A legjobb VPN Cseh Köztársaságban

Általánosságban elmondható, hogy a Cseh Köztársaság egészséges tiszteletben tartotta polgárainak online szabadságát. Az ország legtöbb internetezője a vezeték nélküli internetszolgáltatók által nyújtott kiterjedt hálózaton keresztül jelentkezett be, és az Európai Unióban a mai napig továbbra is a legtöbb Wi-Fi-szolgáltatást igénybe vevő felhasználó rendelkezik. Az ország szintén lassan felé halad a kábel-Internet felé, mivel ez másodpercenként akár 300 Mbits letöltési sebességet igényel. Ilyen sebességgel biztosítva van a zökkenőmentes kapcsolat, valamint a nulla töltési idő, amikor fájlokat tölt le vagy HD formátumban streaming.


A legjobb VPN Cseh Köztársaságban

A legjobb cseh VPN listája

Azoknak, akik már tudnak mindent a VPN működéséről és működéséről, nem kell elolvasnia az alábbi teljes áttekintést. Regisztrálhat az alábbiak bármelyikével A legjobb VPN szolgáltatók a Cseh Köztársaság számára:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN

Internet a Cseh Köztársaságban

Csak a közelmúltban kezdte meg a cseh olyan intézkedések végrehajtását, amelyek látszólag az internethasználat szabályozására irányultak. 2017 januárjától a cseh internetszolgáltatók egy irányelv alapján kénytelenek voltak működni, amely szerint tiltják a felhasználókat attól, hogy hozzáférjenek a pénzügyminisztérium által fenntartott bizonyos internetes játékok listáján szereplő webhelyekhez. Ez a cseh kalózpárt megtorló válaszát indította el, amely tovább haladt, és összegyűjtötte egy petíciót, amelyet körülbelül 11 000 ember írt alá, akik az internet cenzúrája ellen tiltakoztak..

Annak ellenére, hogy az ilyen események kevés és távol vannak egymástól, továbbra is a legjobb, ha az országhoz való hozzáférése teljesen korlátlan marad, amikor meglátogatja az országot, vagy akár helyi lakosként. A felmerülő korlátozások a régióban működő internetszolgáltatók által bevezetett megfigyelési mechanizmusok következményei, tehát az első lépés a teljes online adatvédelem elérése felé az lenne, hogy megnehezítsék számukra a böngészés nyomon követését. Ehhez olyan szolgáltatásra van szüksége, amely képes titkosítani a kapcsolatot. Nincs más szolgáltatás, amely jobban tud munkát végezni, mint egy VPN.

Hogyan segít a VPN?

A VPN alapvetően olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az internethez való biztonságos és magánjellegű hozzáférést azáltal, hogy adatait a szolgáltató hálózatának egyik szerverére irányítja, és ezzel elrejti az online tevékenységeket. Az egész ötlet mögött rejlő működési mechanizmus meglehetősen egyszerű. Miután feliratkozott egy szolgáltatóra és elindította a kapcsolatot a VPN kliensen, az adatok titkosítva lesznek még a rendeltetési hely elérése előtt is. Rétegződik a titkosítással, még mielőtt az internetszolgáltató vagy a WiFi szolgáltatója elfogja őket.

Az ilyen típusú biztonság akkor fontos, ha véletlenül olyan érzékeny dolgokat csinál, mint például az online banki szolgáltatások, vagy ha meg akarja kerülni a sok korlátozást, amelyeket akár az internetszolgáltató, akár a böngészni kívánt webhelyek állítanak be. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a hozzáférést a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, és elrejti az Ön helyét az IP-címhez kapcsolódó részletek kiszűrésével vagy megváltoztatásával..

A legjobb VPN-k Csehország számára

Az Ön IP-címe inkább hasonlít a digitális ujjlenyomatára az interneten, és az, amit a legtöbb webhely használ, hogy információkat szerezzen a látogatókról. Miután feliratkozott egy érdemes VPN-szolgáltatóra, megváltoztathatja IP-címének részleteit, sőt néhány szempontot rejtett lehet. A feliratkozáshoz és az Ön személyes adatainak biztosításához a legjobb VPN-szolgáltatás az, amely a pénzéért a legjobban elérhető. Megbontjuk azokat a hiteles szolgáltatásokat, amelyekre fel lehet előfizetni, amelyek teljes védelmet és anonimitást kínálnak az internet böngészése közben.

1. ExpressVPN

Mint szolgáltató, amely továbbra is sok elismerést nyer, az ExpressVPN egy olyan szolgáltatás, amely garantálja a felhasználók számára a magánélet és a biztonság fokát, amelyet más VPN-szolgáltatásoktól megszerezhetnek. Az ExpressVPN szintén nagyon népszerű ügyfélszolgálati szolgáltatása szempontjából, amely szakemberekből álló csapatból áll, amely a nap bármely szakaszában elérhető, hogy segítsen rendezni a VPN-hez kapcsolódó kérdéseket. Az új felhasználók ne habozzanak bombázni őket az összes kérdésükkel, mivel ott vannak annak biztosítása érdekében, hogy VPN-szolgáltatásaik jól teljesüljenek. Az ExpressVPN-t 2009-ben alapították, székhelye a Brit Virgin-szigetek; egy ország, amelyet az adatszabályozási politikák nem érintnek. Ennek alapján nulla naplózásuk politikája teljesen megbízható.

Több mint 2000 szerverrel rendelkezik a hálózatában, az ExpressVPN garantálja a felhasználók számára a megbízható hozzáférést bármilyen webhelyhez és csatornához, amelyet meg akar látogatni, vagy ahonnan közvetíteni szeretne. Nagy szerverhálózatuk 256 bites AES titkosítással védi a felhasználói adatokat, és a Stealth kiszolgálók speciális tartományán keresztül lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy korlátozott kínai webhelyeken is böngészjenek. Az ExpressVPN azt is lehetővé teszi, hogy az előfizetők akár három egyidejű készüléket működtessenek a hálózatuk alatt, és ez az engedély nem korlátozza a sávszélesség-használatot. Az itt közölt információk csak néhány kiemelést tartalmaznak, mire számíthatnak az ExpressVPN. A részletes lebontásért tekintse át az ExpressVPN átfogóbb áttekintését.

2. IPVanish

Az IPVanish egy másik jól bevált szolgáltató a VPN-iparban, amelyre egyre többen iratkoznak fel, főleg szerversebességük és általános megbízhatóságuk miatt. Az Egyesült Államok Floridai székhelyén található szolgáltatónak körülbelül 1500 szervere van teljes ellenőrzése alatt, mivel ezek a szerverek közvetlenül a társaság tulajdonában vannak. Nem naplózási politikáját szintén jól betartják, annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban székhellyel rendelkeznek, és ez biztosítja minden ügyfelének a megbízható védelem iránti elkötelezettségüket. Ebből a felhasználói biztonság garantálható a 256 bites AES titkosítási szolgáltatással. A szolgáltatás OpenVPN, PPTP, L2TP, IPSec és IKEv2 lehetőségeket is kínál az előnyben részesített VPN protokollhoz.

Az IPVanish ismert módon lehetővé teszi akár 10 eszköz számára, hogy egyszerre csatlakozzon a szolgáltatásához egy felhasználónév alatt, és ez teszi a szolgáltatók egyikét annak mérlegelésére, ha a kisvállalkozás védelmére gondol. A szolgáltatás választható szolgáltatót nyújt bárki számára, aki az online játékra gondol, mivel a szerverek elég gyorsak ahhoz, hogy megakadályozzák a késést. Azok a felhasználók, akik sokat torzítanak, szintén támaszkodhatnak a szolgáltatásra, mivel az IPVanish nyíltan reklámozza, és vannak olyan szerverek, amelyek erre a tevékenységre szolgálnak. Az IPVanish áttekintésünk részletesebben ismerteti az IPVanish által kínált lehetőségeket, ezért nézd meg, ha továbbra is érdekli a szolgáltatás.

3. VyprVPN

A VyprVPN lenyűgöző 700 szerverével zárja be a listánkat; amelyek mindegyike teljes egészében a szolgáltatás tulajdonában van. A VyprVPN nagy munkát végez annak biztosításában, hogy a felhasználók a Chameleon protokollnak nevezett saját mechanizmusuk révén a VPN-t sok észlelés nélkül használják. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a földrajzilag korlátozott helyekről és csatornákból a kívánt mennyiségű adatfolyamot vagy böngészést folytassák, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy átjuthassanak a Kína nagy tűzfalán, és szitálhassanak az ott üzemeltetett webhelyeken. A VyprVPN titkosított üzenetküldő szolgáltatást is kínál, Cypher néven, amely lehetővé teszi az iOS és az Android felhasználók számára, hogy biztonságosan küldjenek üzeneteket..

A szolgáltatás a szokásos 256 bites AES titkosítást is kínálja, amely megfelelő online biztonságot biztosít ügyfelei számára. Minden ismert VPN-protokoll elérhető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec vagy a Chameleon közül választhassanak. A szolgáltatás megbízható ügyfélszolgálatot kínál, valamint olyan alkalmazásokat is, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatás futtatását iOS, Android, Windows vagy Linux alapú készülékeken. Az itt található VyprVPN áttekintő oldalon teljes körű jelentést kap arról, hogy mit fizetne, ha feliratkozik erre a szolgáltatóra..

Következtetés a Cseh Köztársaság legjobb VPN-ről

Most adtunk egy pillanatképet arról, hogy mit fog kapni, ha feliratkozik akár ExpressVPN, IPVanish, akár VyprVPN csatornákra. Ez a három szolgáltatás valamilyen pénz-visszatérítési garanciaidővel jár, amelynek segítségével feliratkozhatsz a szolgáltatásra, mielőtt feliratkozol. Az ajánlatok kipróbálása fontos, mivel megismerheti, mit várhat, mielőtt feliratkozik a havi előfizetésekre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me