A legjobb VPN bárhonnan a Pinterest feloldásához

Annak vizuális ábrázolása, amelyben értékeli valamit, amit emlékezni szeretne tenni, vagy akár egy célt, amelyet szem előtt tart, az a néhány legnagyobb oka annak, hogy a legtöbb ember miért lép fel fiókot létrehozni a Pinterest számára. A legtöbb, a közösségi legnépszerűbb közösségi hálózati oldalnak tekintve, a platform lehetővé teszi a felhasználók számára az interneten talált képek mentését és rendezését. A képek gyakran kattinthatók, és az eredeti weboldalra mutatnak, ahonnan megtalálják őket.


A legjobb VPN bárhonnan a Pinterest feloldásához

A legjobb VPN bárhonnan a Pinterest feloldásához

Mi a Pinterest?

Még mindig megpróbálom kitalálni, hogy miként hasznos a webhely? Mi lenne erre példa: Tegyük fel, hogy megbotlott egy edényre, amelyet el szeretne készíteni valaki más fórumán. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a képre, és a recepciós oldalra kerül, ahol megismerheti a szükséges összetevőket és az elkészítés módját..

Ön is elkészítheti saját ételgyűjteményét, amelyet el szeretne készíteni, és elmentheti a képeket a saját táblájába, hogy a következő alkalommal kipróbálhassa őket a konyhában. Lehetőség van arra is, hogy kölcsönhatásba lépjen a platformon lévő többi felhasználóval, és ezt megjegyzésekkel, kedveléssel, egymás képeinek mentésével vagy akár privát üzenetküldéssel is megteheti..

A Pinterest blokkolva van?

A Pinterest által elvégzhető dolgok hatalmas része teszi a webhelyet egy olyan platformmá, amelyet elérni szeretne, még akkor is, ha a világ különböző tájain utazik. Sajnos csak egy probléma akadályozhatja meg azokat, akik bárhonnan szeretnék használni az alkalmazást vagy a webhelyet. Előfordul, hogy a Pinterestnek különböző verziói vannak a különböző régiók felhasználói számára. Az Egyesült Államokban látott webhely nem ugyanaz a webhely, amelyet az Egyesült Királyságban, Franciaországban vagy akár Japánban is látogat..

Ez először sokkként jelentkezhet, és talán még frusztráló is, amikor tovább megy, annyira, hogy nem lesz olyan kényelmes a webhely használata. Ahhoz, hogy a platformot ugyanúgy használja, mintha otthon lenne, olyan megoldásra van szüksége, amely lehetővé teszi a hely elrejtését.

A Pinterest a tényleges helyét használja annak eldöntésére, hogy a webhely melyik verzióját fogja elérni. Az IP-cím alapján meghatározza a tartózkodási helyét. Az új felhasználók számára az IP-cím inkább egy digitális lábnyom, amelyet hagy, amikor belép egy webhelyre vagy csatornára. Részleteket tartalmaz, például a tartózkodási helyét és személyazonosságát. Ezzel az információval a meglátogatott webhelyek irányíthatják, amit látnak. Ennek az előnynek a visszaszerzéséhez annyit kell tennie, hogy kap egy olyan megoldást, amely elrejti az Ön IP-jét, vagy manipulálja azt az Ön javára. Nincs más módszer erre, mint a VPN-en keresztül.

A Pinterest feloldása VPN-en keresztül

A VPN vagy a virtuális magánhálózat alapvetően olyan kiszolgálók hálózata, amelyhez kapcsolódhat, és adatait a világ különböző részein található kiszolgálókon keresztül továbbíthatja. Ennek elkészítésével manipulálhatja IP-címét, és a webhelyeket „becsaphatja” arra, hogy gondolkozzon arra, hogy az USA-ban vagy bárhol máshol él. Így mindig hozzáférhet a használni kívánt Pinterest webhelyhez. Ez az előny számos más webhelyre is vonatkozik, amelyek földrajzi korlátozásokkal rendelkezhetnek. A VPN segítségével a világ bármely pontjáról hozzáférhet a Pinteresthez:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál (lehetőleg ExpressVPN).
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen hozzáférhet a Pinteresthez.
  3. Indítsa el az alkalmazást.
  4. Csatlakozás VPN szerverhez.
  5. Nyissa fel a Pinterest blokkolását az iskolában, a munkahelyen vagy a világ bármely más részén.

Még egy dolog, amit kihozhat a VPN-ből, az extra biztonság. A VPN használata titkosítja a kapcsolatot, és bárkinek megnehezíti az online tevékenységek nyomon követését. Ez megóvja a hackerektől és a csalóktól, valamint anonim marad.

A legjobb VPN-ek a Pinterest számára

Idõszakos feladat lehet az előfizetni kívánt VPN-szolgáltatás kiválasztása, különösen az újszülöttek számára. Annak érdekében, hogy a helyes úton haladjunk, számos szolgáltatót azonosítottunk, amelyek csak a legjobb szolgáltatást nyújtják. Ily módon a nehezen megkeresett pénzt felhasználják jól. Itt található a listánk a Legjobb VPN-értékek a Pinterest számára:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN nem a szokásos szolgáltatója. Ezek a srácok túlmutatnak a kötelességszolgálaton, és biztosítják, hogy az internettel való kapcsolat mindig biztonságos legyen. A brit Virgin-szigeteken található szolgáltatás 256 bites AES titkosítást használ, és szigorú nulla naplózási politikát tart fenn. Szerverhálózata meglehetősen tisztességes, körülbelül 2000 szerverrel van elosztva a világ minden tájáról. A felhasználóknak esélyük van arra is, hogy egy előfizetés alatt legfeljebb 3 más eszközt védjenek felár nélkül.

Az ExpressVPN-nek is számos olyan funkciója van, amelyek teszik a legjobbak közé, különösen akkor, ha sokoldalú védelmet keres. A szolgáltatásnak lopakodó kiszolgálói vannak, amelyekkel összekapcsolható, ha az ország, amelyben tartózkodik, nem támogatja a VPN használatát, valamint olyan VPN-protokollok, mint az OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec és mások, amelyek biztonságot nyújtanak..

A szolgáltatásnak van egy Internet kill kapcsolója és egy split alagút funkció, amely lehetővé teszi, hogy eldöntse, mit titkosít & mit ne. A nulla ismeretlen DNS-szolgáltatásuk szintén rejti az Ön tartózkodási helyét a meglátogatott webhelyektől, és ez nagy előnye, különösen a Pinterest számára. Nézze meg az ExpressVPN Review alkalmazást további betekintésért.

2. IPVanish

Az IPVanish egy másik szolgáltató, amelyet szintén érdemes megnézni. A szolgáltatás az Egyesült Államokban található, de ez nem akadályozhatja meg a feliratkozást. Megígérik, hogy nulla naplózási politikájuk révén távol maradnak vállalkozásától, és 256 bites AES titkosításuk révén megbízható biztonságot nyújtanak. A szolgáltatásnak az egyik legkíméletesebb több eszköz szolgáltatása is van, mivel ezek lehetővé teszik akár 10 további kapcsolat létrehozását is egy fiók alatt.

Miután feliratkozott az IPVanish-ra, biztos lehet benne, hogy korlátlan sávszélességet kínál, és nem is korlátozza a szerverkapcsolatok kapcsolóit. Az IPVanish sokoldalú, könnyen használható VPN-klienssel rendelkezik, amelynek kompatibilisnek kell lennie az iOS, Android, Linux vagy Windows alapú eszközzel. Ha azonban nem túl szívesen használja az alkalmazást, akkor kereshet online vagy böngésző alapú alternatívákat is. Ezenkívül a szolgálatnak ügyfélszolgálati csapata is van, amely mindig a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek abban az esetben, ha bármilyen probléma merül fel. Ez csak néhány oka annak, hogy az IPVanish kiváló alternatíva a Pinterest feloldásához. Miután áttekintette az IPVanish áttekintést, megtudhatja, milyen felszereltséggel rendelkezik ez a szolgáltatás az online védelem legjobb formájának biztosításához..

3. NordVPN

Végső lehetőség, amelyet meg kell fontolni a listánkban, a NordVPN. Ez egy olyan szolgáltatás, amely nem csupán képes a biztonsági igényeinek kielégítésére, sőt megkönnyíti az internetkapcsolat fenntartását. A szolgáltatás székhelye Panamában található; egy olyan régió, amelyre nem vonatkoznak a nemzetközi hatóságok által bevezetett adatszabályok. Hálózatában világszerte szétszórt, több mint 4000 szerver gyűjteménye található, és ez a legszélesebb körű szolgáltatást nyújtja.

A NordVPN emellett 256 bites AES titkosítást alkalmaz a felhasználók számára a kapcsolatok titkosítására, valamint el van téve kiszolgálóknak azoknak a felhasználóknak, akik olyan országokban működnek, ahol a VPN használata tilos. A titkosítás kétszer olyan, mint amit más szolgáltatókkal kaphatna meg a kettős VPN eszközüknek köszönhetően, és ez tovább javul, ha a forgalmat az egyik helyett két szerveren keresztül irányítják. A NordVPN teljes mértékben támogatja a Tor-ot a VPN-en keresztül, és VPN-kikapcsolót is kínál a védelemhez, ha a VPN-szolgáltatás veszélybe kerül. A szolgáltatás egy fiók alatt akár 6 további eszközt képes támogatni. Az NordVPN a Smart Play szoftvert kínálja intelligens DNS-megoldásként az Ön helyének elrejtéséhez. A szolgáltató átfogóbb elemzése érdekében javasoljuk, hogy olvassa el a részletes NordVPN áttekintést.

Összefoglaló arról, hogyan lehet felfüggeszteni a Pinterest használatát egy VPN segítségével

A VPN-en keresztül való hozzáférés a Pinteresthez biztosítja, hogy az alkalmazásnak csak azt a verzióját használja, amelyhez már ismeri, tartózkodási helyétől függetlenül. A három szolgáltató, amelyet itt áttekintettünk, több, mint képes biztonságos és névtelen kapcsolatot tartani, de a legjobb, ha áttekinti minden egyes véleményüket, hogy tudja, mire számíthat. Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén szívesen írja ki őket az alábbi szakaszba, és kapcsolatba lépünk Önnel..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me