A legjobb VPN-k a FaceTime számára

A FaceTime az Apple eszközökre korlátozott exkluzív szolgáltatás. Lehetővé teszi a videohívást az iPhone, iPad, iPod Touch vagy Mac felhasználók között. Ez a szolgáltatás kiválóan használható kiváló minőségű videohívásokhoz. Exkluzív jellege azt jelenti, hogy nem fog működni sem Windows, sem Android készülékeken. A szolgáltatást, amelyet Steve Jobs eredetileg 2010-ben tervezett az iPhone 4-re, fokozatosan folytatta a csoporthívás, valamint a FaceTime Audio támogatása..


A legjobb VPN-k a FaceTime számára

A legjobb VPN-k a FaceTime számára

A FaceTime bármilyen jó?

A kritikusok azt állítják, hogy a FaceTime audio segítségével kezdeményezett hívások kristálytiszta hangúak, még jobb, mint amit a szolgáltatón keresztül hívnak. Ez kiváló alternatívát jelent, különösen az alacsony hálózati lefedettségű felhasználók számára. Az Apple felhasználók FaceTime audiohívást kezdeményezhetnek az Apple órákon keresztül, és ha Mac vagy iPhone készüléket használnak, rögzíthetnek egy FaceTime beszélgetést, hogy később ismét lejátszhassák. Ez csak néhány olyan szolgáltatás, amely miatt a szolgáltatás az egyik legnépszerűbb a piacon.

Bármennyire is elterjedt a FaceTime használata, még mindig vannak olyan országok a világon, ahol a használata továbbra is tilos. Ha eszközét olyan régiókban vásárolja meg, mint Pakisztán vagy az Egyesült Arab Emírségek, nagy valószínűséggel nem fogja megtalálni a funkciót előre telepítve. A FaceTime használata ezekben az országokban szintén blokkolva van. Ez azt jelenti, ha valaha Dubajba utazik, és haza akar beszélni az emberekkel, a FaceTime használata problémákat okozhat. Ha van valamilyen ismerete a VPN-ről, akkor képes lesz megkerülni ezeket a korlátozásokat.

A FaceTime feloldásának feloldása az Egyesült Arab Emírségekben vagy külföldön

Csatlakozás egy virtuális magánhálózathoz lehetővé teszi a kapcsolat titkosítását, valamint a tényleges hely elrejtését. A FaceTime külföldön történő feloldásához a távoli szervert kell használnia, amikor ezekben az országokban tartózkodik, hogy megkerülje a létező FaceTime használati korlátozásokat. A VPN használatával csatlakozhat ezekhez a távoli szerverekhez. Ennek során meg kell változtatnia a tartózkodási helyét, ahonnan látszik.

Ha például az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodik, ha egyszer csatlakozik az Egyesült Államokban található szerverhez, akkor képes lesz megkerülni a létező szolgáltatási blokkokat, és általában a FaceTime szolgáltatást használja, mint otthon..

Most, amikor VPN-t használ fel az EAE-ben való blokkolás feloldásához, szeretné biztosítani, hogy álruhában tegye meg. A VPN használata lehetővé teszi a forgalom rejtett tárolását is, és biztosíthatja, hogy az internetszolgáltató ne kapjon szélgel azt, hogy hogyan használja a kapcsolatot. Az internetszolgáltató sötétben tartása nem csak lehetővé teszi a FaceTime, például a külföldi szolgáltatások igénybevételét, hanem megakadályozza a fojtást is, amely a kapcsolaton végrehajtható..

A fojtószelep olyan intézkedésekre utal, mint a sávszélesség korlátozása és a webhely blokkolása. Ezek az intézkedések azt jelentik, hogy a kapcsolat korlátozódik bizonyos webhelyek és csatornák elérésére, de a VPN használata azt jelenti, hogy korlátozás nélkül élvezheti a böngészést..

A legjobb VPN-k a FaceTime számára

Az előfizetésre érdemes VPN megtalálása azt jelenti, hogy időt vesz igénybe, hogy megnézze, mit kínál minden szolgáltató. Olyan sok szolgáltató érhető el egy egyszerű internetes keresés révén, és ez különösen félrevezetheti a VPN első alkalommal történő felhasználóit.

A legtöbb szolgáltató olyan minőségi szolgáltatást ígér, amelyet nem tud nyújtani, sőt, végül eladja az Ön adatait harmadik fél ügyfeleinek. Annak biztosítása érdekében, hogy ne váljon ennek áldozatává, jobb, ha első kézből kap információt arról, hogy milyen szolgáltatót vegyen figyelembe. Ennek elősegítése érdekében összeállítottuk azon hiteles szolgáltatások listáját, amelyek minden bizonnyal elősegítik a FaceTime feloldását az Egyesült Arab Emírségekben vagy külföldön.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyik legfélelmetesebb megoldás az online védelem terén. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, ahonnan a hálózatában több mint 2000 szerver feletti parancsnokságot bocsát ki. A szolgáltatás 256 bites AES titkosításra támaszkodik a felhasználói adatok biztonságához, és az a tény, hogy szigorú nulla naplózási politikát alkalmaz, a felhasználói információkat távol tartja a hatóságoktól. A nagy szerverhálózaton belül a szolgáltatás egy sor eltakarított szervert is tartalmaz, amelyekhez a felhasználók csatlakozhatnak, ha nagy cenzúrájú országokban, például az Egyesült Arab Emírségekben vannak..

Az ExpressVPN akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és biztosítja, hogy a felhasználók korlátlan kapcsolatot élvezhessenek. A szolgáltatás olyan VPN-protokollokat kínál, mint az OpenVPN, PPTP, SSTP és IKEv2 a felhasználók számára, valamint egy egyedülálló funkciót, nevezetesen osztott alagútépítést, amely lehetővé teszi a titkosított és a nem titkosított forgalom szétválasztását..

Az ExpressVPN számos díjat is nyert kiváló ügyfélszolgálatáért. A csoporthoz 24 órán keresztül vagy hét óta igénybe vehető segítség a szociális média, e-mailek vagy akár élő üzenetküldés révén. Ez csak kevés olyan szolgáltatás, amely az ExpressVPN rendelkezik. A teljes bontáshoz keressen időt az ExpressVPN áttekintés áttekintésére.

2. IPVanish

Az IPVanish széles körű tapasztalatának és megbízható szolgáltatásának köszönhetően második helyen áll listánkban. A népszerű VPN-szolgáltató több mint 1500 szerverrel rendelkezik. Ez elviszi sok más szolgáltató fölött, amelyek hajlamosak kiszolgálni a kiszolgálóikat. Az IPVanish katonai szintű 256 bites AES titkosítást is alkalmaz az előfizetői biztonságának megőrzése érdekében. Ez azt is lehetővé teszi számukra, hogy akár 10 egyidejű kapcsolat is legyen egyidejűleg.

Az IPVanish nem korlátozza az ügyfelek szerverváltásának számát. Ez a hálózat együttesen akár 40 000 IPS-t igényel, és teljes mértékben támogatja azokat a felhasználókat is, akik szolgáltatást akarnak záporozni. Ehhez korlátlanul lehetővé teszik a peer-peer fájlok átvitelét, valamint a teljes névtelenséget.

Az IPVanish széles körben elismeri, hogy az iparág egyik leggyorsabb szervere. Ez még kedvezőbbé teszi őket az online játékosok számára, mivel játékmenetük soha nem esik le. A videohívás és a tömeges letöltés a szerver nagy sebességének köszönhetően hatékony is. A szolgáltatással kapcsolatos további részletekre fordítson időt az IPVanish áttekintés áttekintésére.

3. NordVPN

A harmadik a listánkban a NordVPN; elismert szolgáltató, akinek sok mindent kínál a szolgáltatások és a szolgáltatás minősége szempontjából. A NordVPN több mint 4000 szerverrel büszkélkedik hálózatában, több mint 60 országban van jelen. A szolgáltató emellett katonai szintű 256 bites AES titkosítást és dupla VPN titkosítási funkciót is alkalmaz..

A kiszolgálók nagy mérete lehetővé teszi a szolgáltató számára, hogy specializálódjon és továbbfejlessze őket bizonyos funkciókhoz. A felhasználók ezután választhatnak az online játékra, torrentre, tömeges letöltésre vagy akár videocsevegésre optimalizált szerverek közül.

A NordVPN lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy akár 6 eszközt csatlakoztassanak egyszerre egy fiók alatt. Mind a 6 eszköz hozzáférést biztosít saját dedikált IP-jéhez, és fokozott névtelenséghez vezet, mivel a NordVPN kompatibilis a Tor böngészővel. A szolgáltató egy egyszerűen használható alkalmazást is kínál, olyan verziókkal, amelyek Windows, iOS, Linux vagy Android alapú készülékeken futhatnak.

Az előfizetéshez mellékelt további szoftverek közé tartozik a CyberSec, amely megakadályozza a felhasználókat a nem kívánt hirdetésektől vagy rosszindulatú programoktól, valamint a SmartPlay, amely kiválóan alkalmas földrajzilag korlátozott webhelyek elérésére. Ha többet szeretne megtudni a NordVPN-ről, nézd meg az áthatóbb NordVPN áttekintésünket.

Következtetés a FaceTime legjobb VPN-jéről

Nem sok videohívó alkalmazás és szolgáltatás képes egyeztetni a FaceTime által nyújtott szolgáltatás szintjével. Ezért érthető, hogy sok felhasználó helyétől függetlenül szeretné használni. Ennek egyetlen megvalósítási módja a VPN használata.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map