A legjobb VPN az Sky Ticket számára

Minden erőfeszítéssel, amelyet a Sky arra törekszik, hogy szolgáltatásai széles piacon elérhetőek legyenek, az előfizetőknek lehet, hogy külföldön tartózkodásuk során szembe kell nézniük a földrajzi korlátozásokkal kapcsolatos problémákkal. Ennek köze van ahhoz a tényhez, hogy a Sky Ticket blokkolja az Európán kívüli felhasználókat. Lehet, hogy fenntartja az engedélyezési megállapodásokat, amelyek szabályozzák annak tartalmát. Szerencsére van olyan megoldásunk, amely segíthet ennek az aggodalomnak a kezelésében.


A legjobb VPN az Sky Ticket számára

A legjobb VPN az Sky Ticket számára

Mi az a Sky Ticket??

A Sky Media és Távközlési vállalat a világ egyik legnagyobb konglomerátuma. Széles körű jelenléttel rendelkezik Európában, valamint a sugárzott csatornák hosszú listájával rendelkezik. Azzal a preferenciával, hogy a lekérhető tartalom egyre népszerűbbé válik a mai nézők körében, a szolgáltatás számos streaming szolgáltatást vezet be. Az egyik a sok közül, amelyet a multimédiás óriás bemutatott a fogyasztóknak, a Sky Ticket.

Az első, Németországban 2016-ban elindított streaming szolgáltatás lehetővé teszi a nézők számára, hogy utolérjék a legújabb sportműsorokat, valamint díjnyertes szórakoztató programokat. A szolgáltatást eredetileg a német és az osztrák piac ellátására vezették be. De kiterjesztette más régiók kiszolgálására Európán belül és környékén. A szolgáltatás szerződésen kívüli alternatívát kínál, ahol a felhasználók csak annak alapján választhatják meg a legmegfelelőbb lehetőséget, hogy mennyi ideig szeretnék hozzáférni a tartalomhoz a szolgáltatáson keresztül.

A Sky Jegy feloldása Európán kívüli VPN használatával

A Sky Ticket Európán kívüli feloldásának egyik megbízható módja a virtuális magánhálózat igénybevétele. A VPN lehetővé teszi, hogy csatlakozzon olyan külföldi kiszolgálókhoz, amelyek elrejtik az Ön IP-címét, úgy tűnik, hogy úgy tűnik, mintha egy adott ország székhelye lenne..

Ez kulcsfontosságú, mivel az olyan szolgáltatások, mint a Sky Ticket, az IP-címre támaszkodnak, hogy megtudják, Európában tartózkodik-e vagy sem. És földrajzi elhelyezkedése alapján hozzáférést biztosítanak Önnek. A VPN segítségével hozzáférhet a távoli szerverekhez a választott országon belül. Ezzel megváltoztathatja tartózkodási helyét úgy, hogy úgy tűnik, mintha az adott országon belül tartózkodik. Kövesse az alábbi lépéseket a Sky jegy külföldön történő feloldásának elsajátításához:

 1. Iratkozzon fel egy VPN szolgáltatónál, például az ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást az eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Csatlakozzon egy német szerverhez a Német IP-cím.
 5. Most már a Sky Ticket-re hozzáférhet bárhol a világon.

A legjobb VPN az Sky Ticket számára

A piacon elérhető VPN-szolgáltatások sokasága miatt nem könnyű belemerülni egy csaló szolgáltatóba. Ennek elkerülése érdekében a szolgáltatások listáját mindössze három olyan jól ismert szolgáltatásra szűkítettük, amelyek garantáltan a lehető legjobb értéket nyújtják Önnek. Itt található a legjobb SkyNet VPN-k rövid listája.

ExpressVPN

ExpressVPN kiváló minőségének és professzionális ügyfélszolgálatának köszönhetően kezdődik a tetején. A szolgáltató számos díjat nyert a képességeinek elismeréseként. A székhely székhelye a Brit Virgin-szigetek. Ennek célja, hogy távol maradjon minden olyan hatóságtól, amely esetleg meg akarja vizsgálni a felhasználó adatait. A szolgáltatás szigorú naplózási politikát is végrehajt, a katonai osztályú 256 bites AES titkosítással a mindennapi biztonság érdekében.

Az ExpressVPN olyan VPN-protokollokat támogat, mint az OpenVPN, PPTP, SSTP és L2TP / IPSec. Ezenkívül akár 3 egyidejű eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi a szolgáltatáshoz, és egy speciális funkciót, az úgynevezett split alagútépítést kínál. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a forgalom azon részeinek titkosítását, amelyek nem. A szolgáltatásnak vannak lopakodó kiszolgálói is, amelyekhez a felhasználók választhatnak. Annak érdekében, hogy megtudja, mi még több ExpressVPN van raktáron, olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket.

IPVanish

IPVanish egy másik elismert szolgáltató, aki elég hosszú ideje tudta, hogyan kell a legjobb szolgáltatást nyújtani. Az IPVanish 1999 óta nyújtja a legmegbízhatóbb szolgáltatást azoknak a felhasználóknak, akik a sebesség és a biztonság szempontjából egyaránt kedvelik a VPN-szolgáltatóikat. Ide tartoznak azok a felhasználók, akik hajlamosak online játékokat játszani. Szervereikről ismert, hogy eléggé konzisztensek és elkerülik a késést. Az IPVanish hálózatának világszerte több mint 1500 fizikai szervere van, és mindegyik közvetlenül a szolgáltatás tulajdonában van..

A szolgáltató az egyidejű csatlakozások tekintetében is az egyik legmegfelelőbb. Egynél többet képes kezelni. Miután beállította az IPVanish előfizetését, nem kell feliratkoznia más szolgáltatóra. Az IPVanish az ipari szabvány 256 bites AES titkosításra is támaszkodik. Még azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eldöntsék, szeretnék-e letölteni a VPN-kliensüket. Az IPVanish korlátlan sávszélességet is ígér, valamint lehetőséget a kiszolgálók közötti váltásra a lehető legtöbbször. Ha meg szeretné tudni, hogy az IPVanish hogyan képes megvédeni a kapcsolatot, szánjon egy kis időt, és olvassa el az IPVanish áttekintésünket.

NordVPN

A listánk lezárása az NordVPN. Ez egy másik megbízható szolgáltató, amely több mint 4000 szerverrel rendelkezik a felhasználók számára, hogy csatlakozhassanak. A Panamai-szigeteken található NordVPN az iparág egyik legsokoldalúbb szolgáltatója. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek célja a stresszmentes élmény biztosítása bármikor online. A szolgáltató akár 6 egyidejű felhasználót is képes támogatni, és dupla VPN protokollján keresztül megduplázza a védelem szintjét.

Az egyedülálló dupla VPN-titkosítás azt jelenti, hogy a felhasználói adatokat egy helyett két szerveren továbbítják. A titkosítás szintjének megduplázása, amelyet az iparági szabvány 256 bites AES titkosítása révén már biztosított, ez a VPN biztonságosabbá teszi. Az NordVPN azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az online tevékenységet folytató tevékenységek alapján megválaszthassák, mely szerverekhez szeretnék csatlakozni. A NordVPN némi szoftvert is kínál annak biztosítására, hogy minden zökkenőmentesen működjön. Két legmegbízhatóbb szoftvere a CyberSec és a SmartPlay. A NordVPN részletesebb elemzésével és annak lehetőségeivel kapcsolatban nézd meg a NordVPN áttekintésünket.

További információ a Sky Jegyről

A felhasználók fizethetnek 10 eurót a napi hozzáférésért, 15 eurót a heti hozzáférésért vagy 30 eurót a havi hozzáférésért. Ezeket az opciókat tovább sorolják a sport minden dolgára vonatkozó Supersport jegybe, a sorozat szórakoztató jegyére, a dokumentumokra és a mozijegyre a legjobb filmes filmek közül. A Sky Ticket szolgáltatást az Apple TV és a Chromecast is támogatja. Ha azonban a felhasználónak nincs hozzáférése ezekhez, a Sky Ticket TV Stick remek alternatíva.

A dongle egyszerűen használható. Csak azt kell csatlakoztatnia a TV-készülék HDMI-portjához. A legjobb teljesítmény érdekében nagyszerű biztosítani, hogy korlátlan WiFi-előfizetéssel rendelkezik, így az adatfolyamok gyorsabbak és kiváló minőségűek. A The Sky Ticket TV-stáb 30 euróért megvásárolható. De ez ismét ingyenesnek tűnik, ha úgy dönt, hogy megvásárolja a szórakoztató jegyet (10 euró) 3 hónapra, a mozijegyet (15 euró) két hónapra, vagy a Supersport jegyet (30 euró) egy hónapra..

Legjobb VPN Sky Jegyre – Záró gondolatok 

A streaming szolgáltatásból a legtöbbet hozhatja ki a VPN szolgáltatás használata. Ily módon elkerülheti a fojtást vagy korlátozásokat. Biztonságot is garantál. Feltétlenül olvassa el az összes véleményt, hogy jobban megismerje az egyes szolgáltatások nyújtotta lehetőségeket. A lenti megjegyzés szakaszban tudassa velünk, mely VPN lesz. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map