A legjobb VPN CS-hez: GO

Az egyik Counter-Strike-lejátszóról a másikra, mindketten tudjuk, hogy a nyerés vagy a veszteség másodpercek alatt megtörténhet. Mindaddig, amíg ellenőrzés alatt tartjuk a játékot és a játékosokat, a győzelem a zsákban van. Vannak azonban bizonyos tényezők, amelyek akadályozzák a győzelem elérését és csökkentik a játék lendületét. Ezek a problémák magukban foglalják a késést, a megszakadt kapcsolatokat, a DDoS támadásokat és a tiltott IP-ket. A győzelem esélyeinek biztosítása érdekében javasoljuk, hogy vegyen igénybe egy VPN szolgáltatót. Ez nem csak lehetővé teszi a korlátozott játékokba való bejelentkezést, hanem csökkenti a késéseket és optimalizálja a kapcsolat sebességét. Ennek kapcsán a Counter-Strike GO néhány legjobb VPN-je.


A Counter Strike GO legjobb VPN-je

A Counter Strike GO legjobb VPN-je

A legjobb VPN-k CS-hez: GO- All Summed UP

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobban értékelt VPN-k listáját, amelyek segítségével javíthatja a játékélményt, miközben a CS Go online játékot játssza:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. VyprVPN
  5. IPVanish

Miért van szüksége VPN-re a CS-hez: GO

A VPN szolgáltatás használata a Counter-Strike lejátszása során sok előnnyel jár. A CS annyira népszerű, hogy játékosai sok problémával szembesülnek a játék során. Előfordulhat, hogy némi késés, DDoS támadás és lassú kapcsolatok állnak fenn. Ezenkívül akadályozhatja meg az iskolában vagy a munkában való játékot. Ha úgy véli, hogy jó játékos, akkor a többi játékos használhatja a DDoS támadásokat, hogy szabotálja Önt a mérkőzés egyes pontjain. Ezenkívül sok internetszolgáltató gázpedál-játék, például a CS: GO, mert sok hálózati sávszélességet használnak. A VPN meg tudja oldani ezeket a problémákat. IP-címet kap a választott kiszolgálóhelyről. Ez megóv a DDoS támadásoktól, javítja a teljesítményt a ping csökkentésével, lehetővé teszi a játékhoz való hozzáférést, elrejti a tevékenységét, biztosítja a kapcsolatot, és lehetővé teszi a komplikációk nélküli játékot..

A Counter Strike GO legjobb VPN-je

A Counter-Strike egyre növekvő népszerűsége olyan problémákhoz vezetett, mint a tartalom földrajzi korlátozásai, az internetszolgáltatók sebességkorlátozása, a játékosok DDoS-támadása és még sok más. Most a játékosok csak a VPN szolgáltató igénybe vételével tudnak megküzdeni ezekről a nehézségekről. Vessen egy pillantást a legjobb VPN-szolgáltatókra, amelyeket használni lehet a Counter-Strike GO-val.

ExpressVPN

ExpressVPN a VPN-iparág egyik legnagyobb és leggyorsabb hálózata. A kiszolgálók száma fontos tényező a VPN kiválasztásakor, mivel az összes forgalom a kiválasztott kiszolgáló helyén irányul. Célszerű, hogy a forgalmat egy szerveren keresztül irányítsa, amely vagy fizikailag közeli, vagy a kapcsolatok rendeltetési helyének közelében található. Ha feliratkozik egy 94 szerverhelyet biztosító szolgáltatóra, akkor nagyobb esélye van arra, hogy közel áll hozzához, mint egy kisebb szerverhálózatnál. Ennek a szolgáltatónak van egy alkalmazása, amely letölthető a Tomato útválasztókról, és vannak kézi utasítások a VPN telepítéséhez a DD-WRT útválasztókra. Ez kulcsfontosságú azok számára, akik konzollal akarnak játszani a CS: GO játékhoz. Az ExpressVPN-ről további információt olvasson ez a felülvizsgálat.

BulletVPN

BulletVPN a leggyorsabb VPN, amelyet eddig teszteltünk, még olykor gyorsabb, mint az ExpressVPN. A BulletVPN használatával a Counter-Strike játék közben nem kell aggódnia a késések miatt. A BulletVPN használatával a sebesség esése szinte elhanyagolható volt más szolgáltatókhoz képest. A BulletVPN-nek 52 szervere van 30 országban, ami azt jelenti, hogy kiválaszthat egy szervert, amely közeli vagy a kapcsolatok rendeltetési helyének közelében van. Ennek a szolgáltatónak remek titkosítása van, és verhetetlen 30 napos pénz-visszafizetési garanciaidőt kínál. További információ a BulletVPN-ről: ez a felülvizsgálat

NordVPN

NordVPN az egyik legbiztonságosabb VPN a piacon. 58 országban van szerverrel. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egy NordVPN előfizetéssel. Telepítheti a szolgáltatást az útválasztón, és csak az egyidejű kapcsolatok egyikét használhatja fel. A társaság nem bánja, hogy a felhasználók megosztanak egy fiókot. Ez azt jelenti, hogy nagyon olcsón teheti ezt a VPN-t. Ez a szolgáltató kétszer titkosítja az Ön adatait a legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében. Használhatja a vállalat 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját, és csak akkor vállalhatja el, ha készen áll. További információk a NordVPN-ről a ez a felülvizsgálat.

A legjobb VPN CS-hez: GO

Időnként csak egy szilárd VPN-szolgáltató igényel nyerést. A fent említett VPN-ek bármelyike ​​javíthatja Counter-Strike játékélményét. Ezeket a VPN-ket tesztelték elég gyorsak és lopakodók ahhoz, hogy javítsák a játékkapcsolatot olyan internetszolgáltatók jelenlétében, akik megpróbálják gátat csinálni. Ezek a piacon található legjobb VPN-k és az ügyfelek kedvencei. Engedjék meg magukat nekik, és az alábbi megjegyzés szakaszban meséljenek a játékélményről. Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a CS: GO-val VPN-sel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me