A legjobb VPN az UFC Fight Pass áramszünetek megkerülésére

Melyik a legjobb VPN az UFC Fight Pass áramszünetek megkerülésére 2019-ben? Minden este harci éjszaka, ha egyszer kapsz egy legmagasabb rangú VPN-szolgáltató ez lehetővé teszi, hogy megkerülje Az UFC Fight Pass áramszünet korlátozásai az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Franciaországban vagy másutt a világon. Az UFC Fight Pass áramszünet korlátozásai megakadályozzák, hogy az MMA rajongók élő UFC PPV eseményeket közvetítsenek. Ez azt jelenti, hogy a sok népszerű sportesemény elhagyására kényszerülnek. Ennek orvoslása érdekében összeállítottam egy átfogó útmutatót a legjobb UFC.TV VPN beszámoló 2019-re, amelyet felhasználhatott a VPN-szolgáltatás kiválasztása előtt a Fight Pass áramszünetek megkerülésére PC, Mac, Fire TV Stick, PS4, Roku, Xbox, Android vagy iOS eszközökön.


A legjobb UFC Fight Pass VPN áttekintés

A legjobb VPN az UFC Fight Pass áramszünetek megkerülésére

UFC Fight Pass áramszünet korlátozások – Gyors összefoglaló

„A sugárzási korlátozások miatt ez a videó nem érhető el UFC FIGHT PASS előfizetéssel vagy fizetős megtekintésként az Ön régiójában. Kérjük, ellenőrizze a helyi tévék listáját információk megtekintéséhez. ”

“Ez az esemény jelenleg a térségben fekszik.”

Alapvetően ez az áramszünet hiba, amelyet akkor kapunk, ha megpróbáljuk az UFC PPV eseményeit élőben nézni a Fight Pass-en egy olyan régióban, ahol az áramszünet korlátozások vonatkoznak. Két órája van 48 óráig, hogy igény szerint megnézhesse ugyanazt az eseményt az UFC.tv-n keresztül. Az áramszünet korlátozásai azt is jelentik, hogy nem vásárolhatnak nézegetéses eseményeket az UFC.tv oldalon.

Hogyan lehet megkerülni az UFC áramszünetet

Ha olyan régióban tartózkodsz, ahol a harc joga egy bizonyos csatornához tartozik, akkor annak vásárlása lehetetlennek tűnhet. Ne aggódj. Fedeztem. Így oldhatja meg a földrajzi korlátozásokat, amikor az UFC Fight Pass-ra vonatkozik. Ezeket a lépéseket az UFC PPV olcsóbb megvásárlásához is használhatja.

 1. Először be kell fektetnie egy VPN-be, amelynek szerverei vannak a világ minden tájáról. Mennyire jó a VPN, ha nem nyújt Önnek egy feketétlen régiót? Ha még mindig keres, ExpressVPN amire szüksége van.
 2. Nyissa meg a saját webhelyüket, és iratkozzon fel szolgáltatásra. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kap előfizetéskor.
 3. Töltse le és telepítse VPN-alkalmazásukat egy kompatibilis eszközre, például Android, iOS, PC vagy Mac.
 4. Jelentkezzen be VPN-fiókjával. Itt a trükkös rész. Csatlakozzon egy olyan kiszolgálóhoz, ahol az áramszünetek nem vonatkoznak a Fight Pass-ra. Garantált lehetőségként válassza a Fülöp-szigeteket, mivel az UFC PPV-k 17 dollárba kerülnek, szemben a más régiókban lévő 65 dolláros MMA rajongóknak..
 5. Miután csatlakozik a hálózathoz, térjen vissza az UFC Fight Pass oldalra, és próbálja meg újra megvásárolni az eseményt.
 6. Gratula. Most már kaphat UFC PPV-ket, még akkor is, ha az Egyesült Államokban tartózkodik.

A legjobb UFC Fight Pass VPN ismertető 2019

A jó VPN-szolgáltató az, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott csatornák és webhelyek feloldását az Ön számára, különösen akkor, ha általában bázist vált és sok utazik. Ebben az esetben olyan szolgáltatóra van szüksége, amelynek rengeteg VPN-kiszolgálója van szétszórva a világon, például ExpressVPN. Íme néhány előnyeik.

 • A VPN lehetővé teszi az UFC.tv, NHL.tv, MLB.tv, NFL GamePass és NBA League Pass kivetett áramszünetek korlátozásának megkerülését..
 • 24/7 támogatás azt jelenti, hogy fogsz mindig kérjen valakivel konzultációt, ha bármilyen kérdése felmerülne.
 • Az összes internetes forgalom biztonságosan titkosítva.
 • Az ExpressVPN szoftvert kínál a iOS, Mac, Windows, Linux, és Android ezt könnyű használni és beállítani.
 • Akár blokkolhatja azokat a streaming csatornákat, amelyek nem állnak rendelkezésre az Ön régiójában.

ExpressVPN VPN-helye van Japánban és Dél-Koreában. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást, jelentkezzen be, majd csatlakozzon a VPN-kiszolgálóhoz azokon a helyeken az alkalmazáson belül. Ez minden, ami az UFC elektromos áramkimaradás korlátozásainak megkerüléséhez szükséges. Itt található a legjobb választás, amikor a 2019-es legjobb UFC.tv VPN-ről van szó.

A 2019. évi legjobb UFC Fight Pass VPN áttekintés (intelligens DNS-alternatíva)

Az intelligens DNS egy másik módszer, amellyel felhasználhatja megkerülni az UFC Fight Pass áramszünetet az Egyesült Államokon kívül tiéden Samsung Smart TV, Apple TV, LG Smart TV, iPhone, iPad, Roku, Xbox 260, Windows vagy Mac. Íme néhány szempont, amelyet figyelembe kell vennie az intelligens DNS használata előtt.

 • Az IP-cím nem változik, ha az intelligens DNS-t használja. Ez azt jelenti, hogy továbbra is hozzáfér az összes helyi csatornához.
 • Az intelligens DNS valójában nem titkosítja a forgalmat, így az internetszolgáltató továbbra is képes lesz online követni tevékenységeit.
 • Az ISP is képes lesz megvalósítani átlátszó proxyk ha véletlenül intelligens DNS-t használ.
 • Az összes Netflix régió támogatott és felcserélhető a lehetőségek legördülő listáján keresztül.

Talán a fenti szolgáltatások listája alapján az intelligens DNS úgy érzi, hogy a megfelelő választás az Ön számára. Ha ez így van, akkor jó indulás lenne Unlocator, Először átnézheti ingyenes 7 napos próbaverzióját, hogy kipróbálhassa.

A legjobb VPN az UFC Fight Pass áramszünetek megkerülésére – gondolatok lezárása

Dióhéjban lényegében a legtöbb információ rendelkezésre áll, amire szüksége van patak UFC Fight Pass amíg a világ bármely részén nincs áramszünet. Szeretnénk hallani, hogy milyen tapasztalatai voltak a streaming eszköz beállításában, ezért ne habozzon, ha megjegyzést fűz nekünk az alábbi részhez. Biztosan visszatérünk hozzád. Ha tud valamely más megbízható VPN-ről, amelyet egyszer felhasználhat az UFC Fight Pass áramkimaradások megkerülésére, ossza meg velünk betekintést velünk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me