A legjobb VPN az uTorrent számára

Az interneten elérhető sok kínzó kliens közül az uTorrent az egyik legnépszerűbb. Ha nem olyan új vagy a torzításhoz, akkor valószínűleg ismeri a DMCA-értesítéseket, a szerzői jogi trollokat vagy az internetszolgáltató figyelmeztetéseit, amelyeket esetleg a postaládájába küldtek neked, megpróbálva elriasztani a torzítástól. A hatóságok nem vonzzák ezt a fájlmegosztási formát, mivel úgy vélik, hogy ez a szerzői jogi törvény ellen sérti. Ha igaza van, és nem akarja elragadni a törvény rossz oldalán, akkor a legjobb, ha olyan intézkedéseket tesz, amelyek segítenek megvédeni a szabadságát. Az egyik ilyen intézkedés a VPN használata. A VPN lehetővé teszi az online tevékenységek lezárását az internetszolgáltató érdeklődő szemeitől, az adatok titkosítását, és névtelenné válhat az összes meglátogatott webhelynél. Többet bele fogunk mélyíteni ebbe a helyzetbe, amikor megvizsgáljuk, hogy mi a legjobb uTorrent VPN, de először azoknak, akik újak a kifejezésben, ismerkedjünk meg a torrent.

A legjobb VPN az uTorrent számára

A legjobb VPN az uTorrent számára

uTorrent magyarázat

Az uTorrent inkább peer-to-peer (P2P) fájlmegosztó hálózati alkalmazás, amely elérhető a PC-n, Mac-en és Android-on. Lehetővé teszi a felhasználók számára a nagy fájlok megosztását. Két uTorrent verzió van: ingyenes és prémium. A prémium verzió alapvetően ugyanaz, de hirdetések nélkül. A VPN használata torrentként megnehezíti az internetszolgáltatót, a számítógépes bűnözőket vagy a szerzői jogi trollokat, hogy nyomon kövessék Önt, mivel a kapcsolat titkosítva van, és az igazi IP-cím el van maszkolva..

A legjobb uTorrent VPN szolgáltatások

Az, amit alapvetően uTorrent VPN-ként keres, az az


  • Szigorúan nincs naplózási politikája.
  • Megbízható 24 órás ügyfélszolgálatot kínál.
  • Lenyűgöző szerverhálózattal rendelkezik.
  • Korlátlan sávszélességgel rendelkezik & szerverváltás.
  • Pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik.

A legjobb VPN az uTorrent számára

Már áttekintettük a piac által kínált lehetőségeket, és öt olyan választást találtunk ki, amelyek a legmegfelelőbbek az uTorrent mellett történő használatra. Itt vannak a legjobb uTorrent VPN-k:

1. ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

ExpressVPN elsősorban hihetetlen ügyfélszolgálatuk és a P2P megosztás támogatása miatt. A szerver 145 szerverből álló hálózatának lehetővé kell tennie a kapcsolat létesítését a választott országgal, és szigorú bejelentkezési politika nélkül az ExpressVPN sokat tesz annak érdekében, hogy az ügyfelek torrentba kerüljenek anélkül, hogy aggódniuk kellene. Szolgáltatásuk tartalmaz egy jutalmazási programot, ahol ha egy barátot hív fel a szolgáltatásra, és feliratkozik, akkor mindkettő egy hónapig ingyenesen igénybe veheti a szolgáltatást. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, amelyben ösztönzik a regisztrációt és a szolgáltatás kipróbálását, mielőtt előfizetést vásárolnának..

2. NordVPN

A második jön a listánk NordVPN, egy bizonyos szolgáltató, amely nagyon népszerű az általuk kínált szolgáltatások és eszközök széles választéka, valamint az a megfizethető ár, amelyen szolgáltatásaikat alapozzák. A kezdéshez az NordVPN az ügyfelek számára választást kínál akár 5 további eszköz egyidejűleg egy fiókhoz kapcsolására, valamint egy dupla titkosítási funkciót, ahol egy felhasználó adatait két távoli szerverre küldi el, hogy ez még nehezebben megtalálható legyen. . A biztonsági szint legfelső szintű, 256 bites AES titkosítási protokollal. Az összes népszerű VPN-protokoll megtalálható a csomagban, és a dedikált torrent szervereket a rendszerindításhoz a NordVPN komoly érvvel magyarázza, miért kellene a választott szolgáltatónak lennie..

3. IPVanish

IPVanish az egyik szolgáltató, amely már egy ideje a piacon van, és ez a több mint 1000 szerverből álló nagy csoport továbbra is biztosítja, hogy egyik ügyfelük sem tapasztal problémákat kedvenc zenéi, filmjei vagy TV-műsorának torzításakor. A szolgáltató PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2 és OpenVPN protokollokat kínál ügyfeleinek, hogy pontosan eldöntsék, mit szeretnének, és egyre növekvő listáját, több mint 40 000 IP közül, amelyek közül választhatnak. A legmagasabb szintű szolgáltatóként az IPVanish lépéseket tett a P2P fájlmegosztás támogatásának biztosítása érdekében a hálózaton belül, ezáltal az egyik legelőnyösebb VPN-ügyfél a torrentálás során..

4. PureVPN

Negyedik listánk PureVPN, elismert ipari szereplő, több mint 750 szerverrel több mint 141 országban. Ügyfélszolgálati csapata elismerést kapott azért is, hogy ügyfeleikkel jól bántak, és a szolgáltatás egésze miatt az alagutazási protokollok átfogó listájáért. A PureVPN szolgáltatáshoz tartozik néhány olyan szolgáltatás is, mint például az Internet kill kapcsoló, amely leállítja az internetkapcsolatot, ha a VPN-kliens zavarodik. A szolgáltatás beépített DNS-szivárgás-védelemmel is rendelkezik, és különféle fizetési formákat, például Bitcoinekat fogad el. A hongkongi székhelyű szolgáltató biztosítja az ügyfeleknek, hogy a böngészési előzményekkel kapcsolatban semmi gondjuk sincs, mivel szigorú naplózási politikájuk van érvényben.

5. VyprVPN

A listánk felszámolása az VyprVPN, az egyik leginnovatívabb VPN-szolgáltató a piacon. Előfizetői bázisa szereti őket azért, mert csak az általuk kínált egyedi szolgáltatások miatt, nevezetesen a Chameleon protokoll miatt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a legkeményebb kínai tűzfalak átjutását is. A szolgáltatás lehetővé teszi a peer-to-peer fájlok megosztását, így az ügyfeleknek ne legyen nehéz időnket filmeket és játékokat kínozniuk. Mint a legtöbb más szolgáltatónál, a szolgáltatás támogatja az összes VPN protokollt, és 256 bites AES titkosítási protokolljával optimálisan fenntartja a biztonságot. A VyprVPN-hez hasonló szolgáltatással történő feliratkozás azt jelenti, hogy minden olyan új technológiának élvonalába kerül, amelyek képesek az online biztonság fokozására, még mielőtt azok mainstream.

Következtetés a legjobb uTorrent VPN-ről

Eltekintve attól, hogy bármilyen megszakítás nélkül is torrentolhat, a VPN biztosítja a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését is, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Van kérdése vagy megjegyzése, amelyet szeretne feltenni? Hagyja őket az alábbi megjegyzés mezőben, és mi biztosan válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me