A legjobb VPN az UC böngészőhöz

Az UC böngésző valószínűleg a világ minden tájáról kiválasztott nagyszámú internetes felhasználó legnagyobb kedvence, köszönhetően nagyszerű adatmentési képességeinek, valamint testreszabható és egyedi tulajdonságainak. Az UCWeb által 2004-ben kifejlesztett és elindított böngésző továbbra is világszerte figyelmet szerez, és népszerűsége különösen Indiában élő felhasználók körében él. & Ázsia. Az a tény, hogy a szoftvert 7 nyelven kínálják, azt jelenti, hogy a szélesebb felhasználói csoport számára is elérhetővé válik, és a rendszeres frissítések továbbra is élvezik azt, hogy ne kelljen gondjai annak futtatásakor iOS, Android, BlackBerry vagy Windows alapú készülékeken. Ha további adatvédelmi és biztonsági réteget szeretne hozzáadni az UC Browser használata közben, akkor a VPN-t kötelező megadni. Vessen egy pillantást a a legjobb VPN az UC böngészőhöz 2019-ben.


A legjobb VPN az UC böngészőhöz

A legjobb VPN az UC böngészőhöz

Legjobb UC böngésző VPN

Csak arra az esetre, ha nem akarja átmenni az alábbi részletes áttekintést, megtalálja a következőket az UC böngészővel használható legjobb VPN-k itt:

A legjobb VPN az UC böngészőhöz

UC-böngészőként fontos, hogy a böngészés során ne tegyen semmilyen kockázatot az adatok biztonságával, és ennek egyik legjobb módja az, ha a kapcsolatot titkosítja egy hiteles VPN-szolgáltató. A böngészőről ismert, hogy a legjobban működik az Android platformon, így az UC böngésző VPN-áttekintésünkben megpróbálunk olyan szolgáltatókra összpontosítani, amelyek minden bizonnyal jól működnek az Android-eszközökön.

1. ExpressVPN

A. Által kínált kiváló ügyfélszolgálat ExpressVPN, valamint az online védelem legjobb formájának bizonyított hírneve sokat tesz annak érdekében, hogy a játék többi szolgáltatója előtt messze eljuttassuk őket. A VPN-szolgáltatásaik által csökkentett sebességhatár olyan alacsony, mint más szolgáltatók, tehát nem fogja érezni, hogy a terhelési idő különbségei nagymértékben eltérnek az interneten való böngészés során. Használhat néhány okos eszközt és funkciót is, például megbízható szerverjavaslatokat és automatikus Internet Kill kapcsolót, ha a kapcsolat veszélybe kerül. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit hátráltathatja az ExpressVPN-t, az árképzés. Díjaik kissé magasabbak, mint amit a többi szolgáltató javasol, de ha feliratkozik a 30 napos pénz-visszatérítési garanciájára, hogy mintavételt nyújtson a szolgáltatásért, akkor pontosan megnézheti, mire fog fizetni.

2. NordVPN

Akár 6 egyidejű kapcsolat kezelése egy fiók alatt, sokat tett a helyre NordVPN a térképen azoknak a felhasználóknak, akik hatékonyságot és kényelmet keresnek a szolgáltatójukban. Az alkalmazások azon képessége, hogy jól működnek az Android-eszközökkel, azt jelenti, hogy nem számíthat arra, hogy bármilyen kompatibilitási problémával foglalkozik. A szolgáltatás azt ígéri, hogy nem tárolja az Ön adatait, és bejelentkezési tilalmukra vonatkozó irányelvekkel garantálják ugyanazt. A panamai székhely meglehetősen megnehezíti az Five Eyes csoport számára a szigorú adatvédelmi irányelvek betartását. Ezzel a szolgáltatással a felhasználók élvezhetik a legmagasabb szintű biztonsági funkciókat, mint például a Tor over VPN és a multi-hop kettős kapcsolat. A leendő vásárlók csak három napig ingyenesen kipróbálhatják a szolgáltatást, majd eldönthetik, működhetnek-e ezzel a szolgáltatással vagy sem..

3. Privát internet-hozzáférés

Az egyik leginkább megfizethető VPN-szolgáltató, Privát internet-hozzáférés sokat tesz annak érdekében, hogy az ügyfelek támogatott díj mellett élvezhessék az online védelmet. A felhasználók hozzáférhetnek egy nagy szerverhálózathoz, amely több mint 3000, 24 ország körül szétszórt, és akár öt egyidejű kapcsolat támogatására is képes. A szolgáltatás dicséretes eredményei vannak a felhasználói tevékenységek online biztosításában, és nincs naplózási házirendje, amely biztosítja, hogy tevékenységeik egyikét sem figyeljük meg, vagy nem rögzítjük későbbi felhasználás céljából. Az elfogadott fizetési módok változatosak, és magukban foglalják a Bitcoineket azoknak a felhasználóknak, akik anonimként szeretnének maradni.

Az UC böngésző gyorsabb, mint a Firefox és a Chrome?

Az egyik terület, amelyben a legtöbb böngésző nem képes versenyezni az UC böngészővel, a betöltési idő. A böngésző olyan adattömörítési és felhőgyorsítási technikákat alkalmaz, amelyek gyorsabb hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz és megbízhatóbb alkalmazásteljesítményt biztosítanak. Ezenkívül a böngésző lehetővé teszi a kedvenc oldalai, például a közösségi média profiljai értesítéseinek megjelenését az oldalon, ügyelve arra, hogy mindig ismerje magát a közösségi körben zajló eseményekkel kapcsolatban. Ez nagyon hasznos lehet, különösen, ha inkább nem mentette el a közösségi média alkalmazást az eszközére.

A böngésző sokkal hatékonyabbá teszi a tartalom letöltését, több fájl formátumú letöltési képességeinek, valamint felhő-szinkronizáló funkcióinak köszönhetően. Felhő-szinkronizáló rendszere az adatoknak a legközelebbi szerverekről történő küldésével és rögzítésével működik, ami jelentősen csökkenti a betöltési időt. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol úgy érzi, mintha az internet-kapcsolat nem lenne olyan erős, akkor szüneteltetheti a letöltést, és folytathatja azt bárhol, ahol erősebb a kapcsolat. Ugyanez a működési mechanizmus lehetővé teszi néhány oldal tárolását offline olvasáshoz.

Biztonságos-e az UC böngésző használata?

Az online biztonságot illetően az UC Browser nem igazán helyezkedett el annak biztosításában, hogy ügyfeleik tevékenysége biztonságban maradjon az interneten. 2015-ben a Citizen Lab néven ismert kutatási projekt eredményei rámutattak, hogy az UC Browser kínai angol verziójában hiányosságok találhatók, amelyeket az Australian Signals Authority (ASD) használ fel arra, hogy kémkedjen a felhasználók online tevékenységeire. Az ASD az öt szemét partner többi tagjával – az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada és Új-Zéland – együtt dolgozott, hogy a böngésző felhasználóit olyan szoftverrel megfertőzze, amely segít meghallgatni tevékenységüket..

A Citizen Lab ezután kimutatta, hogy az ilyen kizsákmányolásokból származó személyes információkat tovább továbbították több kereskedelmi eszközre, és ezt a titkosítás súlyos hiánya tette lehetővé, amelyet a böngésző nem tett erőfeszítések végrehajtására. Az ilyen állításokra adott válaszként Alibaba néhány frissítést végzett a böngészőben, és még a Citizen Lab-t is felkérte a tesztelés második fordulójának elvégzésére. A teszteket elvégezték, és a böngészőről kiderült, hogy gondoskodott a korábban sújtotta kiskapukról.

A VPN telepítése az UC böngészőben

Valójában nincs szükség VPN kiterjesztésre az UC Browser számára. Egyszerűen futtathatja a VPN alkalmazást a háttérben, majd elindíthatja az UC böngészőt anonim és ingyenes internetes szörfözéshez. Íme a VPN beállítása az UC böngészőhöz:

 1. Először jelentkezzen be a fent ajánlott VPN-ek egyikébe.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást ugyanazon az eszközön, amelyen használni szeretné az UC böngészőt. A PC, a Mac, az Android és az iOS is támogatottak.
 3. Most indítsa el a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez.
 4. Tartsa a VPN-kapcsolatot a háttérben, és nyissa meg az UC-böngészőt.
 5. Böngészett az interneten névtelenül és szabadon.

A legjobb VPN az UC böngészőhöz – Következtetés

A fent említett három VPN-szolgáltatás minden bizonnyal kiváló biztonságot nyújt mindenkinek, aki hűséges UC-böngésző-felhasználó, és távol tartja adatait mindenkitől, akinek rossz szándéka van..  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map