A legjobb VPN az ütközés csökkentésére

A VPN-re való feliratkozás olyasmi, amelyet a legtöbb ember az online biztonság fokozására vagy azokra a webhelyekre való áttérés érdekében végez, amelyek földrajzi korlátozásokkal rendelkeznek. Ezen akadályok nagy részét egy internetszolgáltató, vagy az, amit a legtöbb ember ISP-nek hív, hozza létre. Az internetszolgáltatók azok a szervezetek, amelyek a nagyközönség számára hozzáférést biztosítanak az internethez, és mint ilyenek, teljes ellenőrzést gyakorolnak olyan pontok felett, mint a kapcsolat sebessége és minősége, valamint azok a webhelyek, amelyekhez hozzáférhet vagy nem tud hozzáférni..


A legjobb VPN az ütközés csökkentésére

A legjobb VPN az ütközés csökkentésére

Ezen okok miatt a kormányok használják az internetszolgáltatók szolgáltatásait annak szabályozására, hogy a felhasználók milyen módon nézhetik meg az internetet. Ezt adatkapcsolatokkal, sebességfojtással vagy akár a tartalom blokkolásával is megteszik. A nem megfelelő internet-hozzáférés fenntartása érdekében nagyon fontos a megfelelő típusú VPN-szolgáltatás kiválasztása az internetszolgáltatók korlátozásainak kezelésére. Ehhez meg kell ismernie a szabályozás különféle formáit, hogy jó tanácsot kapjon, mielőtt döntését meghozza.

A puffer csökkentésének legjobb VPN-je

A keresett VPN-nek rendkívül gyors kiszolgálókkal kell rendelkeznie. Ez segít megszakítás nélkül online nézni a kedvenc videóit. Itt van a A legfontosabb VPN-szolgáltatók, amelyekkel csökkentheti a pufferelést:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN
 5. VyprVPN
 6. CyberGhost

Az ISP fojtása formái & Pufferoló

Tartalmalapú fojtás

Az internetszolgáltató dönthet úgy, hogy online tevékenységeit „irányítja” azáltal, hogy pontosan meghatározza, mely webhelyeket látogatja meg gyakran, és fojtja hozzáférését annak a tartalomnak a formájához, amelyre látta, hogy sok időt tölt el. Ez valószínűleg olyan videó tartalom, amely egy olyan webhelyről származik, mint a Netflix, és megtehetik azért, hogy visszatartsa Önt a streamingtől, mivel ez sok sávszélességet igényel. Ez csak csalódott és dühös lesz, mivel olyan sokáig kell várnia, hogy a videóid pufferolódjanak, különben a minőség túl alacsony lesz ahhoz, hogy élvezhesse a streaming-et.

Használaton alapuló fojtószelep

Az internetszolgáltató dönthet úgy is, hogy korlátozza az Ön használatának mértéke alapján. Lehet, hogy ezt megteszik, amikor rájönnek, hogy sokkal több forgalmat használ, mint a hálózat többi felhasználója, és így annak biztosítása érdekében, hogy ne menjen túl a fedélzeten, korlátozásokat vezetnek be adatkorlát formájában. Ha meghaladja ezeket az adatkorlátokat, előfordulhat, hogy a kapcsolat sebessége jelentősen lecsökken. A dolgok így maradhatnak a következő számlázási ciklusig, vagy amíg meg nem újítja az előfizetését.

A VPN használata az ISP fojtásának megkerülésére

A prémium VPN-szolgáltatás fő funkciója az, hogy tevékenységeit online biztosítsa. Ez az adatok elrejtésével történik. A VPN képes online tevékenységeit rejtett helyzetben tartani, hogy még az internetszolgáltatónak sincs elképzelése, mire készül. Ez azért lehetséges, mert miután megvásárolt egy előfizetést, az adatok áthaladnak a VPN-kliens szerverein, mielőtt azokat az internetszolgáltató kezeli. Amikor ez megtörténik, az adatok titkosítva lesznek, így biztosítva, hogy az internetszolgáltató tudatában maradjon annak a webhelynek, amelyhez hozzáfér. Ez azt jelenti, hogy nem tudják pontosan megmondani, hogy mely webhelyeket látogatják meg, és ezért nem tudják pontosan meghatározni, hogy milyen tartalmakkal kell gördülniük.

Ugyanez az elv vonatkozik a webhelyekre, amelyeket esetleg blokkoltak. Ezek a blokkok általában akkor működnek, ha azonosítják, hogy a felhasználó valószínűleg miként fér hozzá a webhelyhez. Ha úgy találják, hogy az internetszolgáltató joghatósága alá tartozik (azon országban, ahol a blokkolást bevezették), akkor a webhelyre vagy a csatornára való belépés visszavonásra kerül. A VPN használata segít megkerülni ezt azáltal, hogy a kapcsolatot távoli szerverek útján irányítja, és úgy tűnik, hogy úgy tűnik, mintha máshol működő kívülállóként lép fel a webhelyre..

A pufferolás csökkentésére szolgáló legjobb VPN-k

Most, hogy tudod, hogy a pufferelés azon intézkedések eredményeként jön létre, amelyeket az internetszolgáltató alkalmazott a kapcsolat fojtására, ideje megvizsgálni a a legjobb VPN-k a pufferelés csökkentésére vagy megakadályozására:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN egy lekerekített szolgáltató, amely teljes mértékben képes megvédeni online tevékenységeit az internetszolgáltatótól. A szolgáltatás 2009-es létrehozása óta tovább bővítette képességeit, és sikerült akár 2000 szupergyors kiszolgálót működtetnie a hálózatán belül. Ügyfélszolgálat is méltó a kiszolgálásra, csakúgy, mint a 256 bites AES titkosítási technológiája, amelyre a szolgáltatás támaszkodik az előfizető forgalmának biztosítása érdekében. Az ExpressVPN által választott VPN protokoll OpenVPN, de a szolgáltatás továbbra is más lehetőségeket kínál a felhasználók számára, például L2TP, PPTP és SSTP.

A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, tehát nincs olyan adatszabályozási irányelv, amely arra kényszerítheti őket, hogy tárolják vagy ellenőrizzék felhasználói böngészési előzményeiket. Ez az oka annak, hogy ígérik, hogy nem jelentik be az Ön böngészési tevékenységeit. A szolgáltatásnak van egy része a kiszolgálókról, amelyek torrenting célokra vannak kiképezve, és egy másik szakasz azoknak a felhasználóknak szól, akik reménykednek arra, hogy csatlakozzanak az erősen cenzúrált országok webhelyeire anélkül, hogy VPN-felhasználásukat észlelnék. Ha többet szeretne tudni arról, hogy mit lehet elérni ezzel a szolgáltatással, tekintse meg az ExpressVPN részletes áttekintését.

2. IPVanish

A régóta IPVanish-előfizetők felértékelődtek az a figyelem, amelyet ez a szolgáltatás nyújt az online biztonságukhoz. A szolgáltató mintegy 1500 szerver sorozatán keresztül képes kiszolgálni előfizetőit, amelyekből valószínűleg mindegyikük birtokolja. Az IPVanish 256 bites AES titkosításon alapuló biztonságot nyújt, és teljes körű ügyfélszolgálati támogatást nyújt azoknak a felhasználóknak, akik bármilyen formájú segítséget szeretnének kapcsolataikkal kapcsolatban..

Az IPVanish az összes fő VPN-protokollt felkínálja előfizetői számára, és zéró naplózást ígér mindenkinek, aki feliratkozást választ. A szolgáltatás lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy online védelmet kapjanak anélkül, hogy VPN-ügyfelet kellene letölteniük, mivel hozzáférést biztosítanak számukra egy speciális proxy szerver protokollhoz, az úgynevezett SOCKS vagy Socket Security. A szolgáltatás támogatja a torrentingot a hálózatán belül, és lehetővé teszi akár 10 egyidejű eszköz csatlakoztatását egy hálózat alatt. Ha többet szeretne tudni arról, hogy az IPVanish mit tehet Önért, nézze meg az IPVanish áttekintésünket.

3. NordVPN

Az NordVPN az a fajta szolgáltató, amely teljes mértékben gondoskodik az online biztonságról, és ezen túlmenően túlmutat azon funkciók és eszközök kínálatában, amelyek még jobb böngészési élményt nyújtanak. A szolgáltatás az iparág egyik legnagyobb szerverhálózatával rendelkezik, hálózatán belül több mint 4000 szerverrel rendelkezik. A biztonság szintén vízmentes, olyan funkciókkal, mint például egy Internet kill kapcsoló, amely megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN-ügyfél sérül, és egy Double VPN szolgáltatás, amely tovább titkosítja a kapcsolatot azáltal, hogy adatait két kiszolgálón továbbítja..

A NordVPN akár egyidejűleg akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, lehetővé teszi a DNS szivárgás elleni védelmet, támogatja az Onion VPN-en keresztüli támogatását, valamint rendelkezik a Smart Play elnevezésű szolgáltatással, amely lehetővé teszi több mint 400 földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatás elérését. A NordVPN előfizetők a CyberSec technológiának köszönhetően elkerülhetik, hogy minden hirdetés és rosszindulatú program megszakítsa böngészését. Ha meg szeretné tudni, hogy mire számíthat még a NordVPN, vegye át idejét az NordVPN áttekintés áttekintéséhez.

A puffer csökkentése érdekében végezzen véget a legjobb VPN-en

Az ExpressVPN, az IPVanish és a NordVPN mindegyike szupergyors kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak a szupergyors streamingre és megbízható online biztonságot nyújtanak. Ezek mind olyan szolgáltatók, amelyek a lehető legkisebbre csökkenti a sebességet, és ügyeljen arra, hogy az internetszolgáltatónak fogalma sincs, mire készül online, hogy csökkentse a pufferolást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map