A legjobb VPN az online vásárláshoz

Az elektronikus kereskedelem növekedése mellett egyre többen fordulnak az online vásárlás kényelme érdekében, és áruikat közvetlenül a küszöbükhöz szállítják. Ez egy nagyszerű módja az időmegtakarításnak, és termékeket szinte bárhonnan megrendelhet a világ minden tájáról. Az online vásárlás sikeres megjelenése ellenére számos olyan kérdés továbbra is akadályozza növekedését. Kérdezzen egy gyakori vásárlótól, aki megvásárolja termékeit az aliexpress.com webhelyről, és elmondja neked, hogy a termékek átutalásakor nincs bizalom a pénzátutalásban. Egy másik, aki az Alibaba.com webhelyet használhatja, beszélhet arról, hogy az árak eltérnek attól függően, hogy melyik országból vásárolnak. Az ilyen problémák nagyon sok frusztrációt okozhatnak az ügyfeleknek, és akár pénzt is veszíthetnek nekik a folyamat során.


A legjobb VPN az online vásárláshoz

A legjobb VPN az online vásárláshoz

VPN a jobb és biztonságosabb online vásárlási élményért

Mindez elkerülése érdekében a vásárlókat arra ösztönzik, hogy forduljanak egy olyan megoldáshoz, amely biztonságban tartja tranzakcióikat, és megvédi hitelkártya-adatait a rossz szándékú személyek elfogásától. Ez hiteles VPN-szolgáltatás lenne.

Mi a VPN??

A „VPN” kezdőbetűk a virtuális magánhálózatot jelentik. A laikus szavak szerint ez egy adott szolgáltatóhoz tartozó kiszolgálók gyűjteménye, amely lehetővé teszi anonim módon szörfözni az interneten, és oly módon rejtjelezheti böngészési forgalmát, hogy még az internetszolgáltató sem képes hallgatni tevékenységeiről online..

A hiteles VPN szolgáltatás segít elrejteni a tartózkodási helyét, ezáltal lehetővé teszi az áruk vásárlását alacsonyabb áron. Ez hosszú távon jó pénzt takaríthat meg Önnek. Ezenkívül nyitva áll az előfizetés fizetésének új módszereire is. Dönthet úgy, hogy kriptovalutakon keresztül fizet, és a kifizetések névtelenek lehetnek.

A VPN használatával feloldhatja azokat az online vásárlási webhelyeket is, amelyek általában az Ön országában blokkolódnának. Hozzáfér olyan webhelyekhez, mint a Target.com, a Walmart, az Amazon és a BestBuy.

A legjobb VPN az online vásárláshoz – összefoglaló

Ha egy VPN-szolgáltatásra való feliratkozás jó ötletnek tűnik, íme néhány olyan szolgáltató felsorolása, amelyek véleményünk szerint a legjobb VPN-ek a vásárláshoz 2017-ben:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. HideMyAss

Legjobb VPN online vásárláshoz

Az alábbiakban részletesen ismertetjük a legjobb VPN-szolgáltatókat, amelyek segítségével biztonságosan és névtelenül végezhet online vásárlást..

ExpressVPN

Amikor a VPN-ről van szó, ExpressVPN a szakértők. Van nekik VPN helyek szerte a világon, és egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyek valójában továbbra is lehetővé teszik a Netflix régiójának USA-ra történő váltását. Ezen felül futhat három egyidejű VPN kapcsolat. Az ExpressVPN a „Nincs naplózás” és csillagszolgáltatást kínál 24/7 támogatás minden felhasználó számára. Ezek egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak a piacon, amelyek 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ha nem elégedett, akkor teljes visszatérítést kaphat az elején befizetett pénzből.

IPVanish

Következő lépés az IPVanish, egy olyan szolgáltató, amely büszke arra, hogy rendelkezik olyan fizetési tervvel, amely nem különbözteti meg az összes csomagjában rendelkezésre álló szolgáltatások szempontjából megkülönböztetést. Fizethet 10 dollárért a szolgáltatás kipróbálására az első hónapban, végül pedig 8,99 dollárért, ha biztos benne, hogy a szolgáltatást a következő 3 hónapban fogja használni. Később azt tapasztalhatja, hogy az egész évben fizetni sokkal olcsóbban van, csak egy hónapra számítanak fel 6,49 dollárt. Egy olyan szolgáltatás esetében, amely több mint 500 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, ez nagyon jó ár-érték arány. A szolgáltató megígéri, hogy nem fog nyilvántartást vezetni forgalmáról, és bevezetett egy irányelvet annak biztosítására, hogy az ígéret betartásra kerüljön. Minden biztonságot szigorúan tartunk, és ennek biztosítása érdekében van egy 256 bites titkosítás is. Egyáltalán nem rossz a legfelső szintű VPN-szolgáltatók számára.

CyberGhost Pro

A VPN-éhez hasonló piacon a hiteles és nem túl drága szolgáltató megtalálása meglehetősen nehéznek bizonyulhat, mivel nem ilyen sok szolgáltatás létezik. A CyberGhost VPN a szolgáltatók azon kis kategóriájába tartozik, amelyek figyelembe veszik az ügyfelek igényeit és a zsebét is. A több mint 30 országban működő 500 szerver egy vitathatatlanul kis hálózatot alkot, de senkinek nem szabad feltételezni, hogy kapcsolataik lassúak vagy megbízhatatlanok. Kipróbálhatja magad a 30 napos pénz-visszafizetési garanciaidő alatt. A titkosítás szintén iparági szabvány: 256 bites AES rendszerrel, amely kéz a kézben jár az OpenVPN biztonsági protokollal, biztosítva az adatvédelem mindenkori fenntartását..

SaferVPN

Mint egy viszonylag régi piaci szereplő, a SaferVPN régóta kiváló megoldásként szolgál mindenki számára, aki előfizetni szeretne egy olyan szolgáltatásra, amely az ügyfelek érdeklődését tartja fenn. Árképzésük a havi 4,99 dollártól kezdve a havi 7,50 dollárig terjed; viszonylag megfizethető az átlagos internetező számára, aki csak kicsit kíván magánéletét. A szolgáltatónak szintén ugyanaz a 256 bites titkosítása van, és a potenciális ügyfelek számára kínált időszak 14 nap. Több mint 400 dedikált szerverrel, több mint 30 országban valószínűleg nehéz megtalálni egy olyan régiót, ahol nem lehet vásárolni.

HideMyAss

Utoljára a listánk egy másik értékes szolgáltató, amely garantálja a teljes védelmet és a teljes adatvédelmet, amikor fizet a vásárolt árukért. A HideMyAss meglehetősen tisztességes 820 szerverrel rendelkezik, amelyek több mint 190 országban vannak szétszórva, lehetővé téve, hogy bármilyen online áruházból megrendelhessen, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A szolgáltatás titkosítja az Ön kapcsolatát olyan protokollokon keresztül, mint az OpenVPN, PPTP és L2TP, hogy a forgalom nyomon követhetetlen maradjon, és az Ön személyazonossága rejtett legyen. Ezzel a szolgáltatással észrevétlenül marad minden alkalommal, amikor az interneten bármit elér.

Legjobb amerikai online vásárlási webhelyek

 • Ebay
 • amazon
 • Walmart
 • Legjobb vásárlás
 • Cél
 • Home Depot
 • Etsy
 • Vadászgép

Online biztonságos vásárlás – Extra tippek

Az alábbi videó, a NordVPN jóvoltából, további információkat nyújt az online vásárlás biztonságos ügyben történő végrehajtásáról.

Következtetés az online vásárlás legjobb VPN-jéről

Annak ellenére, hogy néhány olyan kérdés hátráltatja az online vásárlást, amely teljesen hibátlan folyamatnak minősül, úgy véljük, hogy a VPN-szolgáltatás könnyen meg tudja oldani a vevők által esetlegesen felmerülő problémák nagy részét. Ez egy további biztonsági réteget is biztosít, amely olyan részleteket fog megőrizni, mint például a hitelkártya-száma privát és biztonságos.

Ha véletlenül úgy dönt, hogy a fent említett szolgáltatásokat választja, szívesen meghallgatnánk előfizetői gondolatait és azt, hogy mennyiben változott vásárlási tapasztalata. Hagyj nekünk egy megjegyzést az alábbi szakaszban, és mi biztosan válaszolunk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map