A legjobb VPN az utazáshoz – 2020 áttekintési útmutató

Mi a legjobb VPN az utazáshoz 2020-ban? Az utazás fantasztikus stressz-mentesítő és a kikapcsolódás eszköze világszerte több millió ember számára. Egy embercsoport számára ez a munkájuk része! Nem számít mi az utazás oka – utazáskor bizonyos lehetőségekre és rendelkezésekre van szüksége. Nem mindenki akarja ezt durván megmunkálni!


Utazás közben különféle célokra kell elérnie és használnia az internetet. Az otthoni személyekkel való kapcsolattartástól az irodai e-mailek ellenőrzéséig utazás közben online kapcsolatba kell lépnie. Azonban a weben való hozzáférés útközben trükkös és időnként nem biztonságos is. Annak érdekében, hogy útközben az internet használata közben ne veszélyeztesse az adatok biztonságát, VPN-szolgáltatás vagy alkalmazás használata körültekintő.

A legjobb VPN az utazáshoz 2020-ban - Végső áttekintési útmutató

A legjobb VPN az utazáshoz 2020-ban – Végső áttekintési útmutató

A legjobb VPN az utazáshoz – Gyors összefoglaló

A legjobb VPN-szolgáltatások, amelyeket utazás közben használhatnak:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

A legjobb VPN az utazáshoz 2020-ban – Részletes elemzés

Mielőtt külföldön használni kívánt VPN-t választana, ellenőriznie kell, hogy a regisztrálni kívánt szolgáltatás valóban feloldja-e a használni kívánt streaming csatornákat vagy webhelyeket. Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, hogy ez a VPN valóban védi-e az Ön adatait online. Végül ellenőrizze, hogy a VPN-szolgáltató 30 napos visszatérítési garanciát kínál-e. Így mindig visszatérítheti pénzét, arra az esetre, ha a dolgok nem működnek eléggé. Itt található a legfontosabb VPN-szolgáltatók listája, amelyeket külföldön használhat.

A legjobb VPN az utazási listán nem tartalmaz ingyenes VPN-ket. Az ilyen szolgáltatások hírhedten lassúak, és a legtöbb esetben nem a kívánt módon működnek. Körülbelül 10 dollár kiosztása prémium VPN-szolgáltatásért érdemes megfontolni, ha figyelembe vesszük az összes extra szolgáltatást. Nem is beszélve arról, hogy a megfelelő VPN-k lehetővé teszik az adatvédelem online védelmét és az összes olyan webhely elérését, amelyek csak otthon elérhetők.

1. ExpressVPN

ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, és akár 2000 szervert kínál világszerte. Ez nagyon fontos mindenkinek, aki fel akarja engedni a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását. Ami a biztonságot illeti, az ExpressVPN 256 bites AES katonai titkosítást használ, és VPN protokollként támogatja az OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP és SSTP programokat. Tehát más szavakkal garantálhatja, hogy mindig biztonságban van az interneten való böngészés során.

Ez a VPN egy szigorú nulla naplózási alapelvet is elfogad, amely teljes névtelenséggel segít a felhasználóknak az interneten szörfözni. Még az internetszolgáltató vagy az ön kormánya sem tud fizetni azon, amit online tesz, miután csatlakozott az ExpressVPN magánszerveréhez.

A szolgáltató Internet Kill Switch szolgáltatással is rendelkezik, hogy a kapcsolat biztonságban maradjon. Nem csak ezt, hanem ha feliratkozik a szolgáltatásra, akkor egyszerre három eszköz VPN-kapcsolatait is kihasználhatja. Ahhoz, hogy megtudja, mit kínál még az ExpressVPN, szánjon némi időt az áttekintésre ExpressVPN áttekintés.

2. NordVPN

NordVPN áttekintés

NordVPN az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató a kiszolgálók terjesztése terén. Több mint 4000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban. A NordVPN székhelye Panamában található, ami azt jelenti, hogy határozottan biztonságos, mivel semmilyen adatszabályozó hatóságnak nem válaszol. Nem feltétlenül szükséges, mivel 100% -os garantált nulla naplózási politikával rendelkeznek.

Ez a szolgáltató 256 bites AES titkosítást is használ. Ezt kiegészíti néhány olyan egyedi szolgáltatás, amely magában foglalja a dupla VPN titkosítást. Ez a szolgáltatás az internet forgalmát egy szerver helyett két szerverre irányítja, azaz megduplázza az Ön biztonsági szintjét.

A NordVPN CyberSec nevű szoftvert kínál. Ez a speciális szolgáltatás megvédi a készüléket a vírusok, rosszindulatú programok vagy bármilyen rosszindulatú szoftver megfertőzésétől. Az Smart Play ezzel szemben a VPN-szolgáltató saját Smart DNS szolgáltatása. A földrajzilag korlátozott tartalomhoz hozzáférhet anélkül, hogy elveszítené internet-sebességét vagy a helyi csatornákhoz való hozzáférést. Azonban nem titkosítja adatait a folyamat során. Ha többet szeretne megtudni erről a szolgáltatóról, nézd meg ezt NordVPN áttekintés.

3. BulletVPN

BulletVPN - áttekintés

Bár ez új, BulletVPN úgy tekintik, hogy egy hiteles VPN-szolgáltató, amellyel minden előfizető várakozással tekint a működéshez. Magas szintű online biztonságot és egy csomó más intelligens kis privilégiumot kínál.

Először kezdjük az egyik legfontosabb dologgal, amelyet a VPN-nek kínálnia kell az ügyfelek számára, különböző IP-címeket a különböző országokban. Nos, a BulletVPN kiszolgálók széles skáláját kínálja, amelyekbe különféle IP-k megszerzése érdekében lehet hozzáférni. Ezek a szerverek szétszórtan vannak szerte a világon, beleértve az olyan országokat, mint Németország, Ausztrália, az Egyesült Államok, Brazília és Kanada.

Ezzel szemben alkalmazásuk meglehetősen egyszerű és könnyen használható. Nem kell tech-hozzáértőnek lennie annak funkcióinak áttekintéséhez. A BulletVPN klienseket a PC-n, a Mac-en, az iOS-en és az Android-eszközökön is megtalálhatja, senki sem marad védetlen.

A VPN egy 30 napos visszatérítési politikát is kínál, amely a VPN szolgáltatók körében nagyon ritka. Ezért helyezi el a BulletVPN-t olyan óriások közé, mint az ExpressVPN vagy a Nord. Könnyedén feloldhatja az amerikai Netflix blokkolását az Egyesült Államok gyors és gyors kiszolgálóinak jóvoltából. Mellesleg nem minden. A Kill Switch és a 3 eszköz egyidejű csatlakoztatásával együtt további részleteket megtudhat erről a VPN-ről BulletVPN felülvizsgálat.

4. SurfShark

SurfShark VPN áttekintés

Mindannyian tudjuk, hogy a méret nem minden. Nos, ez igaz, amikor olyan szolgáltatóról van szó, mint például SurfShark. Ha összehasonlítja a listánkban szereplőkkel, akkor rájössz, hogy ez az újonnan belépő nem esélye. Ellent kell mondanom. Noha 9 millió letöltési különbség van a SurfShark és az ExpressVPN között, hadd mondjam el, miért érdemel ez a hely az óriások körében.

Először is, a SurfShark kiemelkedő szerverhálózatot kínál több mint 500 szerverrel 50 országban. Ezenkívül natív alkalmazásokat és böngészőbővítményeket is kínál, amelyek nagyon egyszerűen és intuitív módon használhatók. Tiszta és minimális felülettel rendelkeznek, amelyet bárki navigálhat.

Most imádni fogod ezt. Bár új, mégis van a többivel szemben. Ez a VPN lehetőséget nyújt számlánként korlátlan eszközök csatlakoztatására. Ez azt jelenti, hogy megoszthatja fiókját az összes ismert emberrel, hogy ők részesüljenek a biztonságos VPN-kapcsolat előnyeiből.

A SurfShark további szolgáltatásai közé tartozik az automatikus gyilkos kapcsoló, a 24 órás chat szolgáltatás, a Bitcoin fizetés, a nulla naplózási politika és még sok más. A kérdéseire továbbra sem válaszoltak? Vess egy pillantást erre SurfShark áttekintés és tudjon meg többet.

A megfelelő VPN kiválasztása az utazáshoz való felhasználáshoz

A VPN szolgáltatásokat az általános és a vállalati webes felhasználók olyan okokból használják, mint például az online névtelenség és az adatok biztonsága. Ezek a szolgáltatások mesés módon használhatók, ha biztonságos módon kíván hozzáférni az internethez utazás közben. Ugyanakkor nem minden VPN ideális az utazáshoz való használatra. Elemezze a következő szempontokat, hogy kiderítse, melyik VPN felel meg az igényeinek utazás közben.

Biztonság a nyilvános WiFi hozzáférési pontok használata közben

Valójában ez a fő oka annak, hogy VPN szolgáltatást kell használnia utazás és Internet elérés közben! Kísértés lehet arra, hogy ingyenes Wi-Fi zónákat használjon repülőtereken, vasútállomásokon és ilyen helyeken utazás közben. Ez megtakarítja, hogy barangolás közben adatcsomagokra költessen. De ne feledje, hogy ezek a Wi-Fi hotspotok nem mindig biztonságosak. Az ilyen hálózatokhoz csatlakoztatott laptopokat könnyen megcélozhatják a hackerek és más rosszindulatú felhasználók. Amikor ezeket a hálózatokat VPN-en keresztül használja, az internetről küldött és fogadott adatok titkosítva vannak. Nyomja meg a gombot olyan VPN szolgáltatáshoz, amely megfelelő szintű titkosítást kínál. Azok a szolgáltatások, amelyek 128 bites AES titkosítást kínálnak, megfelelőek, és bármi, ami jobb, annál jobb.

Hozzáférés a régió korlátozott tartalmához

A VPN segítségével könnyedén hozzáférhet webtartalomhoz, amely általában bizonyos területekre korlátozódik. Például nem nézheti meg a streaming szolgáltatók, például a Hulu Japánon és az Egyesült Államokon kívüli tartalmát. A VPN esetén azonban a számítógép valódi IP-címe rejtett, és virtuális azonosítóval rendelkezik. Ez megkönnyíti a video- és audiotartalom elérését, bárhová is megy. Ez hasznos lehet, ha repülésre vár és szórakozásra vágyik. Ez a képesség valódi áldás, ha olyan országba utazik, ahol bizonyos közösségi média oldalak blokkolva vannak. Bármennyire is hangzik, bizonyos országokban még a Google is be van tiltva. A VPN használatával megkerülheti ezeket a korlátozásokat és a tűzfalakat, és útközben hozzáférhet az információkhoz.

Szerver helyek

Ez meghatározó tényező a VPN kiválasztásakor a következő tengerentúli utazáshoz. Nem minden VPN-szolgáltatás kínál azonos számú kiszolgálót. Néhány ingyenes VPN-szolgáltatásnak csak néhány kiszolgálója van, amelyek bizonyos országokban találhatók. Ez azt jelentheti, hogy korlátozott hozzáférhetősége van akkor is, ha a VPN-t használja. Másrészt a legtöbb fizetett VPN szolgáltatás tucatnyi szervert kínál. Ez hasznos lehet, ha csak a kiválasztott országokban elérhető tartalomhoz szeretne hozzáférni. A több kiszolgálóval rendelkező VPN-k végül általában másokhoz képest gyorsabbak is.

A lehető legtöbb országban működik

Néhány VPN-szoftvert könnyű blokkolni, míg mások egyszerűen túl nehéz feltörni. Ha sokat utazik, akkor jól fog választani egy olyan VPN-t, amely a lehető legtöbb országban működik. Keressen olyan VPN-t, amely képes működni olyan országokban, mint Kína, amely fáradhatatlanul működik a VPN-k blokkolásán. Ha a választott VPN Kínában működik, akkor máshol is működik!

Online névtelenség mozogva

Lehet, hogy olyan szakmában vesz részt, amely megköveteli, hogy sokat utazzon és láthatatlanul online maradjon. Ez felhatalmazás az újságírásban és a radikális aktivizmusban részt vevők számára. És még akkor is, ha nem újságíró, és továbbra is anonimitást szeretne fenntartani, a VPN elrejti tevékenységeit anélkül, hogy korlátozná az információkhoz való hozzáférést. Ügyeljen arra, hogy olyan VPN-t válasszon, amely nem tárol felhasználói naplókat, különösen utazás közben. Ez segít az online névtelenség fenntartásában, és útközben is lehetővé teszi a munkát.

Könnyen telepíthető és használható

Még a legjobb szoftver semmit sem jelent, ha egyszerűen túl nehéz telepíteni és használni. Ugyanez vonatkozik a VPN-ekre. Válasszon egy VPN-t, amely könnyen használható mind Mac, mind Windows rendszeren. Számos VPN van, amelyeket egyszerűen le kell töltenie, futtatnia és használni. Néhányan kérhetik, hogy hozzon létre egy fiókot.

24/7 élő chat támogatás

Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, amikor az emberek külföldi munkavégzés közben választanak egy VPN szolgáltatást. Alapvetően azt szeretné, hogy regisztráljon egy VPN-fel, amely segítő kezet kínál a nap bármely szakában. Függetlenül attól, hogy gondjai vannak a telepítéssel, egy adott webhely feloldásával, vagy egyszerűen csak szakértői véleményre van szüksége a virtuális magánhálózatokkal kapcsolatos kérdésekben, a professzionális ügyfélszolgálat elengedhetetlen.

Egyéb dolgok ellenőrizni

Néhány szempontot elemezni kell, amikor VPN-szolgáltatást választunk az utazáshoz. Nem mindenkinek van ugyanaz a webhasználati igény. Míg egyesek csak az e-maileket használják az e-mailek ellenőrzésére, mások filmeket, zenét közvetíthetnek, vagy akár netot is játszhatnak. Ha P2P szolgáltatásokat használ a fájlmegosztáshoz és a nagy letöltésekhez, ellenőrizze, hogy a kiválasztott VPN támogatja-e ezt. Nem minden VPN kompatibilis a P2P és a torrent alkalmazásokkal. E tekintetben ellenőriznie kell a szempontokat, például a sávszélesség korlátozásait is.

A legjobb VPN az utazáshoz 2020-ban – Végső tippek és trükkök

Javasoljuk, hogy az utazás előtt állítsa be a VPN-kapcsolatot vagy a VPN-alkalmazást PC-n, Mac-en, iOS-en vagy Android-on. Így kipróbálhatja, hogy minden úgy működik-e, ahogy kellene, mielőtt elhagyja a szülőföldjét.

A mobil VPN-alkalmazások beállítása időnként trükkös lehet. Telepítse a próbaverziókat, olvassa el az ismertetőket, és győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltatás nem csak felhasználóbarát, hanem utazási-barát is.

Remélhetőleg ez a legjobb VPN utazási áttekintő útmutató jobb képet adott arról, hogy melyik VPN szolgáltatásra regisztrálnia kell, és melyeket feltétlenül kerülendő..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map