A legjobb VPN az ISP fojtásának megakadályozására

A világ minden tájáról ismert, hogy sok internetszolgáltató szándéka az, hogy rögzítse a felhasználók adatait, hogy ezeket harmadik félnek eladja, vagy önkéntelenül megoszthassa a kormánygal. Általában ez a helyzet azokban az országokban, ahol a kormány nagy politikai befolyással bír, és ennek eredményeként sok a tartalmi korlátozás, az adatkorlátozás és a tisztességtelen tartalomcsillapítás. Enyhébb esetekben az internethozzáférés lelassulhat, azaz a weboldalad és csatornáid sokkal hosszabb ideig töltik be és pufferolják. A virtuális magánhálózat használatával megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató lelassítsa az internet sebességét, és így sok pufferrel járhat, amikor például online tartalmat közvetít. Fájlok letöltésekor is érezheti az internetszolgáltató Internet-sebességének csökkentésével járó hatásokat. Mindezt szem előtt tartva, itt a legjobb VPN, amely megakadályozza az ISP fojtását.


A legjobb VPN az ISP fojtásának megakadályozására

A legjobb VPN az ISP fojtásának megakadályozására

Ha még nem ismeri az összeköttetésedet azzal, hogy fojtottá vagy pufferré váljon, magyarázom az alábbiakban szereplőket, hogy Ön a pályán haladjon előre.

A fojtószelep magyarázva

A fojtószelep minden olyan mechanizmust jelent, amelyet fel lehet használni az ellen, hogy lecsökkentse a kapcsolat sebességét. Amennyiben a VPN-szolgáltatás nem lesz képes teljes mértékben megoldani az internetszolgáltatója által esetlegesen felvetett korlátozásokat, számos előnye lesz a szolgáltatás használatának..

Elsősorban kétféle korlátozás létezik, amelyeket a szolgáltatója alkalmazhat:

1. Tartalom alapú fojtás

Ez akkor fordul elő, amikor az internetszolgáltató szűkíti a forgalmat egy adott webhelyre azáltal, hogy korlátozza az arra való hozzáférést. Erre példa lehet, ha a videófolyamat korlátozása korlátozódik egy olyan webhelyen, mint a Netflix. Az internetszolgáltatónak módja van megtudni, hogy milyen tartalmat fogyaszt a hálózatán a legtöbb felhasználó, és képesek megkülönböztetni a forgalom különféle formáit. Ezeket az információkat az internet sebességének szabályozására használják, és így a felhasználók eltérő sebességeket észlelhetnek különböző időszakokban.

A VPN lehetővé teszi az ilyen gázszabályozás megkerülését, mivel az interneten keresztül megtekintett adatok titkosítva vannak. A jó VPN lehetővé teszi a korlátozott tartalom minden formájának megtekintését, és meghaladja azt a sebességet, amelyre korlátozott lehet. Miután feliratkozott egy hiteles szolgáltatásra, a tartalmalapú gázszabályozás továbbra sem jelentheti problémát az Ön számára.

2. Használaton alapuló fojtószelep

A felhasználáson alapuló fojtás két különféle módon fordulhat elő, akár az adatkorlát korlátozásának túllépésekor, akár akkor, amikor a felhasználó sok nagy volumenű internetes felhasználást folytat, esetleg HD streaming vagy több fájl letöltése révén..

Megállapíthatja, hogy a különböző internetszolgáltatók eltérő módon kezelik a felhasználókat, akik túllépik az adatkorlátjukat. Egyesek lelassíthatják a kapcsolat sebességét, ha egy meghatározott korlátot túllépnek, mások csak azért számíthatnak fel számot, hogy az előírt korlátot meghaladó adatmennyiséget felhasználják. VPN-szolgáltatása valójában nem lesz képes befolyásolni a sebességet, ha lelassul.

Ugyanez a helyzet akkor is, ha az internetszolgáltató észreveszi, hogy nagyon nagy mennyiségű adatot használ, vagy ha a kapcsolata szokatlanul nagy forgalmat mutat. Mivel a VPN természetéből adódóan kissé csökkenti a sebességet a titkosítás miatt, lehet, hogy nem tudja megkerülni az ilyen sebességcsökkentést, különösen, ha az internetszolgáltatótól származik..

A VPN szolgáltatás megakadályozza a fojtást / pufferelést?

Igen, de vannak olyan esetek, amikor előfordulhat, hogy nem működik. A hiteles VPN-szolgáltatásoknak a legtöbb internetszolgáltató által észlelhetetlennek kell lenniük, és ezért megkerülni kell az összes tartalom-specifikus pufferelést és fojtást. Ha az internetszolgáltató egyike azoknak, akik szorosan figyelemmel kísérik a hálózatán belül zajló eseményeket, akkor ezek képesek lehetnek kitalálni, amikor VPN szolgáltatást használ. Ha igen, akkor dönthet úgy, hogy korlátozza a VPN-forgalmat, vagy akár a teljes kapcsolatot.

A szolgáltatás észlelhetősége nagyban függ a szolgáltatók által kínált VPN protokolloktól. A régiek, például a PPTP, sokkal könnyebbé teszik a forgalom észlelését és csökkentését, de az újabb verziók, mint például az OpenVPN, akár 128, akár 256 bites titkosítással rendelkeznek, ami ezt nagyon megnehezíti..

A legjobb VPN az ISP fojtásának megakadályozására

Most kerüljünk a legjobb VPN-kbe, amelyekből függnie kell a pufferelés megakadályozása érdekében.

1. ExpressVPN

Legfontosabb ajánlásaink: ExpressVPN, mivel előfordul, hogy a piac egyik legjobb szolgáltatója. Az itt felkínált sebességeket másutt nehezen találja meg, és a titkosítás szintje elég magas ahhoz, hogy minden ügyfél személyes adatainak védelmét biztosítsa, amikor online vannak. A szolgáltatás szigorúan nem rendelkezik naplózási politikával, támogatja az anonim fizetési rendszereket, és a magas színvonalú a VPN-protokollok vonatkozásában. Ez a legjobb választás az Internet cenzúrázásának és az ISP fojtásának elkerülésére, annak ellenére, hogy valamivel magasabb díjat fizetnek, mint a legtöbb VPN szolgáltató..

2. NordVPN

A második a listánk NordVPN, egy olyan szolgáltató, amelyről szintén ismert, hogy olyan szolgáltatást kínál, amelyért érdemes fizetni, olyan áron, amely nem okoz túl sok kárt a pénztárcájának. Van egy 2 éves előfizetési tervük, amely havonta 3,29 dollárba kerül, amelyet manapság nem talál meg sok szolgáltatóval a piacon. A panamai székhely azt is jelenti, hogy azokat semmilyen adatmegőrzési törvény nem szabályozza, tehát biztonságban kell maradnia azzal a tudattal, hogy adatai privátak maradnak. Ha kipróbálni szeretné őket, 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, ahol biztosan megkapja a visszatérítést, ha kiderül, hogy nem igazán szereti a szolgáltatást.

3. StrongVPN

Az utolsó versenyzőnk StrongVPN, olyan szolgáltató, amely már egy ideje a piacon is működik, és idővel megbízható szolgáltatóként emelt ki hírnevét. A felajánlott sebesség lenyűgöző, bár a népszerű korlátozott csatornákhoz, például a Netflixhez való hozzáférés jelentősen korlátozott lehet. A szerverhálózat hatalmas, és ez hozzáférést ígér számos weboldalhoz, csatornához és élő közvetítéshez. Az éves terv havi 5,83 USD-t tesz ki, ami a piacon kínált termékekhez képest egy kiváló minőségű szolgáltatás közepes kategóriájú ára..

Záró megjegyzések a pufferzés megakadályozására szolgáló legjobb VPN-ről

A pufferolás trükkös fogalom, különösen akkor, ha VPN-szolgáltatás használatával kívánjuk megakadályozni, mert vannak bizonyos korlátok, amelyeket a szolgáltatója nem tud meghaladni. Ennek ellenére egy olyan hiteles és gyors VPN-szolgáltatásnak, mint például az ExpressVPN, továbbra is lehetővé kell tennie, hogy a lehető legjobban kihasználja a jelenlegi helyzetet, és biztonságban tartsa a kapcsolatot. Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van, amelyet feltenne, vagy meg szeretne osztani, tegye őket az alábbi szakaszba, és örömmel válaszolunk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map