A legjobb VPN az osztott alagúthoz

Ha jelentős időt töltesz az interneten, akkor nagy a esély, hogy hallottál a VPN-ről. A Virtuális magánhálózat rövidítése, ez az egyszerű eszköz lehetővé teszi, hogy elrejtse forgalmát mindenkitől, akit érdekelhet bármi, amiben online vagy, és emellett biztosítja, hogy anonim maradjon, amikor tevékenységeit folytatja. Ennek számos előnye van, mivel elrejtheti az IP-címén keresztül továbbított információkat, például a tényleges tartózkodási helyét. Ez lehetővé teszi, hogy meglátogassa a földrajzilag korlátozott webhelyeket, és megkerülje a helyfüggő korlátozásokat.

A legjobb VPN az osztott alagúthoz

A legjobb VPN az osztott alagúthoz

A VPN használatának előnyei meglehetősen elterjedtek, és az a tény, hogy titkosítják az adatait, segíthet a hackerektől és a spamküldőktől tartózkodni, de van egy dolog, amelyet a VPN használata valószínűleg befolyásol. Ez az internetkapcsolat sebessége. Az adatok titkosításának folyamata megközelíti a sávszélességet, azaz valamivel lassabban lesz a kapcsolata, ha feliratkozik a választott szolgáltatóra. Valójában ez annak az oka, hogy sok szolgáltató arra alapozza szolgáltatási minőségét, hogy a VPN használata ellenére milyen gyors lesz az internetkapcsolat..

A megosztott alagút magyarázata

Míg vannak olyan felhasználók, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy minden adatát VPN-en keresztül titkosítsák, vannak olyanok, akiknek nem feltétlenül kell a szolgáltatás minden eszközükön. Ez a felhasználói csoport rendben lenne, ha például mobilkészülékeik közvetlenül VPN-kliens helyett közvetlenül csatlakoznának az internethez. Még mindig szükségük lenne fő eszközükre, hogy VPN-t használhassanak a biztonság érdekében, de inkább azt szeretnék, ha telefonjaik vagy táblagépeik hozzáférnének az internethez, anélkül, hogy a VPN bármilyen módon segítenének. Hajlandóak feláldozni egy kis biztonságukat valamilyen hozzáadott sebességért.


Ennek a felhasználói csoportnak nagy előnye lenne egy megosztott alagútépítésként ismert szolgáltatásként. Az osztott alagút egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az eszköz vagy az alkalmazás forgalmának VPN-en keresztüli irányítását. Az osztott alagútépítésnek vannak néhány előnye, amelyek nagyon hasznosnak találhatók. Ez lehetővé teszi:

  • Hozzáférés a helyi hálózaton belüli eszközökhöz, miközben csatlakozik a VPN-hez.
  • Hozzáférés egyszerre a külföldi és a helyi webhelyekhez és szolgáltatásokhoz.
  • Töltse le és továbbítsa az adatokat anélkül, hogy kihasználná az összeköttetéshez rendelt sávszélességet.

Az osztott alagút is nagyon jól működik a távoli munkavégzésnél, mivel a legtöbb vállalkozás arra támaszkodik, hogy megóvja külföldi székhelyű alkalmazottainak internetes forgalmát, és titkosítsa a vállalati hálózathoz való kapcsolódásukat..

A legjobb VPN-k osztott alagúthoz

Ha azon gondolkodik, hogy biztosítsa-e munkavállalói kapcsolatát a vállalati hálózattal, vagy növelje a sávszélességet a kapcsolatain belül, miközben továbbra is biztonságban marad az interneten, akkor valószínűleg keressen egy olyan VPN-szolgáltatást, amelynek az egyik alapja az alagútépítés. Olyan találékony emberekként, mint mi vagyunk, már megtettük az alapmunkát az Ön számára, és meghatároztuk a legjobb VPN-ket, amelyekhez fordulhat a megosztott alagútépítés során..

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN támogatja a megosztott alagútépítést, de csak a Windows és a Mac OS felhasználók számára kínálja. Ha nem tartozik egyik oldalhoz sem, akkor lehetővé teszik, hogy beállítsa az útválasztón. Ennek ellenére a szolgáltatás számos opcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a két konfiguráció egyikének alkalmazását. Választhat, hogy védi az összes csatlakoztatott alkalmazást és eszközt, kivéve néhányat, vagy csak azt, hogy a kiválasztott eszközöket vagy alkalmazásokat választja.

Emellett a szolgáltató kiváló szolgáltatást kínál a 2000+ szerverhálózatán keresztül, és továbbra is korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltást tesz lehetővé.

A biztonságot a választott OpenVPN protokoll és a katonai szintű 256 bites AES titkosítás is biztosítja. Az egyidejű használat csak 3 eszközön támogatott, a szolgáltató a P2P fájlmegosztást is támogatja. A Brit Virgin-szigetek székhelye azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem köteles a felhasználói forgalom naplózására. Hűséges vásárlóinak jutalmazásként az ExpressVPN felhasználóit arra buzdítják, hogy utalják kollégáikat, és havonta ingyenesen használják őket és az új előfizetőt, miután csatlakoznak. Ezenkívül az Express VPN felhasználók részesülnek az automatikus Internet kill kapcsolóból és a lopakodó kiszolgálókból álló sorozatból is annak érdekében, hogy hozzáférjenek olyan webhelyekhez, ahol a VPN használatát tiltják. Mindez megtalálható az ExpressVPN áttekintésben.

2. VyprVPN

Noha a VyprVPN valójában nem engedi, hogy a motorháztető alá kerüljön, és pontosan beállítsa, hogy mely szerverek vegyenek részt az adatok továbbításának kezelésekor, ez rendelkezik egy alkalmazásonkénti funkcióval, amely lehetővé teszi a VPN-nek, hogy bizonyos alkalmazásokat tartalmazzon vagy zárjon ki. Ha azt szeretné, hogy kezelje, mely eszközökre vonatkozik a VPN, és melyeket nem, akkor a VyprVPN Router alkalmazásban elérhető ez a lehetőség. Lehet, hogy több időt töltene a konfigurálással, de mindezek ellenére jól működik.

Ha a VyprVPN a kiválasztott szolgáltatóvá válik, akkor több mint 700 szerverhez férhet hozzá, amelyek az egész világon elosztottak. Mindegyik a szolgáltatás tulajdonában van, és ez kiküszöböli a sebezhetőségeket, amelyeket a hálózaton belül harmadik felek okozhatnak. Az online adatvédelmet 256 bites AES titkosítási szabványa, valamint a híres Chameleon protokollja biztosítja. Ez az exkluzív szolgáltatás oly módon olvassa be a csomag adatait, hogy az még a VPN használatát korlátozó országokban általában elvégzendő mély csomag ellenőrzés révén sem fogható el. Egy másik jól ismert VyprVPN szolgáltatás az üzenet-titkosítási szolgáltatás, amelyet Cypher-nek neveznek. Ez az eszköz képes az üzenetek biztonságossá tételére a végpontok közötti titkosítás révén az Android vagy iOS alapú eszközökön. Végül a VyprVPN rendelkezik egy jól megtervezett VPN-alkalmazással is, amely Windows, iOS, Android és Linux alapú eszközökkel kompatibilis verziókban érhető el. Ha meg szeretné tudni, hogy pontosan mit tehet ez a szolgáltató az Ön számára, nézd meg a VyprVPN áttekintést.

Az eszköz osztott alagútja

Amint az az alábbi videó szemlélteti, az ExpressVPN eszköz-megosztott alagút funkciójával dönthet úgy, hogy mely eszközöket kívánja csatlakoztatni a VPN-kiszolgálóhoz, és melyeket kívánja tartani az Internet-kapcsolathoz VPN-védelem nélkül.

Következtetés a split alagút alakulásának legjobb VPN-jéről

Mint láthatja, a megosztott alagút egy exkluzív szolgáltatás, amelyet nem olyan sok szolgáltató kínál a piacon. Az ExpressVPN vagy a VyprVPN regisztrációval azonban ellenőrizheti, hogy a VPN szolgáltatása védi-e, és mi nem. Ha bármilyen kérdése van, amelyet feltenne nekünk, szívesen hagyja őket az alábbi megjegyzés szakaszban. Biztosan válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me