A legjobb VPN Deluge-hez

A Deluge egyike a nagyon kevés BitTorrent-ügyfeleknek, akiket Python nevű programozási nyelven írnak. Ez lehetővé tette számára olyan kiválasztott funkciók és jellemzők csoportját, amelyek általában nem találhatók meg más alternatívákkal, valamint rugalmasságot kínál számos eszköz és platformon történő futtatáshoz. Célja, hogy továbbra is könnyű és kényelmesen használható, az ügyfél lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az interneten keresztül elérjék. Még üdvözli azokat az érdemes fejlesztéseket, amelyeket más programozók tehetnek a működésének javítása érdekében.


A legjobb VPN Deluge-hez

A legjobb VPN Deluge-hez

Nagyon jó minden?

A Deluge azért is nagyon népszerűvé vált a felhasználók körében, mert képes kulisszák mögött mint alkalmazás futni az eszközén. A felhasználók azt is megválaszthatják, hogy milyen felületet részesítenek előnyben három közül. Van egy parancs-alapú felület, a standard grafikus és a web-alapú felület. Kísérteties hirdetései is mentesek lesznek. A szolgáltatás nem igazán támogatja a hirdetéseket.

Annak ellenére, hogy a Deluge használatának megvannak a maga előnyei sok más BitTorrent ügyféllel szemben, a forgalmat még mindig nagyon könnyű kihasználni. Egy tapasztalt felhasználó könnyedén megismerheti a fájdalmas fájlokat, vagy akár vírust is felvehet a számítógépéhez vezető forgalomba. Mindegyik olyan eset, amelyben biztosak vagyunk abban, hogy nem akarja, hogy veled történjen. Tehát magának védelme érdekében javasoljuk, hogy jelentkezzen be egy megbízható VPN-szolgáltatással.

Miért használjon VPN-t Deluge segítségével?

A VPN, rövidítve a virtuális magánhálózatot, egy olyan szolgáltató által felállított szerverhálózatra vonatkozik, amelyen a felhasználó összekapcsolódhat és átirányíthatja forgalmát. Ennek során ez a folyamat titkosítja az összes forgalmat. Ez a fajta biztonság, amely garantálja a teljes magánélet védelmét. Ezenkívül megakadályozza az esetleges hátrányokat abban az esetben is, ha nem biztos benne a szerzői jogi kérdésekben, amelyek bármilyen kínálatát szabályozzák.

A VPN használata azt is biztosítja, hogy az internetszolgáltató sötétben maradjon, amire készül. Vannak olyan internetszolgáltatók, amelyek nagyon óvatosak a felhasználói online képességeikkel kapcsolatban. Néhányan intézkedéseket alkalmaznak felhasználásuk megkísérlésére és kezelésére. Ez az, amit a legtöbb ember fojtásnak hív. Szerencsére egy hiteles VPN-vel minden olyan gázszabályozási formát megkerülhet, amelyet az ISP valószínűleg alkalmazni fog, mint például a sávszélesség korlátozása vagy bizonyos webhelyekhez és csatornákhoz való hozzáférés megtagadása..

Biztosítania kell azt is, hogy az előfizetéshez kiválasztott VPN-szolgáltatás olyan sebességeket kínáljon, amelyek elég megbízhatóak a torrenthez. Ha úgy dönt, hogy olyan szolgáltatással jár, amelynek a hálózatán belül nem szerepel annyi szerver, akkor csak néhányat használ, amelyek sok más felhasználó mellett elérhetők. Emellett hátrányosan befolyásolja a sebességet és a biztonságot, így valóban csalódottnak kell lennie a kapcsolat újraindításáról, amikor az ülés időtartama lejár.

A legjobb VPN-k a Deluge-hez

Megértjük, hogy az előfizetéshez szükséges tökéletes szolgáltatás keresése némi kihívást jelenthet, tehát már fel is kerekítettünk néhányat, amiben biztosak vagyunk abban, hogy csak a legkiválóbb szolgáltatásokat kínáljuk. Itt található a legjobb VPN-ek listája.

1. ExpressVPN

Azok, akik a legmagasabb szintű szolgáltatást keresik, nem csak az ExpressVPN-en kereshetnek tovább. Ez a képes szolgáltató több mint egy évtized óta működik, és ebben az időben képes a minőség és a hatékonyság legjobb keverékével felállni, hogy előfizetőit nagyon elégedettek maradjanak. A hálózatában közel 2000 szerverrel az ExpressVPN zökkenőmentes és megszakítás nélküli torrentet ígér, valamint egy ügyfélszolgálati vonalon, amely a nap 24 órájában elérhető mindenki számára, akinek bármi másra megragadhat a szakértelmükön túl..

Az ExpressVPN akár 3 hozzáadott csatlakozást kínál más készülékeihez, valamint katonai szintű biztonsági 256 bites AES titkosítást. Szerverhálózatukon belül számos lopakodó szerver is működik, amelyeket a felhasználók használhatnak olyan országokban, ahol a VPN használata tilos. A szolgáltatás egy megosztott alagútépítési funkciót is kínál az Ön számára, hogy eldöntse, milyen típusú forgalmat szeretne titkosítani. Ha meg szeretné tudni, mi még lehetséges az ExpressVPN-en keresztül, szánjon rá időt az ExpressVPN áttekintés áttekintésére.

2. IPVanish

Az IPVanish egy amerikai székhelyű szolgáltató, amely 1999 óta aktív, ezért az iparág legtapasztaltabb szolgáltatói közé tartozik. A szolgáltatás körülbelül 1500 szerverrel büszkélkedhet, amelyek szétszórva vannak a világ minden tájáról, és amelyek mindegyike közvetlenül a szolgáltató tulajdonában van. Ez a szolgáltatás az egyetlen hiteles szolgáltatás, amely akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, amely elég nagy ahhoz, hogy az összes házat vagy egy kis irodát az összes eszköz biztosítsa. Az IPVanish azt is biztosítja az ügyfelek számára, hogy forgalmuk továbbra is biztonságos legyen a nulla naplózási politika révén. A 24 órán keresztül elérhető ügyfélszolgálati csapattal nem szabad haboznia, hogy kapcsolatba lépjen olyan problémákkal, amelyeket nem tud megoldani..

Az IPVanish rendelkezik egy SOCKS5 webes proxy szolgáltatással is, amelyet akkor is használhat, ha nem akarja letölteni a VPN klienst a készülékére, de a leghatékonyabb módszer az lenne, ha közvetlenül letölti az útválasztóra. Az IPVanish gondoskodik arról is, hogy a forgalom védelem alatt álljon a 256 bites AES titkosítás révén, és az OpenVPN, IPSec, IKEv2, SSTP és PPTP támogatásával számos protokoll közül választhat. Sokkal több információ erről a szolgáltatóról az IPVanish áttekintésen keresztül érhető el.

3. NordVPN

A NordVPN az egyik olyan szolgáltatás, amely több mint elegendő funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy biztosan online biztonságban maradjon, függetlenül attól, hogy mit tesz. A szolgáltatónak több mint 4500 szervere van a világ különböző helyszínein, és így soha nem fog hiányozni egy olyan szerver, amelyhez kapcsolódni szeretne a kapcsolat biztosítása érdekében. Az NordVPN székhelye Panamában található, tehát semmiféle adatszabályozási hatóság nincs valódi fenyegetés, mivel az ország nem tartozik a joghatóságuk alá. Ez azt jelenti, hogy nulla naplózási politikájukat jól betartják.

A NordVPN lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy az általuk végzett munka alapján választhassák meg, melyik szerverhez kapcsolódnak. Vannak olyan szerverek, amelyek jobban teljesítenek, ha torrentol, nagy fájlokat tölt le vagy akár játékot is. Mindemellett lehetőség van arra, hogy az online forgalmat egy szerver helyett két szerverre irányítsuk, ezáltal megduplázva a 256 bites AES titkosítás mértékét. A szolgáltatás a Toron VPN felett is jól működik a megnövekedett névtelenség érdekében, és külön IP-t biztosít azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretik időnként váltani közöttük. Nézze meg a NordVPN mélyreható áttekintését, ha további szolgáltatásokat nyújthat az NordVPN számára.

A legjobb VPN az elárasztáshoz – Következtetés

A legtöbb felhasználó soha nem teljesen biztos abban, hogy fájljaik forrásában vannak-e, ezért mindig van esély arra, hogy szerzői joggal védett anyaggal foglalkoznak. A szerzői jogok megsértésének és az ehhez kapcsolódó pert indító esetek elkerülése érdekében a legjobb, ha aláír egy megbízható VPN szolgáltatást, mint például a fentiekben felsoroltak. Ez segít megőrizni tevékenységeit, és személyes identitását védeni a nyilvánosságtól.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map