A legjobb VPN Egyiptom számára

Tíz évvel ezelőtt az Internet Egyiptomban kissé hozzáférhető volt, és Hosni Mubarak uralma alatt a Szabadság Ház nem kormányzati szervezete Egyiptomot „részben ingyenesnek” minősítette. A 2011. évi forradalom után az internetes penetráció csökkent az internetes cenzúra növekedésével. A kormány célja az volt, hogy megakadályozza az embereket abban, hogy kapcsolatba lépjenek a külvilággal és beszélgetjenek politikai kérdésekben. 400 olyan weboldalt blokkoltak, amelyek tartalmazzák az emberi jogokat, a Katarhoz való kapcsolódást és a politikailag vádolt híreket. Noha nem egyértelmű, hogy mi tekinthető korlátozásnak, az egyiptomi parlamenti képviselők nemrégiben jóváhagytak egy számítógépes bűnözés elleni törvényt, amely kodifikálná az internetes cenzúra gyakorlatát a nemzeti jogba. Az egyiptomi internetes felhasználók nem tudtak egyezni a kormány elnyomó tilalmával, amikor elkezdték keresni a cenzúra elleni küzdelmet. Az egyik ilyen módszer egy virtuális magánhálózat volt. Azonban a VPN egyiptomi használata már nem jár a parkban. A kormány megerősíti már szűk körét a felhasználók online használatával kapcsolatban, ami szinte lehetetlenné teszi az egyiptomiak számára a VPN-k használatát. Tehát hogyan érhetik el az egyiptomiak még az internetet VPN-ekkel PC-n, Mac-en, iOS-en, Androidon, iPhone-n és iPad-en? Találjuk ki.


A legjobb VPN Egyiptom számára

A legjobb VPN Egyiptom számára

A legjobb VPN Egyiptom számára – Gyors összefoglaló

A VPN használata elengedhetetlen, ha meg akarja kerülni az internetes cenzúrát. Ha már tisztában van a VPN működésével, az alábbi áttekintés elolvasása nem feltétlenül kritikus. Itt található az egyiptomi VPN-k listája:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Mi a VPN??

Az internet cenzúrájának növekedésével sok országban, például Egyiptomban, a VPN-k növekvő népszerűsége növekszik. A VPN vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi biztonságos kapcsolat létrehozását egy másik hálózathoz az interneten keresztül. Az emberek úgy használják, hogy elrejtsék a helyüket – az IP-címek megváltoztatásával – anonim és biztonságos online böngészés céljából. Ehhez hozzá kell adni azt a lehetőséget, hogy megkerüljük a földrajzi korlátozásokat a webhelyeken és csatornákon, amelyek blokkolva vannak az országban, ahol azok megtalálhatók. A VPN-k által kínált nagy előnyök mellett úgy tűnik, hogy szinte túl jók ahhoz, hogy igazak legyenek. Nos, az egyiptomi kormány túlságosan hamar felébresztette az embereket az ingyenes internet-hozzáférés álmaitól a VPN-szolgáltatók webhelyeinek blokkolásával.

Egyiptomban blokkolt VPN-k

Annyira rossz, hogy az egyiptomi kormány szinte minden olyan webhelyet korlátozott, amelyre gondolhatott, most az a blokkok listáján szereplő eszköz, amellyel az egyiptomiak megkerülték őket? Az elnyomásról beszélj. Amikor az egyiptomi kormány rájött, hogy mi a VPN-ek, gyorsan betilthatták azok használatát. A TigerVPN, a ZenVPN és a HSSElite egyike azoknak a VPN-szolgáltatóknak, amelyek blokkolva vannak Egyiptomban. Ez egy olyan cselekvés, amely zavarja a VPN-k alapítóit, amelyek célja nyílt internet-hozzáférés biztosítása bárki számára, bárhol. Minden tragédia ezüst béléssel rendelkezik, és a blokkolt VPN-ekkel megoldható. A VPN-szállítók szívesen megfelelnek azoknak az ügyfeleknek, akik szolgáltatásukat e-mailben kérik, amely hivatkozást tartalmaz a VPN-szoftverükre. Ez olyan egyszerű. Most, hogy a korlátozás nincs érvényben, szűkítenie kell a lehetőségeit arra vonatkozóan, hogy milyen VPN szolgáltatót kíván előfizetni. Íme néhány dolog, amelyet figyelembe kell vennie vásárlás előtt.

 1. A legerősebb titkosítási módszereket kell használnia, hogy a felhasználók ne sértsék meg adataikat, és ne kerüljenek bajba az egyiptomi kormánygal..
 2. A választott VPN-felhasználóknak szervernek kell lennie az egész világon, hogy csatlakozhassanak bármely ország szerveréhez Egyiptomból.
 3. Nem szabad korlátozni a sávszélességet vagy a sebességet.
 4. A felhasználóknak elérhetővé kell tenni a 24 órás ügyfélszolgálatot, hogy bármikor segítséget nyújtsanak számukra.  
 5. A vevői lojalitás megteremtéséhez fontos a visszatérítési politika.
 6. A VPN megfelelő választás az, amely kompatibilis az összes eszközzel.

A legjobb VPN Egyiptom számára

Számos VPN-szolgáltatás blokkolva van Egyiptomban, azonban azért vagyunk itt, hogy bemutatjuk azokat, amelyek nem. Itt vannak a legjobb VPN-k, amelyeket az emberek Egyiptomban használhatnak.

1- ExpressVPN

Ez a VPN szolgáltató képviseli a jó VPN fenti tulajdonságait. Jó, hogy ezt a VPN igazságosságot sem teszi. A több mint 450 szerver 56 országban elterjedt, és a földrajzi korlátozások nem jelent problémát. Bármilyen adatfolyamot streaming-re tölthet vagy letölthet Egyiptomból, anélkül, hogy aggódnia kellene a sávszélesség vagy a sebesség miatt. Nem tartanak nyilvántartást a felhasználók online tevékenységeiről, ami azt jelenti, hogy a személyes adatok teljes mértékben megőrződnek. Az ExpressVPN segítségével bármilyen nyilvános WiFi-hez csatlakozhat, megnyugtatva, hogy adatai és pénze nem vesznek el.

2- BulletVPN

Ez a piacon az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatás. Az egyiptomiak a földrajzi korlátozásoktól való aggódás nélkül elérhetik tetszésüket tartalmazó webhelyeket vagy csatornákat. A BulletVPN magas színvonalú streaming és gyors szervereinek köszönhetően élményük élvezetes lesz. Ezenkívül optimális biztonságot biztosít a felhasználók számára.

3- NordVPN

Az egyiptomiak a VPN kiválasztásakor elsődlegesen a biztonságot keresik, és ezért a NordVPN jelenti a legjobb választást. Ennek egyetlen, csak kettős titkosítása van, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon böngészhessenek az interneten anélkül, hogy rosszindulatú támadások vagy adatlopások alá kerülnének. A 62 országban lévő szerverekkel együtt ez azt is jelenti, hogy a NordVPN nagy sebességgel rendelkezik a földrajzilag korlátozott anyagok streamingjéhez. Biztonságot és anonimitást garantál a nyilvános hálózatokhoz való csatlakozáskor is.

4- CyberGhost

Ez egy olyan VPN, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van egyiptomi tartózkodása alatt. A legjobb tulajdonsága a 30 napos pénz-visszatérítési garancia szkeptikus első alkalommal, akik vásárlás előtt meg akarják próbálni a VPN-t. A világ minden tájáról nagy sebességgel csatlakozhat 1250 szerveréhez. Az Ön személyazonossága és tevékenységei magántulajdonban vannak, ha a CyberGhost-t elfogadható áron használja.  

5- PureVPN

Nem csak több mint 750 szerverhez érhető el több mint 140 országban, de akár 5 különböző eszközt is csatlakoztathat egyszerre. A PureVPN kétéves terve meglehetősen megfizethető és kényelmes az egyiptomi felhasználók számára. Az online tevékenységek biztonságát és a felhasználói adatok védelmét Egyiptomban a 256 bites titkosításnak köszönhetően lehet elérni.

A VPN-ket kötelezővé kell tenni Egyiptomban

Ha nem lenne a VPN-szállítók gondja az internet-hozzáférésről és az online szabadságról, akkor barlangban élne, és nem működnének. Ez valóban mindenki számára hasznos helyzet, amely mindenkit elvisel, kivéve a tilalmakat kiadó kormányokat. Még mindig sok VPN-szolgáltató van odakinn, amelyek segítenek bárhol a világon elérni kedvenc csatornádat, nézni a kedvenc TV-sorozatokat, vagy akár gyakorolni a legalapvetőbb jogodat, amely a híreket olvassa. Az alábbiakban megjegyzést hagyva tudassa velünk: melyik VPN engedélyezte az egyiptomi személyek számára a hozzáférést.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me