A legjobb VPN az NFL Game Pass Blackout Bypass számára – 2019/2020 áttekintés

A legjobb NFL GamePass VPN - 2017/2018 áttekintés


Legjobb NFL GamePass VPN – 2019/2020 áttekintés

Hogyan lehet megkerülni az NFL Game Pass áramszünetet a VPN segítségével

Az első dolog, amelyet szem előtt kell tartania, az az, hogy az US NFL GamePass nem fog sok jót csinálni, még egy VPN-sel sem. Az amerikai változat nem közvetíti az élő mérkőzéseket, ezért fel kell fizetnie egy nemzetközi NFL GamePass. Oh! És ne felejtse el használni a VPN-t, amíg ezt megteszi.

Ugyanezt tettem, amikor a külföldi Dallas Cowboy-kat néztem, hadd mutassam meg a köteleket.

 1. Előfizetnie kell egy VPN szolgáltatást. De nemcsak minden szolgáltatásnak, hanem jó hírűnek is kell lennie ExpressVPN.
 2. Ezután töltse le és telepítse az alkalmazást az eszközére. A hűvös dolog az ExpressVPN-nél, hogy kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel és eszközzel. Az tartalmazza PC, Mac, Android és iOS.
 3. Ezután, és ez nagyon fontos, a kiszolgálónak, amelyhez csatlakozik, olyan régióban kell lennie, ahol van nincs NFL áramkimaradás. Tegye meg, amit csináltam, és válasszon kiszolgálókat a nagyobb európai országokban.
 4. Miután megtetted, menj a Nemzetközi NFL GamePass weboldal és iratkozzon fel.
 5. Ne felejtsd el mindig használjon VPN-t amikor csak élő futball játékot szeretne nézni. Ha nem csatlakozik VPN-kiszolgálóhoz, akkor csak egy látni fog hiba üzenet.

Személy szerint az ExpressVPN-t használom, hogy kövessem a legújabb NFL-mérkőzéseket, amikor külföldön vagyok, és el kell mondanom, hogy nagyon lenyűgözött vagyok. Ez a szolgáltatás oly módon csökkenti az áramszünetet, mint egy kés a vajban. Ez azonban nem az egyetlen.

Legjobb NFL Game Pass VPN – mélyreható változat

Amikor az VPN szolgáltatást választja az NFL áramszünetek megkerülésére, alapvetően meg kell győződnie arról, hogy a szolgáltatásban vannak-e olyan VPN-kiszolgálók, ahol az áramszünetek nem vonatkoznak. A VPN szerver sebességét is figyelembe kell venni. Végül, és valószínűleg a legfontosabb, hogy a VPN-szolgáltatásnak megfelelő 24/7-es élő chat-támogatással kell rendelkeznie, csak arra az esetre, ha segítségre van szüksége az NFL GP áramkimaradások megkerüléséhez. Mindezt szem előtt tartva, itt vannak a legjobb NFL GamePass VPN-ek 2019-ben.

ExpressVPN – A legjobb VPN az NFL GamePass számára a piacon

ExpressVPN nagyon jól képzett szakemberekből álló csapattal áll készen, hogy bármikor segítsen. Ez teszi az iparág egyik legjobb márkájává a Vevőszolgálat.

Vessen egy pillantást ezekre a kiemelkedő szolgáltatásokra:

 • 24 órás ügyfélszolgálat.
 • Élő csevegés funkció az azonnali segítségért.
 • 20 perces e-mail válaszidő.

Nem tudok rólad, de ha kabátot akarok vásárolni, szeretném kipróbálni, és megnézem, hogy néz ki először. Ez vonatkozik a VPN szolgáltatóra is. Úgy értem, nem szeretné-e kipróbálni a kínált szolgáltatásokat mielőtt teljes mértékben elkötelezné magát?

Ha igen, örömmel hallja ezt. Az ExpressVPN kínál Önnek 30 nap hogy kipróbálhassa annak összes tulajdonságát, és vegye ki őket forogni. Ezen időszak végére, ha úgy dönt, hogy nem iratkozz fel, és máshová megy, akkor megteszi visszaszerezze pénzét. Így van, teljes visszatérítést kaphat, ha elégedetlen a szolgáltatással. Ők is jó áttételi program ahol ha meggyőzi egy barátját, hogy csatlakozzon, akkor mindkettőt megkapja hónap ingyenes szolgáltatás.

És amikor a sebességről van szó, az ExpressVPN megszabadítja Öntől lágy gyors kiszolgálók. Ez teszi a streaming-t filmek, show-k, sport vagy bármilyen program, élvezetes élmény. Élvezze azt is, amennyit csak akar, mert van nincs sávszélesség korlát. 

Ne felejtsük el a következőket: három egyidejű kapcsolat egyetlen fiókot is létrehozhat. Ez azt jelenti, hogy egyszerre akár három eszközt is képes megvédeni.

Mindezt szem előtt tartva és még sok más, nem csoda, hogy az ExpressVPN miért van a VPN-ajánlási listám tetején.

BulletVPN

Most mi agolyó‘ ban ben BulletVPN állni, kíváncsi vagyok? Arra kitalálta: sebesség. Ennek a szolgáltatónak az iparág egyik leggyorsabb sebessége, ami jó választást jelent, ha szokásos TV-rajongó vagy.

Lehet, hogy a cég nem olyan híres, mint a listán szereplő más nevek, de a munkát ennek ellenére elvégzi. Arról beszélek az online korlátozások megkerülése természetesen. A kiszolgálókkal a Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Németország, Ausztrália, és még sok más, bárhonnan feloldhatja kedvenc streaming csatornáit.

A BulletVPN-nek még van kompatibilis alkalmazás FireStick, egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek ilyen szolgáltatást kínálnak. Adjon hozzá egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia a békére, és nagyon jó kiszolgálásod van a kezedben.

IPVanish

Ha össze szeretné foglalni IPVanish egy mondatba véve jó szolgáltatások lennének elérhető áron. Tehát, ha egy jól ismert, gyors és biztonságos VPN, ez a szolgáltató az Ön úticélja. Az egyik hátránya, hogy valójában nem fog működni az Apple termékekkel.

Az IPVanish felhasználók élvezhetik korlátlan sávszélesség, öt egyidejű kapcsolaton kívül egyetlen fiók használatával. De sajnos, ha bajba kerül és segítséget akar kérni, akkor van nincs élő chat funkció. Meg kell tennie e-mailek bármilyen kérdése merülhet fel.

Ezenkívül a vállalat lehetővé teszi, hogy szolgáltatásait csak egy hétig tesztelje, ami elég idő ahhoz, hogy meggondolja magát, de más szállítókkal összehasonlítva nem elég. Ezen időszak alatt megteheted kérjen visszatérítést ha nem tetszik a szolgáltatások.

HideMyAss

A HideMyAss egy másik lehetőség, amelyet mérlegelhet, de csak akkor, ha a fenti márkák nem működnek, ami nagyon furcsa lenne.

Ennek a szolgáltatónak az a problémája, hogy a sebesség nem az egyik legjobb tulajdonsága. Nem csak ezt, de néha meg is fogod tenni teljesen elveszíti a kapcsolatot, ami az élő közvetítést nagyon frusztrálóvá teszi.

És ne kezdje el velem az ügyfélszolgálatot. Ha kapcsolatba akar lépni a támogatási személyzettel, akkor ezt meg kell tennie várjon hosszú ideig. Ide tartoznak az élő csevegési csatornák és az e-mailek.

Összességében jobb, ha ragaszkodik a listán szereplő többi szolgáltatóhoz, hogy megkerülje az NFL GP áramszünetet, és hagyja a HideMyAss-ot utolsó árokként..

Intelligens DNS-proxyk – VPN alternatíva az NFL GamePass kikapcsolásának megkerülésére

Az intelligens DNS-proxy segítségével megkerülheti az áramszünet korlátozásait.

Ne feledje azonban, hogy ezek a proxyk nem használnak titkosítást, és nem rejtik el az Ön IP-címét. Tehát, ha aggódik az online adatvédelem miatt, kerülje el őket.

 • Ha továbbra is át akar lépni egy intelligens DNS-sel az NFL GamePass eléréséhez, akkor válassza ki a lehetőséget jó szolgáltatás mint Unlocator első.
 • A szolgáltatást bármilyen streaming eszközön beállíthatja. Az tartalmazza PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Smart TV, Xbox, PS4, PS3 és Wii.
 • Miután telepítette az eszközére, hozzáférhet az NFL GamePass-hoz és rengeteg más korlátozott csatornához, például MLB.tv, NHL.TV, és NBA League Pass.
 • Intelligens DNS-proxyk egyetlen csatornát sem lehet feloldni akarsz. Minden szolgáltatásnak van egy listája a hozzáférhető webhelyekről, tehát minden attól függ, hogy melyik szolgáltatást használja.
 • És kérjük, vegye figyelembe, ha az internetszolgáltató átlátszó proxykat vagy DNS-eltérítést használ, mert ezek a proxyk nem működnek jól, ha igen. Egyszer történt velem, és elmulasztottam egy nagyon fontos mérkőzést, ezért váltottam a VPN-ekre.
 • Az intelligens DNS-proxyk lehetővé teszik az új virtuális hely kiválasztását.

Unlocator az azon kevés szolgáltatás egyike, amely támogatja az NFL GamePass alkalmazást, ami azt jelenti, hogy felhasználhatja arra, hogy megkerülje az áramszünet korlátozásait. Ez egy a ingyenes 7 napos próbaidőszak, hitelkártya nélkül. Val vel Unlocator, mintegy 220 különböző csatornát feloldhat a világ minden tájáról.

A legjobb VPN az NFL Game Pass-hez – a csomagolás

Tehát itt jártok emberek. A fentiekben felsoroljuk azokat a legjobb VPN-szolgáltatókat, amelyekhez fordulhat az NFL GamePass áramkimaradások megkerülése érdekében. Használta valamelyik szolgáltatást, és elégedett volt-e azzal, amit kínáltak? Ossza meg tapasztalatait alább.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me