A legjobb VPN az Ubuntu számára

A programozók körében népszerűnek tartott Linux egy olyan operációs rendszer, amelynek forráskódja lehetővé teszi a programozók számára, hogy megváltoztassák, ezáltal az egyik legjobb használható rendszer, ha a napi munkája sok programozást igényel. Az Ubuntu, a Linux legnépszerűbb kiadása, az operációs rendszer „felhasználói alapú” verziójára hivatkozik, valószínűleg azon sok lehetőség miatt, amely lehetővé teszi a felhasználó testreszabását.

A legjobb VPN az Ubuntu számára

A legjobb VPN az Ubuntu számára

A nagy testreszabás magasabb kockázatot jelent

A testreszabás mély szintje kiterjed azokra az alkalmazásokra és szoftverekre is, amelyeket esetleg letöltött az Ubuntu rendszerre. Ez a mély hozzáférés azt jelenti, hogy a felhasználók konfigurációs változtatásokat hajthatnak végre, amelyeket egyébként nehezen lehet átnézni, mivel a Windows és az OSX rendszerekhez hasonló alkalmazások zárolva vannak..

Ha véletlenül programozó vagy, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az interneten található számos ingyenes alkalmazást és firmware-t olyan eszközökként fogja használni, amelyek támogatják az esetlegesen dolgozó projektet. Ez folyamatos letöltést jelent, és olykor olyan forrásokból is, amelyekben még nem vagy biztos benne. Ha nem biztos a forrásaiban, eszköze megfertőződhet olyan rosszindulatú programokkal, amelyek potenciálisan nagy kockázatot jelentenek az Ön által végzett munkával..


Ezek nem olyan forgatókönyvek, amelyek következményeit kedvezőnek találja, ezért a legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk bármilyen károkat, az olyan intézkedések bevezetése, amelyek megakadályozzák, hogy ilyen viselkedést elviseljen. Az egyik módja annak, hogy biztonságban tartsa magát online állapotban, az, ha VPN-n keresztül fér hozzá az internethez. A virtuális magánhálózat lehetővé teszi a kapcsolat titkosítását, azaz senki sem foghatja meg az internettel való kapcsolatát.

A legjobb VPN az Ubuntu számára

Az interneten jelenlévő sok VPN-szolgáltatás néha nagyon megnehezíti annak eldöntését, hogy mely szolgáltatást kell előfizetni. Ez különösen akkor érvényes, ha először használ olyan felhasználót, akinek nincs valódi tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban. Segítséget nyújtunk azért, hogy továbblépjünk és összeállítsuk az Ubuntu legjobb VPN-jeinek áttekintését, hogy Önnek legalább valahol meg kell kezdődnie:

1. ExpressVPN

Eltekintve attól, hogy az iparág egyik legjobban teljesítő szerverhálózattal rendelkezik, ExpressVPN elkötelezett amellett, hogy előfizetői előnyeit kihasználják a napi 24 órás ügyfélszolgálat, valamint a támadásbiztos biztonság. Az Ubuntu csomag letöltéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie a saját webhelyére, és navigálni a felhasználói terület beállítási oldalára. Itt lesz egy link, amellyel letöltheti a Debian csomagot, majd egy terminálon fel kell hívnia az expressvpn-t, hogy elérje a parancssori felületet. Ezen a felületen keresztül írhat be olyan parancsokat, mint például az „expressvpn connect Canada”, hogy kapcsolatba kerüljön a kiszolgálóval, vagy az „expressvpn disconnect”, hogy megszüntesse a kapcsolatot. Ha olyan problémát tapasztal, amelyet nem sikerül megoldani, az ExpressVPN ügyfélszolgálati csapata mindig készen áll a segítségre: 24 órán keresztül elérhető és elérhető az élő csevegőplatformon keresztül. Ez a szolgáltató lehetővé teszi a leendő ügyfelek számára, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciájukkal ellenőrizzék szolgáltatásaikat.

2. IPVanish

Az Ubuntu-felhasználók fontolóra vehetik a támaszkodást IPVanish védelmük érdekében, mivel a szolgáltatás sok mindent kínál, amit valószínűleg megkap a legmagasabb szintű szolgáltatótól, nagyon megfizethető áron. A felhasználók élvezhetik a puffer nélküli streaming-et, a P2P támogatást, valamint a kiszolgálók széles választékát, amelyek közül választhat a 850+ -es hálózatának jóvoltából. A beállításhoz mindössze annyit kell tennie, hogy PPTP vagy OpenVPN kapcsolatfájlokat ad hozzá a kapcsolatkezelőhöz, és a VPN szolgáltatás működni fog. A felhasználók számára az IPVanish-feliratkozással járó előnyök között szerepelhet még öt további eszköz működtetése ugyanazon fiók alatt, valamint hozzáférés több mint 40 000 IP-hez, amelyekhez kapcsolódni lehet. Abban az esetben, ha beszélni szeretne az ügyfélszolgálattal, be kell tartania a hívást munkaidőben.

3. NordVPN

NordVPN egy újabb erős versenyző a felhasználók számára, akik érdemes előfizetni egy VPN-szolgáltatásra. Szerverhálózatuk olyan sok más szolgáltatás előtt tartja őket, amelyek világszerte több mint 2500 szerverrel számolnak. Az egyik dolog, amely elválasztja szolgáltatásaikat a többitől, az, hogy manuálisan kell hozzáadnia az egyes helyek konfigurációját a hálózatkezelőn keresztül. Ez eleinte kissé unalmas lehet, de legalább a kedvenc szervereivel foglalkozol. A NordVPN használatával néhány további szolgáltatáshoz hozzáférhet, amelyeket valójában nem találna meg más előfizetőkkel, például az Onion Over VPN, a Double VPN, az Anti-DDOS és a dedikált P2P és torrent szervereket. A dupla VPN különösen segít a titkosítási fronton, mivel azt jelenti, hogy a felhasználók két szervert használhatnak ugyanazon a kapcsolaton keresztül, így bárki számára nagyon nehéz megtalálni őket..

4. VyprVPN

VyprVPN a VPN-iparban jól ismert, hogy mindig az új technológiák élén áll, különös tekintettel a „Chameleon” keretrendszerükre, amely lehetõvé teszi az elõfizetõk számára a legbiztonságosabb hálózatok elérését is, mint amilyen Kínában van. A szolgáltatás beállításának megszerzése egy egyszerű lépésről lépésre, amely magában foglalja a szükséges OpenVPN csomagok telepítését és az OpenVPN kapcsolat konfigurálását a grafikus felhasználói felületen keresztül. A VyprVPN előfizetése azt jelenti, hogy hozzáférést kell biztosítani egy gyors hálózathoz, amely mindig rendelkezésre áll ügyfélszolgálattal, hogy szükség esetén segítséget nyújtson. A szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál, hogy a felhasználók kipróbálhassák a terméket és megalapozott döntést hozzanak.

5. PureVPN

Felszámolva az Ubuntu számára elérhető legjobb VPN-ek listáját PureVPN. A szolgáltató számára az előnyben részesített protokoll az OpenVPN is, és a telepítési eljárás magában foglalja a hálózatkezelő letöltését. A szolgáltatás lehetővé teszi az egyszerű kiszolgálóváltást, a korlátlan sávszélességet, valamint egy nagy kiszolgálóhálózatot, amely több mint 141 országban működik, és számolható. A webhelyen a felhasználóknak rengeteg információt kell megtalálniuk, amelyre utalhatnak bármilyen probléma esetén, valamint arról, hogyan léphetnek kapcsolatba az ügyfélszolgálati csapattal, és segítséget nyújtanak nekik. Pénz-visszafizetési garanciájuk 7 napra szól, ezért arra ösztönzik Önt, hogy teszteljen a szolgáltatás minél több aspektusát, amennyit csak tudsz, mielőtt előfizetést vásárolsz..

A legjobb VPN-k az Ubuntu számára – Final Word

Haladtunk előre, és felsoroltuk az Ubuntuval együtt használható öt legjobb VPN-t, hogy Önnek a döntés meghozatalához ne kelljen átmennie az interneten elérhető számos választási lehetőséget. Van olyan kérdése vagy kérdése, amelyet szeretne megválaszolni? Hagyja őket az alábbi megjegyzés szakaszban & biztosan visszatérünk hozzád.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me