A legjobb VPN az NBC Sports Live Extra számára

Nézze meg az ÉLŐ sportesemények ezreit, amelyek az NBC, az NBCSN, az Olimpiai Csatorna, a Golf Csatornán és még sok minden máson láthatók az NBC Sporton keresztül, bárhol a világon. TV mindenhol! Ez az, amit mindannyian akarunk? Annak érdekében, hogy megnézhessük kedvenc játékunkat anélkül, hogy akadályokat és bocsánatkifejezéseket találnánk. Az ok, amiért az emberek nem férhetnek hozzá ezekhez a csatornákhoz, egyszerűen visszamegy arra, ahol vannak. Számos csatorna és webhely földrajzilag korlátozott a saját régióin kívül, tehát lehetetlenné teszi a nézők számára, hogy megkapják ezeket a csatornákat. Szerencsére egy VPN-vel az NBC sport és számos más csatorna bármikor elérhető virtuális magánhálózaton keresztül. Most az a kérdés, hogy melyik VPN minősül a a legjobb VPN az NBC Sports számára? Olvassa tovább, hogy megtudja.


A legjobb VPN az NBC Sports Live Extra számára

A legjobb VPN az NBC Sports Live Extra számára

A legjobb VPN az NBC Sports számára

Számos VPN-t teszteltünk az évek során, és össze tudtuk foglalni a jó VPN-t képviselő tulajdonságokat és szolgáltatásokat. Például, ha VPN-t keres a sportcsatornák blokkolásának feloldására, akkor ellenőriznie kell, hogy VPN-szolgáltatójában a világ minden táján sok kiszolgáló található, nagy sebességgel működik. A 24 órás ügyfélszolgálatra és a visszatérítési politikára is figyelnie kell. Itt van a a legjobb VPN-k az NBC Sports feloldásához az USA-n kívül. Ezen felül a VPN-k bármelyikét felhasználhatja az NBC Sports áramszünetek megkerülésére:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

ExpressVPN

A legjobb VPN-szolgáltatót szavazzuk ExpressVPN. Ez a szerver garantálja a földrajzilag korlátozott tartalmak megkerülését, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármilyen csatorna, például BeIN Sports, NFL Game Pass, MLB.tv, Sky Sports vagy NBA League Pass, gyors sebességű streamingjét közvetítse. Csatlakozási sebességük gyors, sok szerver miatt, amelyeket elterjedtek az egész világon.

IPVanish

Ha VPN-t keres annak érdekében, hogy sportot nézhessen a FireStick-en, ne keresse tovább IPvanish a VPN az Ön számára. Az IPVanish az egyik legteljesebb VPN-szolgáltatás, amelyet teszteltünk. Amint a neve is sugallja, az IP eltűnik, és névtelenül böngészi az internetet. Kiváló szoftverrel, széles kiszolgálóhelyekkel és alkalmazásokkal rendelkezik minden eszköz számára.

NordVPN

Az IP vagy a DNS valószínűleg soha nem szivárog, ha használja NordVPN, tehát személyes adatai biztonságos kezekben vannak. A kettős titkosítás lezárja a biztonságról szóló megállapodást. A NordVPN viszonylag olcsó más szolgáltatókhoz képest, de remek szolgáltatásokat kínál, amelyek működnek a Windows, Mac, iOS és Android alkalmazásokon..

VyprVPN

VyprVPN egy erőteljes VPN, mivel ez az egyetlen szolgáltató, amely harmadik felek nélkül működik. Kivételes online biztonságot kínál a korlátozott tartalmakhoz való hozzáféréshez és az ingyenes WiFi-hez való csatlakozáshoz, mindezt erős titkosítások révén. Chameleon technológiája legyőzi a VPN-blokkolást, lehetővé téve a VPN-felhasználók számára, hogy a cenzúrát a világ bármely pontjáról megkerüljék.

Az NBC Sports feloldása VPN használatával

A VPN az a eszköz, amelyre szükség van a földrajzi korlátozások megkerüléséhez és az NBC Live Sports Extra nézéséhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. A VPN gyakorlatilag átirányítja a forgalmat, hogy úgy tűnjön, mintha egy másik országban található. Az ország, amelyben látszik, a kiválasztott szervertől függ. A megadott új IP-cím azzal az előnnyel jár, hogy az NBC sportokat földrajzi korlátozások nélkül nézheti. Vegye figyelembe, hogy egy amerikai VPN-szerver használata feloldja az NBC Sports Live Extra és az összes többi, csak az Egyesült Államokban található csatornát. (Netflix, Hulu, Crackle, CBS All Access, FXNow, Amazon azonnali videó)

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóhoz azon szolgáltatók közül, amelyeket az Ön számára választottunk ki.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást.
 3. A VPN beállítását a következők egyikén végezi: iPhone, Android, iPad, PC és Mac.
 4. Csatlakozás egy amerikai szerverhez, ahol az NBC székhelye található.
 5. Most úgy tűnik, hogy Amerikában található és amerikai IP-címet használ.
 6. A VPN titkosítja az összes forgalmat, és megakadályozza bárki szippantását.
 7. Nyisd ki az NBC Sports feloldását és élvezhesd kedvenc játékodat.

SMART DNS PROXIES – A legjobb VPN az NBC Sports számára

Ha a VPN-k valamilyen okból nem végeznek edzést az Ön számára, használhatják az Intelligens DNS-proxyk segítségével az NBC sportokat. Először is, nyugodjunk meg arról, hogy az intelligens DNS-proxy kompatibilis a Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV Stick, PC, Mac, iPhone, iPad és Android rendszerekkel. A perc alatt, amikor beállítja az intelligens DNS-t, megkerülheti az NFL Game Pass, NHL.TV és NBA League Pass áramkimaradásokat. Tehát az intelligens DNS úgy működik, hogy megváltoztatja az eszköz DNS-jét, és egy arra kijelölt kiszolgálón keresztül tovább irányítja azt az országból, ahol az NBC székhelye található. Bárki használhatja az intelligens DNS szolgáltatást, ezért forduljon a Unlocatorhoz, és próbálja ki. Unlocator támogatja mintegy 220 különböző csatorna feloldását a világ minden tájáról. Ez magában foglalja az összes olyan főbb sportcsatorna, mint a BeIN Sports, a BT Sport, a SuperSport, a Sky Go, a Now TV, az MLB, az NBA League Pass, az NHL.tv, az NFL, az NBC sports és még sokan mások. Vegye figyelembe, hogy a feloldható csatornák az Ön által használt intelligens DNS-proxyszolgáltatástól függenek.

A legjobb VPN az NBC Sports számára – Következtetés

Tetszésed szerint egy csatorna bármikor letiltható és bárhonnan elérhető a VPN segítségével. Mennyire jó? A jó dolog az, hogy a VPN előnyei nem csupán a földrajzi korlátozások megkerülésével korlátozódnak, mivel rengeteg szolgáltatást kínálnak a biztonságtól a magánélet megőrzéséig. Tehát valójában a VPN-feliratkozás befektetés a saját biztonságába és szórakoztatásába. Kommentáld az alábbiakban, mely VPN-t szeretnél használni és miért.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me