A legjobb VPN Chile számára

Ó, Chile, Dél-Amerika gyöngyszeme.


Chile egy gyönyörű ország, a Csendes-óceán mellett, egész évben sok turistát vonz, akik mindegyike a gyönyörű látnivalók és helyszínek élvezetére látogat. A dél-amerikai ország szintén külföldön élő mágnes. Magas jövedelmű gazdasága és magas életszínvonala nagyszerű áthelyezési választást tesz lehetővé. Ha Chilebe megy, akár turistaként, akár külföldön utazni tervezi, szerezzen magának VPN-t, hogy garantálja az online biztonságot. Olvassa tovább, hogy megtudja, miért kellene VPN-t használnia, és mely VPN-ek működnek a legjobban Chile számára.

A legjobb VPN Chile számára

Chilei zászló

Internet Chileben

Chile ingyenes internettel büszkélkedhet. A chilei kormány nagyon komolyan veszi polgárainak a szólás- és sajtószabadsághoz fűződő jogát, és nincs kényszerített internetes cenzúrája. Valójában 2010-ben Chile volt az első ország, amely a nettó semlegességről szóló törvényeket hajtott végre e jogok védelme érdekében.

Ráadásul Chile egyik régiójában a legfejlettebb telekommunikációs infrastruktúrával rendelkezik, és Dél-Amerikában a legmagasabb az internet penetrációja..

Más szavakkal, a chilei jó internetkapcsolatot élveznek és teljes online szabadságot élveznek.

Miért lenne szüksége VPN-re Chileben??

Ha nagy az internet, miért lenne szüksége VPN-re?

Egyszerű.

Az internet nem korlátozódik egy helyre, ami azt jelenti, hogy senki sem garantálja az Ön biztonságát online állapotban. A VPN azonban képes. Titkosítások segítségével biztosítja az adatait, és privát kapcsolaton keresztül tovább irányítja a forgalmat.

A VPN megváltoztathatja a nyilvános IP-címét. Bármely privilegizálása ellenére, Chile továbbra is geoblokkolt tartalomnak van kitéve. A VPN segítségével könnyen elérheti a regionálisan korlátozott webhelyeket. Ez azt jelenti, hogy pihenhet a teraszán Chilében, miközben könnyedén nézheti kedvenc TV-műsorát egy amerikai weboldalról.

Ki nem szeretné, ha biztonságos és névtelen kapcsolaton keresztül globális böngészési hozzáférést szeretne elérni?

A legjobb VPN Chile számára

Most, hogy tudja, miért lenne szüksége VPN-re Chilere, beszéljünk arról, hogy milyen VPN-t kell szereznie.

A VPN-beállítások vizsgálatakor néhány szempontot figyelembe kell vennie.

Először is, ne vegyen igénybe ingyenes VPN-t. Leggyakrabban fizetni fog érte. Ez nem azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem lesz „ingyenes”, ez csak azt jelenti, hogy az adataival fizetni fog érte. A legtöbb ingyenes VPN nyilvántartást vezet a felhasználóiról, és megosztja ezeket az adatokat a hirdetőkkel és harmadik felekkel. A VPN lényege, hogy online állapotban adatvédelmet, biztonságot és névtelenséget biztosítson. Ha adatait naplózza és eladja, ez a VPN teljes célját meghiúsítja.

Miután eltávolította az ingyenes VPN-lehetőségeket, meg kell vizsgálnia a hiteles, fizetett VPN-k által kínált szolgáltatásokat. Leginkább az internet sebességével, a titoktartási politikával és a VPN szerver lefedettségével kell foglalkoznia.

 • A VPN-k befolyásolják az Ön internet sebesség; Az adatok titkosítása és a forgalom átirányítása az internetkapcsolat lelassulásához vezet. Az a VPN, amelynek a sebességére optimalizált szerverek vannak, nem befolyásolja annyira a kapcsolatát. A sebesség fontos tényező, mivel befolyásolhatja a streaming-et és a letöltéseket.
 • Az Adatvédelmi irányelvek egy VPN-verzió fontos, mert megmondja, ha a VPN tárol-e valamilyen adatnaplót, mit csinál az összesített naplókkal, amelyeket tart, és hogyan védi általában az Ön személyes adatait.
 • Ami a szerver lefedettség; olyan VPN-re van szüksége, amelynek szerverei az egész világon elterjedtek. Minél szélesebb a szerver lefedettsége, annál könnyebben oldhatja fel a földrajzi korlátozásokat, miközben előnyeit élvezheti a gyors kapcsolat. Általában a tényleges tartózkodási helyéhez közeli kiszolgálóhoz történő csatlakozás megkerüli a VPN-rel szembesülő sok sebességgel kapcsolatos problémát.

De ne aggódj. Már összeállítottuk a Chile legfontosabb VPN-jeinek listáját a fenti képesítések alapján:

ExpressVPN

Első javaslatunk a 2018. évi legjobb VPN-szolgáltató. Az ExpressVPN már néhány éve kínál kiemelkedő szolgáltatást, és külön felhasználói bázist gyűjtött össze. Több mint 94 országban kínálnak 2000+ szervert, tehát minden bizonnyal globális szerver lefedettséget nyújtanak. Az ExpressVPN-nek szigorú nulla naplózási politikája is van, és lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy névtelen maradjanak még a regisztráció során. Ami az internet sebességét illeti, az ExpressVPN ismert a piacon az egyik leggyorsabb VPN szolgáltatás. Valamennyi szerverük streamingre van optimalizálva, sőt szerver-szintű DDoS-védelemmel is rendelkeznek. Azt is megkapod:

 • Katonai titkosítások
 • A legújabb VPN-protokollok
 • Ingyenes, intelligens DNS szolgáltatás, a MediaStreamer
 • Hozzáférés egy ötcsillagos ügyfélszolgálati csoporthoz élő 24 órás csevegés útján
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt elkötelezi magát

Itt olvashatja az ExpressVPN teljes áttekintését, ha további információt szeretne a szolgáltatótól.

BulletVPN

A listán szereplő második javaslatot a leggyorsabb VPN-szolgáltatónak tekintik. A BulletVPN nem biztos, hogy magas a kiszolgálók száma, de az országok, ahol a kiszolgálók találhatók, egyenletesen oszlanak meg az összes lakott kontinensen. Szervereiket a sebesség és a P2P megosztásához is optimalizálták, ami nagyszerű, ha lelkes torrenter vagy. Ők is szigorú nullapont-politikával büszkélkedhetnek, és minden magánélettel és biztonsággal kapcsolatos aggodalmat figyelembe vesznek. A BulletVPN segítségével hozzáférhet a következőkhöz:

 • Katonai titkosítások
 • 5 különféle VPN-protokoll, köztük az OpenVPN
 • Intelligens DNS szolgáltatás
 • 24/7 élő ügyfélszolgálat csevegéssel vagy e-mailben
 • 30 napos visszatérítési politika

Itt található a BulletVPN teljes áttekintése, így mindent elolvashat.

NordVPN

A listán a 3. javaslat a NordVPN; az egyik legjellemzőbb VPN. Szervereik több mint 60 országot fednek le, biztosítva a felhasználók számára a globális lefedettséget és a kiszolgálói lehetőségek széles skáláját (4000+ szerver). Az NordVPN adatvédelmi politikája azt mutatja, hogy komolyan veszik a magánélet védelmét, mivel szigorú nulla naplózási politikáikat egy lenyűgöző biztonsági szolgáltatás kíséri: Double VPN. Ami a NordVPN sebességét illeti, a P2P-vel optimalizált szervereik lenyűgöző letöltési és feltöltési sebességet kínálnak, tökéletesen streaminghez. Néhány szolgáltatás, amelyet a NordVPN-vel megszerezne:

 • Kettős VPN titkosítás
 • Split alagút
 • A SmartPlay nevű intelligens DNS szolgáltatás
 • 24/7 élő chat támogatás
 • 30 napos visszatérítési politika

A szolgáltatás teljes áttekintésében megismerheti az NordVPN összes funkcióját.

IPVanish

Végül, de nem utolsósorban, az IPVanish. Végső VPN-javaslatunk több mint 750 szerverrel büszkélkedhet, több mint 60 országban. Nagyon jó letöltési és feltöltési sebességük is van, ami jól működik a P2P-re optimalizált szerverekkel. A többi javaslathoz hasonlóan az IPVanish nulla naplózási politikával rendelkezik, és szigorúan betartja, hogy felhasználói számára magán- és névtelen VPN-élményt biztosítson. Az IPVanish használatával az Ön számára is előnyöket élvezhet:

 • Hozzáférés az 1. szintű VPN-hálózatokhoz
 • SOCKS5 Proxy
 • 10 egyidejű eszközcsatlakozás
 • 24/7 élő chat támogatás
 • 7 napos visszatérítési politika

Itt olvashatja el az IPVanish teljes áttekintését, hogy többet megtudjon a szolgáltatótól.

A legjobb VPN Chile számára – záró gondolatok

Chilében figyelemre méltó internet van; remek infrastruktúra, könnyű hozzáférés és teljes használati szabadság, mindaddig, amíg nem vesz részt semmilyen illegális tevékenységben online. Ez nem azt jelenti, hogy el kellene hagynia a VPN-előfizetést. Még mindig szüksége van a VPN-re, hogy megvédje magát a lehetséges csapkodásoktól és támadásoktól. Hálás leszek a VPN-ért is, ha hozzáfér a kívánt geoblokkolt tartalomhoz.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me