A legjobb VPN Dél-Korea számára

Dél-Korea azon kevés ország között szerepel, ahol a leggyorsabb internet-kapcsolat áll rendelkezésre, és ennek eredményeként nagyon kevés polgára hiányzik a képességből, hogy bármikor bejelentkezzen. Az egyetlen probléma a kormányuk és az általa bevezetett intézkedések az Internet hozzáférés korlátozására, különösen a külföldiek számára. Ugyanez vonatkozik mindenkire, aki reméli, hogy tartalmat szerezhet kormányellenes blogokból, elfogulatlan híroldalakból, valamint azokról, amelyek felnőtt tartalmat mutatnak ki..  


A legjobb VPN Korea számára

A legjobb VPN Korea számára

Nagyon érdekes megjegyezni, hogy egy olyan országban, ahol ilyen magas az internet penetráció (2012-ben 97%), a kormány továbbra is gyakorolja hatáskörét annak ellenőrzése érdekében, hogy mihez vagy nem férhet hozzá az állampolgárokhoz. Az ilyen kedvezőtlen intézkedések magyarázhatók azzal, hogy az ország elfogadja a konfuciánizmusban és a kereszténységben gyökerező gyakorlatokat, amelyek mindkettő ellenzi a pornográfiát, vagy a kormány inkább korlátozza a tartalomhoz való hozzáférést, amely nem olyan kedvező a hatalmak számára, amely.

Miért van szüksége VPN-re Koreában?

Az internet használata Korea ideje alatt nagyon nagy problémát jelenthet a korlátozott hozzáférésű webhelyek miatt, ami azt jelenti, hogy biztosan nem férhet hozzá olyan sok webhely tartalmához, mint általában. Nagy a valószínűsége annak is, hogy a kormány szorosan figyelemmel kíséri azokat a néhány webhelyet, amelyekhez valójában hozzáférni tud, és bármit is készíthet arra, hogy ezen a webhelyen tartózkodjon. Ez a magánélet sértésének nagyon mély szintjére vezet. Számos hatékony módszer létezik a kormányzati cenzúra és megfigyelés elkerülésére, és ezek közül egy a VPN szolgáltatás igénybevétele..

A virtuális magánhálózat segítségével a felhasználók kiküszöbölhetik bármilyen korlátozó blokkot és megfigyelési mechanizmust, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy bármilyen webhelyre vagy online csatornára belépjenek. A VPN-szolgáltató felelõssége az adatok titkosítása és az IP-cím blokkolása, amivel bárki számára lehetetlenné válik, hogy megismerje, ki vagy, vagy ahonnan hozzáfér az internethez..

A Koreai Köztársaság legjobb VPN-je

Annak biztosítása érdekében, hogy képes legyen megkerülni azokat a blokkoló mechanizmusokat, amelyeket a koreai internetszolgáltatók alkalmazhatnak, be kell szereznie egy szolgáltatót, amely folyamatosan frissíti az összes biztonsági frissítést, és gyorsan alkalmazkodni kell az online változó világához. Biztonság. Ebben az áttekintésben három szolgáltatót vizsgálunk meg, akikben biztosak vagyunk abban, hogy megbízhatóak és ismertek arról, hogy a legjobbat nyújtják az online titkosításban..

1. ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

A listánk elindításához az iparág egyik legismertebb VPN szolgáltatója van, és népszerűségük megbízható ügyfélszolgálatából, valamint erősen titkosított hálózatából fakad.. ExpressVPN három különféle VPN-protokollt kínál ügyfelei számára, valamint 256-bites AES titkosítást, amely olyan biztonságos a kapcsolaton, hogy senki más nem tud átvágni.

Szolgáltatásukban könnyen használható szoftverek is használhatók, amelyek kompatibilisek a Windows, iOS, Linux vagy hasonló eszközökkel. Ügyfélszolgálatuk szintén egyszerűen az egyik legmegbízhatóbb, mivel az ügyfelek bármikor, a nap bármelyik időpontjában segítségét felvehetik. Bárki, aki szkeptikusan érzékeli szolgáltatását, nyitott kipróbálni a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, ahol megtapasztalhatja, mennyire megbízható a szolgáltatásuk. Ha benyomást kelt és úgy dönt, hogy feliratkozik, nagyszerű ötlet, ha barátját a szolgáltatásra irányítja, mert ha ők is feliratkoznak, akkor mindkettő havonta ingyenes felhasználást kap..

2. IPVanish

IPVanish megbízható szolgáltatóként szolgál, magas megfizethetőséggel és rendkívül hatékony támogató személyzettel. Ezek a srácok megbízható szolgáltatást ígérnek és akár 10 000 IP-t kínálnak előfizetőik számára. Az ügyfélszolgálat szempontjából 24 órás támogatást kínálnak, de elég türelmesnek kell lennie a válaszok esetén, ha úgy dönt, hogy velük kapcsolatba lép e-mailben. A szolgáltatás korlátlan sávszélességet kínál, így nem kell aggódnia az adatkorlátozások miatt, ha HD formátumban streamál.

A 256 bites AES, valamint a három szokásos VPN protokoll szintén alapkivitelben van. Az IPVanish lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy akár 5 egyidejű kapcsolatot is csatlakoztathassanak, azaz pénzt spóroljon meg azzal, hogy nem kell előfizetnie másik szolgáltatásra az extra eszközök védelme érdekében..

3. NordVPN

NordVPN részben a több mint 60 országban működő 2000+ szerverének, valamint akár öt egyidejűleg csatlakoztatott eszköz támogatásának köszönhetően továbbra is rendkívül népszerű. Az a tény, hogy dupla titkosítást kínálnak ügyfeleiknek, azt jelenti, hogy olyan szintű biztonságot kínálnak, amelyet a többi VPN szolgáltatás legtöbbje nem könnyű biztosítani. A kettős titkosítási szolgáltatás azt jelenti, hogy egy felhasználó forgalma két különálló szerveren keresztül halad át, így a kívülállók számára szinte lehetetlenné válik a feltörés..

A szolgáltatás magában foglalja egy automatikus Internet kill kapcsolót is, ahol az Internet-kapcsolat leáll, ha a VPN-szolgáltatás valamilyen módon megszakad. Az ügyfélszolgálat szintén elérhető a nap 24 órájában, így nem kell aggódnia a felmerülő problémák miatt, amelyeket nem tudna megoldani. A NordVPN egyike azon kevés szolgáltatásnak is, amelyek 3 napos ingyenes szolgáltatást kínálnak, ahol az ügyfélszolgálat iránti kérelem benyújtása után láthatja, hogy a szolgáltatás mennyire szolgálhat fel plusz költség nélkül. Ha három napnál többre van szüksége a döntéshozatalhoz, akkor kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Koreai legjobb VPN – Következtetés

Ha hosszabb ideig utazik Koreába, akkor nincs értelme alkalmazkodni a szigorú böngészési korlátozásokhoz, és a böngészési szokásait úgy kell megváltoztatnia, hogy azok megfeleljenek az egyetlen dolgának, amit itt tehetsz. Szerezzen egy VPN-t, és biztosítsa, hogy bármilyen webhelyhez hozzáférhet, anélkül, hogy bármilyen kormányzati hatóság lélegezne a nyakán.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me