A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval

Amikor VPN-szolgáltatót keres, számos speciális szolgáltatás közül érdemes biztosítani, hogy a szolgáltató rendelkezzen, mielőtt feliratkozna velük. Az egyik lehetõség lehet az internetkapcsolat azonnali leállítása, ha a VPN-szolgáltatás veszélybe kerül. Az internetes megszakító fontos, mivel megakadályozza, hogy bármikor veszélybe sodorja az internetet, bármilyen online védelem nélkül, bármikor. Ez egy nagyszerű biztonsági intézkedés, mivel az internetszolgáltatóknak vagy a földrajzi korlátozásokat igénylő webhelyeknek csak néhány másodpercre van szükségük az IP-cím rögzítéséhez és a webhelyükről való jó zároláshoz..


A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval

A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval

Legjobb VPN gyilkos kapcsolóval – bevezetés

Ha szolgáltatója az Internet kill kapcsolót kínálja egyik szolgáltatásként, akkor valószínű, hogy a bejelentkezési tilalomra vonatkozó politikája is működik. E két szolgáltatás felkínálása azt jelenti, hogy szolgáltatója szándékában áll az online biztonság mindenkori fenntartása, valamint a böngészési forgalom privát és bizalmas kezelése, csak Ön számára.

A legjobb VPN gyilkos kapcsolóval

Ebben az áttekintésben áttekintjük néhány szolgáltatót, amely ezt a két szolgáltatást kínálja, és részletesebben kidolgozzuk azt a szolgáltatást, amelyet elvárhat, hogy tőlük kapjon..

1. ExpressVPN Internet Kill Switch for Windows

A listánkban először az ExpressVPN található, azon kevés VPN-szolgáltató közül, amelyeket a világ legjobbjai közé sorolhatunk. Ezek a srácok komolyan veszik az online adatvédelmet, és ezt láthatják az általuk nyújtott szolgáltatás minőségén keresztül. Nem próbálják naplózni a felhasználókat a böngészési előzmények között, és erős titkosítási formákat vezetnek be, amelyek biztosítják, hogy harmadik felek nem képesek beszivárogni ügyfeleik kapcsolatába..

A szolgáltatás az Internet kill kapcsoló mechanizmusára mint Network Lock hivatkozik, és az Opciók ablak Általános lapon aktiválható. A szolgáltatás valójában alapértelmezés szerint engedélyezve van, tehát nem kell igazán beállítania valamit, ha teljesen ismeri a VPN-t és a működéséhez szükséges beállításokat. Közvetlenül az „engedélyezés” jelölőnégyzet alatt rövid magyarázatot fog látni arról, hogy mi várható el a szolgáltatás bekapcsolásakor: „Ez biztosítja, hogy az internetes forgalom az ExpressVPN biztonságos alagútján megy keresztül, és leállítja az összes forgalmat, ha az ExpressVPN váratlanul megszakad”. Kipróbálva a szolgáltatást, megerősíthetjük, hogy működik, és hogy teljes mértékben megbízhat.

2. IPVanish – Internet Kill Switch for Mac & ablakok

Az IPVanish által szolgáltatásaikban a felhasználói adatvédelem iránti elkötelezettség szintje az egyik oka annak, hogy olyan felhasználói légióval rendelkezik, akik soha nem igazán kísértetnek váltani más szolgáltatóra. Biztosítják ügyfeleiket, hogy senki sem fér majd hozzá a böngészési előzményeikhez, és hogy senki sem fogja tudni megszakítani felhasználói kapcsolatukat, ha VPN-szolgáltatásuk hirtelen leáll..

VPN-kikapcsolási lehetőségeik mind a Mac OS X, mind a Windows felhasználók számára elérhetők, és ez teszi őket azon kevés szolgáltatók egyikévé, akik az Apple-készülékeik felhasználóira gondolkodtak. A letiltás kapcsoló aktiválásakor látni kívánt lehetőségek között szerepel az az idő, hogy időszakosan megváltoztassa az IP-címét. Ez biztosítja, hogy senki sem tudja követni a virtuális VPN-t, és a biztonság fokozása érdekében is dolgozik.

3. NordVPN – VPN gyilkos kapcsoló Windows rendszerhez

A harmadik helyen a listánkban a NordVPN, egy olyan szolgáltatás, amely továbbra is gyorsan növekszik, mivel minden olyan négyzetet bejelöl, amelyben a szolgáltatók többsége szeretne egy szolgáltatótól. A panamai székhellyel rendelkező NordVPN-t 2012-ben hozták létre, és 3 éves szolgálatában már a piacon elérhető egyik legjobb szolgáltatóvá vált. Az egyik olyan szolgáltatás, amely széles körben népszerűvé tette a kill kapcsoló technológiát.

A NordVPN rendelkezik egy automatikus internetes megszakítóval, amely bekapcsolással működik, ha VPN-szolgáltatása valamilyen okból megszakad. Ennek során minden olyan alkalmazás, amely esetleg online kémkedni próbál az ön munkájáról, leáll, amint leválasztja az internetet. Ez megóvja Önt és adatait minden olyan harmadik féltől, amely esetleg szeretné felhasználni az Ön adatait zsarolás vagy visszaélés céljából. Iratkozzon fel a NordVPN-re ma 8,00 dollárral havonta, és páratlan szintű ügyfélszolgálatot fog kapni, valamint a piacon elérhető egyik legjobb szintű titkosítást kapja..

4. PIA – Windows / Mac Internet Kill Switch

A magán-Internet hozzáférés között az első szolgáltatók között, akik VPN kill kapcsolókat vezettek be. A szolgáltatás, amely a felhasználói adatvédelem iránti elkötelezettségükről ismert, az Internet kill kapcsoló szolgáltatást kínálja mind a Windows, mind a Mac felhasználók számára. Ez a szolgáltatás aktiválja a VPN leválasztás elleni védelmet, ahol – amint megszakad a VPN-szolgáltatással való kapcsolat, az internet-hozzáférés leáll. A normál hozzáférés visszanyerhető, amint letiltja a gyilkos kapcsolót, vagy kilép az alkalmazásból. Azoknak a felhasználóknak, akiknek 2 összeköttetése egyszerre fut, egyszerre kell figyelmeztetni, hogy csak 1 aktív kapcsolat lesz leállítva.

A PIA további jellemzői a bejelentkezési szabályok, amelyek megakadályozzák a böngészési információk tárolását. Ez a szolgáltatás mindenki számára lehetővé teszi, hogy megismerkedjen a böngészési előzményekkel, és lehetővé teszi az érzékeny munkája biztonságos elvégzését azzal a tudattal, hogy senki sem hallgatja meg az Ön kapcsolatait. A „Titkosítás” beállításaiban bármi beállítható az adatok hitelesítésére & Titkosítás, így egyértelművé teheti az online védelem irányítását.

Következtetés a legjobb VPN-kről az Internet Kill Switch használatával

A fent felsorolt ​​4 szolgáltatással alig fogsz sebezhetőnek maradni, miután a VPN-szolgáltatása váratlanul leáll. A VPN megszakító kapcsolója védi Önt és minden adatát, és a biztonsága mindaddig fenntartva, amíg be van kapcsolva a letiltás kapcsoló. Van észrevétele vagy visszajelzése? Hagyja őket az alábbi szakaszban & biztosan válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me