A legjobb VPN az uPlay-hoz

A 2012-ben elindított Uplay az Ubisoft játékplatformjának olyan verziója, amely lehetővé teszi a felhasználók számára csapatok létrehozását, új ellenfelek megtalálását és akár jutalomszerzést is, ha a játékukban bizonyos mérföldköveket érnek el. A szolgáltatás számos platformon és eszközön elérhető, mint például a PlayStation 4, a PC, az Xbox One & 360, PlayStation 3, iOS, Android és Windows. Nagyon sok a zavar a platformon való első kiadás körül, mivel a legtöbb felhasználó azt állítja, hogy az nagyban megzavarja azt, amit már megszoktak, ám azoknak, akik időt vesznek igénybe annak felkarolásakor, nagyon kevés a panasz..


A legjobb VPN az uPlay-hoz

A legjobb VPN az uPlay-hoz

Lag in Gaming – Ki az igazi bűnös??

A platform lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, például azzal a képességgel, hogy egy játékban felhalmozott díjakat egy másik játékban felhasználhassanak vagy költessenek. Ez nagyszerű, mivel mentőkötél nyújt arra az esetre, ha a játék közbeni helyzete nem tűnik olyan jónak, de lehet olyan probléma, amellyel foglalkoznia kell, különösen akkor, ha az internetkapcsolat nem olyan megbízható, mint amilyennek lennie kellene. . A megbízhatatlan hálózat azt jelenti, hogy el kell viselnie azokat a pillanatokat, amikor a játékplatform felfüggeszti vagy teljesen leáll. Ez sokba kerülhet, mivel amikor csak történik, nagy esély van arra, hogy csak az Ön oldalán történjen, vagyis elveszíti a képességét, hogy irányítsa karakterét a fenyegető veszélyben, amint a játék folytatódik.

A legtöbb ember a játékkonzolt vagy az Uplay platformot hibáztatja, amikor csak ilyesmi történik, ám nagyon kevesen gondolkodnak azon, hogy valószínűleg az internetszolgáltatók a színfalak mögött dolgoznak, hogy lelassítsák kapcsolatukat. Azok számára, akik nem tudják, az Internet szolgáltatók bizonyos intézkedéseket tesznek annak ellenőrzésére, hogy bármi is legyen online, és az egyik leggyakoribb gyakorlata az Internet sebességének lelassítása. A sebességcsökkentés azt jelenti, hogy csalódott lesz a játékplatform mellett, és végül elhagyja a tevékenységet. Internetszolgáltatója ezeket az intézkedéseket alkalmazza az Internet szolgáltatási költségeinek megkísérlésére és kezelésére, a pénz sávszélesség megtakarításával. Annak érdekében, hogy az internetszolgáltató lelassíthassa szolgáltatását, az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz, a VPN-szolgáltatással történő regisztráció.

VPN használata az ISP fojtásának megkerülésére

A virtuális magánhálózattal való feliratkozás lehetővé teszi az esetleges gázszabályozás megkerülését, amelyet az internetszolgáltató alkalmazhat, mivel a VPN-en keresztüli csatlakozás lehetővé teszi az online forgalom titkosítását. Ha ezt megtenné, az internetszolgáltató nem fogja tudni nyomon követni a kapcsolatot, ezért nehéz lesz tudnia, hogyan kell pontosan alkalmazni a fojtást. A kapcsolat végül azon gyors sebességgel fog futni, amelyért eredetileg fizettek.

A VPN használata szintén növeli a magánélet védelmét a kapcsolata felett, és segít elkerülni, hogy hackerek, csalók vagy kémügynökségek lépést tartsanak online tevékenységeivel. Rejtett IP-jét is rejti, ezért hozzáférhet és játszhat olyan játékokat, amelyeket még a régiójában még nem engedtek meg.. 

A legjobb VPN-k az Uplay számára

Annak biztosítása érdekében, hogy olyan szolgáltatóval foglalkozzunk, amely nem veszélyezteti az Ön sebességét vagy biztonságát, néhányat választottunk ki, amelyek biztosan kiváló szolgáltatási szintet nyújtanak. Vessen egy pillantást az alábbiakban felsorolt, az Uplay számára elérhető legjobb VPN-ekre:

1. ExpressVPN

Ez a kedvenc VPN, amikor a játékról van szó. Az ExpressVPN szolgáltatásminősége egyértelműen képes volt megbirkózni az idő próbájával, mivel a szolgáltató továbbra is számos díjat kap a magas szintű kézbesítésért. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek, és több mint 2000 szerverrel rendelkezik. Ilyen széles hálózati jelenlét mellett, több mint 148 helyszínen, a felhasználóknak nem szabad gondot okozniuk egy kiszolgáló keresésekor, amelyhez kapcsolódnak. Az ExpressVPN komolyan veszi az Ön biztonságát is, és ezt a 256 bites AES titkosítása is mutatja.

Az előfizetőknek lehetősége nyílik még három egyidejű eszköz használatára, és olyan VPN-klienssel, amely könnyen fut Windows, Linux, iOS, útválasztók vagy Android-alapú eszközökön, nem lehet probléma a kompatibilitással. Az ExpressVPN egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyekben olyan ügyfélszolgálati csapat működik, amely mindig készen áll a problémák megoldására, valamint egy lopakodó szerverkészlet, amely elrejti a VPN használatát, ha olyan országban tartózkodik, ahol a szolgáltatás nem támogatott. A szolgáltató egy intelligens DNS-szolgáltatást is kínál, amelynek segítségével elrejtheti tartózkodási helyét, és böngészhet tartalmakon a földrajzilag korlátozott webhelyekről. Ha többet szeretne tudni a szolgáltatásról, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

2. BulletVPN

A BulletVPN magasan szerepel azon szolgáltatások között, amelyekre fel kell jelentkeznie, különösen akkor, ha inkább egy olyan szolgáltatást szeretne használni, amely szívesebben jár a sebesség mellett. A BulletVPN hangsúlyozza, hogy ez a fő ajánlat, és ez továbbra is vonzza az ügyfelek körét, akiket nagyon érdekel a szolgáltatás által kínált sebesség. A szolgáltató BulletVPN szolgáltatása azt jelenti, hogy késés nélkül játszhat a játékával, miközben élvezheti a 256 bites AES titkosításuk által nyújtott biztonságot..

Az észtországi székhelyű szolgáltatásnak több mint 20 országban található kiszolgálói listája van, amelyek célja a biztonság leggyorsabb formájának bemutatása. Különféle típusú VPN-protokollokat is kínál, például OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 és PPTP. A szolgáltatás biztosítja, hogy az előfizetők névtelen maradhassanak akkor is, ha intelligens DNS-szolgáltatásukon keresztül hozzáférnek a földrajzilag korlátozott webhelyekhez. A BulletVPN akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, bár ha közvetlenül a routerre tölti le a szolgáltatást, akkor sokkal több eszközt csatlakoztathat, mint amennyit akkor jelentené, ha a szoftver működne az eszközén. További információt arról, hogy mire számíthat e szolgáltatótól, tekintse meg a BulletVPN áttekintésünkben.

3. NordVPN

Ez a panamai szolgáltató szerepel a listánkban is, elsősorban hálózatának szélessége miatt, amely több mint 4000 szerverre épül több mint 60 országban. Ez azt jelenti, hogy soha nem lesz olyan időpont, amikor a szervert, amelyen keresztül csatlakozik, túlterheli a felhasználók, és ez garantálja a zökkenőmentes adatáramlást, és ezáltal a gyorsabb böngészést vagy játékélményt. A szolgáltatás nagyon hangosan szól nulla naplózási politikája szempontjából, és akár 6 többszörös kapcsolatot kínál azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék, hogy eszközeik nagy része biztonságban legyen.

Az NordVPN az ipari szabvány 256 bites AES titkosítást és egy DoubleVPN szolgáltatást kínál, amely az adatok helyett két szerverre továbbítja az egyiket a biztonság fokozása érdekében. A felhasználók azt is választhatják, hogy mely szerverekhez csatlakozzanak a legjobb teljesítmény elérése érdekében, mivel a szolgáltatásnak torrentálására, nagyméretű fájljainak letöltésére, streamingre és online játékokra specializálódott szerverei vannak. Az NordVPN automatikus lekapcsolót, DNS szivárgás elleni védelmet, Tor over VPN támogatást és böngésző proxy kiterjesztéseket is kínál azoknak a felhasználóknak, akik a forgalom biztonságának kedvezőbb formáját részesítik előnyben. Ha mélyebben meg szeretné tekinteni, mit tehet az Ön számára az NordVPN, szánjon rá időt az átfogó NordVPN áttekintés áttekintésére.

Következtetés az Uplay legjobb VPN-jéhez

A VPN használata az Uplay alkalmazáshoz azt jelenti, hogy megkerüljük a fojtást, amelyet az internetszolgáltató az internettel kapcsolatba hozhat, és hogy valóban élvezhessük az abszolút szabadságot, biztonságot és névtelenséget az internet böngészése közben..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map