A legjobb VPN Fülöp-szigeteken

A vietnami, tajvani, Palau és Malajziával határos Fülöp-szigetek egy olyan ország, amely elég régen, 1946-ban, 1946-ban megszerezte az Egyesült Államok függetlenségét. Ez talán az egyik oka annak, hogy az egyik legnyugatibb nyugati tagot Délkelet-Ázsia. Miután megszerezte az önszabályt, számos olyan területen van a kormány, amely meglehetősen jól teljesített, és olyan területeken, ahol a zsűri még mindig ki van zárva. Vegyük például az Internet korlátozási politikájukat. A Fülöp-szigetek magas rangot képvisel a világ nemzetségei között, amelyek nem annyira korlátozóak az online szabadsággal való foglalkozás során, bár a helyszín a jelek szerint kissé különbözik a vártnál.


A legjobb VPN Fülöp-szigeteken

A legjobb VPN Fülöp-szigeteken

Online cenzúra a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigeteken még mindig volt néhány eset, amikor a kormány úgy tűnt, hogy megerősítette hatalmát az állampolgárok internethasználatának kérdésében. Az egyik eszébe jut az, amikor Ashley Madison, a társkereső oldal 2014-ben betiltásra került, majd ezt követően döntés született arról, hogy 2017-ben korlátozza a hozzáférést számos pornóoldalhoz, mint például az Xtube és a Pornhub. Mostanáig a blokkok továbbra is aktív, és a kormány nem mutat utalás jeleit. E blokkok ellenére továbbra is hitelt kell adnunk a nemzetnek, hogy szinte az összes népszerű internetes csevegőalkalmazáshoz és -szolgáltatáshoz hozzáférést biztosítsunk, a szomszédos országok legtöbbjével ellentétben..

Egy másik akadály, amelyet a Fülöp-szigeteken székhellyel rendelkező internetezőknek át kellene ugorniuk, az a tény, hogy a szerencsejáték-helyek és a streaming-szolgáltatások széles köre ismert módon megtagadja a hozzáférést hozzájuk. Ez valószínűleg azért van, mert inkább nem rendelkeznek forgalommal az ilyen régiókból. Ez olyan hátrányt jelenthet az ott székhellyel rendelkező játékosok számára, mivel egyszerűen elhelyezkedésük miatt nem tudnák játszani kedvenc játékaikat. Ez bizonyos mértékig tisztességtelen bánásmódnak tekinthető, de szerencsére létezik olyan módszer, amely sokkal könnyebbé teszi a korlátozott szerverekhez való kapcsolódást..

A VPN szükségessége a Fülöp-szigeteken

Bármely online szolgáltatáshoz, amelyhez hozzáférni kíván, a VPN-szolgáltatáson keresztül lehet a leghatékonyabban megkerülni a földrajzi korlátozásokat. A VPN úgy működik, hogy elrejti az Ön személyazonosságát, és a kiszolgálókhoz, amelyekhez hozzáférni szeretne, azt gondolja, hogy Ön olyan helyen található, ahol a szolgáltatásaik jogszerűen elérhetők. A technológia e formája mögött történő munka nem olyan nehéz, mint a legtöbb ember feltételezi. Amint a Fülöp-szigeteken székhellyel rendelkező felhasználó előfizet egy hiteles VPN-szolgáltatásra, és kapcsolatba lép egy szerverrel, amely például az Egyesült Királyságban található, IP-címe megváltozik egyről, amely a Fülöp-szigeteken tükrözi, és egyre, amely az Egyesült Királyságban helyezkedik el. . Miután ezt megtette, a felhasználó számára biztosított a hozzáférés minden olyan webhelyhez, amelybe korábban nem tudott bejelentkezni, mivel úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban található..

Amellett, hogy elrejti a felhasználó valós helyét, a VPN teljes online biztonságot is nyújt, de ez a szolgáltató minőségétől függ, amellyel feliratkozik. A szolgáltatásnak képesnek kell lennie arra, hogy titkosítsa a kapcsolatot, és lehetetlenné tegye annak megtámadását bármilyen eszközre, amelyet az interneten szörföz. A védett internet-hozzáférés ilyen formája biztosítja, hogy senki sem tudjon kémkedni az online tevékenységeiben, ideértve az internetszolgáltatót is. A hiteles VPN-szolgáltatás révén képesnek kell lennie arra, hogy aggódjon, és hozzáférjen az összes geo-blokkolt szolgáltatáshoz anélkül, hogy aggódnia kellene..

A Fülöp-szigetek legjobb VPN-je

Most, hogy megtalálja az előfizetésre kerülő legjobb VPN szolgáltatást, kissé rémálom lehet, különösen akkor, ha ezt először teszi. Ezért haladtunk azon megbízható szolgáltatók listájának összeállítása céljából, amelyekben biztosak vagyunk abban, hogy nem lesz problémája a következővel foglalkozni:

1. ExpressVPN

ExpressVPN Kiváló szolgáltatásminőségének köszönhetően a világszínvonalú teljesítményt sem érinti. A szolgáltatónak kiépített, körülbelül 1500 szerverrel rendelkező hálózata van, több mint 94 országban szétszórva, ami azt jelenti, hogy képesnek kell lennie arra, hogy csatlakozzon egy kiszolgálóhoz, amely szinte a világ bármely részén található. Az ExpressVPN szerverei rendkívül gyorsak és megbízhatóak, és képesek arra, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára a HD-formátumú adatfolyamot. A szolgáltatás teljes védelmet nyújt azoknak a felhasználóknak is, akikről ismert, hogy időről időre csatlakoznak a nyilvános WiFi hálózatokhoz. Az egyik egyedi szolgáltatás, amely különbözteti meg az ExpressVPN-t a legtöbbtől, az az előfizetői szolgáltatás, amelyet kínál. Amint egy új előfizető feliratkozik, mind az áttétel, mind a játékvezető egy hónapig ingyenes szolgáltatásban részesül. Ráadásul a szolgáltató egy kill kapcsolót is kínál, amely leállítja az internetet, amikor a VPN szolgáltatás veszélybe kerül, valamint a Stealth kiszolgálók gyűjteményét, amely kiválóan alkalmas szigorúan korlátozó régiókban, például Kínában élő felhasználók számára. Mindez a 30 napos pénz-visszafizetési garancián keresztül vehető be.

2. VyprVPN

VyprVPN egy másik nagyon megbízható szolgáltatás, amely Svájcban található. A szolgáltatás több mint 70 szerverhelyet kínál, ahol a mintegy 700 szerverhálózat található. Ezenkívül a felhasználók részesülhetnek a szabadalmaztatott Chameleon technológiájából is, ami miatt a VPN használatának észlelése szinte lehetetlenné válik, különösen akkor, ha olyan korlátozott régióban tartózkodik, mint Kína. A szolgáltatás akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és 24 órás, élő csevegő támogatást nyújt mindenki számára, aki remélhetőleg kapcsolatba lép velük. Bármelyik VPN-protokollhoz csatlakozhat, amelyet szeretne, de a szolgáltatás azt javasolja, hogy támaszkodjon az OpenVPN-re. A biztonság szintén kiemelkedő, 256 bites AES titkosítással. További funkciók közé tartozik az Internet kill kapcsoló, valamint egy olyan alkalmazás, amely kompatibilis a különféle platformokon, beleértve a Mac, Windows, iOS, Linux és Android rendszereket. A szolgáltatásnak van valamilyen naplózási formája, bár a felkeresett webhelyekről semmi nem kerül rögzítésre. Kipróbálhatja magának a 3 napos próbaverzión keresztül, és megnézheti, milyen jól fogja élvezni a szolgáltatást.

3. IPVanish

IPVanish a több mint 1000 szupergyors szerveréről híres, ami nagyszerű hír lehet, különösen a Fülöp-szigeteken székhellyel rendelkező játékosok számára. Előfordul, hogy több mint 1000 szerverből álló hálózattal is rendelkeznek, így képeseknek kell lenniük arra, hogy gyorsan kezeljék a kiszolgálókkal kapcsolatos kérdéseket. Ha választott szolgáltatóik lesznek, biztosak lesz abban, hogy nemcsak online játék közben, hanem HD formátumban is streaming videókat tölt el. A szolgáltatás 5 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és rendelkezik egy Internet kill kapcsolóval (Windows & Mac OS X), hogy megakadályozzon bármilyen újbóli kapcsolódást az internethez anélkül, hogy a VPN-kapcsolat online lenne. A VPN alkalmazás is jól megtervezett, hogy az új felhasználók számára a lehető legkönnyebb legyen a navigálás. Zöld témájú felhasználói felülettel rendelkezik, és különféle platformon működhet, beleértve iOS, Windows, Mac OS X, Linux és Android. Az alkalmazáson keresztül konfigurálható beállítások nagyon szélesek, tehát teljes mértékben ellenőrizheti a biztonsági szintet. A szolgáltatás emellett mindenféle DNS és WebRTC szivárgást blokkol. A próbaidőszak kb. 30 nap, ez elég idõ ahhoz, hogy eldöntsük, működik-e a szolgáltatás az Ön számára.

4. NordVPN

Végül, de nem utolsósorban van NordVPN, bekerül a legnagyobb szerver-gyűjteménybe, körülbelül 4000-en, egyenletesen szétszórva az egész világon. A szolgáltatás székhelye Panamában található, így nem szabad aggódnia az adatvédelem miatt, mivel a régió olyan területen helyezkedik el, ahol a globális adatmegőrzési törvények nagy része nem alkalmazandó. Szolgáltatásuk biztosítja, hogy az Ön adatai a normál kétszer annyiban legyenek titkosítva, a DoubleVPN szolgáltatáson keresztül, ahol az adatokat egy szerver helyett két szerver továbbítja. A CyberSec funkciójuk biztosítja, hogy a felhasználókat bármilyen hirdetés vagy rosszindulatú program elkerülje a böngészés során. Megadhatja azt a lehetőséget, hogy akár 6 egyidejű eszköz is lehet egyetlen kapcsolata alatt, és konfigurálhatja a kiszolgálókat, amelyekhez kapcsolódik, az online munkájának megfelelően. Az NordVPN támogatja a P2P fájlmegosztást, és támogató ügyfélszolgálati csoporttal is rendelkezik, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy megválaszolja a szolgáltatással kapcsolatos esetleges aggályait. A Fülöp-szigeteken a felhasználóknak nem merülhetnek fel problémák a NordVPN-kiszolgálókhoz való kapcsolódással és a biztonság megőrzésével. A szolgáltatás 3 napos ingyenes próbaidőszakot és 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál azoknak a felhasználóknak, akik a saját szolgáltatásai közül többet akarnak kipróbálni a saját idejükben..

Következtetés a Fülöp-szigetek legjobb VPN-jéről

Ha a Fülöp-szigeteken kívánja használni a legjobb VPN-t, elengedhetetlen, hogy megtapasztalja az a szolgáltatást, amelyet elvár, hogy megkapja, mielőtt fizetős előfizetésre vállalkozik. Ez segít elkerülni annak a szolgáltatásnak az előfizetését, amelyről kiderül, hogy sokkal később nem felel meg az elvárásoknak. A regisztráció előtt kipróbálhatja a mintavételt szolgáltató által nyújtott pénz-visszatérítési garanciákat és ingyenes próbaidőszakot.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map