A legjobb VPN for Linux – 2020 áttekintés

Mi a a legjobb VPN for Linux 2020-ban? Függetlenül attól a platformtól és operációs rendszertől, amelyet az internethez való hozzáféréshez használsz, alapvető fontosságú, hogy a biztonság és az online névtelenség fokozása érdekében átkapcsolja a kapcsolót. Ez érvényes azok számára, akik nyílt forráskódú szoftvert és operációs rendszert használnak, mint például a Linux. A Linux általában lényegesen biztonságosabb, mint a versenytársak, beleértve a Windows-ot is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ha Linux felhasználó, akkor nincs szüksége biztonsági intézkedésekre. A Linux felhasználóknak VPN-hez kell fordulniuk az online névtelenség, az adattitkosítás és a kapcsolódó előnyök érdekében. Tehát itt van a miénk legjobb Linux VPN áttekintés mert Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, és Menta.

A legjobb Linux VPN 2020 áttekintés

A legjobb Linux VPN 2020 áttekintés

A megfelelő VPN kiválasztása Linuxhoz

A megfelelő VPN-szolgáltatás kiválasztása a Linux számára nehéz lehet, mivel olyan sok lehetőség van, mint például a legjobb hamburger kiválasztása Amerikában, hogy ez lehetséges? A legtöbb Linux-orientált VPN-szolgáltatás egy híres OpenVPN nevű nyílt forráskódú szoftverprojekttel fut. Nagyon biztonságos és rengeteg funkciót kínál. Megtalálhatja azokat a Linux VPN-ket, amelyek olyan disztribúciókon futnak, mint az Ubuntu és mások. Az alábbiakban felsorolunk néhány VPN-t, amelyek jól illenek a Linuxhoz.

A legjobb Linux VPN áttekintés

Itt található a legjobb VPN-ek teljes áttekintése a Linux számára:

ExpressVPN

ExpressVPN - A legjobb VPN 2020-ra

ExpressVPN – A legjobb VPN 2020-ra

Kompatibilitása és stabilitása miatt ez a Linux felhasználók ezrei által előnyben részesített változat. A szerverek több mint 100 országot fednek le. A VPN végpontokat is átválthatja a bűn mínuszával. Míg az oktatóprogramok az Ubuntu-nak szólnak, könnyen telepítheti többé-kevésbé az összes népszerű Linux verzióra. Hátránya, hogy a sima asztali grafikus felhasználói felület helyett parancssori felületet jelenít meg. Ez egy hónapos pénz-visszafizetési garanciával is jár. Kompatibilis a Fedora, a Debian disztribúciókkal is. Most már egyszerre 3 eszközt is használhat vele, és hozzáadásra került a Netflix támogatása, ami nagyon édesíti az üzletet.

NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2020-ban

NordVPN – Az 5 legfontosabb VPN 2020-ban

Ez egy jó megoldás a Linux felhasználók számára is, akik kipróbálják a kezét a VPN-en. A szolgáltatás OpenVPN alapú, és az oktatóprogramok kiválóak a kezdők számára. A szolgáltatás nagyon könnyű a pénztárcán, ha havi 5,75 dollár fizetéssel feliratkozik egyéves előfizetésre. Van pénz-visszafizetési garancia is. Egyszerre 6 eszközt csatlakoztathat a szerverükhöz. 256 bites AES protokollt használnak az adatok titkosításához. A Linux Debian és Fedora verzióin is fut.

IPVanish

IPVanish - Legjobb VPN 2020-ban

IPVanish – Legjobb VPN 2020-ban

Ez egy másik méltó VPN Linux felhasználók, akik kipróbálhatják. A telepítési útmutató kiváló képernyőképeket tartalmaz, és a telepítési folyamat egyszerű. A csomag költsége ennél magasabb, mint a legtöbb versenytársnál, havonta 6,49 dollár. A szolgáltatás minősége azonban igazolja a magasabb költségeket.

VyprVPN

VyprVPN - Netflix Proxy hibamegoldás 2020
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ez ideális azoknak a VPN-felhasználóknak, akik Linuxon használják számítógépeiket. Ha gyakran kell hozzáférnie a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, és sok tartalmat kell letöltenie, ez a megfelelő megoldás az Ön számára. Több mint 50 országban 700 szervert kínálnak, és ez a legtöbb VPN-felhasználó számára elég jó. A VyprVPN a sebességről és a stabilitásáról is híres.

Legjobb Linux VPN – egyéb alternatívák

Természetesen van néhány más Linux VPN szolgáltatás is, amelyet kipróbálhat. A HideMyAss egy példa, és a Linux Debian, OpenSUSE és Ubuntu verzióin fut. Ez inkább a geek Linux felhasználókra irányul. A BulletVPN egy másik Linux VPN szolgáltatás, amely pénzvisszafizetési garanciával jár 30 napig. A kiszolgálók mindössze 22 országban érhetők el, de gyorsabb lesz. Három egyidejű csatlakozást kap, és megfizethető áron.

A VPN Linux felhasználóknak el kell kerülniük

Az emberek a Linuxot használják, elsősorban annak biztonságos felépítése és működése érdekében. Tehát nincs értelme, ha kevésbé biztonságos VPN-t választott a Linuxot futtató PC-hez! Rejtett egy ingyenes VPN, amely csak a PPTP kapcsolatot támogatja. Manapság a PPTP-kapcsolat kevésbé biztonságos. A SecurityKISS egy másik szolgáltatás, amelyet jobban nem használ, legalább az ingyenes verzióját, mivel a felhasználói naplókat tartja.

A legjobb Linux VPN – Kulcspontok

Tehát talál néhány olyan Linux VPN-t, amelyek jó ár-érték arányt kínálnak a pénzéért, és mindenekelőtt a jó szolgáltatást és biztonságot nyújtják. Ideális esetben a Linux VPN-felhasználók inkább a biztonsági szempontokra összpontosítanak, mint a freebies-ek. Olyan szolgáltatást kell választania, amely robusztus ügyféltámogatással, szilárd szolgáltatásokkal rendelkezik, és kompatibilis az Ön által használt Linux verzióval. A legtöbb Linux VPN szolgáltatás pénz-visszatérítési politikával rendelkezik, amelyet felhasználhat annak tesztelésére, hogy termékük megfelel-e az Ön elvárásainak vagy sem..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me