A legjobb VPN az optimális ISP számára

Miután az internet-hozzáférést az ENSZ alapvető emberi jogként sorolta fel, az internetszolgáltatók szerte a világon még nagyobb nyomás alá vannak helyezve annak biztosítása érdekében, hogy a nyújtott szolgáltatás páros legyen, és az Optimum valóban sem kivétel. Az amerikai ISP a Cablevision leányvállalata, amelynek fő szolgáltatása a kábel TV. A szolgáltatás azonban meglehetősen célzott, mivel ez nem történik meg olyan sok területen, mint az Egyesült Államokban már működő internetszolgáltatók. A New York-i, Connecticut vagy New Jersey-i vagy környékén székhellyel rendelkező felhasználók jobb helyzetben vannak, hogy élvezzék szolgáltatásaikat, erősebb hálózati jelenlétüknek köszönhetően.


A legjobb VPN az optimális ISP számára

A legjobb VPN az optimális ISP számára

Az optimális ISP bármilyen jó?

A felajánlott sebességek meglehetősen tisztességesek, és úgy tűnik, hogy a szolgáltatás versenyképessége a kiválasztott csomaghoz támogatott eszközök számán alapszik. A legalacsonyabb szint több eszköz támogatásával az Optimum 20, amely akár 4 eszközt támogat. Legmagasabb szintjük az Optimum 400, és a kapcsolat akkor is remekül működik, ha akár 16 eszközzel megosztják őket. Ha nem tudja, melyik csomagot kell feliratkoznia, akkor a webhelyük jó munkát mutat be annak bemutatásakor, amit minden szinten elvárhat. A kapcsolat sebessége szintén jól meg van határozva a csomagnév részeként, tehát elég nyilvánvalónak kell lennie, hogy például az Optimum 400 előfizetésével kb. 400Mbps sebesség érhető el..

Az egyik legnagyobb probléma, amelyet a legtöbb felhasználó az internetszolgáltatóval szemben a sebességgel foglalkozik. A legtöbb ember csak olyan kapcsolatot akar, amely elég gyors ahhoz, hogy HD videót megfelelő időben töltsön be, és ugyanazt a sebességet biztosítsa az előfizetés ideje alatt. Nagyon frusztráló lehet, ha a kapcsolata ingadozik egy videó letöltése között egy viszonylag rövid idő alatt, ám a normálnál hosszabb ideig tart az élő közvetítés fenntartása. Ha valaha azt gyanította, hogy nem ért el olyan sebességet, amelyért fizetett, akkor valószínűleg igaza van.

A Szövetségi Hírközlési Bizottság által a Broadband America mérése elnevezésű tanulmány kimutatta, hogy a Charter, a Comcast és a Time Warner Cable a többi szolgáltatóval összehasonlítva reklámozott sebességet nyújtott, tehát ha az Internet szolgáltatónak az Optimumot használja, akkor legalább tudja, hogy Az ISP megbízható. Amit azonban tapasztalhat, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatóra feliratkozott, az a sebesség csökkentése, főleg ha sok letöltésre hajlamos. Ez a nehéz használat elkerülése érdekében történik, de ha már fizettek érte, akkor nem szabad semmiféle sebességcsökkentési formát kényszeríteni rád, csak azért, mert sokat teszel online. Ez egy olyan kihívás, amelyet sok felhasználó szenved csendben, anélkül, hogy tudná, mit kell tennie ahhoz, hogy megkerüljék az internetszolgáltató fojtását. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy vizsgálja meg azokat a szolgáltatásokat, amelyeket megszerezhet egy hiteles Virtuális Magánhálózat-szolgáltató feliratkozásakor.

Hogyan kerülhető el az optimális ISP-fojtás VPN-vel

Más néven VPN néven egy virtuális magánhálózat a világ különböző részein található kiszolgálók csoportjához kapcsolódik, és ezzel biztosítja a kapcsolat titkosítását. Ha ezt megteszi, senki nem fogja látni, mely webhelyekre tölti az ideje legnagyobb részét, így nincs oka a kapcsolat fojtására. Biztosítja az Ön személyes adatainak védelmét is, mivel a böngészési rekordokat még csak nem is rögzítik, nem is beszélve harmadik felekkel való megosztásáról. A VPN a tartózkodási helyét is magántulajdonban tartja, és ez lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott helyek elérését bármilyen probléma nélkül. 

A legjobb VPN-k az optimálishoz

Vessen egy pillantást a legjobb VPN-szolgáltatókra, amelyekhez fordulhat, ha az Optimum szolgáltatót használja internetszolgáltatóként:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN minden bizonnyal emeli azt a sávot, amit elvárhat a VPN-szolgáltatótól. A Brit Virgin-szigeteki székhelyű szolgáltatónak kb. 2000 szervere van a hatókörében, és ez elég sok ahhoz, hogy biztosítsa a kapcsolatát, függetlenül attól, hogy a látogatott webhely hol található. A szolgáltató korlátlan sávszélességet, korlátlan szerverváltást és 99,99% -os rendelkezésre állást kínál. A felhasználók élvezhetik a 256 bites AES titkosítást, valamint az OpenVPN, L2TP-IPSec, SSTP és PPTP protokollokat, amelyek közül választhat VPN-protokollként..

A szolgáltatás nem tárol semmilyen tevékenységi naplót az Ön felhasználásáról, és rendelkezik egy VPN-alkalmazással, amely a legjobb beállításokat állítja fel a felhasználásának kiszolgálására. Az alkalmazás támogatja a Windows, iOS, Linux és iOS rendszereken futó eszközöket is, és olyan verzióval érkezik, amely közvetlenül telepíthető egy routerre. A szolgáltatás akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és kill kapcsolót kínál arra az esetre, ha bármi történik a VPN védelemre való képességével. Van egy nulla ismeretlen DNS-szolgáltatás is a helymeghatározás elkerülése érdekében, és megosztott alagút kialakítása a védettvé válás kezelésére. Olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket arról, hogy mit kínál még ez a szolgáltató.

2. BulletVPN

A BulletVPN azon kevés szolgáltatók egyike, amelyek megbízható szolgáltatást nyújtanak anélkül, hogy költségvetésének túlzott károkat okoznának. A szolgáltatás központja Észtországban van, és körülbelül 24 országban tisztességesen van jelen. Szerverei első szintűek, azaz alkalmasak arra, hogy a legjobb böngészési sebességet biztosítsák, függetlenül attól, hogy zenét közvetítsenek, filmeket töltsön le vagy torrent-e. A szolgáltatás akár 3 egyidejű eszközt is támogat, és egy szupergyors reagálású ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik.

A BulletVPN 256 bites AES titkosításával biztosítja a kapcsolatot, és bár ez az OpenVPN protokollal a legjobban működik, a szolgáltatás továbbra is L2TP / IPsec, IKEv2 és PPTP protokollokat kínál, amelyek közül választhat. A szolgáltatásnak van egy intelligens DNS-szolgáltatása is, amelyet az előfizetők használhatnak a földrajzi korlátozások megkerülésére, valamint egy nulla naplózási irányelvet is kínál, amelyet jól betartanak. A BulletVPN alkalmazásban meglehetősen könnyű navigálni, és olyan előnyökkel, mint korlátlan sávszélesség, korlátlan sebesség és korlátlan szerverváltás, előfizetés a szolgáltatásra azt jelenti, hogy minőségi szolgáltatást igényel. Vessen egy pillantást a BulletVPN áttekintésünkre, ha ez a szolgáltató szeretne többet megtudni.

3. NordVPN

A NordVPN a legszélesebb körű szervergyűjtemény szolgáltatásként zárja be a listánkat. A 4000 szerver nem mindenütt jelenik meg, tehát bárki, aki fel akarja fizetni a szolgáltatást, biztos legyen a hozzáférésben és a védelemben, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Az NordVPN komolyan veszi a felhasználók számára kínált biztonságot is, és ezt 256 bites AES titkosításával, VPN protokollokkal, például OpenVPN, PPTP és L2TP / IPSec csatolva érinti. A szolgáltatás akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, de ezeket növelheti, ha a VPN szolgáltatást közvetlenül az útválasztóra töltötte le..

A szolgáltatásnak számos eszköze van a kapcsolat biztosításához, amelyek közül kiemelkedő a dupla VPN-szolgáltatás. Lehetővé teszi, hogy egy forgalom helyett két szerveren keresztül irányítsa a forgalmat, ezáltal megduplázva a biztonságot. Támogatjuk a Tornt a VPN felett is, amely növeli a névtelenséget, és egy sor olyan elhalványított kiszolgálót, amelyek elrejtik a VPN használatát olyan országokban, ahol magas cenzúra áll fenn. Nézze át a NordVPN áttekintést, hogy megnézze, mit lehet még elérni a szolgáltatás előfizetésével.

A legjobb VPN az optimálishoz – következtetés

Most vettek egy pillantást három hiteles szolgáltatóra, amelyekre támaszkodhat, ha kiküszöböli az internetszolgáltatója által okozott korlátozásokat. Ezek olyan szolgáltatások, amelyek mind egy ideje a VPN-iparban vannak, tehát biztosítani kell a legfelső szintű szolgáltatás biztosításában. Ha folytatja, és a három közül egyet választja szolgáltatójaként, örömmel halljuk a tapasztalatait; csak hagyja gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map