott webhelyek és csatornák elérése. A VPN használata szintén biztonságot nyújt azáltal, hogy elrejti az online tevékenységeit.

Egy ilyen szolgáltatás megakadályozza, hogy az internetszolgáltató is tudja, mit csinál. Ennek segítségével megkerülheti az összes olyan intézkedést, amelyet felhasználhat a kapcsolat mikroműködtetésére. Ezeket az intézkedéseket együttesen fojtásnak nevezik, és magukban foglalják a sávszélesség korlátozását vagy bizonyos webhelyekhez és csatornákhoz való hozzáférés cenzúrázását. A megfelelő VPN kiválasztása végett számos dologra kell figyelni. Ide tartoznak a kiszolgálók száma, a biztonság szintje és a szolgáltatások száma. 

A legjobb VPN-k az IRC-hez

Megtettük az alapmunkát az Ön számára, és felkínáltuk a legjobb szolgáltatásokat, amelyekre feliratkozhatott. Vessen egy pillantást alább.

1. ExpressVPN

A legjobbak az ExpressVPN-hez, az iparág legsokoldalúbb VPN-szolgáltatásaihoz érkeznek. Ez a díjnyertes szolgáltatás közel 2000 szerverrel rendelkezik a hálózatában, székhelye több mint 90 országban. Ez magában foglalja egy sor lopakodó kiszolgálót is, amelyeket akkor használhat, ha a VPN-ket tiltják bárhol is lehetnek. A szolgáltatás katonai szintű 256 bites AES titkosítást biztosít, és felhasználói fiókonként akár 3 többszörös kapcsolatot kínál. Az ExpressVPN egy egyszerű VPN-ügyfelet is kínál, amelyen könnyű navigálni, és támogatja az OpenVPN, SSTP, PPTP és L2TP / IPSec VPN-protokollokat..

Az ExpressVPN Panamában található, és ez egy olyan régió, amely egyetlen adathatósággal sem rendelkezik joghatósággal. Ez azt jelenti, hogy nem kell semmilyen felhasználói adatot senkinek elküldenie, és ezt nulla naplózási politikájuk révén alakítják ki. Az ExpressVPN rendelkezik nulla ismeretlen DNS-szolgáltatással is, amely elrejti az Ön IP-jét, hogy elrejtse a helyét. Ez lehetővé teszi, hogy kiválóan működjön az IRC-vel, és más geo-korlátozó oldalakhoz is hozzáférést tesz lehetővé. Az ExpressVPN ügyfélszolgálati csapata szintén mindig kéznél van, hogy segítsen megoldani a problémáit. Hozzáférhetők akár közösségi médián, e-mailben vagy akár élő üzenetküldésen keresztül. Ez csak néhány dolog, amelyek miatt az ExpressVPN-t figyelembe kell venni. Az áruház mélyebb betekintéséért tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Az IPVanish egy egyszerű szolgáltató, amely szembeszökő megközelítést alkalmaz az online adatvédelem és biztonság szempontjából. A szolgáltatás az Egyesült Államokban található, és égisze alatt több mint 1500 szerverrel rendelkezik. Ezek a szerverek együttesen több mint 40 000 IP-t biztosítanak a felhasználók számára. Az IPVanish-ot nagymértékben figyelembe veszik azok a felhasználók, akik a sebességet és a biztonságot tartják a legfontosabb problémáiknak. Az IPVanish szupergyors kiszolgálókat kínál HD streaminghez, gyors tömeges letöltést és gyors torrentet kínál.

Melyikről szólva, a torrenting az egyik olyan tevékenység, amelyre az IPVanish sok figyelmet fordított. Ez lehetővé teszi mind a korlátlan P2P fájlátvitelt, mind pedig anonimként tartja a tevékenységet. Mindemellett a szolgáltatás korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltást is lehetővé tesz. A szolgáltatás akár 10 egyidejű kapcsolatot is kínál, és ez a szám továbbra is növekedhet, ha úgy dönt, hogy a szolgáltatást az útválasztóra tölti le. Az IPVanish használata szintén meglehetősen kényelmes, mivel nem feltétlenül kell letöltenie a VPN-klienst a készülékére. Választhat böngésző-bővítményeivel vagy SOCKS5 webes proxyjával, hogy elrejtse kapcsolatait, amikor online van. Üdvözöljük, ha további részleteket tud megtudni erről a szolgáltatóról az IPVanish felülvizsgálatunkon keresztül.

3. NordVPN

Összegezve a listánkat a NordVPN, a Panamában működő legmagasabb szintű szolgáltató, amely az Ön mindennapi védelmét szolgálja. A NordVPN akár 4400 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, így kevésbé valószínű, hogy bármilyen torlódási probléma merül fel a hálózatán. A szolgáltatás az ipari szabvány 256 bites AES titkosítást kínálja, és dupla VPN-t tartalmaz a csomagjában azok számára, akik még több réteget szeretnének hozzáadni biztonságához. A DoubleVPN titkosítás azt jelenti, hogy a felhasználók két kiszolgálón keresztül irányíthatják forgalmát, ezáltal megduplázva a titkosítás szintjét.

Az NordVPN felhasználók azt is megválaszthatják, hogy mely szerverekhez szeretnék csatlakozni. Ennek oka az, hogy a szolgáltatásnak bizonyos funkciókhoz optimalizált szerverei vannak. Ezek magukban foglalják a játékokat, a tömeges letöltéseket, a HD streaming és még a torrent is. A szolgáltatás kiválóan használható az IRC számára, mivel a Smart Play szolgáltatás lehetővé teszi az IP-cím elrejtését. Ennek során hozzáférhet a földrajzi korlátozó webhelyekhez és csatornákhoz, mivel rejtett helyét rejti. A NordVPN a CyberSec szoftvert is kínálja, hogy távol tartson a hirdetésektől és a rosszindulatú szoftverektől, valamint a Toron VPN-n keresztüli további névtelenséget. Tudjon meg többet más funkciókról az átfogó NordVPN áttekintés áttekintésével.

A legjobb IRC kliensek Android, iOS vagy PC számára

Itt található a jelenleg legnépszerűbb IRC-ügyfelek listája:

  • WeeChat
  • XChat
  • HexChat
  • Tört angolság
  • Irssi
  • IR quassel
  • Koversation

Az IRC legjobb VPN-jének összefoglalása

Annak ellenére, hogy használata csökkent, az IRC továbbra is használatban van néhány jól működő szervezet között. A VPN használata lehetővé teszi számukra, hogy biztonságossá tegyék a felhasználásukat, és biztosítják, hogy senki sem tudja megszakítani kommunikációjukat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me