A legjobb VPN Hong Kong számára

A hongkongi külföldiek számos nehézséggel és kihívással néznek szembe, de megbízható VPN-szolgáltató megtalálása nem lehet ezek közül egyik. Az emigránsok körében általános tévhit, hogy a VPN nem szolgál semmilyen célt, és hogy teljes pénzpazarlás. De nem Hongkongi külföldön szeretné megvédeni adatait és online tevékenységeit az internetszolgáltatók, például a Netvigator és a Pacific Internet ellen? Az ilyen szintű biztonság elérése nem jelent messzemenő realitást azáltal, hogy a VPN telepítve van bármilyen PC-re, Mac-re, iPad-re, iPhone-ra, Android-ra vagy Amazon FireStick-re..


A legjobb VPN Hong Kong számára

A legjobb VPN Hong Kong számára

A legjobb VPN-k Hong Kong számára – összefoglaló 

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb VPN-k rövid listáját, amelyek véleményünk szerint előnyösek lennének Hongkongban.

 1. ExpressVPN 
 2. NordVPN
 3. IPVanish 
 4. VyprVPN

Internet hozzáférés Hong Kongban

Az internet-hozzáférés Hongkongban szinte mindenhol elérhető WiFi vagy szélessávú kapcsolaton keresztül, a 2008 márciusában indított GovWiFi kezdeményezésnek köszönhetően. Ez az a megalapozás alapult, hogy Hongkongot vezeték nélküli várossá változtassák, ahol az internetet minden polgára számára elérhetővé teszik. Hong Kong nyilvános internet-hozzáférést biztosít a látogatók és a helyiek számára a kávézókban, szállodákban és tömegközlekedésben. A széles körű internetes elérhetőség azonban kockázatos és veszélyes lehet a felhasználók számára.

Miért van szüksége VPN-re Hongkongban??

Azért vagyunk itt, hogy másképp érveljünk. Nem otthon néz tv-t nagyon szükséges luxusnak? Nem kellene-e aggodalomra adnia a politikai kapcsolatot Hong Kong és Kína között, ahol az elnyomó online megfigyelés és cenzúrázó rendszerek léteznek? Ezzel összefüggésben nézzük meg azokat az okokat, amelyek miatt szüksége lenne VPN-re Hongkongban?

A streaming szolgáltatások megkerülése

Hongkongban élve megtagadja a kiváltságait olyan csatornákhoz és programokhoz való hozzáféréshez, amelyek kedvenc műsoraikat és filmjeiket sugározzák. A földrajzi korlátozás nem azt jelenti, hogy elérhetetlenek. A VPN lehetővé teszi a blokkolt streaming szolgáltatások, például a BT Sport és az ITV Hub megkerülését bárhonnan.

 Tartsa fenn az adatvédelmet, és kerülje el a támadások támadását

Hongkong, a Kínai Népköztársaság Különleges Közigazgatási Rendszere (SAR) nagyon kevés cenzúrával rendelkezik a felhasználók online tevékenysége felett. Noha a hongkongi törvény rugalmas a szólásszabadság és a sajtószabadság vonatkozásában, van néhány internetes ellenőrzési gyakorlat. Az adatvédelmi kérdések nem aggodalomra adnak okot, mivel Hongkong különálló autonóm terület, de annak Kínába való visszailleszkedésének folyamata inkább megkérdőjelezhetővé teszi a magánélet kérdését..

Védje a WiFi használatát

Ha a nyilvános WiFi-t mindenképpen megfordítja, praktikus és hasznosnak tűnik, ám a rendkívül magas WiFi használat miatt sok biztonsági kockázat merül fel. Az emigránsoknak nem kell adatvédelmi megsértést vagy adatlopást szenvedniük egy látszólag ártalmatlan nyilvános hálózat használata miatt. Az expats nevében szükséges óvintézkedéseket kell tenni a szerencsétlen hackeléses események elkerülése és a biztonságos online böngészés biztosítása érdekében.

Melyek a legjobb VPN-k Hong Kong számára?

ExpressVPN

Annak ellenére, hogy a legdrágább szolgáltató, ExpressVPN remek szolgáltatásokat és a legjobb 30 napos visszatérítési politikát kínál. Szervereik vannak Hongkongban, valamint Vietnamban, Tajvanon és Thaiföldön. Kemény titkosításukat nem szabad megsérteni, ami azt jelenti, hogy a magánélet minden szinten megmarad. Több platformon való elérhetőség és kiváló csatlakozási sebesség miatt az ExpressVPN kiváló választás lehet Hongkongban tartózkodók számára. Azok számára, akik szeretnének többet megtudni a szolgáltatásról, az ExpressVPN áttekintésünknek mélyebb betekintést kell nyújtania.

NordVPN

NordVPN fejlett biztonságot, teljes adatvédelmet és internetes szabadságot kínál. Kizárólag Hongkongban hat szerverrel rendelkeznek azok a emigránsok, akik úgy döntenek, hogy a NordVPN-t használják. Emellett garantálják a streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést is elfogadható áron, ami az expatatok számára meglehetősen praktikus és lenyűgöző. Ha többet szeretne tudni a szolgáltatótól és mire számíthat, olvassa el a NordVPN áttekintésünket.

IPvanish

IPvanish szupergyors sebességet, erős titkosításokat és megbízható kapcsolatot kínál. 58 országban vannak szerverük, köztük 18 Hongkongban. Az IPvanish VPN felhasználóbarát és költséghatékony. Ehhez adjon hozzá egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciát. Az IPVanish a legjobb VPN a külföldiek számára Hongkongban. Szolgáltatásukat feltétlenül érdemes megfontolni, mert a legolcsóbb árat kínálja, ami azt jelenti, hogy a kockázatok, amelyeket ezzel a szolgáltatóval vállalnak, alacsonyak. Az IPVanish az elmúlt három évben magas színvonalú szolgáltatást tudott fenntartani. Tudjon meg többet erről a szolgáltatásról az IPVanish áttekintésünk áttekintésével.

VyprVPN

VyprVPN egy felhasználóbarát szolgáltató, amely a kemény titkosítást végzi. Két szolgáltatással rendelkeznek Hongkongban, és ők az egyetlen szolgáltató, aki ingyenes háromnapos próbaverziót kínál, amely ideális lenne az emigráció számára. Ennek a szolgáltatónak az egyetlen hátránya, hogy a felhasználók személyes adatait nem biztosították teljesen vagy nem tartják fenn. Ennek oka az, hogy néhány naplót vezetnek a felhasználók internetes tevékenységeiről. Mindazonáltal ezek továbbra is jó lehetőség a blokkolt streaming szolgáltatások gyors hozzáféréshez történő eléréséhez. Tudjon meg többet a VyprVPN-ről az olvasással ez a felülvizsgálat

VPN használat Hong Kongban

Kérdezd meg újra, hogy miért van szükség az expataknak VPN-re Hongkongban? A VPN segítségével az emigránsok megkerülhetik a televíziózás földrajzi korlátozásait. Segíthet a magánéletük és biztonságuk online védelmében. A virtuális magánhálózat minden nyilvános Wi-Fi hálózatot biztonságossá tehet azáltal, hogy titkosítja minden felhasználó online adatait, így egyikük sem kerül megsértésre vagy ellopásra. Ezért a VPN feltétlenül szükséges az időszak alatt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map