A legjobb VPN böngészők számára

Mi a a legjobb VPN böngészőkhöz? Melyik VPN szolgáltató kínál VPN böngésző kiterjesztéseket a Google Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, Opera vagy UC böngészőhöz? Mivel egy megbízható VPN-szolgáltatás teljes mértékben megvédi Önt az online fenyegetések széles spektrumától, néhány dolog, ami valószínűleg nem teheti mindezt boldoggá, ha feliratkozik egy szolgáltatóra. Először: a teljes körű VPN-szolgáltatás jelentősen csökkenti a sebességet, mivel jelentős mennyiségű sávszélességet költenek a forgalom titkosítására. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy várnia kell még néhány másodpercig a HD videó pufferolását vagy a nagy fájl letöltését. Számos olyan alkalmazás létezhet, amelyek nem képesek jól integrálni a VPN-szolgáltatást, és ez azt jelenti, hogy választania kell a VPN-szolgáltatás igénybevétele nélkül az alkalmazáson keresztül elvégzendő munkák elvégzéséhez, vagy VPN működik, és keres egy másik alternatívát a nem kompatibilis alkalmazásához.


A legjobb VPN böngészők számára

A legjobb VPN böngészők számára – Összegzés

Függetlenül attól, hogy éppen használ Chrome, Firefox, Edge vagy Safari, egy megbízható VPN biztosítja az online védelmet, függetlenül attól, hogy melyik böngészőt részesíti előnyben. Itt van egy lista a legjobb VPN-ek a böngészők számára 2018-ban:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

VPN kiterjesztések és böngészők – A legfontosabb kombináció

Ha nem igényel a VPN-szolgáltatás által nyújtott teljes körű védelmet, érdemes fontolóra venni egy könnyebb alternatívát. Számos olyan VPN-szolgáltató kínál böngésző-kiterjesztést, amely garantálja, hogy élvezheti azokat az előnyöket, amelyeket egy megbízható VPN-szolgáltatás feliratkozása után kap. A böngészőbővítmény biztosítja, hogy titkosított kapcsolata van, vagyis az összes olyan webhely, amelyhez hozzáférni szeretne, nem fog rögzíteni azt a helyet, ahonnan pontosan böngészi, nem is beszélve arról, hogy mit csinál. A földrajzilag korlátozott webhelyekhez ugyanúgy férhet hozzá, mintha VPN-alkalmazást használna, és anonim is maradhat, ha bármelyik webhelyet választja. A VPN böngészési kiterjesztés használata azt jelenti, hogy élvezheti az internetszolgáltató által kínált gyors böngészési sebességeket anélkül, hogy fel kellene áldoznia online biztonságát.

A legtöbb böngészőcsatlakozást, amelyet használhat, a VPN-szolgáltatók kínálják könnyű alternatívaként a fő ajánlatukhoz, de nem olyan sok szolgáltató kínálja a szolgáltatást. Azok, akik ezt teszik, többségük nem teszi egyértelműen egyértelművé, mivel továbbra is azt akarják, hogy leendő ügyfeleik az általuk kínált VPN-szolgáltatásokra összpontosítsanak.

A legjobb böngésző VPN-k 2018-ban

Szerencsére továbbmentünk és keresettünk olyan hiteles szolgáltatásokat, amelyek a legjobb böngésző VPN-bővítményeket kínálják, hogy megmentse Önt a kereséstől. Mindent megtettünk annak érdekében is, hogy listánk olyan szolgáltatásokat tartalmazzon, amelyek olyan böngészőbővítményekkel rendelkeznek, amelyek sokféle böngésző számára működnek.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN megnyitja a visszaszámlálást, mint a világ legjobban értékelt VPN szolgáltatását, és egy olyan sokoldalú böngésző-bővítményt, amely képes legyen futtatni Firefox, Safari vagy Chrome böngészőn. Böngészőjük kiterjesztése biztosítja a kapcsolatot több mint 2000 szerver és 30 000 IP-címmel rendelkező hálózatukkal, amelyek körülbelül 94 országban vannak jelen. A szolgáltatásnak megbízható helymeghatározó mechanizmusa is van, amely a HTML5 földrajzi helymeghatározási technológiára támaszkodik. A szolgáltatás által biztosított adatvédelmi politika garantálja, hogy az Ön adatai nem kerülnek rögzítésre, és mivel a székhely a Brit Virgin-szigeteken található, a felhasználók nem veszélyeztetettek abban, hogy böngészési nyilvántartásaikat nyilvánosságra hozzák a kormánynak. Az egyetlen dolog, amiről kiderült, hogy az ExpressVPN használatakor szembe kell néznie, az, hogy le kell töltenie az alkalmazást, hogy használhassa böngésző-kiterjesztését. A szolgáltatás szintén nem kínál ingyenes próbaidőszakot, és ez azt jelenti, hogy regisztrálnia kell a 30 napos pénz-visszafizetési garancia ajánlatot, hogy megismerje szolgáltatását..

2. NordVPN

A legtöbb szolgáltatónak nehéz versenyezni a NordVPN több mint 4000 szolgáltató hálózatával, amelyek mindegyike jól eloszlik az egész világon. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem szabad valóban gondot okozni a világ bármely weboldalához való kapcsolódáskor. Hatalmas hálózata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak külföldi webhelyekhez anélkül, hogy aggódnának a földrajzi blokkolás miatt. A NordVPN böngészőbővítése szintén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanezt tegyék, és támogatja a felhasználókat mind a Chrome, mind a Firefox böngészőben. A szolgáltatás néhány egyedi funkcióval rendelkezik, például a CyberSec funkcióval, amely megakadályozza a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat. Az NordVPN felhasználók optimalizálják a szolgáltatást azáltal, hogy meghatározzák, hogy pontosan mit fognak online csinálni, mivel a szolgáltatás filmek streamingjéhez, online játékokhoz és nagyméretű fájlok letöltéséhez kínál kiszolgálókat. A panamai székhellyel rendelkező NordVPN biztosítja ügyfeleinek, hogy böngészésük biztonságos marad, mivel bázisuk messze van azoktól a jogrendszerektől, ahol őket kényszeríteni lehetne a felhasználók böngészőadatainak átadására. A NordVPN ingyenes próbaidőszakot kínál, de kb. 3 napig tart. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek, ahol az elégedetlen felhasználók továbbra is folytathatják a teszteket.

3. CyberGhost VPN

A CyberGhost VPN egyike azon szolgáltatások közül, amelyek tisztességes szerverhálózattal rendelkeznek, és eloszlanak az egész világon. A szolgáltatásnak mintegy 1200 van, és valamivel több mint 60 országban találhatók meg. A szolgáltatás megbízható böngésző-kiterjesztést kínál, amelyet használhat a Firefox böngészése közben. Romániában székhellyel rendelkező szolgáltatásnak megbízható adatvédelmi politikája van, és bejelentkezési tilalma irányelve, amelyben biztos lehet benne, hogy a vállalat egész területén érvényesül. Maga a szolgáltatás akár 7 eszköz számára is lehetővé teszi a szolgáltatás bekapcsolását, azaz lehetősége van arra, hogy minden eszközt biztonságos legyen, néhány kollégája mellett. Nem is számít, ha az eszközök különböző platformon futnak, például a Windows, a Linux, az Android és az iOS alapú eszközök támogatottak. A CyberGhost VPN előfizetők elkerülhetik a nem kívánt hirdetéseket, és az AES 256 bites titkosítását bevezetik, hogy mindenki biztonságban legyen a hálózatán. Van egy ingyenes szolgáltatás verzió, amelyet a felhasználók kipróbálhatnak, de még mindig frissíteniük kell a prémium szolgáltatásra, hogy teljes mértékben élvezhessék a szolgáltató által kínált szolgáltatásokat..

Összegzés a legjobb böngésző VPN-en

Az ExpressVPN, NordVPN és a CyberGhost VPN a legjobb választás mindazok számára, akik könnyű alternatívát keresnek az online védelemhez. Iratkozzon fel e három szolgáltató bármelyikére, és beállíthatja, hogy szörfözjön a hálózaton anélkül, hogy bármiféle riasztási ok lenne az Ön biztonsága felett. Abban az esetben, ha jelenleg Chrome-böngészőt használ, nézze meg a Chrome legjobb VPN-bővítményeinek áttekintését.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map